Aile & Toplum 2 ay Komşularınızla aranız nasıl? Adem_gun Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Komşularınızla aranız nasıl? Cevapla 25 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 807 cevap paylaştı. Neredeyse hiç biriyle muhattap olmamaya çalışıyorum 1 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 2 ay Normal merhaba merhaba yeter bir tane de içli dışlı olduğumuz var 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% 2 ay Aile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı. Pek muhatap değilim bazen geriliyorum ama aşağıdakiler yüzünden sjf 0 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sadece merhaba derim 2 0 Yorumla
Urbane Takip Et Xper 5 Yaş: 37 2 ay İyi bir sıkıntımız yok senelerdir aynı komşular zaten 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 2 ay Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Geçerken selam veririm işte 0 0 Yorumla
Hicran16 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Komşuluk eskidendi ama çok muhatap olmam ben 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 122 , eic 54% 2 ay Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kimseyle komşuluk yapmıyorum 0 0 Yorumla
veledron75 Takip Et Guru Yaş: 43 2 ay Aile & Toplum konusunda 623 cevap paylaştı. Gayet iyi. Senin nasıl 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Aşırı iyi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Neredeyse hiç biriyle muhattap olmamaya çalışıyorum
Normal merhaba merhaba yeter bir tane de içli dışlı olduğumuz var
Pek muhatap değilim bazen geriliyorum ama aşağıdakiler yüzünden sjf
Sadece merhaba derim
İyi bir sıkıntımız yok senelerdir aynı komşular zaten
İyi çok şükür 🙂
aram yok lklfg olmasın da aaman
Geçerken selam veririm işte
Komşuluk eskidendi ama çok muhatap olmam ben