Aile & Toplum 2 ay Sude ismi 25 yaşında biri için çocuksu mu kalıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sizce Sude ismi 25 yaşında biri için çocuksu mu kalıyor? Cevapla 34 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Happy6161 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 34% 2 ay Evet çocuksu kalıyor. Sanki maksimum 15 yaşındaki çocuk adı gibi oda maksimum genelde 5 yaşlarında küçük kız çocuğunu andırıyor bu isim. 0 0 Yorumla
Benitanıyorsun Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Sude ismi her yaşa gidebilecek bir isim günümüzde ama anlamı zorlar birçok insanı sürülmüş niye koyarlar ki bir insana isim olarak 0 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. sudeler hep vardı teyze de olacaklar nine de olacaklar 1 0 Yorumla
Nazikbirbeyefendi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 93% 2 ay Alakası yok sadece toplumun düşüncesinden ötürü akıllarda öyle yer edinmiş 0 0 Yorumla
Tanque Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 85% 2 ay 25 yaş için normal ama sude nine de olmazdı. 0 0 Yorumla
Troiaan35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Velev ki öyle napıcan isminimi değiştiriceksin? 0 1 Yorumla yözne 2 ay Djddjhdhd Yorumla
soneryurt07 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 2 ay Bebeklere takılan isim sude 12 yi geçince değiştirilmezse seni alan olmaz 😄 böyle saçma bi soruya anca bukadar cvp verilebilirdi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Hayır, çocuksu değil ama bildiğim kadarıyla anlamı "ezilmiş, sürülmüş" demek. Böyle bir anlamı olan ismi çocuğma vermeyi tercih etmem açıkçası. 0 0 Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% 2 ay Aile & Toplum konusunda 818 cevap paylaştı. ne alaka Allah aşkına sizi Allah alsın vermesin 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 2 ay Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. sude nine olacaksın :D :Djshshshs 0 0 Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 2 ay @sudekoo sana bir soru var 😂 0 20 Yorumla sudekoo 2 ay 70 yaşımda dahi çocuksu ruhumu koruyacağım. Sude olmayanlar düşünsün 😏 Yorumla Mehmetterece 2 ay 👏👏👏👏 Yorumla Mehmetterece 2 ay Yaşasın sudeizm Yorumla sudekoo 2 ay Ehehhe eyw Yorumla Mehmetterece 2 ay Yolun yolumuz başbuğ sudemiz biz senin askerleriniz 😃👏👏👏🥳🥳🥳🥳 Yorumla sudekoo 2 ay Mehmetçik çok yaşaağ 🫡 Yorumla Mehmetterece 2 ay 💂💂💂💂emrindeyiz Yorumla Mehmetterece 2 ay Huloooooooooğ 😂😂 Yorumla sudekoo 2 ay Ben seni takip etmiyormuşum ya kanka sjdb Yorumla Mehmetterece 2 ay Aaa aşkolsun 😌 Yorumla Mehmetterece 2 ay Ben takip edilmeyecek adammiyim jshsbsb Yorumla sudekoo 2 ay O yüzden ettim dbbd Yorumla Mehmetterece 2 ay Gurur duyarım 💂😃 Yorumla sudekoo 2 ay Ehehj Yorumla Mehmetterece 2 ay Telegram açtın mi yeni Yorumla sudekoo 2 ay Yok ya korkuyorum ben oradan bbdmnd Yorumla Mehmetterece 2 ay Yaa senini gibi ultimeyt yazılımcı korkarmi ya jshshs Yorumla Mehmetterece 2 ay Onlar kimki karşısında Sude baba var sjhsbsb Yorumla sudekoo 2 ay Ahahah boş ver ya KS'de takılalım biraz da dbdbj Yorumla Mehmetterece 2 ay O da olur 😃 😃😃 Yorumla
Tersdönenvenüs Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Babanneyi bile tatlı gösterir bu isim. 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Aile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı. İsm bu fjf niye çocuksu dursun 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Evet çocuksu kalıyor. Sanki maksimum 15 yaşındaki çocuk adı gibi oda maksimum genelde 5 yaşlarında küçük kız çocuğunu andırıyor bu isim.
Sude ismi her yaşa gidebilecek bir isim günümüzde ama anlamı zorlar birçok insanı sürülmüş niye koyarlar ki bir insana isim olarak
sudeler hep vardı teyze de olacaklar nine de olacaklar
Alakası yok sadece toplumun düşüncesinden ötürü akıllarda öyle yer edinmiş
25 yaş için normal ama sude nine de olmazdı.
Velev ki öyle napıcan isminimi değiştiriceksin?
Djddjhdhd
Bebeklere takılan isim sude 12 yi geçince değiştirilmezse seni alan olmaz 😄 böyle saçma bi soruya anca bukadar cvp verilebilirdi
Hayır, çocuksu değil ama bildiğim kadarıyla anlamı "ezilmiş, sürülmüş" demek. Böyle bir anlamı olan ismi çocuğma vermeyi tercih etmem açıkçası.
ne alaka Allah aşkına sizi Allah alsın vermesin
sude nine olacaksın :D :Djshshshs
@sudekoo sana bir soru var 😂
70 yaşımda dahi çocuksu ruhumu koruyacağım. Sude olmayanlar düşünsün 😏
👏👏👏👏
Yaşasın sudeizm
Ehehhe eyw
Yolun yolumuz başbuğ sudemiz biz senin askerleriniz 😃👏👏👏🥳🥳🥳🥳
Mehmetçik çok yaşaağ 🫡
💂💂💂💂emrindeyiz
Huloooooooooğ 😂😂
Ben seni takip etmiyormuşum ya kanka sjdb