Kızım 1. Sınıfa gidiyo ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Tükendim. yok mu yol gösterecek biri?

Öğretmen çok ciddi üslup sıkıntısı yaşıyo. Okulun ilk günü beni üzerseniz ben giderim diye çocukları tehdit etmiş. Gidersen başka öğretmen gelir diyen çocuklarla üstten üstten laf yarışına girmiş. WhatsAppdan sürekli gruba şikayet mesajları. Bu öğrencilerden bıktım artık falan yazıyo. Okulun yine ilk günlerinde yazdığı bi mesajda çocuklar kural nedir bilmiyo yazmış. Ya kadın bu çocuklar okula yeni başladı sen öğreteceksin okul kurallarını diye silkeleyemiyosun tabi öğretmen bu, işine karışmayım diyosun. Sürekli bir şikayet modu. Çocuklara hiçbi şey katmıyo. Sadece müfredatı öğretiyo. Çocukların çocuk olduğunun bile farkında değil onlardan lise öğrencisi olgunluğu bekliyo. Çocukların yaptığı her şey batıyo ona. Böyle bi öğretmeni olsun asla istemezdim. Diğer şubelerde o kadar iyi o kadar ilgili öğretmenler var ki. Yaptıklarını hayranlıkla takip ediyorum. Sizce sınıfını ya da okulunu değiştirmeli miyim? Bu ona iyi mi gelir yoksa yeni ortama adaptasyon sorunu yaşar da daha mı kötü olur. Öğretmene katlanıp zamana mı bırakmalıyım yoksa bi an önce değiştirip çocuğumu kurtarmalı mıyım?

Kızım 1. Sınıfa gidiyo ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Tükendim. yok mu yol gösterecek biri?