Yoğun makinelerle İran'a saldırı başlıyordu boş böyle değişik boş bir araziden şehirlere filan giriyorlardı askerler zırhlı araçlarla. Ağır bombardımanla birlikte uyandım çok kötüydü ya.
2 ay
Cevap
3Cevap
Rüyada gördüğünüz tanklar leopard2A4 müydü M1 Abrams mı
😂😂😂 o ksdsr ayrıntılı hatırlsmıyorum la
La şaka maka böyle boş değişik bir arazi ve diğer tatafta bir köprü vardı o köprü sana girsin jklmnsdfghjklll
Adamsın klavye komutanım 😛
Gtne grrm bak jklmasdklll
Şu İran’ı bir devirseler de bir halk kendine gelse
Emin misin gerçekten öyle mi oluyor bilmediğim için soruyor
Ne gibi
Halk kendine mi geliyor yani
İfade özgürlüğü mü var ya ağzını açıp eleştirsen ipte sallandırıyorlar. Daha geçen gencecik bir çocuğu öldürdüler.
İran da yaşadın mı hiç. Yanlış anlaşılmasın iran ı savunduğumdan değil ama aşırı özgürlük bi bka yaramaz bence. Bir süre sonra aşırı özgürlük batar insana. Bizim türkiye de olduğu gibi. İfade özgürlüğü kavramı örnek olarak çok boş bir kavram bana göre. Sonra boş kafalardan boş sesler çıkmaya başlıyor.
Türkiye’nin özgür olduğunu düşünüyorsan konu tartışmaya kapalı bays.
Hiç bişey düşünmek istemiyorum ben kari isterem
Rüya tabirlerinin çoğuna göre bu rüya senin Bir erkeğe oral seks yapacağına dalalaettir
Senin gibi rüya tabircisinin... oysa ki ben çok iyi a. ylarım :))
İyi a. yalarım bilgin olsun
Savasi cok takip etmissin anlamina gelir
Olabilir
sana da girebilirler demek herhalde.
Ne alaka yrrğm az önce kabus görür gibi uyandım
biliyorsan sorma ben böyle yorumladım. zaman kötü kolla g. tü diyor
Gtne koyim 😂😂😂
berde gördün
Doğrudur olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Rüyanda gördüğün o yoğun savaş sahneleri, içindeki kaygıları yansıtıyor olabilir 🌑. İran gibi yakın coğrafyada gerilimler haberlerde sıkça yer alıyor, subconscious'un bunları işliyor. Tanklar ve bombardıman, kontrol kaybı korkusunu simgeliyor 💥. Gerçek hayatta seni ne strese sokuyor, paylaşır mısın? 😌
Genelde iş stresi başka bir stres yok
İş stresi böyle rüyalara çok yansır 😔 Sanki zihnin “savaş halindeyim” diyor 🪖 Biraz dinlenmeye ve sınır çizmeye ihtiyacın var 🌿
Kesinlikle haklısın