Söyleyememistim. Annemin bu saatte neden erkenden eve geldin soruları eşliğinde, itinayla babamın gömleğini ütüleyisini izledim.. Zaman durmuştu sanki. Sizin de var mı? Sizi derinden sarsan.. kabuslariniza giren.. unutamadığınız.. hatıriniza geldikçe içinizi acıtan.. olaylar..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Başınız sağolsun.
Böyle anlar, insan başka bir hale geçiyor. Tüm ahsası başkalaşıyor, kalbinde bir acı ama acı değil gibi, sanki nefret eden; kafesinden çıkmak için koşuyor adeta. Kalbime en çok yük olduğum bir an galiba o an dı, geçmeyen bir zaman, çizgili kaslardan oluşan o tek yönetilmez organın bana öfkelenip, tüm idrak gücümü eline almasını unutamıyorum. Bana haberi geldiğindi başka şehirdeydim. Adım attıkça yaklaşmam gerekirken, adeta uzaklaşıyor gibiydim, kalabalıklar, insanlar ve o insanların gereksiz ama bitmeyen çok yersiz sohbetleri. Toprağa gömmek ritüelleri ve onu, varlığımı borçlu olduğum, hayatı boyunca venim için mücadele eden, yorulan üzülen ama yılmayan o bedeni orada bırakmak, büyük bir yıgınlıktı benim için. Babalar öldüklerinde son dersi verirler çocuklarına. O çocukluk bitmiştir artık. 😞
03 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin.. baban için.. ne güzel adammış diyesi geliyo insanın.. oğlunun çok sevdiği bir adam olmak her babaya nasip olmaz..
- +1 yıl
Oğullar ve kızlar babalarını çok severler, bilirler babaları onlar için uğraşır çabalar ama bunu idrak etmekte sıkıntı yaşarlar. Fikirler, istekler perde olur bunu anlamak için. gıyaba gittiğinde çok daha iyi anlıyor insan, anne baba olduğunda keşkelerini daha iyi görüyor maalesef.
En İyi Cevaplar
+1 yılYakın akrabamın eşi beyin kanseri idi 3 kızı vardı 1 tanesi 6 aylık bebek di. Uzak şehirden bukunduğumuz ile buldukları doktora geldiler ama bir gece vardı çok uzundu gece 3 de haber geldi adam perişan çocuklar habersiz gittik aparta çocuklar şaşırdı ama zorda olsa demeliyiz oturduk aldık kucaklarımıza kızları ve anlattık. O an feryad figan koptu ve o 6 saatlik yol bana 1 yıl gibi geldi. Böyle durumlarda zor da olsa soğuk kanlı ve metanetli olunması lazım.
04 Yorumla- +1 yıl
İçim acıdı... başın sağolsun.. o küçük kalpli kız çocukları için çok üzüldüm..
- +1 yıl
Dostlar sağolsun. Hala ararlar bizi bende onlara giderim gezdiririm hediye yollarım
- +1 yıl
Çok güzel bir yüreğin var..
- +1 yıl
Sağol
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç görmedim dedemin ölüm haberini annemin dahil hiç görmediği babasının ölüm haberini vermek zordu anneme sarılıp ağlamıştım.
Pandemide birde aniden Tokata gitmek zor oldu hala kendine gelemedi kaç yıl geçmesine rağmen.
Bir şekilde hayatımıza devam etmeliyiz.03 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin.. sevdiğinin yokluğu zordur
- +1 yıl
Sağol
+1 yılAllah korusun yinede babam ölse ne yapcam bilmiyorum kararsızım cocukken büyüttün büyüdükten sonra bana karşı değişti anneannem çok küçüktüm ilk okula yeni baslarken oldu yine onu hatırladım off her gün dua ediyorum ona keşke beni mezarına goturselerdi iste bu çok kötü 😞😞 bi mezarına goturmediler Allah bildiği gibi yapsın onları 😞😞
15 Yorumla- +1 yıl
Öyle söyleme.. hayat devam ediyo sonuçta..
- +1 yıl
Olede iste
- +1 yıl
En iyi görüş için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.. üzme kendini
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😏😏
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
46Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBen umursamam geberdi gitti derim direk.
05 Yorumla- +1 yıl
Neden ki.. Sevmiyorsun babanı öyle mi düşünmeliyim?
- +1 yıl
Evet. herkesin ailesi iyi olmuyor
- +1 yıl
Tek seçme hakkımızın olmadığı şey...
- +1 yıl
Maalesef.. ama umarım kendi ailemiz iyi olur. yani evlendiği zaman insan bunu kendisi seçebiliyor
- +1 yıl
Umarım Barış..
+1 yılÜzüldüm kaybınız için. Bir kız için baba ninnyeri doldurulamaz. Cep telefonlarının yeni çıktığı zamanlardı 2002 yılları olmalı. Bireiktird zar zor bir tel aldım, telefon defterimi çıkarıp sıradan aramaya başladım, ilk annemi evi aradım oda teyzen öldü dedi. selma anlamı ara da söyle,(teyze kizi), telefondan söylerken zorlanmistim havadan sudan konuştum, sonunda söyledim , birazdan hazırlan seni de alalım diye vb. Tabii soyledimde... o gündür beridir telefondan nefret ediyorum, ama onsuz da olmuyor. Unutmustum , uzun zamandır hatirlamamistim bu günü yazını okuyunca hem gözlerim doldu, hem de senin durumunu düşündüm... gerçekten zor kardeşim.
13 Yorumla- +1 yıl
Başınız sağolsun.. söyleyen içinde çok zor gerçekten.. neden söyleyemedim bilmiyorum
- +1 yıl
Ölüm varsa bu dünyada zulüm var...
Babam vefat ettiğinde annem namaz kılıyordu. Namazının bitmesini bekledim. Kapıda dikilirken oda gözlerimin içine baktım. "babana bir şey mi oldu" dedi. O an zaman durdu. Birkaç saniye, birkaç sene gibi geldi bana. O en ağır yükü ben taşımak zorunda kaldım. Kendi hissettiğim acıyı unutarak anneme destek oldum. Gerçekten de çok zor bir dönemdi benim için.
22 Yorumla- +1 yıl
Benzer şeyler yaşamışız.. söylemek zorunda olan için de çok zor.. o kadar iyi anlıyorum ki seni.. Allah rahmet eylesin..
+1 yılKendimi kötü hissettim. Var ama gerçek dünyadaki olayları sanal ve gercekliğinden emin olamadığım kişilerle paylaşmıyorum. Yinede babanızı kaybetmenize ve bunu annenize anlatırken ki ruh halinize çok üzüldüm.
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın kısmen.. ama sanalda olsa robotlar mi var ki klavyenin öte ucunda.. herkesin bir ruhu var iyi ya da kötü.. hata mı yaptım sence bunu paylaşmakla..
- +1 yıl
Hayır. İnsan olduğumu hatırladım. Ama senin için özel bir durum. Anlatılmaz yaşanır türden. Ne söylesekte merhem olamayız ama empati yapmamıza farkındalığa örnek olacaktır. Teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 Ağustos sabahı annemin telefonu çaldı birden ağlamaya başlayınca anladım taki babamı yikayana kadar ağlamadım milletin önünde bile hep dik durdum ama ne zaman yalnız kalsam tarlaya gitsem hep alkol alır içerken o günler aklıma gelir ağlarım babasizlik çok zor yaşarken asla baba oğul gibi olamadık ah be baba neden bu kadar serttin bana karşı bak ben yine 5 yaşında bir çocuğum güçsüz yalnız yurtsuz acılar içinde bir çocuk 😔🥺
02 Yorumla- +1 yıl
Ölüm yıkmiyo zaten insanı.. ne güzel söyledin.. yaşayamadiklari, soyleyemedigi şeyler , yarım kalanlar daha çok üzüyo
Cevap sahibi+1 yılBen yaşamadan öldüm anne babama sizi seviyorum diyemedim yuva kuramadım baba olamadım ve onlara torun veremedim
+1 yılInsan yaşadıkça öğreniyor kafanı yorma Dünya erkek Tıpkı babam gibi annem gibi fazla acı çekmeye gerek yok sızlanma ya da olgunum özlüyor musun özlüyorsun ağlıyor musun Ağlıyorsun ama asla pişman hissetme kendini
01 Yorumla- +1 yıl
Sağol
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başın sağolsun Asuman. Çok zor bir durum. Benim de önce Babam sonra annem vefat etti. Ama böyle senin durumun gibi bir durum yaşamadım. Çok zor… 😎
02 Yorumla- +1 yıl
Sağol.. mekanları cennet olsun
- Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılBabaannemi ve büyük babamı cenaze haberlerini ben vermiştim. Mezarına indirip üstünü ellerimle örtmüştüm
03 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin..
- +1 yıl
@asuasuasuman Sağolun. Size de allah sabır versin. Başınız sağolsun
- +1 yıl
Sağol
Çok şükür bu kadar büyük bir acı yaşamadım ölüm haberi verecek kadar dedem öldü bunlar kötü evet ama anne baba evlat çok zordur gerçekten
01 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılanneme rahmetli babamın vefat haberini verdiğimde
acıların dindi mi İsmail'im dedi bayıldı çok acı verici hala acısı geçmedi geçmiyor da02 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin.. ben bilmiyorum söyleyemedim o anda.. ne güzel adammış baban.. annen çok sevebilmiş onu..
- +1 yıl
allah razı olsun, sevgiyi sevgiliyi onlardan öğrendim ama işte henüz yaşayamadım bundan sonrada çok önemli değil artık
- Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan yaş aldıkça ve insanın ailesinden başka kimsenin aslında gerçek olmadığını anladıkça böyle anıları daha çok hatırlıyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Sanırım öyle.. azalmiyo
- +1 yıl
Hiç ummadığın anda aklına geliyo. İnsanı bi hüzün sarıyor, bi sessizlik. Paylaşmak istiyorsun ama kim anlıyor ki? Üzülüyorsun kendi kendine, bazen derin bu boşluk oluyo insanın içinde. Kocaman bir yalnızlık
+1 yılHepimiz buna benzer durumlar yaşadık zor tabi sen bunu biraz daha acısını iliklerine kadar hissederek yaşamışsın Allah rahmet eylesin
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen herkesin yaşadığı şey kendine ağır geliyo.. sağol
- +1 yıl
Rica ederim
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Başınız saolsun var tabiki ama hatırlamak dahi istemiyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Sağol.. haklısın
- +1 yıl
Amin
Benim babam 2001 senesinde vefat etti gerçekten çok zor
02 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin..
Of çok üzüldüm. Bende hasta olduğu haberini vermiştim o günleri hiç unutamıyorum 😞😞
02 Yorumla- +1 yıl
Hiçbirsey unutulmuyor..
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOyy oyy kaybettiklerimizi düşündüm bir an ama hçbiri anne baba gib etkilemez
03 Yorumla- +1 yıl
Ölüm tabiki ama asıl bunun dışında annemi o şekilde görmek beni çok etkiledi açıkçası.. aslında tüm yaşamıma kötü tesir etti bu.. geçti gitti
- +1 yıl
Anladım allah sabır versin
- +1 yıl
Sağol
Gizli Üye(18-24)+1 yılCanlı ders izliyordum annem çığlık attı gittim baktım koşa koşa ne oldu diye dedem trafik kazası geçirip ağır yaralanmış neyse ki allah korudu dedem şu an yaşıyor kazadan kurtuldu
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDayım haber etmiş telefonla arayıp
Cevap sahibi+1 yılBaşınız sağolsun bu arada
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun.. annen şok geçirmiş olmalı..
Cevap sahibi+1 yılEvet ve zaten olayın üstünden 2 sene falan geçti
- +1 yıl
Anladım.. sağol
+1 yılHerkes için çok zor durum. benim annem rahmetli olduğu için dusunemiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin
- +1 yıl
Sagolasin
Aile & Toplum konusunda 651 cevap paylaştı. Halamın babaannenim cenazesindeki hali aklımdan çıkmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Kızlar için annenin yeri daha farklı oluyo.. Allah rahmet eylesin
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Şimdi düşününce neler hatirlaniyor.. İnsan ne travmalar yaşıyor. Başın sağolsun.
02 Yorumla- +1 yıl
Sağol.. aynen herkesin var içini acıtan bir şey.. hayat bu
- Aile & Toplum konusunda 818 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı üzücü , umarım hayatın boyu mutlu olduğun güzel zamanlar geçirirsin abla 🌺
02 Yorumla- +1 yıl
Sağol canım.. herkes mutlu olsun
- +1 yıl
amin, aklına getirme bence üzersin kendini
Ne kadar zor bir şey biliyorum insanın dili tutuluyor
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle..
- Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılgece kendimi üzmek icin kafamda kurdugum senaryolar
06 Yorumla- +1 yıl
Biliyo musun.. umarım ki bu senaryo dediğin travmalarla karşılaşmazsın hayatın boyunca..
- +1 yıl
sizin derdiniz ne ben anlayamadım
- +1 yıl
Sağol Cihan..
- +1 yıl
@cihan1792 cihan benim amcam da sapancali
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şeyleri okuyunca gerçekten çok üzülüyorum. Umarım ahirette bir daha kavuşursunuz.
01 Yorumla- +1 yıl
Sağol
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok içimi acıttı soru detayı... Zor da olsa söylerdim sanırım...
01 Yorumla- +1 yıl
Ben söyleyememistim.. bunu yapamamıştım
Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sizin icin buyuk bir yikim olmustur. Bende babaanmemin vefatinda yasadim. Oldugum yere yigildim telefin falan dustu elimden comeldim kaldim
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle.. çok sağol.. Allah rahmet eylesin
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin aklına geldiği anda boğazını düğümleyen illa ki biseyler vardır.
Benimde var ama özel oluyo biraz.05 Yorumla- +1 yıl
Burada yeterince anonim değil miyiz zaten.. çok mahrem şeyler değilse sonuçta paylaşmanda bir mahsur olduğunu düşünmüyorum.. ve evet herkesin kötü hatırladığı bir hatırası var.. hayat böyle..
Cevap sahibi+1 yılAnonimde olsam özelim sonuçta.
- +1 yıl
Senin özelin olan şeyi burada paylaşınca "o özel şey"genel mi olmuş oluyo..
Cevap sahibi+1 yılEvet herkes öğreniyor herkesin bildiği şey özel olmaz.
- +1 yıl
Ben biliyorum senin içini acıtan şeyi.. söylemiştin bana.. neyse..
Aile & Toplum konusunda 963 cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin. Kalanlarınıza sabırlar ihsan eylesin inşallah
01 Yorumla- +1 yıl
Sağol..
Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Başınız sağ olsun benim böyle derinden sarsam bir olayım olmadı Allah kimseye de yaşatmasın
01 Yorumla- +1 yıl
Sağol.. herkesin acısı kendine göre ağır geliyor amin
+1 yılSizi çok iyi anlıyorum... Ben de anamı kaybedince yaşadım o duyguları.
02 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin
- +1 yıl
Amin...
+1 yılBen çok farklı kaybettim babamı küçük yaşta ne demek olduğunu çok iyi bilirim
02 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin.. küçük yaşlar çok daha ağır geçer
- +1 yıl
Amin cümlemizin inşallah erken yaşta ve farklı olunca daha değişik oluyor insan şu an bile hayatta olmam mucize gibi bir sey
+1 yılAllah kimseye yasatmasin bu ani
04 Yorumla- +1 yıl
Ölümü kabulleniyoruz.. derin hatıralar olmasa..
- +1 yıl
Belli bi sure ole ama ani ölemler derin izler birakiyo
- +1 yıl
Çok doğru söyledin..
- +1 yıl
Dm. bkrmsn
Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.
01 Yorumla- +1 yıl
sağol...
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başınız sağ olsun çok zor ve üzücü bir an
01 Yorumla- +1 yıl
Sağol
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok zor bir soru zor bir cevap ((
01 Yorumla- +1 yıl
😔. ...
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah korusun çok zor
01 Yorumla- +1 yıl
,...
+1 yılBen söyledim. Söylemek zorundasın çünkü.
03 Yorumla- +1 yıl
Söylememiştim.. o an..
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin.
- +1 yıl
Sağol
- Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılambulansı arar söylerdim
03 Yorumla- +1 yıl
Hiçbirsey düşünemedim ben..
- +1 yıl
başınız sağolsun. öğrendi mi anneniz?
- +1 yıl
Sağol.. iki sene oldu
- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen söylerdim
02 Yorumla- +1 yıl
Aslında söyleyemezsin o an..
- +1 yıl
O tür durumlarda soğuk kanlı biriyimdir, belki size acımasızca gelebilir ama bence değil
Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Söyleyemezdim sanırım bilemiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
söylenmiyor o an..
Aile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı. başın sagolsun söyleyemem buyuk ihtimal
02 Yorumla- +1 yıl
Sağol.. öyle
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Çok sağol
Allah rahmet eylesin 😑
02 Yorumla- +1 yıl
sağol
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAllah rahmet eylesin çok zor gerçekten
01 Yorumla- +1 yıl
Sağol
Gizli Üye(25-29)+1 yılGece gece hüzünlendirme milleti yaa
01 Yorumla- +1 yıl
Herkesin bir acısı oluyo..
+1 yılKıyamam yaaa
03 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin.
- +1 yıl
Sağol
- +1 yıl
Sende sağol.
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılVar ben de kalsın
03 Yorumla- +1 yıl
Peki.
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin bu arada
- +1 yıl
Sağol
+1 yılYaşamadan ne söylesem boş
01 Yorumla- +1 yıl
...
+1 yılSöyleyemezdim.
01 Yorumla- +1 yıl
Söylenmiyor aynen
+1 yılSoylerim
02 Yorumla- +1 yıl
Her insanın verdiği tepkiler farklı olur.
- +1 yıl
Saklamanin anlami yok
- Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yıl. :(
04 Yorumla- +1 yıl
Öyle işte..
- +1 yıl
Bazen susunca daha dolu dolu konuşuyorum! Yüreğim ağlıyor hala :/ 3 sene 17 gün oldu aynı acıyı yaşayalı :(
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin.. kötü biriktirdiğiniz hatıralar yoksa .. daha çabuk kabullenir insan sanırım
- +1 yıl
Bütün geçmişlerimize rahmet! Kötü hiçbir anım yoktu çok şükür ama işte.. .. Tedavi süreci ilen alakalı suçluluk hissiyatı var içimde hala :/ :(
+1 yılÇok zor
02 Yorumla- +1 yıl
Herkesin hayatında zor olan hatıralar var aslında..
- +1 yıl
Malasef
+1 yılBenimle karşılıklı foto atarmısın instadan
00 Yorumla
+1 yılEvet sonra da anamı öldürürüm sis
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Soyleyemezdim
01 Yorumla- +1 yıl
Söylenmiyor aynen
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Babanızın ani ölüm haberini vermek için eve gittiniz ve anneniz babanızın gömleğini ütülüyor. Söyleyebilir miydiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler