Hep bana kızıyor.
Neden diyorum bazı sorularına cevap veremiyor sonra bana neden bu kadar sorguluyorsun diyor
Neden diyorum bazı sorularına cevap veremiyor sonra bana neden bu kadar sorguluyorsun diyor
Hayır tabi ki her zaman sorgulamalısınız bir şeye körü körüne araştırmadan inanmak akıl karı değildir. bizler düşünebilen zeki canlılarız. bu yüzden de her zaman için araştır zaten araştırmadan inandığın dini nasıl yaşayabilirsin ki? önce bilmen gerek
İnanmak kalpten olan bir şeydir sorgulamana gerek yok zaten fani varlıklarız sorgularsan kibrin artabilir isyan edebilirsin inanmak itaat etmektir olması gereken de o dur bizler Allah'ın kullarıyız o ne derse emrindeyiz
Sorgulamak. ve araştırmak lazım elbette herşeyin bir nedeni sebebi var bunu aramak bulmak dini tam anlamıyla yaşamaya yol verir.. ne kadar yaşanır yaşanmaz onu bilemem ama sormak ve kendine yol edinmek lazım
Cevap
9Cevap
İnternet yalan ve yanıltıcı bilgilerle dolu olduğu için, sorgulayanların başvuracağı ilk adres internet oluyor ve bu tuzaklara düşüp ahiretlerini ateşe atabiliyorlar. Sorguladığın şeyler varsa yüz yüze bir hocayla konuş veya internetten araştıracaksan güvenilir ve ehli sünnet hocaların açıklamalarını dinle. İslamiyet kusursuzdur ve kusur bulma namında araştırılacak hiçbir şeyi yoktur. Soru varsa özelden veya burdan sorabilirsin bilgimiz dahilinde cevaplarız.
Din sorgulanmaz doğru söylüyor çünkü bu bir inanç meselesi ya sorgusuz inanırsın ya da inanmazsın
imanlıları anlamaya çalışsn bir atheist gibi geldin gözüme
@gizli_sığınak ateist değilim ama dindar da değilim sadece konuyu biliyorum
mu acaba
koca karı itikadı doğru değildir internet çağındsyız araştır doğru araştırma sende islamı perçinleyecektir
melekler soruyor dininiz nedir sen islam. melekler neden. sen öyle denk geldi. melekler atın bunu
Çünkü dini ayrintilariyla sorgularsan otomatik dinden çıkarsın ablan bunu biliyodur
hayır dinini sorguka ogren
Sorgulaman normal akıl var, oku araştır tart
Sorgulaman şart, dinden çakanlar da sorun var ama
*çıkanlarda
Doğru değil sorgula
ablan haklı
Saçmalamış ablan
Orneyin hagi soru bu
Oyle bir sey yok sorgula
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?