AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
Geçmişi önemli değil.. Ben sadakate ve bana verdiği huzura-mutluluğa bakarım..
Ohh oda güzelmiş. Kendileri her haltı yesinler iş evlenmeye glncede bnden başkası olmamış olacak. Oda gzlmiş.
siktirsin gitsin piçler onlar milletle yatınca biz sesimizi cıkarıyor muyuz tepem attı yine.
Sakinnn :)
gel gel kimseye ellemedim 0 km im :DASSD
sakinim :)
El değmemiş ne maymun kaldı nede aslan!
Bırak ya el değmemiş kız hayvanmı ya?
Ne cevap vereyim bilemedim
Çünkü bir kızın asla 1 erkeği sevemiyeceğini düşünüp bari o olsun derler :)
Ahahaa farkli ni bakis acisi :):)
kotulemek ıcın solemıorum ama malesef ole Tr piyasasında ciddi anlamda gerçekten kadınlarında erkeklerinde kalitesi çok düşük...
Haklisin
türk erkeklerinin iğrençliği, avrupalılarda bu yok mesela onlarda namus bacak arasında değil...
Doru mu bilmiyorum tabiki kizlar kendini korumali ama erkekler neden aynini yapmiyo
tamam tamam kes
Evet böyle olsa iyi olur ama sırf kimse değmemiş diye anlaşamayağım biri ile evlenemem yani iiyi bir insan olsun anlaşabilelim yeter gerisi önemsiz
Dimi yaaa
peki ben sana araba hedıye etsem sıfır arabamı istersın 2. el arabamı istersın buna cevap ver sonra soruna cevap vereyım.
Sirf araba isterim. Peki ben sana bir soru sorayim sen bana cevap ver. Ben sirf bir arabaysam karsimdaki neden bu arabaya layik degil? Neden her onune gelenle birlikte olan biriyle evlenmek isteyeyim ki o zaman doru mu?
Başkanının yaladığı memeden benim çocuğum neden süt içsin?
Evlenceğimiz insanı seçmek gibi bir şansımz yok malesef. Kaderimizde bellidir kiminle olıcağımız. Hareketlerimizle öyle düzgün olmalıyız ki allah a dua edicek yüzümüz olsun.
Iste en cok katildigin yrum
Akln yolu bir ;)
Ister çünkü kişi kimseye el sürmemişse karşısındaki kızdan bunu isteyebilir . tabi bu kimine göre Saçma gelebilir.. namus Şeref bazıları için Önemlidir de ondan :)
Benim icinde onemli
Kişi ne istediğini bilmeli, kendine uygun birini bulmalı buna da eş deniyor;) eşini kendine göre seçmeli bence
Bende o dusuncedeyim, neden baskasinin dokundugu kizla birlikte olayim ki?
çok saçma kendisi her şeyi yapsın sonra da el değmemiş kız istesinşer onu düşünüyolarsa çıktıkları kıza el sürmesinler kızlarda izin vermesinn
Bencede
davul bile dengi dengine herkez kendi denginii bulur
Dimi ama
bu yaşıma kdar 1 kişiyle çıktım o da lim eline deymedi temiz bir kız hakkım.!
Valla hakkin
Gönül isterdi ki bakir ve bakire olsun herkes ama artik samanliktaki igneyi bulma olasiligi daha yuksek
Anliyorum
Butun erkekler icin konusmuyorum yanlis anlisilmasin ama baskalarinin kirlisini niye temiz kiz hakedenler temizlesin.
Dimi ama
çünkü erkeklerin eli çok kirlidir. Çok 'kirletmişlerdir'. kendilerinin ne kadar kötü olduklarını bildikleri için bakir ararlar.
Bak buda mantikli
Bunu namussuzlar düşünsün sen namusluysan gerisini boşver. Namussuzsan da boşver. Namusluysan evlenir çocuk yapar namussuzsan üstünden geçer para verir. Peace out.
Kimseyle yiyişmedim, eşimin de öyle olmasını isterim tabii ki.
Birazda ozguven eksikligindendir bence gercekten seven kadin 50. Sevgilisine bile yanlis yapmaz
bir insan 50 defa seviyosa o iste topluca bir yanlışlık vardır zaten
Ornek verdim @Ahmetbcn
Bende @Logos
Sen elestiri yapmissin @Ahmetbcn
doğru @Logos eleştirili örnek. ama örneğin yanlış oluşundan dolayı böyle birşey yaptım ancak tabi ki görüşünüze saygılıyım
Sevdikten sonra açıkçası bunlar cokta umrumda değil ben daha önceden yasadıysam oda yaşasın ne olacak ki yani?
Ilk geceyı hayal eder geneli ilk olmak ne demek bilirmisin sen?
Bilmem
Bu devirde el değmemiş kız bulursan kaçırma.. İllaki sevişmiştir öpüşmüştür yapmayanı bulmak zor ama en önemlisi ilişkiye girmemiş olmalı..
Daha önce olmamalı ki aklına başkasının sana dokunmuş olabileceği gelmesin ama ben öyle aramıyorum nedeni ise maalesef ben temiz değilim. Her ne kadar bakir olsam da.
Uzgunum.
Üzülmen için sebep yok.
ben öyle olduğum için öyle biri isterimde çünkü ondan.
Haklisin iste
O değilde en iyi cevap seçtiğin veletin yorumlarına baktım bumu dur yani
Yanlislikla sectim canimin ici ben yorumu begenmek istemistim yeniyimde burada ;)
hay bin şakacı seni bu arada neden taktın bu namus namussuzluk olayına
:D kucukluk askim cok takikti da bu konuda kendisine baksan 100 geckin kizla cikmistir belkide uhhuuu sayamayacagim. Bense daha ilk kez onunla ciktim mal midir nedir benim temiz kalmami istiyo ama kendisi...
temiz değilsen temiz isteyemezsin ibneye bak hele ama namuslu kız iyidir iyi :)
Tesekkur ederim :) i*ne dedigin icin ayrica tesekkur ederim haketti :D
neyse kendine iyi bak iyi akşamlar canımın içi :):):)
Olur :) sende
Cunku evimin kadini cocuklarimin anasi olacak nokadar
Hersey bu kadar net :)
Ben kimseyle birlikte olmadim o yuzden boyle bir Kiz ararim
Vav guzel :)
Onemli olan bakirelik degildir namus bacak arasinda degil beyindedir sadece oraya baglamak cehalettir
Katiliyorum :)
Bu beni. Dusuncem herkrs farkli dusunuyor
kendi zaafiyetlerinden dolayı bir başkasıyla kıyaslanmamak için bundan korkar çoğu
Nasil yani :0
şöyle bir kız daha önce biriyleyse ve bitmişse artık senleyse seni onla kıyaslar ama ilksen onun hayatında kıyaslıyacağı kimse olmaz en iyisi sensindir buda bence erkeklerin korkaklığı
Cevabini cok beyendim :))
Dürüst yorum, beğendim :D
sağol ama gerçek bu zaten bir arkadaşta benzer şeyleri demiş sende onu en iyi cevap seçmişin:)))
Evet cunku mantikli :))
teşekkürlerde bu durum zaten geri kalmış toplumlarda olan şeyler ne yazıkki yoksa kadında erkekte eşit haklara sahip ikiside insan sonuçta
Biliyorum ama bir musluman olarak dinimizde boyle seyler hos olmuyo
o konuda yazıcaklarım hoşuna gitmez bir erkeğe 4 kadını helal gören bir din ne kadar eşit insana bu arada bende inançsız değilim yanlış anlama kalbin ne kadar büyük olursa olsun aşkını ona sığdırırsın başka birine yer yoktur gerisi ne olucak horozmuyuz biz
kendi gruruna yediremediği için işte bu yüzden hiç bir kıza yan gözle bakmıyorum ee etme bulma dünyası sonuçta
Helaaaaaallllllllll olsun beee :)
Tsk ederim :)
Benim sevdigim oldu. Sevdigi olabilir ama cinsel munasibeti olmamis ciddiyet olmadan bu tarz konulara girmeyen insani tercih ederim. Rol yapmasin ama kimse biyerde patlayinca kotu oluyor sonra.
Kendileri ni namus abidesi olduklarini zannettikleri icin
Cok salaklar oyle degil mi
Oyle işlerine geliyor
Aynen
Peki Kızlar Namussuz, Elinden Çok Kız Geçirmiş Erkekleri mi İster?
Evlenecegin kızı 0 kilometre temiz istiyosan cıktıgın kizlari el surmuyceksinn
niye istemesinlerki kızlarda aynı şeyi istiyo yoksa benim dünyam farklımı bilemedim şimdi
bnde o düşünceyi savunuyorum ama tabi karşılıklı olmalı ve bnce kızlar cidden kendilerine dikkat etmeli kız erkeğe kullandım attımı pek kullanamaz ama erkek rahatlıkla kullanıyor
her zaman derim bakir bir erkek bakire bir kızı hak eder.!
ben şu yaşıma kadar hiç kimseyle düşüp kalkmadım ben isteyebilirim. ama mendil değiştirir gibi kız değiştiren pezevenkler isteyemez.
Iste tamda bu noktayi vurgulamak istemistim tesekkur ederim
çünkü aldatma eğilimi olabilir eski ilişkiye girdiği kişilerle kıyaslama yapabilir ve begenmezse aldatabilir
erkeklerin aslında çok duygusal olduğunun kanıtı farklı bir bakış açısı banimki yalnız soru güzel :D
Erkeklerin duygusalligiyla nasil iliskilendirebilirim peki bunu
Geçen bir laf duydum şansliysan öpülmüşe şanssizsan dikilmişe.
Komik
İğrenç
Türk toplumunun ahlakının ne kadar bozuk olduğunu gösterir! Ahlaksız insanlar ahlaksız toplumu ortaya çıkarır.
o dediğin tarz erkekler namusu bacak arasında sana erkekler ama asıl namusun insanın ruhunda oldğunu bilmezler
ben öyle bir kız aramıyorum istemiyorumda evlenmeyeceğim için sıkıntı yok :D benden uzak olsunlar onların vebalini alamam -_-
Şimde sana ne kadar burada yazarak anlatsam sana boş gelir. Kisacasi erkek olsaydin anlardin
Ama olmadim kiii
ikinci el araba ikinci el telefon ikinci el bilgisayar kim ister sifiri varken? ha bide senin gibilerin 15 20 el degistigini dusununce perte cikmis oluyo artik anca hurdalik paklar
Bekaretini koruyup her boku yiyen daha çok ;)
Paraya kiyar araştırırim iş evlenme noktasına gelirse..
Oda iyimis
Devir önce güven sonra sevgi devri ;)
kız önüne gelene erkek arkadaş olur sonra biri alır kapıdan gecemez oglan çünkü buynuzları cıkmış olurrr
Ahaha
ne güzel gülüyon öleee :) haaaa
Erkeklik olsin diye oysaki kendileri her kizla yatip kalkarlar ama namuslu kz istemek den geri kalmaz yavsaklar
Soylediklerine katiliyorum
Öyle birisi hiç girmedi hayatıma girse çok isterdim merak bir nevi.
bi. kendilerine baksınlar yaaa abazalarr :DDDd. D:D
:DDDD
@amyleeches sen hiç konuşma izmire b*k attın
erkekler hem böyle kız arıyorlar hem de kızları yarı yolda bırakıp namussuz yapıyorlar namus bu kadar basit mi
Şöyle düşün 2. el ✋ tomofilmi yoksa 0km tomofilmi hangisi
O km
Yani
namuslu olsun tabiki ama eline erkek eli degmemiş aramak için eline kız eli degmemiş olmak gerek
Evet
daha önce bnmkinden daha büyük bir penise sahip biriyle bişi yaşamışsa beni yetersiz bulur diye.
tamamen bu olay.
Temizim çok şükür. Kendim gibi birini gönül rahatlığıyla istyebilirim
Insallah bulursun
İnşallah
her sevgilim versin ama karım bakire olsun. cort mantığı:D
Neden istemeyeyim... Birçok erkekle birlikte olmuş kızı nabayım.
Onlar önüne gelenle yatsın sonrada bakire kız istesin nasıl bir zihniyet