Denizliliyim ;
- En güzel şehir İzmir
- En sakin şehir Denizli
- En soğuk yer uşak
- En itici yer afyon / dinar
- En samimi yer aydın
Peki ya sizce?
Denizliliyim ;
Peki ya sizce?
Denizli aşırı iyi
Cevap
1Cevap
Bir İzmirli olarak tabi ki en güzel şehir İzmir🖤
En soğuk şehir. Afyon
Ege insanı her zaman samimidir bu konuda ayrım yok..
Bazı şehirler de bence var. Afyon dinar özellikle çok kabalar.
İzmir de çok çeşitli insan tipleri olduğu içinde %100 samimi denemez bence ama yardım sever , iyi insanlar. Belli seviyede eğitimli kesim
Her şehirin iyisi veya kötüsü de vardır. İnsanların belirli bir kalıba sokulmasını sevemiyorum
En soğuk yer kütahya ile afyon bence uşak değil
Bir dinarli olarak alındım gücendim. Bı de özellikle dinarı yazmışsınız aaa
Zaten özellikle dinarı yazdım ya 😅 bilmiyorum ama ciddiye almam da çok oturmuş Bir kalıp var o bölgede mesela dinarlılar genelde ben dinarlıyım der afyonluyum demezler.
Yani kusura bakma da hani kadınları için bir şey diyemem ama erkekleri cidden sıkıntılı.
Hep şu şekilde bakmışımdır afyon dinar = konya.
Çünkü Konya'nın insanı da çok kalıp bir yapı tipine bağlılar adamlar sabit , Afyon dinarlılarda aynı şekilde ya böyle cins sabit fikirli falan.
Ya şöyle dinarli değilim. Ama orada okudum falan o yüzden yorumu görünce dinarliyim dedim. Afyon un başka bir ilcesindeyim. Buradaki çoğu kişi Dinar ın ve Afyon un insanını sevmez çok kavgacilar diye. Biz kendimizi Afyonlu olarak bile görmeyiz. Denizli daha yakın olduğu için genelde buradaki insanlar Denizliliyim diyor hatta. Resmi işler olmadığı sürece Afyon'a gitmeyiz bile. Böyle çok garip bir durum ahahhaha. Afyon a hiç gitmedim ama Dinar da güzel anılarım olduğu için mi bilmiyorum Dinar ı seviyorum özlüyorum. Dediğiniz gibi erkekleri sıkıntı. Ben arkadaşlarimdan kaba olanına rastlamamistim
Dinar çok b**tan bı yer 🙈😅 Denizli candır gerisi heyecan boş ver.
Dinarli değilim. Dinar dan daha da b* ktan bir ilcedeyim. Ahahhsjana
Emirdağlı misin ben emirdağda oturuyorum buluşalım aga sjsjs
Hayır daha aşağılarda benim ilçe hshahha Isparta denizli tarafi
Başmakçı mı
Evet
Küçük bir yer ya afyonda gelişmiş ilçeler bolvadin sandıklı emirdağ ve dinar bence
Sandıklı özellikle çok güzel bir yer
Hiç gitmedim sandıklı falan. Ters kalıyor bize
Dinara az önce baktım da yok ya gelişmiş değil orası vazgeçtim ajsjsn
Başmakçı dan her yer gelismistir😂😂😂😂
İzmir kızları güzel oluyor
Kanka o biraz fazla dekolte olduklarından olabiliyor 😅😅
Ama bana kalırsa asıl sebep çeşitliliğin çok fazla olması çünkü �zmir büyük bir şehir ve Türklerden farklı insanlar da geliyor gidiyor ürüyorlar falan Bu da şehir yapısına etki ediyor elbette.
Gerçi bizim Denizli'nin kızları da yavaş yavaş İzmir'in kızlarına doğru dönüyor yaşa hiç biçimleri olarak
Ege'nin çoğu dekolteli zaten
Severizz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar