Liseye gidiyorum yaş 18 piskolojik zorbalık yapıyorlar dışlama gruba almama arkamdan konuşma vb.
çok hayallerim var ama ne arkadaşim var nede dostum
Kalbimi paylaşacak sevdigim sevgilim bile yok düşünün okadar yanlızim ki annem babam dısında hiç kimse yok sosyalleşcek hiçkimsee son 1 yıldir oldu ne olsuysa zaten konusmak belki beni rahatlatır diyorum ama konuşacakta kimsem yok çok üzücü bir durum 8 milyar insanın içinde ne arkadaşin nede sevdigin bi kız yok hayatın saçmalıgımı desek yoksa adaleti olmayan adaletimi desek bilemem çok düşündüm geceleri uyuyamadım sırf neden yanlızlık yaşıyorum diye ama çözemedim neden sizce fiziki bir şey olduğunu sanmıyorum 1.90 boyum var asosyal biriyim benim yaşadığım hayatı zaten kim yaşasa asosyal olurdu orası ayrıda sizce insanların benle derdi ne neden bana farklı davranıyorlar neden beni sevmiyorlar neden beni yanlız bırakıyorlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
1. si okulunu değiştir kendine bakım yap kiloluysan kilo ver 2. O kadar iyi olma dengeni koru
Kilolu değilim kendimede bakıyorum
O zaman seni kıskanıyorlar
kıskanan insanlar bu kadar dışlarmı
Evet dışlar yerin dibine sokar
Zeka seviyen ani artış yaşamıştır, bir kaç yıl bu şok geçmeyecek
Erkeklerde hep olan bir şey
zeka seviyesi ile yanlızlıgın alakası ne tam olarak
Davranışların değiştiği için iletişim sorunları yaşayacaksın
İletişim sorunları yaşıyorum zaten içe kapanık biriyim
Ama bunun zeka ile bağlantısı ne çözemedim
Bunda bir sorun yok
Uzun sürecek ama
Ben çevremdekilerin hareketlerini saçma buluyorum o yüzden çevremdekilerle iletişim kurmuyorum çevremdeki insanlar zaten vasıfsız elemanlar görmek istemediğim tipler
Oğlum öyle tiplerle muhatap olmamalısın zaten senin seviyeni de düşürürler
Haklısınız hepsi keko ama bu tip vasıfsız kekoların ortamı kız ortamı var ama benim yok en çok buna üzülüyorum sadece
asosyal içe kapanık erkeklere çok piskolojik baskı yapılıyor ama, aslında sadece bulunduğumuz ortamı sevmiyoruz
O kızlar sana baksa bile sen onları tanıyınca miden bulanır
Emin ol o ortamların kızlarıyla hiç bir işin olamaz
doğru ben ingilizce biliyorum C1 seviyesinde ingilizcem var olayları konuşup tatlı dille anlatmayı seviyorum sadece hiçbir kıza adım atmıyorum türkiyede kızlarda en azından bizim okuldaki kızlar keko kaba millete yumruk atan erkeklere yüz veriyor adım atıyor genelde