Bu zamana kadar hayatima giren tum erkekler bu dusunceyi savunmakta peki ya siz?
Cevabın nedir?
+1 yıleğer ki kızlar gençliğinde ergenliğinde yakışıklı kaslı erkek isteyip evlenme çağına gelince de parası ya da iyi bir mesleği olan erkek istiyorsa erkeğin de gençlikte takılmalık kız arayıp evlenirken el değmemiş istemesi gayet doğaldır.
bana gelince. ben kimseyi yarı yolda bırakmış değilim yani kandırmış hayalleriyle oynamış da değilim o yüzden el değmemiş kız istemek en doğal hakkım. geçmişte elin magandasıyla sığırıyla düşüp kalkmış bir sokak kızını eşim diye gezdirmem kimse kusura bakmasın. son yıllarda edindiğim izlenimler de düzgün kız istiyorsan eğitim düzeyi yüksek bulmak yönünde. alt seviye bölümlerdeki kızların durumu hiç hoşuma gitmiyor şahsen yanlış anlaşılmasın içlerinde çok düzgünler de vardır ama genel itibariyle diyorum. aklı başında kız zaten kendini kullandırmaz ne zaman nasıl davranacağını bilir.07 Yorumla- 1 yıl
Takılmalım kız arayan erkek namuslu evlenilecek erkek mi? Bu nasıl cahil saçma bi laf ya. 10 yaşındaki çocuk bile bu kadar saçma düşünmez. Escrtan farkı yoktur kucaktan kucağa gezen be bir kadını takılmalık gören erkek namuslu kadını mı hak ediyor? Öyle erkek hiç bir kadını hak etmez escrt kadın bile ondan daha namusludur sadıktır. Kızları takılmalık görenden koca baba olmaz sadakat beklenmez namussuz erkeğin namuslu kız istemesinin neresi doğal? Tedavi olun ve üremeyin
- 1 yıl
Bir kadın neden kullanılmış oluyor eşya mı bu? Erkek yapınca mili adam Alfa kadın yapınca kullanılmış orp? Hangi dinde yazıyor bu? Erkek yapar kadın yapamaz zarı yoksa kullanılmış obje oluyor yazıyor hangi din bu? Ama sorsak Müslümanım dersinlz. Aklı başında erkekte herkese vermez bakire istiyorsa bakir kalır. Orp kadından farkı ne erkeğin her verene veriyorsa orp kadında her para verene verir. Erkek para verir kadın alır aynı bklar. Namuslu olmadan namuslu istemek nasıl bir karakter kuranda temiz temize layik yazar. Sokak kızı ne? Senin gibiler yüzünden ülke bu halde zaten kadını obj zardan ibaret bir eşya gördüğünüz için kullanılmış görürsünüz zarı olunca da evlenecek görürsünüz ama her bakireyle evlenen erkek karısını Rus’la escrt aldatır çünkü bakire isteyen erkek benim namusum yok der herkesle yatar orp farkı yoktur hatta orp kadın daha namusludur çünkü onlar bari namuslu istiyorum diyip evlenmiyor
- 1 yıl
Liseye ünite giden kızlara ilgi duyarsınız her verene verirsiniz sonra namuslu kadın ararsınız. Siz erkeklere sevap mı? Kadın kullanılmış oluyor ne yani siz erkekler yapınca günaha girmiyor musunuz? Kadına kullanılmış diyen kadını bakire ve bakire değil diye ayıran her erkek …. dir ve zaten onlar için kadın eşyadır Se x yapan obje yapmayan hizmetçi köle
- 1 yıl
Ne zaman nasıl davranacağını bilmeyen erkeklere bak sen her verene verip sonra vermeyen kadına saygı duyarım sen kimsinde saygı duyuyorsun senin gibilerin saygısına ihtiyacımız yok ve sanane okula giden kızlardan erkeksin yaparsın diye bir şey yok hiç bir dinde yazmaz bu bakir olmayan herkese veren erkekler gelmiş burada kızlara akıl veriyor önce kendinize ders verin
- 1 yıl
Erkek bakire olmayanla evlenince güzel kardeşim enayi bakire kıza gelince her bk yemişle evlen tecrübeli iyidir diyip orplk yapan erkeği bakire kıza layik görürsünüz çünkü bencil be kadın düşmsnısınız. Tecrübe iyide fahş evlenin aldatmaz tecrübeli kadın. Kadın kendini korusun ama korumanış erkekle evlensin ama orp yapan erkeğe gelince bakireyle evlen yoksa güzel kardeşim enayi olursun dersin. burada tek gavt enayi var o da bakir olmayan erkekle evlenen kadın orp erkek bakire olmayanı da hak etmez orp yapan kadını hak eder
En İyi Cevaplar
Neden ister ilki olmak ister herşeyi onla yasamak ister bekaretinin onun olmasini ister simdi bak sahsen bn bekarim bakire isterim en dogal hakkim peki bunca kizla kim oynadi hemcinslerim peki kiz buna musade etmesse kim kime zorla bisey yaptirabilirki cahil degilsiniz sonucta burada genis genis yazmissinizda bir erkek senle ne icin yaninda duruyor bilirsin hani kadinlar o kadar akilliya * git dese o insana kolay kolay kimse bisey diyemez saygi duyar hatta sahsen bnim ole bir olayim olsa saygi duyarim helal olsun kiz sktiri cekti derim sahsen benden bukadar millet anlamak isteyen ne demek istedigimi iyi anladi.
14 Yorumla- +1 yıl
Sen suna kiza dusuremeyen asosyalim desene ne geceliyon
- 1 yıl
İlki olmadığın kadının ilki olmaya hakın yok bencil narssist olmayın. Namuslu kadını namuslu erkek hak eder orp yatıp kızları obj görüp kendilerini namuslu kadına layık göremezler. Bakire kadın neden bakir olmayanın ilki olsun güzel kardeşim enayi mi? Bakir olmayan Erkeğe gelince açık ve bakire olmayanla evlenme gavt enayi olursun dersinlz bakire kızı namusuz orp dan farkı olmayan erkeğe layik görürsünüz çünkü bencil narssist bozuklar
- 1 yıl
Sana veren her kıza veriyorsan sen namuslu adam mı olıyorsun? Orp da her para verene verir. Herkesle yat kızları obj gör kız bana verdi diyip kendine sevap sanıp sonra karımın ilki olmak istiyorum de yallah bakire kadın neden verene veren erkeği koca diye aksın güzel kardeşim enayi mi? Sizin gibiler aldatır zaten ya o kız bana berdi ben suçsuzum dersinlz islamda kız izin veriyorsa günaha giren tek kız mı yazıyor? Sen niye veriyorsun uzak duramıyorsun birde vermeyen uzak duran kıza saygı duyarım demiş senin saygını kim ister
+1 yılEl değmemiş birinin hakkı tabii ki öyle birisi. Ama başkasıyla düşüp kalkan için geçerli değil tabii ki.
Ama burada erkeklere bir eleştiri yapmak boynumun borcudur. Evet, ben de el değmemiş biriyle evlenmek isterim ama bunu tek kriter olarak koymam. Ancak çoğu erkek bunu tek kriter olarak koyuyor. Kendini tamamlayan, sevdikleri bir kadın bakire değilse evlenmiyor. Bu durum da çakma bakireleri doğuruyor, adamlar ya diktiriyor, ya her haltı yapıp önden ilişki yaşamıyorlar vb. Böyle olunca namus kavramı kaybolmadan silinmeye başlıyor. Ben demiyorum ki size 'Namuslu kız istemeyin.' bilakis 'Namuslu kız isteyin.' Beyler lütfen namuslu kız isteyin ama bunu tek kriter yapmayın.
Fikrime katılmayan kişiler sadece eksilemek yerine kendi düşüncelerini paylaşırsa aydınlanmış olurum. Teşekkürler.16 Yorumla- +1 yıl
İyide bu bakirelik bakirelik işin başlangıç kısmı. Bakireliğine önem vermeyen bir yaşantıya sahip bir kızla önem veren birinin zaten mutlu olması zor. Doğruyla yanlışın arası olmaz. Ya doğrusundur ya da değil. Evlendiğim kız bakire değilse önemsemem diyaemez insan. Gece rüyalara girer huzur bozar
- +1 yıl
@gerekliadam ben orada namuslu kız arayın dedim, ancak bunu tek kriter yapmayın. Ben de isterim namuslu birini ancak bunu tek kriter yapınca ne oluyor? Zardan gelen bir kana güvenmeyin. Kız diktiriyor zarını mis. Sonra birlikteliği bırak öpüşmemiş birini bile herhangi olağanüstü bir durum yüzünden zarı olmadığı için namussuz ilan ediyorsunuz. Genelleme yapıyorum. Üzerinize alınmak zorunda değilsiniz.
- +1 yıl
Elbette dediğin doğru. Her insan hata yapar eğerki karşılıklı olarak dürüstlük ve güven varsa evlilik öncesi bu yaşanmışlıklar anlatılmalı. Kabullenmek zor ve bu konu hakkında beylik cümleler kurmakta yanlış. Allah kalbimize göre versin
- +1 yıl
@gerekliadam amin, hepimize.
- +1 yıl
;) @LakadaLukadaTapTup
+1 yılKendileri önüne gelenle düşüp kalkabilir ama evleneceği kız el değmemiş olacak.
4725 Yorumla- +1 yıl
Bence bunun bir sebebi de kendine güven eksikliği. Kadının başka bkr deneyimi olmasın ki kendisini en iyi sansın. Kıyaslama yapabileceği bir deneyimi ve bir bilgisi olmasın.
Soran+1 yılCok doru dusunuyosun sevdim bu yorumu
- +1 yıl
bu düşünceyi savunan kızların genelinin normalde de genel verici olması peki? sen olmaya bilirsin dediğiniz gibi istisnalar kaideyi bozmaz.
Soran+1 yılIlk defa birisinden boyle mantikli bir aciklama aldim bende hak verdim bu kadar
- +1 yıl
Genelleme yapmayacak kadar akıllı insansınız, aklınızı kullanın.
- +1 yıl
şundan dolayıdır ki kadın çok önemlidir. bir kadın bakireliğini koruyabilmişse duygularına yenilmemiş mantıklı akılı güçlü bir karakterdedir... herkes böyle bir kadınla evlenmek ister. çünki çocukların ruh gelişimi tamamlayacak eğitecek kişi annedir... ve anne kutsaldır... erkekler mantıksızdır bir erkek olarak söylüorum bilisel olarak kanıtlanmıstır bu. bu yüzden herzaman hormonlarına ye nik düşmeye mahkumdurlar. ama kadın öyle değildir. kısacası kendini manevi olarak koruyamamıs bir kadının ne evliliğinden nede dünyaya getirdiği yetiştirdiği yetiştireceği nesilden hayır gelmez...
- +1 yıl
Çok güzel yazmissin + vermeden gecemicem ;-D
- +1 yıl
sen yinede o düşüp kalktığımız bayan tiplerinden olma tatlım
- +1 yıl
katiliyorum +1 :)
Soran+1 yılMerak etme :)
- +1 yıl
Yorumlara bak abi, birkaç cümle yazacaktım ama diğer arkadaşlar gerektiği gibi lafı gediğine oturtmuş bile.
- +1 yıl
Erkek cirkinlesiyorsa kizda onunla cirkinlesmesin silah zoruyla yaptirmiyorlar.
- +1 yıl
"tanrı kadına güvenseydi zar koymazdı" hayatımda okuduğum en saçma cümleydi. O zarın amacı kadınlar regl olup bazı şeyleri vücuttan atabilecek duruma gelene kadar ve hatta daha ilerisi zamanlarda kadını vajinal yoldan kapılabilecek hastalıklardan korumaktır. Namusu zarda aramk en başta bu sebeple yanlıştır.
- +1 yıl
Erkekler çokca eksilemiş diye yazıyorum. Yapan var yapmayan var. Önüne gelen de istemeden gelmiyor nihayetinde. Yapıyorum diye söylemiyorum . Bununla birlikte konu zar değil burada elbette. Şimdi zarı sağlam olup offf... Neyse erkek yapmadıysa en doğal hakkıdır kendi gibi birini istemek. Ama yapan da istiyor artık bunada diyecek bir şey yok.
- +1 yıl
Yapmadıysa elbette ki saygı duyarım fakat yaptıysa öyle bir hakkı yok.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
160Cevap
- Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılMüslümansanız, bayanda erkekte bakir olmak zorunda resmi ve dini nikahla evlenene dek... bayanın bekareti sadece ilişkiye girmediğinin göstergesi değildir... sağlığı içinde önemlidir.
Bendenizde 32 yaşındayım, evlilik dışı cinsel ilişkinin tüm aşamalarına uzağım : öpüşme, sevişme, okşama vb. bakirse erkek? bakir bayanla evlenmek hakkıdır.
Yoksa, bay ve bayan onlarca karşı cinsle ilişki adına kim bilir neler yaşadılar? :( bu konuda Allahın yasağınıda dinlemediler :( pişman olurlar, tekrarlamamak adına tövbe eder ve evleneceği insana bunu açıklar oda kabul ederse bakir olmasalarda evlenebilirler veya temiz karşı cins isteyebilirler çünki tövbe ettiler tekrarlamamak adına, buda bakir tarafın insiyatifine kalmış kabul edip etmemek evlenmeyi.40 Yorumla Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı. Kızların erkeklerden daha fazla işi abarttığı bir dönemde çıkıp bu soruyu sormanız ayrı bir trajikomedi olmuş. Ben sana 20 yaşının üstünde tanıdığım 50 tane kız eli tutmamış adam getiririm. Aynı şekilde 20 yaşının üstünde 50 tane erkek eli tutmamış bayan getirdiğin zaman bu konuyu seninle tartışabiliriz.
Bir erkek uçkuruna sahip olup karakterini bozmadığı sürece hayatı boyunca sevmediği bir insanla birlikte olmaz. Bu da en fazla 1 olur taş çatlasın 2 olur.
Bayanlar evlenmeden önce bakireliğini kaybetmişse maşallah futbol takımı kuruyorlar. Bir bayan bakireyken bir erkekle birlikte oluyorsa erkek kadar o da suçludur. Bütün suçu erkeğe yüklemek sizi bu pisliğin içinden çıkarmayacaktır.
*iç ses* Anneliği yakıştıramadığım o kadar çok insan var ki.12 Yorumla
Soran+1 yılBenimde
- 1 yıl
Babalığı yakıştıramadığın erkekler var mı? Fahşeyle yatan kızların takılmalık gören herkesle yatmak isteyen bakire arayan açık ve Se x yapan orpdur takılmalıktır evlenilecek kadın zarı olan ev işi gören balkona dahi çıkmayan kapalı giyen diyen ve tiktokta ergen kızları izleyen onlara yürüyen erkekler evleniyor bakire olmayan kadın sırf zarı yok diye evlenemez anne olamaz mı? Erkeklerin yaptığının yanında fahşe kadın en namuslu insandır onlar barı gidip namuslu erkekle evlenip onu hizmetçi yapmıyor
şundan dolayıdır ki kadın çok önemlidir. bir kadın bakireliğini koruyabilmişse duygularına yenilmemiş mantıklı akılı güçlü bir karakterdedir... herkes böyle bir kadınla evlenmek ister. çünki çocukların ruh gelişimi tamamlayacak eğitecek kişi annedir... ve anne kutsaldır... erkekler mantıksızdır bir erkek olarak söylüorum bilisel olarak kanıtlanmıstır bu. bu yüzden herzaman hormonlarına ye nik düşmeye mahkumdurlar. ama kadın öyle değildir. kısacası kendini manevi olarak koruyamamıs bir kadının ne evliliğinden nede dünyaya getirdiği yetiştirdiği yetiştireceği nesilden hayır gelmez...
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılŞu ana kadar çıktığım tüm kız arkadaşlarıma zarar verecek ve ilerliyen zamanlardaki hayatını engelleyecek hiçbir davranışım olmamıştır.
Ha evleneceğim kişinin de ilerleyen zamanlarda anne olacağı düşüncesiyle; Allah korkusu ve namuslu olmasını istemek sizce de doğal birşey değil midir?22 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin katiliyorum sanada :)
- +1 yıl
Teşekkürler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kızların yakışıklı erkek istemesi gibi birşey, kızlar için, yakışıklı bir erkek ne kadar önem arz ediyorsa erkek için de namuslu/iffeini koruyan bir kız önem teşkil eder, ayrıca kızlar ne kadar tipe önem verip seçici davranıyorsa erkekler de o kadar bekarete önem verir, kızlar için yakışıklı olması bakir olmasından daha önemli diye aynı şey erkekler için de geçerli olamaz, zaten yakısıklılıga bu kadar önem verilmese böyle namus sorunlarına yol acacak sorunlar da oluşmaz tipi hosuna gidene veren kızlar burada artislik yapıp bos bos konusmasın
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen
insan hayatta namusu şerefi için yaşar. bunu kaybettikten sonra yaşamanın bir anlamı yok bana göre. bende sahsen istemem neden isteyim başkasının altına yatmış bir pisliği.. cok sükür namusumuz yerde yatmıyor. elin pisliğini alıpta evimize kadın namus çocuğumuza ana yapcak el içine cıkcak kadar alçalmadık şerefsizlesmedik. zaten bu zamanda namuslu serefli ailemi kızmı kaldı elle gösterilcek kadar azlar. hersey aileden gelir
32 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin
- +1 yıl
arkadas sen çok büyük konusmussun burada aman diyim dikkatet. Allahimin ne vereceği belli olmaz. dediydi dersin.
+1 yılBir erkek olarak değilde kadın olarak cevaplarsam hepimiz bir şeyin ilkini isteriz mesela ağzı açık bir bisküvi paketini bile yerken tedirgin oluruz ama bir şeyin paketini ilk açmak çok daha farklı yani şimdi anlatamadım ama anlayan anlamıştır zaten :D
52 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler._.
+1 yılöyle gormus oyle ogrenmıs kendı beynını kullanmamıs.. bence ilk bu olayın cıktıgı yer biri kaldıramamıs sureklı hatırlayıp psıkolojık takıntı halıne getırmıs ve kendını öldürmüş.. bunu goren erkekler aaaa demekkı bu kadar onemlı dıyıp bu laneti dewam ettirmiş...
03 Yorumla
Soran+1 yılDinimizde olan bisey bu bence oyle masal yazmaya gerek yok
- +1 yıl
din kişi ile allah arasındadır. 2 farklı insanın bırbırıne bakıs acısından bahsedıyoruz.
Soran+1 yılO iki farkli insanin birbirine bakis acisi arasinda da din vardir ama
ben gayet de bu yaşıma kadar sabrettim kimseyle yatıp kalkmadım çünkü evleneceğim kişinin böyle birisini istemeye hakkı olduğunu düşündüğüm için böyle yaptım
benim de bu durumda kimseyle yatıp kalkmamış bir kadınla hayatımı birleştirmeye hakkım var sonuçta20 YorumlaKıyaslanma korkusu. Kendini yetersiz hisseden erkek, kız arkadaşının daha önceki ilişkisinde yaşadıklarınının daha fazlasını karşılayamazsa arzulanmayacağını düşünür. İster boyutundan ister işlevinden, neresinden tutarsan tut içinde mutlaka bir kıyaslanma korkusu vardır. Ama olayı, toplumsal ahlaka dayandırıp gelinliğiyle girer kefeniyle çıkar benimdir yarimdir falan filan edebiyat yapıp üzerini kapatır. Genel olarak bu.
10 YorumlaHer erkek öyle değildir sana öyle denk gelmiş olabilir. Ama bu denk gelmeler normal çünkü toplum olarak ataerkil bir toplumuz ve aileden çevreden gelen bir durum. Belki mantık olarak yeri yok ama örf adet gelenek görenek yetişme tarzı kişiye öyle işlemiştir ki buna engel olamaz. Bazıları ikna edilebilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılDimi oda doru
+1 yılbenim literaturumde bunun iki dayanak noktasi vardir
1i din
1i kiskanclik konusu
biri eger canimdan cok sevdigim esim olacak insana bisey yapmissa kaldiramam kendime yediremem koyar cok pis.
oburude din iste
ya zaten temiziyle evlenme gibi bir luksum varsa eger niye digerini tercih edeyim11 Yorumla
Soran+1 yılMantikli
bir bayan herzaman evli ya da bekar ne olursa olsun iffetini korumalı bir erkek istiyor diye değil böyle olması gerektiği için namusunu korumalı. Ayrıcada namusunu korumayan bir kadınla evlendiğinde erkek aklında bir süphe olacak illaki arkasını dönemeyecek acaba diyecek hep.
10 Yorumlaİnancından devlet kademesine kadar neredeyse tüm sosyal tabakalarda ataerkil bir düşünce hakim olmasiyla alakalıdır.
Bülent arınç denen herif kadınların nasıl gülmesi gerektiğine karışırken, erdogan en az 3 çocuk deyip "kadın erkek eşitliğine de inanmıyorum' derken bu soruyu sormamız bile garip.
Sorsak buradaki erkeklere çogunluk bajire ister ama buradaki erkeklerin kaçı bakir acaba?
Bu riyakarlıktır, bunu yapmayın...30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bir kızın eline elimi değdirmemişsem ve onla bunla yatmamışsam eğer bir erkek olarak , her şeyin bir zamanı var deyip nefsime hakim olmuşsam istemekde haklı olduğumu düşünüyorum. Bazen bu bana çok saçma gelirdi bu şekilde davranmam ama zaman geçtikçe anlıyor insan her şeyi.
21 Yorumla
Soran+1 yılBende sana hak verdim o zaman
+1 yılbenim öyle bir derdim yok sadece tanıştıktan sonra başka bir halt yemesin yeter... önceki hayatı onu ilgilendirir herkes hata yapar yukarda Allah var herkesin cezasını o bilir onda saklıdır kimse ceza veremez hakkı yoktur hiç bir kıza böyle bir soru yöneltmedim özel hayat herkesi ilgilendirmez sadece daha önce çıktığın var mı diye belki sorarım ama bişey yaşamış mı değil mi benim böyle saçma sapan düşüncelerim yok... herkesi de aynı kefeye koymaktan vazgeçin yeter artık öffffffff
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler genel olarak sıfır kilometre severler. 2. ele binen adam ya gevşektir, ya geniş...
173 Yorumla
+1 yılOlmayan serefle namus aranmaz.. hakkin neyse o nasp eder Allh. Alkah temiz hayrli es nasp etsin insAllah
71 Yorumla
Soran+1 yılAmin insallah
Anlamıyorum, birileri halt yiyor sanırsın, sonra tüm erkekler halt yiyormuş gibi geliyor bu tip sorular soruyor. EİC'ye baktığımızda da zaten beklenen cevap belli. Bir de artık nasıl bir "tecrübeye" sahiplerse. Bir de bu iğrenç durumu genelliyorlar ya erkekler için, ona yanıyom... Allah islah etsin!
Sana ayna olacak insanı bul (Mevlana).
Her haltı yemiş bir insanın kendisini şuana kadar korumuş olanı isteme hakkı yoktur.00 Yorumla
+1 yılcunku siz kizlar serseri pesinde kosmayi cok seviyosunuz. abazasiniz bir kere bakireligi giden kiz 1 kere sevgilim olmus bile dese 10 kisiyle yatmistir artik bakireler bile her turlu isi yapiyo insan bu isin icinden cikamaz :D yani sen serseri pesinde kosucaksin milletle arkadas ayagina birlikte olucaksin tatiller falan sonra da ben seni cocugumun annesimi yapicam? aslinda demek istdegim bakire kiz istemek degil sizi cezalandirmak... siz kizlar kudurdunuzmu durmuyorsunuz
00 Yorumlabir erkek bin kızın üstünden geçer de izi kalmaz ama bir kızın üstünden bir erkek geçince izi kalır.
konu kıskançlık ve karşı cinse güven eksikliğinden kaynaklanıyor. daha önce yaptı ya yine yaparsa hesabı ;)01 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerde yine yapar o zaman
+1 yılister ama kendileri kızların namusunu kirletmek için uğraşır sonra temiz kız ararlar kızlar bunlara güvenip bişi yapmayın nefsinize hakim olun yoksa hayatınız yıkılır böyle yapan erkeklerde ins ilerde kendi kızları olunca aynı seyleri yasarlar
12 Yorumla- +1 yıl
Sen ne kadar namuslu ve temizsin acaba
- +1 yıl
kes l*n pislik senin gibiler allahından bulsun
+1 yılErkek olsan sen de çocuklarına anne olacak insanın masum ve temiz olmasını isterdin.
71 Yorumla
Soran+1 yılTabiki isterdim ama ben her alti yapipta tertemiz bir kiz dusuneceksem o haltlari yapmazdim
Bu eseme ile hukum surenler ciplak kadin görünce nefessiz sevisecek kapasiteye sahip kamillerdir. Sen her cicekten bal al, keyfi sefa kari kizla yat kalk. Sonra bakire, acilmamis gül gonca. Yok ya!! Davul bile dengi dengine.
21 Yorumla
Soran+1 yılAyneeenn oyle
Bakir erkeklerin ne suçu var o zaman ?
Ben bakireyim ve bakir istemek hakkım.
Her kızla yatıp kalkıp bakire isteme hakları yok.
Bakir bakire ile olsun gerisi ne halt yerse yesin30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık bende bu adamlara hak veriyorum, düne kadar aksini savunuyodum. .
Ulan bir düşünsene bu adamlar hayatı boyunca aklı havada bir şekilde yaşıyorlar, size göre bir çok pislik yapıyorlar ama bir süre sonra olgunlaşıp artık ciddi düşünüyorlar. .
Düzelmek, güzelleşmek, sevmek istiyorlar, huzur istiyolar bunu da ancak namuslu bir kız yapar çünkü hayatı boyunca sizin gibiler ile yatıp kalktığı için onlara asla huzur veremeyeceğinizi bilirler. .02 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibiler dememlisin beni tanimiyosun. Yorumun icin tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılTamam. .
Evet bu sorudan bakire olmayan kızların listesini alabilirsiniz beyler
287 Yorumla- +1 yıl
Vallahi mantıklı
- +1 yıl
romeo senin yorumlarin hep supr :))
- +1 yıl
@Romeooooo onları kayıkçının küreğine bindir kanka :)
- +1 yıl
@themarmarasea :D
Çünkü öyle erkeklerin ruhu sarışın her kız versin ama sevgilim bakire olsun namus bacak arasında değil kafadadır! O erkeğin yetersizliğinden kaynaklıdır. Kadınlar seks objesi veya et parçası değildir. Kadınlarada kızıyorum bu konuda otomobile dikkat çekmek için kadın oraya dikkat çekmek için kadın zart kadın zurt kadın bu kadar kullanılmamalı kadın vücudu bence
01 Yorumla
Soran+1 yılVaayyyy beee kesinlikle katiliyorum sana
kzlarda en temizide en kirliside en guzelide en cirkinide en iyisde kotusude agzni actgnda erkkler soyle boyle demesni biliyi ve 4 4luk erkk istemesni biliyolarsa bzmde istemz bu olsun saygi duyulsn el degmmemis derknde el tutmktn flnda bhsedilmiyo yani cinsel iliskuden bahsediliyo arkadasm.
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey yok. Etme bulma dünyası herkes hakettiğini yaşar ;) Bugün bakire olsa ne olur ki yarın evlendikten sonra aldatmayacağının hiçbir garantisi yok. O yüzden herkes hakettiğini istemeli ;)
11 Yorumla- +1 yıl
Kimseye elini sürmemişse bakire eli kimsenin eline değmemiş kız isteyebilir.
Her önüne gelenle yatıp kalkmışsa kusura bakmasın da istediği kadar bakire kızla evlensin. Yarın bir gün kesinlikle aldatılır. Ya da daha öncesinde bir şeyler yaşamış diktirmiş falandır ;)
Ben buna inanır bunu savunurum ne ekersen onu biçersin.
merak ettim.
madem o kadar namuslu arıyorlar sizin ya da başkalarının hayatlarına neden gimeye kalkıyorlar? adam olsunlar çalışsınlar sonra evlensinler?22 Yorumla
Soran+1 yılHelaaaaaallllllllll :))
o erkekler el sürülmemiş kızada el sürmek isterler ya da söyle söyleyım her gorduklerını potansıyel yatak olarak görmektedırler ama iş evliliğe gelınce namuslu derler yataga atmayı düşündüğün namussuzmu? yazık
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet doru cok doru. Sinirleniyorum iste buna
Penisim büyük olmasına ragmen kımseyı yataga atmadım.
Kımseyle yıyısmedım, bende aynı seyı beklerım karsı taraftan
Temız, Namuslu, olacak. Benden başka erkek el sürmesin isterim tabikide...10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkişiye göre değişir ben bakire olmayan biriylede evlenebilirim neden onun sevmeye sevilmeye hakkı yok mu
01 Yorumla
Soran+1 yılDegil mi
+1 yılHerkes bir zahmet kendi gibi birini istesin. El degmemis bir kızın onca kadının eli degmis bir erkekle isi yok beyler
50 Yorumlaeğer senin annenle baban evlenmeden önce annen 10 tane erkekle yatmış olmasını ister miydin? eğer isterdim dersen bende bakire kız aramayı bırakacam
10 YorumlaCevap şu: Bugün sosyal bir alanda gezerken eski sevgilisi bunu görünce eski mendilim demesimi iyi yoksa (anla yani)
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu dusunmemistim buda farkli bir bakis acisi
+1 yılsen marketten domates alırken çürük domates alıyor musun?
11 Yorumla
Soran+1 yılMarketten hic domates almadim
Her önümüze gelen bayanla yatmayı düşünen bir cinsiyet olduğumuz için...
12 Yorumla
Soran+1 yılSirf bunun icin temiz birini mi ariyosun yani
Aile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı. El değmemiş kızı ancak kimseye elini degidirmemis erkek hak eder... net
50 Yorumlabacım biz yoğurdu kaymağıyla severiz. ee şimdi kaseden kaymağı alınmış bir sürü kaşık girmiş yoğurt yiyilir mi yiyilmez mundar olur... kızlardada durum aynı.
03 Yorumla
Soran+1 yılBakin ben kizlarin neden korunmasi gerektigini biliyorum benim dmeek istedigim neden erkekler o kadar cok sey yaparda temiz kiz ister yani sacmalik hakettigini alsin.
- +1 yıl
işte hayat acımasız. ben yapmıyorum yapmiycam diyen her erkekte potansiyel tehlike... biz erkekler galiba herşeyi abartıyoruz... evet dediğin herkes hakkettiğini bulsa ooo harika olurdu ama siz kızlarda mıknatıs gibi nerde serseri nerde şerefsiz karaktersiz var onları buluyorsunuz
Soran+1 yılBilemedim
+1 yılHerkes saf, el değmemiş şeyleri ister. Kimse sıfırıyla aynı fiyat da olan ikinci el bir eşyayı almak istemez. Günümüzdede böyle bir saflık pek kalmadığı için kime niyet kime kısmet.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Ben de erkek olsam el değmemişini isterdim çok doğal
22 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya sen erkek olsan onune gelenle herseyi yapsan bide utanmadan temiz kiz istesen?
+1 yılBirisiyle ilişkiye girmek namussuzluksa erkeklerin büyük bir çoğunluğu namussuz o zaman :D
13 Yorumla
Soran+1 yılOo kesin zaten :))
- +1 yıl
O zaman onu diyen adamı kafana takmayacaksn yol vereceksin gidecek :D
Soran+1 yıl:D iste aradigim cevaplardan biriside bu :)
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kızlık zarina güvenmek zamanları geçti artık zar gitse diktirilir zar gitmese her türlü yine ilişki yaşanır
00 Yorumla
+1 yılNamus iki bacak arasında değildir. ya da madem iki bacak arasında onlarda sayaç taksınlar kendilerine bizde sıfır km istiyoruz abi o zaman
00 Yorumla
+1 yılO kızlar erkekler istemiyor diye kendilerini muhafaza etmiyorlar
Allah yasakladı diye muhafaza ediyolar
Erkeklerde nasıl yaşarlarsa öyleleriyle karşılaşırlar boşuna panik yapmasınlar23 Yorumla- +1 yıl
Ahah
Yerim senii sonmermimm :d
Gecmisi umrumda değil ben varken benimdir öyle bir sartim yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılGuzeel
- Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bende öyle istiyorum. ma eğer el değmemiş kız isteyenin el değmemiş erkek olması görüşündeyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende o gorusun taraftariyim
evlenicegim kişinin naptıgı umrumda degil ama geçmişte olmasını tercih ederim yakın yazamnda yatarsa evlencegimi sanmam :D
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendinde eksik olanı ister, mesela; parası olmayan, paralı birini, namusu olmayan ise namuslu birini ;)
30 Yorumla
+1 yılİşte sözde erkek ya..
Erkeklerin namusu yok sanki. hayret bir şey.31 Yorumla
Soran+1 yılYapa yapa namus mu kaldi sence tabi erkeklerin namusu yok olur
çünkü evleneceğim kız sadece bana ait olsun istiyorum. Bakir olacak ve yaşadığı ilk ve son kişi olacam
02 Yorumla
Soran+1 yılBak ne guzel soyledin
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlmışken sıfır , el değmemiş olsun diye düşünüyoruz diyecem kızlara eşya muamelesi yapma diyecen yorum yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
O zaman sorun yok :)
+1 yılÇokmu merak ediyorsun. aldaki yorumlarını okudum. ve düşündüklerin saçma. sadece bir sebebi yok. bir kaç sebebi var.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılHerkezin ancak kendisi gibi birini isteme hakkı vardır. Sen neysen oda o. Benimkisi eldeğmemiş olsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılInsallah
Cunku canim temiz namuslu olanida yoldan cikarmak gibi bir oncelikleri var hayir sen evlenmicegin kiza niye el suruyosunki boyle tiplerede uyuz olurum ya 😈😈😈:@
05 Yorumla
Soran+1 yılDimi ama sonucta onlar el surmese kizda bozulmucak oda var yani simdi
- +1 yıl
Yorumunuza bakınca şu 10 yıllık eğitim. Hayatımda çok kıza rastladım bakir kalmak isteyenler zaten niyeti belki olan erkeğin niyetini anlar. Ayrıca erkekler. İle mesafeli dursun bazı kızlar erkeklerle kanka ile sesleniyo bakın emin olun siz tavırınızı belirtirseniz o erkek padişah da olsa yaklaşamaz size rezil olmaktan çekinir..
Soran+1 yılEvet buda doru
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce namusuna sahip cıkamayan kıza ne denir ki ne denir ben adını koyamadım her erkegi bir kefeye koyma artık diktirmekte fayda etmiyo anlıyolar yandınız kızlar
30 YorumlaBen de Eli kimseye Değmemiş Erkek İstiyoreee...
Kimseyi Ellemmeiş55 Yorumla- +1 yıl
Sen de ellemediysen gel :dd
- +1 yıl
Seni cevapları begeniyore aferin kiz bendensin
- +1 yıl
www.capstroll.com/.../zaynhelalolsun.gif
Klasik bir @sonmermi yorumu artık şaşırmıyorum :) - +1 yıl
Eic burdaymış
Neyi seçmişler :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler vicdansızdır da ondan tek şeyini düşünür. toplum onlara herkesle yat ama sağlam karı ile evlen der.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo zaman toplum vicdansız temiz namuslu bayan al kirlettiklerini ortada bırak
- Devamını Gör (145)
Devamını Gör(190)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkekler neden namuslu hic kimsenin el surmedigi bir kiz ister?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler