Insanlara köpek gibi davranınca niye seni severler?
2 ay
İnsanlara köpek gibi davranınca niye seni severler?

Insanlara köpek gibi davranınca niye seni severler?
Bunun cevabı aslında çok basit anlamak zor değil, ama birisinin açıklaması gerekiyor, bu aslında Alfa olmak ile alakalı bir şey, yani sürü topluluğu lideri olmak, Çünkü kötü insanlar iyi insanlara karşı genelde hep kazanıyorlar ve üstünlük kuruyorlar, üstünlük kurmak aslında o kadar önemli bir şey ki burada hem onlar içinde, o yüzden hep birilerinin arkasından iş çevirme peşindeler ve nazik samimi insanları boş beleş buluyorlar onlara kötü davranıyorlar, emin ol bu kişilerin sevenleri kadar sevmeyenleri de çok var, ama işte dediğim gibi sevenin olmasının sebebi, kendisini Alfa aşamasına taşıması ve taviz vermemesi, ve onun gibi olmaya çalışıyorlar ve toplum sürüsü böyle kötü niyetli yetişiyor, pay kapma çabası, üstün olmak, havalı olmak, tek ve farklı sevilen olmak, tek sebebi bunlar aslında. Ama şunu söyleyebilirim, Alfalık sadece böyle kötü niyetli veya kurnaz olmakla olmuyor, emin ol Öğretmen gibi davranan ve bu kötü insanlara haddini bildirmeyi bilen Elinden geldiğince karşısındaki insana Abilik yapan Baba Yiğitlerde var :)
çok güzel anlatmışsınız çokta doğru kendim böyle bir pisliğin elinden kurtuldum oh dünya varmış dedim Allah sizi düşürmesin işallah bu tip insan bile demiyorum canım
@xyovmcskwofjxzjw En iyisini yapmışsın :)
bu zeka özürlülerin yaptığı şeyler güzel kalpli anlayışlı empati yapan ve nezaket sahibi insanların yanında ezliyorlar çünkü kendim bizzat öyle bir hayvanla hayvan demek bile hayvana saygısızlık olur öyle bir zihniyetsizle nişanlandigim için iyi bilirim bu özürlü tipleri Allah belasını versin verdiğim emeklere ona katlandigim günlere hakkımı ne ona nede o pislik ailesine helal etmiyorum bana yaptıklarının bin katını yaşasınlar işallah
Köpek gibi tabiri çok yanlış ve kırıcı. Köpekler sevgi dolu canlılardır. Sevginizi hissederler. İnsanlara köpek gibi davranmak tabiri de yanlış yerleşmiştir. Umarız ki, gerçek itliğin ne olduğunu gösterecek insanlara denk gelirsiniz.
Bir insana iyilik yapmak dünyadaki en güzel şeydir. Mağdur vatandaşlarımıza yardım etmek ve can dostlarımıza yardım etmek, yuva kurmak, yuvası yıkılmakta olan ailenin yuvasını düzeltmeye yardımcı olmak.
Cevap
35Cevap
Çünkü bu ülkede maalesef seven değil sevilen i severler. yani aslında siz ne kadar iyi davranırsanız o kadar kötü davranırlar size ama ne kadar kötü davranırsanız o zaman değere binersiniz. bu yüzden de bu ülkede ki insanlardan bir halt olmaz çünkü gerçekten sevene değer vermezler çünkü
Böyle davranıp tekrar peşinde koşanlar genelde zeka özürlü oluyor. Çünkü normalde birine köpek gibi davranırsan, her yerden engeli yersin bu kadar basit. Zeka özürlülerle vaktinizi boşa harcamayın.
şuanda uğraştığım tipi anlattın tam zeka özürlüsü peşimi birakmiyor kendine yediremiyor başkasını sevdiğim için ama cok geç avucunu yalasin 😂
@xyovmcskwofjxzjw yapacak bir şey yok. Beyin olmadığı için rastgele davranır durur.
Maalesef iyi davranan insanları s*lak ve basit görürler. Ama affedersin eden sevilir sözünden yola çıkarak soruda dediğin gibi davranan insanlara daha çok değer verirler çünkü o kişiler zordur onlar için
Kaçan Kovalanır
Bir Tanıdığımda Evlenene Kadar Nişanlısı Peşinde Pervane Olmuştu Evlendikten Sonra Kızı Döve Döve Delirtecek Kız Onu Bırakmıyor Yani Eşini Sevdiğini Ona Bağlandığını Bile Belli Etmeyeceksin...
içten içe hak ettiklerinin o olduğunu bilirler de ondan.
tepene çıkartırsan g. tleri kalkıyor, köpek çekince alışkın olduğu moda dönüyor sen de kıymetli oluyorsun
Sevmesini bilmedikleri içindir.
Bu insanlara talep bir hayli fazla.
Bir nedeni de bunu yapanların da ne istediklerini bilmemelerinden kaynaklanıyor.
Sanırım incinen egolariyla ilgili bir durum. İlgi ve sevgini kazanınca gitmeleri de yine aynı. Yani durumun aslında seninle bir ilgisi yok kendi ozguvensizlikleriyle ilgili.
Çünkü alışık oldukları davranış biçimi o 😂 Sen "insan" gibi davranınca ne olduğunu şaşırıp ssana istediği gibi davranabileceğiini filan sanıyorlar.
öyle bir tipe bulaştım ki tam dediğiniz gibi böylelerinin yüzüne tükürüp yol vermek lazım ancak o zaman değerli olursun
Korkarlar cekinirler o yuzden. Ama ne kadar saf iyi temiz ve ezik olursan iyice ezerler haha maalesef böyle
köpek her kemiğe koşuyor diye kızılmaz fıtratı boyledir. fıtratında kopeklik olana da kızmamak lazım derin mesele
Bende de öyle oluyor iyi davransam kötü mumale görüyorum kötü muamelede bulunsam bana iyi davranıylar bu insanlar çok ilginç
Bazı insanlardan acı çekmekten hoşlanıyor maalesef. Ama onlar hoşlanıyorlar diye arada diğer iyi olanlar da gidiyor
Ben insanlara virüs gibi davranmaktan yanayım: Maske ve mesafe vazgeçilmez hepsine.
Onu o kişi hıncını aldıktan sonra tekrar düşünmek lazım.
Sevmezler, seviyormus gibi yaparlar sadece.
Öyle davranılmaya ve birilerinin ipleri eline alıp onları yönetmeye alışkın oldukları içindir.
Çünkü insan doğası zor olanı seviyor. Biri için ne kadar ulaşılmazsan o kadar cazip oluyorsun
bir insan saf ve nezaaketli diye hayvan muamelesi göremez o karaktersizlik oluyor o kişi demekki çok özgüvensiz korkak ki karşı tarafa yüklenerek ego tatmin ediyor tecrübeyle söylüyorum yaşadım çünkü
@xyovmcskwofjxzjw öyle bir durumda bu seni hayvan yapmaz ki onu hayvan yapar. Basit bak olaya
bilmiyorum hayatımda ilk defa böyle iğrenç bir insan ve aile tanıdım onlara evet dediğim güne lanet ediyorum hergün onlardan kurtuldum ama hala yakamdan düşmediler çok değişik yani anlatamıyorum iyi davranınca değer bilmez şiddet uygularlar bırakınca da peşimizden düşmezler
İyilikten maraz dogar deveye dıken ınsana s... Yaranıyo
Ben bunu değiştiririm zihniyeti yüzünden. Kadınlarda bu yüzden mutlu değiller.
Ee boşuna dememişler deveyi diken insanı fiken yaranır
En İyi Cevap