Ne yapayım yardım ne olur?

Beş yıllık ilişkim var kızlıgımı aldıgı için ayrılamadım ona daha cok baglandım söz takalım dıyordu askerden önce Şu an askerden sonra dıyor. Babam seni istemezse falan dedi saçma sapan. Bakalım babam seni isteyecekmi dedi, babasına düşkün annesi yok ayrılar her neyse. cok fazla uyusmuyoruz yemek yapmayı bilmedigimden sıkayetci herkese söylemiş neredeyse sorana daha zamanı var diyor. Tamamaen bitirmeye karar verdim kızlık zat dikiminı yaptırıcam. Hattımı degiştiricem he bide benden ayrıldıktan sonra eski sevgilisiyle el ele resim attılar hiç birşeyi atlatamadım grurlu olup ayrılmak en mantıklısı. Canımdan cok sevıyorum ama bosvermek en iyisi sanırım ne yapayım? kapalı bir ailenin cocugu ben ise acıgım cok degilim ama ne yapacagım, lütfen yorum yazınz
Güncellemeler
+1 yıl
Tamamen bitmesi mantıklımı? cok sevıyorum belki baskasıyla görsem yine koyar ama ondan vazgecmem gerekli. Benım hayatımda cok sorunum var kardeşim engelli otizmli babam iyi biri degil cok minnos iyi biriyim asla kimsenin kötülügünü istemem lütfen cevap verin delirmek üzereyim
Ne yapayım yardım ne olur?