Arkadaşlar Trafik Kazası Diye Gittik Cinayet Olduğu Ortaya Çıktı? Ablamın İntikamını Almak İstiyorum Sizce Ne Yapmalıyım?

Arkadaşlar ablam 4 yıllık evliydi. Evlenince Kahramanmaraş'a yerleşmişti. Son 1 yıldır kocası olacak o caniyle araları kötüydü. Şiddetli geçimsizlik vardı. Evde sürekli kavga varmış, ablama şiddet uyguluyormuş, aldatıyormuş da. 5 ay önce de gittik Maraş'tan İstanbul'a getirdik, boşanma davasını da açtık, burada kendi mesleğinde işte buldu. Bizim anlayamadığımız O katil ilk başta boşanmak istemedi bildiğiniz direndi sonradan boşanmayı kabul etti. İstediği halde neden böyle birşeyi yaptı? Yani nasıl yapabildi? Boşancaklar ablam sağa o selamet. Nasıl kıyabildi ablama? Koskoca İstanbul'da ablamı nasıl bulabildi? Aklımız almıyor. Ablam işten saat 5:30 da çıkıyor. O gün Akşam saat 6 oldu, 7 oldu, 8 oldu. Defalarca aradık, mesaj yazdım cevap vermedi. Ablam bir yere gitse mutlaka haber de ederdi. Ne aradı ne mesaj yazdı. Saat tam 9 da Özel bir hastaneden abimi aradılar. Ablamın trafik kazası geçirdiğini, hastaneye gelmemizi söylediler. Meğer bize söyleyememişler kaza geçirdi demişler durumu ağır olabilir diye bütün tanıdıklarımızı devreye soktuk kana ihtiyacı olur diye kan gruplarımıza baktık. Hastaneye gittiğimizde tıbbi sekreter sistemden baktı Adli tıp kurumuna götürdüğünü söyledi. Ne adli tıp kurumu? Falan şaşırdık. Bir doktor polis eşliğinde babam ve abimle konuşmak istedi. Bizde böyle öğrendik. Ablam işten çıkmış metroya yürürken ana yolda, trafiğin yoğun olduğu yerde kaldırımda yürürken o cani ablama bıçakla saldırmış. Ne cesaret değil mi? O yoğunlukta böyle birşeyi nasıl yapabiliyor? 5 ay geçti daha mahkeme görülecek de karara varılacak. Müebbet almış bunlar boş artık. Onun da benimle yaşıt kız kardeşi var bazen intikam almak geliyor içimden. Onlarda tatsın evlat acısını, kardeş acısını istiyorum. Annemin babamın acısını anlasınlar istiyorum. Bizim yüreğimizi yaktılar onlarda yansınlar istiyorum. Sizce bu acının çaresi var mı? Ablamın intikamını almak istiyorum ne yapmalıyım? Almalı mıyım?

Arkadaşlar Trafik Kazası Diye Gittik Cinayet Olduğu Ortaya Çıktı? Ablamın İntikamını Almak İstiyorum Sizce Ne Yapmalıyım?