Aile & Toplum Komşularınızla aranız nasıl? Filo01 Takip Et Bilge Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İyi😁 Kötü 😁 İadere eder 😁 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Komşularınızla aranız nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Komşularımı tanıyorum 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Arada bir tuz şeker yoğurt yağ çay ekmek istemeye gelirler, bakkal mı len bura... isimlerini bile bilmem. 0 0 Yorumla
Gunerite Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Benim iyi. Çok iyi değil ama iyi yani genel olarak. 0 0 Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl samimiyete gerek yok merhaba nasılsın iyim sen bitti :D 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bazılarını severim, bazılarını sevmem 0 1 Yorumla sierravista +1 yıl Hangi konuda konuşmak istiyorsun Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. iletişim iyidir 0 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Tanımam çoğunu 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. İdare eder 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Merhaba merhaba 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Komşularımı tanıyorum
Arada bir tuz şeker yoğurt yağ çay ekmek istemeye gelirler, bakkal mı len bura... isimlerini bile bilmem.
Benim iyi. Çok iyi değil ama iyi yani genel olarak.
samimiyete gerek yok merhaba nasılsın iyim sen bitti :D
Bazılarını severim, bazılarını sevmem
Hangi konuda konuşmak istiyorsun
Çok iyi fazlasınla iyi
Allah'a şükür
iletişim iyidir
Ehh 🫢
Güzel
Tanımam çoğunu
Kızıyla aram bozuk
İdare eder
Kötü