Bloke olan kartımı açtırmak için bankayı aradım "kartınız bloke olduğu için işlem yapamıyorum" diyor 😂🤣 Hadi yaa bak sen alla alla ciddi olamazsın 😱
Bu ülkede çok temiz mis gibi delirir insan 🤣🤣🤣
Bloke olan kartımı açtırmak için bankayı aradım "kartınız bloke olduğu için işlem yapamıyorum" diyor 😂🤣 Hadi yaa bak sen alla alla ciddi olamazsın 😱
Bu ülkede çok temiz mis gibi delirir insan 🤣🤣🤣
İç dekorasyon yapıyorum boya yapmaya gittim yalnız yaşlı bir kadının evine evini 15 senedir hiç boyatmamış ve ayrıca dolapları da 15 senedir hiç yerinden oynatmamış dolapların altı üstü ve arkası leş gibi olmuş ona karşın ilk girdiğimiz andan itibaren kadın başımızda durup çok titiz olduğunu ondan ötürü çok dikkat etmemiz gerektiğini tekrarladı durdu birde onunla uğraştık
Bir diğer daire sahibi de işime karıştı fena bozdum ama mevzusu uzun
Uzun olunca okunmuyor 😅
He özellikle ben hiç okumazdım 😂 o titiz teyzeyede selamlar olsun burdan 😂
Evet nokta atışı kısa yazmışım 😅 öyle teyzeler çok çıkıyor her gün daha saçma bişey olamaz diyorum oysa 😅
Teyzenin de selamı var bu arada sksbd
Günü 00.00 dan başlatırsam on zamandan birkaç saat önce çay içtim diye gece uyuyamadım. Bunu saçma bulup görüşümde belirtmemde sakınca yoktur umarım 🤔
Yahu neden nedenn 🙄 içerken de biliyordum uyutmayacak ama içtim işte 🙄 her akşam içince alışıyor bünye ama ayda yılda bir içince uyutmuyor 😔
Ne sakıncası olabilir yok tabiki😇😂
Hergün iç sende 🤔 çözelim şu işi😂
Başka çare yok. Her gün içmem gerek yoksa ayda birkaç günü çay yüzünden uyuyamadan geçireceğim 🙄
O değilde ne farkettim 🤔 2 aylık soruma şimdi yorum yapıyosun 🤔 1,5 aydır nunuyuz zaten 🙄 sen benim sorularıma neden cevap vermedin hııı neden öteledin benim kıymetli sorularımı 🥺😪🤧
Öteleme değildir o 😔
Muhtemelen ölüm döşeğinde filandım. Yoksa nunu kadar olmasa bile totitoti de çok kıymetlidir benim için 😔
Ülen toplasan 200 soruda 20 tane yoktur görüş yapmadığım sorun 😂 hep yorum yapıyorum görüşlerime 😂
Yapacaksın tabi 🙄 bir tane nunun var bana yapmıcan kime yapıcan 🤔🤨
Yapıyoruz işte ne 🥺
Taaaaa en baştan beri her sorudan bildirim gönderiyorum be 🥺 nunu olarak cevap vermediğim sorun kalmayacak 🤭🤭😂😂
Az saçmalayıp trip atacağım bozmasanağğğğğğ🙄 hiç anlamıyosun hiç 🙄😂😂😂
Off yaa 🥺 nunumun hevesini kursağında bıraktım 🥺
Uzun uğraş verip hazırladığın yemeğin içine tam servis yapacakken sinek kaçması gibi bir his varsır şimdi içinde 🥺 ve sorumlusu benim 😔
evet sensin 🥺🥺 affettir kendini ağzınla kuş filan tut 😪
Minno kediler kuş yakalayamaz ki 😔
Ben istedim ya istediğim hiçbir şeyi yapma zaten tamam istemiyorum 🥺
Sen de hep olmazları istiyorsun be nunu 🙄 ben de insanım 🥺
süper kahramanım değilsin evet 🥺
Ne üzücü bir gün böyle 😔 bşraz gofret yiyeyim bari. Mutluluk hormonu salgılarım belki 😔
şaka yapıyorum nunu üzülmedin değil mi 🥺 üzülme, üzülürsen üzülürüm 😪
Senin üzülmene göz yumamam 🤔 hemen neşelenip nunusunu üzmeyen bir nunu oluyorum 😎
Nunum benim yaaa 😂😂 nasılda düşünüür beni 😂
İşim ne. Düşüneceğim tabi 😂
Eee yani 😎😂🤭
Apartmanın önünde bir haftadır besledigim kedimin boynu yaralanmıştı.. eve hiç girmeden veterinere götürdüm.. çip varmış.. veteriner kedinin sahibi kadını aradı.. kadın bir haftadır kedisini arıyormuş gece gündüz ağlayarak. hemen gelip kollarımdan aldı kedimi. bu benim oğlum gibiydi dedi bana..
Çok alışmıştım.. bi ağlayacak gibi oldum 🥺
yaaaaa 🥺 kadının bulmasına sevinsem mi sana üzülsem mi bilemedim 🥺
Sağol 😢 öyle işte..
Bugun değil ama 3 4 gün önce ilk direksiyon dersim filan. Neyse emniyet kemeri zorunluluğu var.. taktik. Sürüsü yaptık vs arabayı durdurduk ineceğim. Kapiyi aciyorum ama çıkamıyorum.
Neden diye soracaksak. O kadar heyecan yapmisim ki. Emniyet kemerini unutmusum😂😂😂
ahahahhaha yaa kıyamam yıkıldım çok iyi 😂😂
Hshshhs dimi bana sor bir de. Neler neler. Hoca da yazık garibim gülüyor. 😂😂
😂😂😂 gülünmicek gibi değil güzel bir anı olmuş
Sorma. O an oradakiler de çok gülmüştü. Şey diyorum birde inerken. Hocam kemeri unutmusum😂😂
😂😂 çok iyi
Cevap
10Cevap
Valla bugun degil ama 2 gun once maasimi alamadigim taseron olarak calistigim sirketle arabulucuya gittim. Bana asgarisini vereceklerini geri kalanini benim ekipteki patronun vermesi gerektigini soyleyip durdular. ama senin kart mevzusuna benzer sekilde, orada calisirken bizim patron telefonlari acmiyor, maasi vermeyecek galiba diye isi birakmaya gittigimde, biz veririz kocm sikinti yok diye konusmuslardi. İlla her konusmayi belgelemek lazim heralde anladigim kadariyla
Daha gün bitmedi ama ne olacağı da belli olmaz. :D
Ooo nasıl yaa 😱 bu ülkede bi saçmalığa maruz kalmadan gün bitirene helal olsun 😂
Pek saçmalık yaşamaya vakit bulamadım açıkçası. Akşam 5 e kadar yoğun iş, sonra rahat bi 40-50 kişilik pide için sıra bekledim, ezan okunduktan 10 dakika sonra eve vardım yani. Yoğun bir gün oldu.
Yaşamışsın işte 😂 40 kişilik pide için sıra beklemek 😱
O sırada torti;
ahahhaha aynen bu 😂
Trendyolda yanlış sipariş verdim ve iptal ettim ama param taaa pazartesi günü iade edilecekmiş, işin yoksa bekle dur şimdi asdjdk
Alırken 1 sn beklemezler ama 🙄
221 tl elbiseye aldım iade ettim 219 tl yatırdılar 😂 sebebi var mı? Ona göre 2 tl'lik kötü yorum atacağım 😂
Bende tatlı insanı bana dedin sandım ahahahahha 🤣🤣🤣 dur bende bi deniyim olacak mı 🤣pezevenkler 🤔
ahahaha sitede bi cinsiyetçilik görüyorum çok ayıp 🤣🤣
Banka durumları benimde başıma geldi tadımı kaçırdı
Ziraaaaat kendinden nasıl nefret ettirse diye uğraşıyor.
hesabımdan 3500 tl param çekildi.. para gitti dolandırıcının eline geçmiş hesabım
🥺🥺 daha büyük dertler varmış 🙄 geçmiş olsun
Bugün baya saçmalıktan uzak bir gün yaşadım hayrolsun
Maşşallah diyelim nazar olmasın 😂
×41 😂
😂😂
metrobuste tartışma yaşadım kapının önüne dikilmiş müsade istediğim halde inemiyordum az daha ittim bende bir güzel
😂😂😂
Cevizlibağ metrobüste inmeyi başaran varsa helal olsun 😂🤣
İyi yapmışsın bazı insanlar nezaketten anlamaz. Otobüs tıklım tıklım, kapının önünde odun gibi dikileceğine yol vermesi lazım. En sinir olduğum şey 😅
Sahurda uyandım birazcık su içtim birazcık birazcık salatalık yedigimi hatırlıyorum daha sonra niyet ettim uyudum uyandığımda saat 9:00’da bugün gerçekten aşırı uyudum gereksiz yani
Sevdiğim kişinin sevgilisi ile barışıp butik otelde işi pisirdimlerinj ve asansörde foto attıklarını öğrendim
oha oldum 😱
Sorma ya. Dahası 1 ay önce acildim ve arkadaşlığı bitirmek istedihimi soyledim. Kendisini bir kaç defa aldatan biri ile olmayı seçmiş.
Sence dost düşman duysun paylaşımi mi yoksa bana özel mi
Midesi o kadar geniş bi insan 🤔 Normal zamanda foto paylaşıyorlarsa üzerine alınma bence öylesinedir ama hiç atmıyoken attılarsa bir ima olabilir
Hiç yoktu çocuk hayatında ilk defa durum paylaştı.
Ya bir de rica etsem mesaj yolu ile de konussak olur mu çünkü canım gerçekten çok yanıyor. Arkadaşlarım da pek anlam veremedi bu duruma. Sadece uzak dur dediler ki duruyorum da yani zamanında ağzım bu konuda yanmıştı.
Özel kullanmıyorum.
Yok ya kızlar soruyor uygulamasinda
tamam canım burada özel mesaj kullanmıyorum. Kabul de etmiyorum.
Ha tamam o zaman. Peki sence ima mi yoksa denk geliş mi
Kesin o'dur diyemeyiz niyetini bilme gibi bir üstüngücümüz yok ama bence birileri görsün diye atıldı
Tabiki de haklısın. Ama bu durum belli gibi yani. Peki neden böyle bir şey ister ki yani madem umurunda değilim çok saçma acı çektirmek ya da git artık demek ise 1 aydır bir şey de yapmadim ki hep saygı çerçevesinde konustum
İlgi görmek istiyordur nasıl bir tip olduğunu sen biliyorsun. Parçaları sen oturtacaksın kafanda
Yani açıkçası kendisini defalarca aldatan biri ile mutlu olmayı seçip bir de ona ulasilmamasina rağmen böyle bir şey yapıyorsa numarasını silmekte fayda var.
Ha ben 2 gün önce henry cavillin son haberi ile ilgili bir şey atmıştım arkadaşımla sakalasiyorduk. Onun etkisi olmuş olabilir Mi?
Merak etme bu son sorumdu. Her şey için çok teşekkür ederim 🌸🌸🌸
Bir de spotify da 3 kız arkadaşını takipten çıkmış. Sanırım kız ipleri eline aldi
Aşkım her şeyi boş ver ne nedendir kesin olarak bilemeyiz ki ama bilinen tek gerçek boynuzları olduğu 😂 Öyle birini sen isteme o kim? Ona öyle kız müstehak böyle düşün 😂
Ya haklısın valla ama dış gözden birinin olası dusuncesi bile benim için kafamda kesinlestirmem için çok onemli
Dış göz olarak kesin öyledir diyemeyiz işte. Şimdi sana attı derim ama niyeti ya öyle değilse? emin olamayız ama bence; 1 ay önce söylemişsin duygularını ve hiç paylaşmayan adam paylaşıyorsa senlik bir durum vardır bence. ama buda aşırı karaktersiz bir şey. o yüzden emin değilim
Ablam öncelikle çok teşekkür ederim. Şimdi şöyle zaten bu zaat ile ilgili suphelerim vardı ama niyetinin daha doğrusu ateşkes diledigimde onun sakın olmasının sebebi meğersem sadece yazsin da kurtulayim dusuncesindenmis bende canım canım anlayışla karsiladi sandım djshsjsk
Bir de zaten benden hoslanmadigini ve bazı karakter özelliklerini tavırlarını anladiysam bir noktada ne düşündüğünü de anlarim sadece aynı cevabi başkasından da duymak ve emin olmak istedim. Ben ona gösteririm, kendi hayatıma bakarak :)
Hayatı boyunca kiminle ugrastigini ve kiminle uğraşacağıni görür. Ayy kendi hayatım ve ona ders vermek için bana hırs geldi ayolll
Ben numarasını siliyorum pp vs bilgilerimi herkese açık yapiyorum. Sadece nispet yapacağım güzel ve kaliteli durumlarda eklerim onunkilere bakmadığım için g o t olur
Sonra okulda 2 yıl daha beraberiz nasılsa onu orada da sah mat edip intikimami alıp hayatıma sağlıklıca devam ederim. Çünkü bu durumu bir süre sindiriebilecegimi sanmıyorum gerçekten sevmiştim aşk duygusunu ilk defa beklediğim biriydi, yazık oldu :(
ahahaha boş ver dersi mersi, sen kendi hayatına devam et arkada kalanlar illa köpek gibi gelir hiç endişe etme 😂😂 aam umurunda olmasın intikam gibi düşünme çöp gibi düşün at ve geç
Sence geri döner mi diyorsun?
Yok Abla ya bana da motivasyon oluyor. Silkelenmem gerekiyordu zaten uzun süredir bu durum da beni kendime getirdi.
Çoğu dönüyor elde kız kalmaz canı sıkılır ondan döner. Ciddiye alma. Sen yoluna bak erkek mi yok sanki
Anladım teşekkür ederim. Yani bu kişinin de karaktersiz olduğunu öğrendik. Canımı yaktı ya neyse başka kaliteli limanlara. Gerçekten düzgün görünüyordu en azından kötü enerjisini her yere yansıtmadığını düşünüyordum ama yanilmisim.
Abla ya ben mevzuyu şimdi çözdüm o henry cavill ile ilgili hey antalyada kalmayı anlamlı kılan adam ndjsks şeklinde bir durum atmıştım ardından post malone 'nin die for me şarkısını attim. Aslında instagramda halsey soylerken benim geçmişteki toksik iliskime dokunan bir sarkiydi sadece begendigim için atmıştım.
Sözlerini kendi üstüne alınmış yeni kız arkadaş vs de geçiyor ya ayy resmen istemeden kendim kasimisim. Tamam sorun çözüldü.
Valla dinlerken hiç aklıma bu çocuk ve durumu aklıma gelmemisti.
Bu durumumdan 2 gün sonra pp koydu
Bence kesin bundan 😂😂
Sonra ben robin williams in bir filminin repligini attım siyaset ile ilgili bebek bezi gibidir aynı şekilde değiştirilmesi gerekir.
Sonra bu 2 gün sonra durum atıyor gecenin bir vakti sabah çekindiği asansör fotoğrafı
Altında da kahvaltı resepsiyon talep formu için... dosyasının da aynada asılmış olduğu kadrajdan baş başa bir yerde kaldıklarını anliyorum.
Gerçekten bundan mi sence
Evet ve uzak dur kendin için
Ya resmen ben istemeden kendime düşman mi kazandım şaka gibi ya!
Peki sevmeyen biri neden böyle davranır?
Bende varoluş sancısı çeken felsefeciler gibiyim jsksksks
Tam tersi robin williams ı da siyasete gönderme için attim cunku profilini görüp bir şey atmazsam uzun süre alındığımi düşünür diye düşündüm off resmen kendi üstüne düşünmüş umarım okulda bu durum yuzunden bana musallat olmaz.
Yani gidip te hayatımi duzelticem şeklinde bir şey atsam aşırı belli olur diye attim. Kendisini ilgilendirmesin ama pp 'den de rahatsız olmadığımı bilsin diye
Abla dünden beri düşünüyorum. Art niyetli bir amaç var. En azından o kadar da önemsiz olmadigimi anladım 😉 Inan bana telefon numaramı silmemesi vs bir de üstüne atması başka bir amaç olduğunu düşünmuyorum. Bu kişisel bir durum olmasa bile genel anlamda duyuru yapmasının altında bile bir şey niyet var.
Kendisini gerçekten düzgün biri sanmıştım ama şimdi ben böyle kötü ve art niyetli birinden neden hoslandim diyorum. Bana alacağı tavrın 10'da 9'unu keşke onu bir kaç defa boynuzlayan ya da yalan söyleyen kız arkadaşına yapsaydı şu anda kendi hayatı için ondan mutlusu oydu.
Gerçekten haklilarmis herkes kalbinin ekmeğini yer.
Benim için artık komple bitti. Ben önüme bakmayı seçiyorum.
Ve yardımların için bir kez daha teşekkür ediyorum. 🌸🌸🌸🙏 Benimle az uğraşmak zorunda kalmadin dun. Iyi günler dilerim.
Abla gerçekten bunu bilerek nispet amaçlı mi paylaştı? Iki gündür canım aciyor
Ha bir de spotify da 3 kız arkadaşı takipten cikarmis bu bilgiyi de unutmamayim
Kahin değilim peygamber ve Allah hiç değilim kim neyi neden yaptı bilemem kinsenin zihnini okuma gibi bir becerim yok maalesef. Yoluna bak bi sal, takıntılı olmayın. Erkek kıtlığı var sanki
Evet zaten olsaydın büyük ihtimalle senin dinine tabi olmazdım.
Sadece dışarıdan goruneni birinden duymak istedim. Ayrıca iki gündür kalbim alev aliyormus gibi hissediyorum ve midem gergin. Gerçekten buradan sorsam da kimse cevaplamadihi için dönüp dolaşıp sana ya da başka cevaplayabilecek arkadaşlarıma sordum.
Elbette erkek var ama az acı çekenin halinden anla be. Hoşçakal. Engelliyorum.
Lütfen bu soruya verdiğim görüşü de kaldir. Fazla iletişim kopukluğuna gerek yok.
Yaa he ok
Bugün resmi olarak sözleşmesini yaptigimiz işin fos olduğunu öğrendim
Bir kaç saçmalık yaşadım torti 🤔
Bir de bir kaç? 😱 promosyon gibi biri gelince diğerleride geliyor 😂
Birbirinden bağımsız sacmalıklar hem de 🥺
O kadar canım sıkıldı ki iftar trafiğine girip ‘ biraz kafa dagıtayım ‘ trafikte dedim. Yolu uzattım da uzattım 🥲
iftar trafiğinde kafa dağıtmak mı 😱 senin canını baya bayaa sıkmışlar 😏
Hem de baya 😡 bak aklıma geldi yine dellendim.
Eve gidip çay koyayım ben
aman aman kov 🙄 çay koy sen, çay güzeldir her derde deva 😂
Bişey yaşamadım bugün çok şükür 😂😂
oh ne güzel aman yaşama 😂
İnş yaşamam 😅
çok amin 😂
kafama kedi düştü. milletin kafasına kuş s**ar banim kafama ağaçtan kedi düştü
Saçmalık yaşamadığım gün yokk.
Bugün bir saçmalık yaşamadım şükür...
Bugün saçma bir şey yaşamadım.
hangi teyze
Bugün guzeldii 🌸🙏