Kürt arkadaşımla K*rdistan bayrağı yüzünden tartıştık, bana çok ön yargılısın dedi. Ben şimdi haksız mıyım bu konuda?

Arkadaşıma bugün neler yaptın diye sordum. O da nevruz kutlamalarına gittiğini söyledi. Daha önceden Nevruz'un Kürtlerin kutladığı birgün olduğunu başka bir Kürtden öğrenmiştim. Sonra bana nevruz kutlamasının videosunu attı. Videoda K*rdistan bayrağı da vardı. Ben kibar bir şekilde o bayrağı görmek istemiyorum dedim. Yalnız şu an Kürtlere laf ediyorsun, bende Kürt sayılırım yaptığın hiç hoş olmadı falan dedi. Türkiye ye ilk Kürtler yardım etti hep Türklere yardımcı olduk barış içinde yaşadık zararımız dokunmadı size dedi. Etrafda burası K*rdistan diye bağırıp polisimizi askerimizi öldüren Kürt hiç olmadı sanki dedim. Ben her kurt aynı kötü demedim, sadece o bayrağı görmek istemiyorum o kadar dedim arkadaşıma. Arkadaşım bana önceden Kürt olduğunu söylemişti, ama K*rdistan bayrağını destekleyip bu konuda o bayrağı tuttuğunu hiç göstermemişti. Onun bu davranışı sonucunda onunla pek yakın olmak istemediğimi düşünmeye başladım. Sizce bu konuda onun dediği gibi haksız mıyım? Ve arkadaşlığımız hakkında ne yapmalıyım? Devam etsin mi yoksa bitiriyim mi arkadaşlığımızı?

Kürt arkadaşımla K*rdistan bayrağı yüzünden tartıştık, bana çok ön yargılısın dedi. Ben şimdi haksız mıyım bu konuda?