Bi hafta oldu taşınalı kolileri yerleştireceksin diyor onane!. Sizce?
2 ay
Ev sahibinin odandaki kolileri yerleştireceksin yoksa yasal işlem başlatacam demeye hakkı var mı?

Bi hafta oldu taşınalı kolileri yerleştireceksin diyor onane!. Sizce?
Bir ev sahibinin, kiracılarına belirli ev kuralları veya sözleşme şartları dahilinde belirli bir düzeni korumalarını talep etme hakkı vardır. Ancak, ev sahibinin bu talebinin meşru olması ve yasalara uygun bir şekilde yapılması gerekir.
Örneğin, eğer ev sahibi sizin odanızdaki kolileri kaldırmanızı istiyorsa, bunun sebeplerini açıklamalı ve bunun için belirli bir süre vermelidir. Ancak, ev sahibinin hakarete veya tehditlere başvurması kabul edilemez ve yasal olmayan bir davranıştır.
Eğer ev sahibinizin talepleri yasalara uygun değilse, öncelikle onunla görüşüp konuşmanız ve durumu düzeltmeye çalışmanız uygun olacaktır. Ancak, ev sahibiniz hala yasalara aykırı bir şekilde davranıyorsa, bir avukattan yardım alarak yasal işlemleri başlatmanız gerekebilir.
öyle şey mi olur evi kiralamışsın eve zarar vermediğin sürece her şeyi yaparsın istersen hiç yerleşmez yıllarca koliyle kullanırsın eşyalarını ona ne? Böyle bi hakkı olmadıgını asıl senin dava açacağını söyle açmasan bile korkut. Yalan söyle gerekirse amcam avukat vs diye. Susup oturur hadsiz ben bile sinirlendim
Cevap
10Cevap
Ona de ki şikayet etmezsen adam değilsin de ona ne ki ev sahibi diye benim de sahibim değil ya
Hayır. Hadsiz.
Ben normal olanına denk gelemedim
Ev sahibinin mi?
Odandaki koliler derken ev sahibinle aynı evde mi yaşıyorsun napıyorsun 🤔
Yakında yatağını her sabah düzleyeceksin derse şaşırma
Odandaki koliler derken? Evi kiralamadın mı
Kiraladım. Kira parasını verdim. Bir hafta oldu koliler odamda. Tercih ettiğimde yerleştiririm onu ilgilendirmez. Bana itaat edeceksin (!) dedi mal! Taşınırken böyle konuşmadı! Bugün afkurdu.!
Tahliye tahahhütnamesi imzalamadıysan hiçbir şekilde seni evden çıkartamaz. Artık o ev senin, ilk 1 yıl hiçbir şekilde çıkartamaz, 1 yıldan sonra ise ancak sadece oğlunu veya 1. Derece akrabalarını eve yerleştiricekse çıkarabilir onda da eğer yalan söylerse senden aldığı tüm kira parasını sana geri iade etmek zorundadır
Sözleşme tarihli, tahliye taahhütnamesi anlamına mı geliyor?
Hayır imzalamamışsın o zaman, çıkartamaz seni
şaka yapmıştır ciddiye alma :)
Ciddi tartıştı. haddini bil dedim. bana itaat edecen dedi (!) mal! Hayır dedim. Sen tanımadığım ev sahibisin. kira paranı öderim kapat çeneni! Kendi hadsizlik yapıp saygı saygı diye afkurdu! Saygı bir tek Allah'adır. Kuldan da saygılı olana gösterilir, dedim.
belkide seni evden çıkarmak istiyor mobbing uyguluyo sana. türlü bahanelerle seni bezdirip evden çıkmanı istiyor olabilir ruh hastası bitmiyor memlekette ne diyim ki
Karisamaz onane
Kiraladiysan senin hükmün de bir halt yiyemez
Cani skliyor sanirim kimse
Kirasını verdiğin evin sahibi sensin.
Sanane desene
Sanane dedim. Saygı saygı (!) dedi. Sensin saygısız dedim.!
karışamaz
En İyi Cevap