O kadar sıkıntılı zor zamanlar geçirdim bir tanesi bile nasılsın , nasıl gidiyor çalışmalar , işte kazanamadin üzüldün mu , sınav nasıl geçti hal hatır soran moral veren yoktu ama geçen bı tanıdık ehliyetten kaldı çok üzüldüm ya çok üzülmüştur diyorlar. Buna ne diyeyim ben şimdi? Kiskancligim yok ama insan üzülüyor yine de. Bende ailemle arama mesafe koydum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bak öyle yapma onlar senin kafana takmaman için üstünde durmuyodurlar muhtemelen buyuzdendir ailenle arana mesafe koyma direkt konuş anacım bubacim de yahu onlara üzülürsünüz ba neden bir şey demirsunuz onlarda anlarlar öyle ilgisiz davrandıklarına bakma seviyolar seni merak etme vardır bildikleri 🤗
Seviyorlar ama tamam ondan eminim ama bu kadar ilgisizlik olmaz. Halden anlamak yok . İnsan üzülür belki hiç anlamıyorlar ki bir kisinin bile sorduğunu bilmem. Mesafe koydum derken artık yapacağım işlerden aileme bahsetmiyorum bir şey yaptım detaylarını anlatmıyorum öyle ben bileyim birde beni anlayanlar benim için yeterli
Öyle de yapma yani tonton annecinle babuşuna da anlat ilerde üzülürsün sonra ilgisizlikdir sana göre onlara görede mantıklıdır seviyolarsa bir bildikleri vardır konuş onlarla bi anlat derdini tasanı🤗
Yok anlamazlar olmuyor olmuyor. Babam yok maalesef bı o anlardı beni zaten
Eğer vefat ettiyse Allah rahmet eylesin kardeşim zaten ölümlü dünya herkes geçip gidiyor yalan dünya bizler ahiretimiz için cabalayalim... konuya dönücek olursak bir konuş tamam anlamadı ozaman üstünde durmazsın dersin anne anlamıyorsunuz ben de anlatmam ozaman dersin ama üzmeden de cidden anneler çok kıymetli kıymetini bil yanındayken üzme sarıl ona
Bı anne değil ki. Kardeşlerim de öyle. Sarılıyorum vs ilgi gösteriyorum da karşılıksız bırakıyorlar. Annemle sorunum yok o bişey yapamaz zaten . Genel olarak diyorum. Aile akrabaya karşı samimiyeti azalttım bişey demiyorum sormuyorum. Sanki benim hiç duygularım yok öyle zannediyorlar
Ben akrabalarıma çok yakın değilim yani halam var onla samimiyetim var oyuzden akraba konularını bilmiyorum kardeş desek sevgi gosteriyosan karşılık vermiyorsa inatliktan yapiyodur gdkqflwfoh ben de abime öyle yapıyorum çok dayak yedim oyuzden kardeştir yapar bunları bırakma atma kenara konuşun konuşmadan çözülmez atarsın içine kalır paylaş anlat
Sanki biraz ergenlik olabilir yanlış anlamayın bende ergenlikteyim yani ara sıra vuruyo öyle değersizlik hissi ama aileniz sizin en iyi dostumuzdur haberiniz olsun
Dostunuz " yanlış yazmisim
Ben 22 yaşındayım. Kardeslwr arası yaş farkı fazla bizde en küçük benim. 8-14 yaş var arada düzgün samimi olamayız zaten. Ben yine elimden geleni yapıyorum da kendileri de düşünsün biraz hep ben mi düşüneceğim? Destek olmayana ne destek olurum nede halden anlamayanin halini anlarım açıkça net bir şekilde yüzlerine dedim. Destek derken maddi açıdan demiyorum en azından bı hsl hatır sormak yeterliydi samimice ve içten bir şekilde
Ne desem bilemedim onalrinda yapılarında vardır öyle kişilik falan olabilir yani öyle insanlar vardır da kardeştir o da sever elbet ve karşılıklı düşünmek gerekir bazen insan yorulur ama cabalayalim Allah yolunu açar inşallah sen yine sev on yargılı yaklaşma
Ne desem ille de onları savundun 😀😀 tamam kişilikleri öyle onlar seviyor sevgisi gösteremiyor. Onlar ilgi gosteremiyor içinden seviyor. Bi içten hal hatır sormak , manevi destek olmak çok mu zordu?
Onları savunmadım aslında onları sana iyi göstermeye çalıştım kötülükle kinlikle ya da kırılıp suçlamakla bu iş çözülmez. İyi niyet gerek... Manevi destek için onlarla tekrar, tekrar, konuşmanı tavsiye ediyorum. Onlar da büyüklerinden o şekilde gördüyseler eğer bu tavırları normaldir. Onlara normal gelebilir sen de kendi ailene daha iyi davranırsın ileride onlar iyi yaptıklarını sanıyorlardır insanlari bu şekilde neden bunu yaptın? neden yapmadın? bir sevgi bile gösteremedinmi? diyerek yargılarsak işimiz zor cünkü bu iş bitmez. Sürekli bir tavır bir saldırı olur... yani iyi niyetli olalım sevmesinler, sevelim.. bakmasinlar, bakalim.. biz de ailelerimize bunlari yapalim. Sevgi gösterelim. Her aile kusursuz degildir. her insan kusursuz degildir. Herkesin kusuru vardir... Allah yardimcin olsun.
yanlızmışsın gibi hareket et ve lütfen birikim yap çok iyi birisin geleceğin de öylw olsun
Bunu nerden çıkardın
bir arkadaşım benzerini yaşadı maddiyat açısından çok sorun yaşadı ailesiyle yolları ayrılınca
Kendi ayaklarmin üzerine duymayı başarılı saygın birisi olmayı ve hayatımı kurmayı çok istiyorum zaten
Boş ver
Öyle kolay mi
Yorgunum laf anlatamıyorum