Rüyada savaşın içindeyiz, ailem ben bir gurp insan, kendimizi kurtarıyoruz, ülke işgal içindeydi, onlarca yok oluşu görüyordum. Askerlerimizin yanına, koşuyorum, dikkatli olun güvendiğiniz insanlar yanımız başımızda, tekrar saldırı düzenliyecek diyordum, heryer karanlık, sokaklar da, kargaşa vardı, çarşaflı canlı bombalar geziyordu, hepsi tek tek bize bakıyordu, ben karşıma çıkan sivilleri, hızlıca koşturuyordum aceleci olun diye, bir tane ismini veremeyeceğim şahıs bunları planlamış, başımıza bela oluyor du, dini gözükenler, ülkemize zarar veriyor du, garip rüyaydı
Güncellemeler
+1 yıl
Çok garipti bombalar patlıyor du, onlarca can veriliyor du, şehitlerimiz oluyor du sivil
Rüyamda ülkemizde savaş var dı ne anlama geliyordur?
Senin dediğin savaş melhame-i kübra savaşı oda çok yakında amik ovasında olacak bi savaştır çok yakında olacak bi savaş ve hz mehdinin tam anlamıyla zuhur edeceği savaştır bu kadar korkma Allah bizleri Hz Mehdinin askeri olmayı nasip etsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu rüya yakında gerçek olur gibime geliyor ama umarım yanılırım
Rüyamda peygamber efendimizle iletişime geçiyordum
Rüyaların genelde çıkar mı
Evet
Hay ben böyle işe
Galiba peygamber efendimiz falan vardı rüyanın içinde, ciddiyim değişik ti yanlış hatırlamıyorsam
Hay ben böyle işe mi 😂😂
Yemin ederim değişik rüya gördüm
@vysel_akts napam inşallah çıkar mı diyim hshsjshsh
Yok yani tepkin komik geldi Bana 😅
Ülkemizde o kadar Afgan Suriyeli boşuna toplanmadı arkadaşlar. Benim de içimde kötü bir his var. Bence savaş çıkacak yani olursa şaşmamak gerek
Çarşaflı kadınlar doldurmuş sokağı elinde tuşla geziyordu onlarda canlı bombaydı
Sizin içinizdeki sese de rüyanızada negatifler
Peygamber efendimiz ile iletişim kurmaya bile çalışıyorduk
Ülkemiz her geçen gün ekonomik olarak geriye gidiyor. Ülkedeki gençler yurtdışına gidiyor. Ne dememizi bekliyorsun
Sonra rüyamda pkk kol kanat gezip onlar da saldırı peşinde koşuyor du sivile askere çok ama çok değişik rüya gördüm
Biraz pozitif olmanızı bekliyorum
Etkisinde kaldım rüyanın
Değişik rüya anladık aw
Yaw sen de ne rüyaymış arkadaş. Abarttıkça abartıyorsun. İnanmamaya başladım bu rüya mevzusuna.
Hz mehdidir
Ya dalga geçmeyin yemin ederim Allah kuran ekmek çarpsın, içim garip oldu rüyada yemin ederim değişik rüyaydı
Senin dediğin savaş melhame-i kübra savaşı oda çok yakında amik ovasında olacak bi savaştır çok yakında olacak bi savaş ve hz mehdinin tam anlamıyla zuhur edeceği savaştır bu kadar korkma Allah bizleri Hz Mehdinin askeri olmayı nasip etsin
Aman Allah korusun..
Etkisinde kaldım
Ne zamam gördün?
Yeni uyandım
Hatta peygamber efendimiz ile iletişime geçmeye bile çalışıyordum
Çok dinlediğiniz bir şehir efsanesini rüyanızda görmüş olabilir misiniz?
Yemin ederim şehir efsanesi dinlemedim
Bilinç altı da değil di
İsim veremeyeceğiniz şahıs kim?
Boş ver onu
Savaş zaten çok yakındır
Ke-mal secilirse olacak olan