İmdat kurtulmak istiyorum?

merhaba, ben 24 yaşında almanyada yaşayan bir kızım. hep fazladan kilolarım olmştu bu da özgüvenimi hep kırmıştı. babam öldükten sonra annemle yaşamaya başladım, okul bittikten sonrada abim beni kendi arkadaşının yanında işe verdi. aylık gelirim yıllardır aileme gidiyor, kartımın şifresini dahi bilmiyorum ve bunlara rağmen yok sayılıyorum. abim seni bu kilonla başkası işe almaz patronun ne derse yap beni rezil etme diye baskı yapıyor. ve abim evliliği bitmek üzere olduğu icin bizimle yaşamaya başladı. yani annemle birlikte ömrümü yiyorlar diyebilirim. tek yaptığı azarlamak kızmak bana karşı. her neyse, tabi ki senelerdir yaşadığım psikolojik şiddetten ve calışıp para kazanmama rağmen elime bişi gecmediği icin tükenmiş durumdayım. işe gidiyorum ama elime para, hadi parayı gectim takdir dahi almadığım icin sanki suc işlemişimde devlet beni hafta 3 4 kere kasiyerlik yapmakla hükümlendirmiş gibi hissediyorum. kacmayı cok düşündüm ama abim benim imzamı taklit edip üstüme bir sürü kağırt işi yapmış. ben gidersem üstüme bir sürü borc yıkabilir. ve ben bunları abimin yaptığını kanıtlayamam.. patron işte ki performansımdan, sürekli hasta bildirmemden aşırı şikayetci ve bugün böyle devam etmek istemediğini belirtti. işten cıkartılırsam ailemin bana yapacaklarından cok korkuyorum. napabilirim?
İmdat kurtulmak istiyorum?