- Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılMetro Adı altında çalışan 2140 otobüsün sadece 240 tanesi özmaldır yani metroya aittir. Onlarda Esenlerde Otogarda yatar bayramdan bayrama çalışırlar. Geneli Salih abi Süleyman amca gibi yurdum vatandaşının kaçak mazotla ikram servisi olmadan Mümkün mertebe yolcuyu suyla idare eden bir anlayışa sahiptir.
Sahibi Talip Galip Öztürk Kardeşlerdir.
Kamil Koç Eski ve köklü bir firmadır Metrodan çok farklıdır Bursa Firmasıdır. İsraillilere Satılmıştır.
Pamukkale Metro ve Kamilden Çok Çok üstündür otobüsleri temiz ve yenidir ikram servisleri düzenlidir ama heryere girer çıkar. Sahibi Denizlilidir.2005 de Nevşehirli zengin Dirikoçlar ailesinin Kızını almıştır İşi büyütmüştür.
Nilüfer Bursanın Sayılı iş adamlarından Hüseyin Kayapalıya aittir tüm araçları özmaldır yabancı araç yoktur gerçek anlamda tecrübeli ve kaliteli hizmetleri vardır hızlıdırlar dolmuş gibi heryere girmezler muavinleri işini iyi yapar :)
Tercihim Nilüfer
Bu kadar Bilgiyi niye paylaştıysam :) Neyse fazla bilgi beyni bulandırmaz :)112 Yorumla- +1 yıl
Okudunmu bari :)
- +1 yıl
Koltuk terciihi olarakda ilk 4 ten şaşmıcaksın muavinle kaptanın tepesine binip otorini hissettirceksin takım elbiseyle görünce denetimci ajan sanıyo seni zaten çayın kahven eksik olmuyo :)
- +1 yıl
@gokhan389 ulan kardeşin senin için özendi sen seçenekleri rahat değerlendir diye bir ton uğraştı yazdı paylaştı bir zahmet seçimide sen yap :)
- +1 yıl
@gokhan389 sen bana sektör söyle ben sana sektörün liderlerinin geçmişini döktiriyim buraya kanka bu neki daha :)
- +1 yıl
@shanziman Kardeşim sen bilmiyomusun @Sonmermi Rüşvetle seçiyo eic leri yoksa tabiki eic buydu :)
- +1 yıl
Aaa şimdi farkettim seçmemiş kız daha ya günahınıda aldık seçeceği varsada seçmez artık @sonmermi :)
- +1 yıl
Eyvallah karşim :)
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılMetroya en son bindiğimde otobüs şöförü muavim ile yolda birbirine bakarak sohbet ederek araç kullanıyordu şöför!
Bunu kameraya çektim bir güzel büroya şikayet ettim. Şikayetvar internet sitesine şikayet ettim. ve şirkete de telefon ettim.
Kimsenin canı bu kadar değersiz olamaz. Bir kaç kerede kardeşimi otogarın dışında indirmişler sırf bir yolcu için girmemek adına. Bir güzel de öyle fırça yediler! Katil metro diyolar ya hakikaten kim çıkardıysa adamlara hak veriyorum.
Ulusoy, Varan, Kamil Koç tercih ediyorum.01 Yorumla
Tercih ettiğim bir firma yok fakat üni. deyken aktarma yapmadan bir tek kütahyalılar vardi mecburen oydu bir de yolculuk bitince bizi tercih ettiğiniz için tesekkur ederiz diyorlar allahim. sanki başka firma varmis gibi deli oluyordum.
01 Yorumla
en iyi cevap icin geldim kanka :D
https://i.hizliresim.com/4Rv487.jpg810 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
Ulusoyun hizmet iyi de filo artık eskidi. En azından Bozcaadaya giden otobüslerini değiştirseler şükela olacak.
Metro internet 3G modemlerinin modemini söküyor size de "bozuk" diyor. Kaç otobüsüne bindim, çalışanına rastlamadım. Bozuk falan olduğu yok aslında, girmeyin diye yapıyorlar. Halbuki ilanlarında çarşaf çarşaf internet yazmayı bilirler. Süit otobüs güya. Bozuk bozuk... Kanları bozuk işte.01 Yorumla
+1 yılotobüs kullanmıyorum uçak dururken
PEGASUS ya da TÜRK HAVA YOLLARI:)))
şaka bir yana metro şirketinde benim eniştemde müdür bayiliğini yapıyor yani.. bir kere yolculuk sırasında verdikleri kek vardı çok hoşuma gitmişti. hiçbir markette de bulamadım o keki:)))))))))))01 YorumlaAcayip seyahat eden biriyim isimden dolayi. Kamil koc tercih ediyorum devamli ama bolgeden bolgeye de fark ediyor yani tercihlerim. Antep'e giderken Sec Turizm, Samsun'a giderken Ulusoy, diger yerlere Kamil Koc, Antalya'ya bazen Ozkaymak falan, degisiyor yani. Ya sanki otobusu mu satin aliyoruz en fazla on saat yolculuk yapiyoruz, fazla takilmaya gerek yok 😎
01 YorumlaVarani metro alana kadar iyiydi. Simdi bozdular. Kamil koç iyiydi oda metro gibi agresif buyuyor oda bozmus en son bindigimde bunu gordum. Zaten uzak mesafe surekli ucak kullaniliyor artik bir gun sonrasina 150 lira bilet bulabilmek otobuse binmemek icin iyi bir sebep
01 Yorumlaben sansunluyum metronu sahibi galip öztürkü iyi tanırım. metro eskiden çok iyiydi. gerçekten bozdu ben genelde 1-4-7-11-15-22 de otururum... ama artık otobüsten bıktım çünki üniversite stajımı Mercedes benz türk a. ş de kamyon-tır otobüs üretim bantında yaptım... en iyisi uçak.
03 Yorumla- +1 yıl
hacettepe otomotiv müh. mi okudun?
+1 yılMetroya kesinlikle binmeyin, çünkü sektörden aldıgımın bilgilere göre nerde eski mininbüscü, mazot calıpta kovulmus kamyoncu varsa şoför olarak işe alıyorlar. Ben otobüse binmem pek ama binersem İstanbul Seyahatten baskasına binmem araclar 2012 ve üzeri oldugu için 1. sınıf yolculuk yapıyorsnunz ve şoför ile muavinler cok saygılı, tavsiye ederim
03 Yorumla- +1 yıl
Ankaraya giderken binmeni tavsiye ederim premier otobüslerle gitmeni
+1 yılGideceğim Yere Göre, Çekeceğim KM'ye Göre Değişir.
Uzun Yol Pamukkale.
Kısa Yol Kamil Koç
Bazı Yerlere de Mecburen Metro.
Metro 5 Servisle Bütün İstanbul'dan Yolcu Toplamadığı Gün Mükemmel Bir Firma Olacak. 1 Saatlik Yol İçin 3 Saat Önce Evden Mi çıkılır Lan!!01 Yorumlametro tek sebebı oburku fırmalar gıbı sureklı termınallara ugrayıp durmaması metrodakı tek sorunda butun bındıgım otobuslerde kesın tv sıkıntı oluyo:) kulaklıklarından az ses gelıyo falan fılan dolu sorun ama yınede metronun suit otobuslerı ulasacagım yere en hızlı gıden fırma oldugu ıcın tercıhım
01 Yorumla10 numara yağ (isminden iyi bir şey sanmayın uçak hidroliği ve bazı şoför arkadaşlar mazot yerine bunu kaçak olarak kullanıyor) konusunda Metro harbiden iyi (!). Sonra Travego 15'e (46 kişilik araba) Travego 17 (54 kişilik araba) bileti satıp 8 kişiyi mağdur etmekte de üstlerine yok.
Son olarak soruya cevap ben zaten TIR şoförüyüm ama iş haricinde Mersin VİF, Köksallar, Villa Mersin ve Lüks Mersin kullanıyorum.12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolabildiğince otobüs kullanmıyorum, malesef trakya bölgesinde en çok faaliyet gösteren iki rezil firma var ve bazı durumlarda mecburen kullanıyorum. aman bu iki firmaya dikkat: Çanakkale Truva ve İstanbul Seyahat. Ne hizmet var, ne biletleme doğru düzgün, koltuklar, kulaklıklar vs. otobüsler dahil herşey sorunlu. Aman deyim !!!
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılEn arka şöfôr tarafi kolidor!
Otobus bomboşta olsa ben orayi liyorum yoksa baska firma:))
Eger otobusle gitmek zorundaysam :))
Yoksa uçaktada acil cikis kapisina 20 yl verip (blızınıs kılasla ayni ücret bu arada) acil cikis kapisi cam kenari :))02 Yorumla- +1 yıl
Tabii tabii cok iyii
Bu ulkede herkes uzun olmak istiyor :))
Siz onu bana sorun bir hele😎😜
gideceğiniz yere göre firmalar iyi kötü olabiliyor.. ben daha çok Seç ve Çayırağasını tercih ediyorum
11 Yorumla
+1 yılMetro belediye otobüsü gibi heryere giriyo bide hiç saatinde geldiğini görmedim:) ama mecbur biniyoruz en çok sfer onlarda var. İlk tercihim genelde nilüfer yoksa kâmil oda yoksa belediye otobüsü metro:)
21 Yorumlaal şunu ye sonrada sus -_-
www.cikolataport.com/.../...6033_article_image.jpg12 Yorumla
+1 yılPamukkaleyi tek gecerim artik. kamil kocla yaristiriyordum fakat kamil kocun memleket sectigini fark ettim arabalarin donanimi anlaminda. metroya son care olarak bakiyorum Allah korusun hatta yani :)
01 Yorumlametroya kelle koltukta turizm derdik biz eskiden. uçağa hız bakımından tek alternatifti. ben ege kısmına gittiğim için genelde ya kamil koc ya da truva
01 YorumlaPamukkale tercih ediyorum. Koltuk olarak da arkası orta kapı boşluğuna den gelen daha cazip geliyor. Koltuğu sonuna kadar yatırabiliyorum.
01 Yorumla- 02 Yorumla
Nilüfer ^^ Kesinlikle cam kenarı olmalı. Sağ veya sol taraf. Tekli vs. hiç farketmez :) Cam kenarı ve kulağımda müzik olsun hiç farketmez :) Yola baka baka giderim. Yol uzunsa da arada uyku iyi oluyor :)
02 YorumlaEn sevmediğim firma metro, favorim Ulusoy, Kâmilkoç'ta fena değil.
11 Yorumla
+1 yılKamil Koç - Metro' ya mecbur kalsamda binmem.
Genellikle Pamukkale.11 YorumlaPamukkale en iyisi.. Türkiyede başka iyi firma yok maalesef :/
01 Yorumla
+1 yılLüks benim için herşeydir ayda 8 bin kilometre yapıcaksam lükskaradenizle yaparım 😉
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. En son sanırım 15 yıl önce otobüsle, seyahat etmiştim.. Ama bugün olsa Ulusoy veya Varan derim...
01 Yorumla
+1 yılBana göre en iyi firma Anadolu ulaşım öğrencilikte çok kullandım çokta memnundum halen kullanacak olsam onu kullanırım
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 486 cevap paylaştı. Öyle özellikle tercih ettiğim bir firma yok bana uygun olan saatte hangisi varsa seçiyorum birden fazla firmaysa otobüsün modeline bakarım
11 Yorumla
+1 yılpamukkale ve anadolu :D orta kapıdan bir kaç koltuk sonrayı tercih ederim
01 YorumlaKamil koc ve metroda sirf kekocanlar calisiyo hizmet guleryuz sifir o yuzden genelde pamukkale ya da ulusoy eger ki yorgunsam yoksa kendi aracimla. Uzak ise gidecegim yer direk ucakla giderim
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılşu an en iyisi Pamukkale, Anadolu Turizm (bunu da pamukkale aldı).
01 Yorumla
+1 yılPamukkale <3
2+1 Rahat hat aracı ile 11 saat yolculuk bile yaptım, çok iyi..03 Yorumla- +1 yıl
Ciddi yorum yapmıştım ilk kez, buna bile güldün annem? =/
- +1 yıl
<33 coh iyi o
Gittiğim yere göre değişiyor hepsi her yere gitmiyor :)
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılPamukkale bro. Tekli koltukları geniş ve tv leri 10,5 inç. Bazen dondurmada veriyorlar :D
12 Yorumla- +1 yıl
Neyli dondurma seviyosun dsfdsg
+1 yılmetro dan şaşmam. elit dediler zengin işi dediler diye ulusoy a bindim , tam bir çöplük rezalet.
14 Yorumla- +1 yıl
:>)
- +1 yıl
@Poinem evet sorun orda hiç bişe yoktu :D hizmet sıfır , teknoloji sıfır , rahatlık sıfır :>)
metro resmen koltukların arkasına tablet koymuştu :>) artı rahat ve sürekli ilgileniyorlardı.
+1 yılÖz Diyarbakır seyahat. kesinlikle üstüne tanımam.
https://i.hizliresim.com/8EymNr.jpg02 Yorumla- +1 yıl
tabiki de kız.
+1 yılmetro suit saat 17 arabası İstanbul edirne sol en arkanın bir önü 28 numara galiba
hep suitle gelip giderim
metronun hiç bir özelliği yok hatta berbat01 YorumlaAile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı. Genelde kendi aracimla geziyorum veya ucakla seyahat ediyorum hacı :)
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. Anadolu Seyahat candır, metro beş para etmez, ulusoy idare eder, :D
04 YorumlaAile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. Sizin otobüs firmanız ne? diyince bir havaya girdim ki hiç sorma :D BamTelli uluslararası taşımacılık ltd. şti :))
02 YorumlaBen otobüslerde hostluk yapıyorum otobüslerimiz var metro da nilüfer de ve bir çok firmada çalıştım yardımcı olabilirim istersen : )
01 YorumlaÖnceden metro ulusoy kamilkoçtu ama artık arabam var :) hatta 15 tatilde bir seyehat yapmayı düşünüyorum inş.
02 Yorumlaben eshot'u kullanıyorum ikiliyi bırak tekli koltuk bulabilirsen öp başına koy varis oldum ayakta yolculuk yapmaktan
01 YorumlaPamukkale firmasına ait, anadolu seyehat ı tercih ediyorum. Tekli koltuklardan bilet kestiriyorum kaçıncı koltuk olduğu değişiyor.. ^^
02 Yorumla
+1 yılArabamla gidiyorum askerden geldikten sonrada bir kere bile binmedim otobüse :)
02 Yorumla- +1 yıl
bencede
+1 yılgezen biri olarak yakin mesafelerde pamukkale tercihimdir. uzak mesafelerde kamilkoc daha iyi bana göre :)
02 Yorumla- +1 yıl
klavyendeki sdf tuşları bozulcak yakında söyledi dersin :)
Metroyu mümkün mertebe tercih etmem. Kazanmış oldukları paraları karanlık işlerde de kullanıyorlar.
Genelde Kamilkoça binerim01 YorumlaUzun yolda Ulusoy, kisa mesafede Kale, Yonca, İstanbul Seyahat, Bati Karadeniz'de Ustun Ercelik, Konya'da Kontur, Bursa'da Nilufer...
02 Yorumla
+1 yılBizim kendi firmamız var Giresun seyahat ablasi onunla gidiyoruz reklamıda yapalım burdan İstanbul Giresun arasi
02 Yorumla- +1 yıl
Iyi olmak ne kelime 2014 model otobusumuz var ayrıca yolda gelirkende yemekler bend3n
metroyu ve ulusoyu hiç sevmem tercihte etmem uzun zamandır otobüs ile yolculuk yapmıyorum yaparsamda kamil koç ya da pamukkaleyi tercih ederim
01 YorumlaSırf servisi var diye lanet olası metroyla gidip geliyorum her seferinde bir sorun her sefeerinde bir tartışma ama yapcak bişey yok
01 Yorumla1 numara boşsa kesinlikle 1 numara
Önceden pamukkaleydi ancak bu sene zam üstüne zam getirdi adamlar, efeturla gidip gelcez artık...01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPamukkale en rahat firma ya. Ben on taraflari tercih ediyorum hem yol seyretmesi daha guzel oluyor
01 Yorumla
+1 yılulusoy ismi bile asil ama otobüse niye biniyon kız başka binecek şey mi yok :)
02 Yorumla- +1 yıl
:) sende iyisin ddddd
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılUçakla tanıştığımdan beri oyobüse uğramıyorum daha... Daha güvenli😪
01 Yorumla Aile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı. Tolga turizm havada karada her yerde yalnız bırakmaz bir pa pa pam tıss :):):)
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı. pamukkale ya da kamil koç en ön koltuk cam kenarı :) söförun arkası değil ama
01 Yorumla
+1 yılVaran. Başka Turizm Tanımam :) En Ön Koltuk bu arada.
01 Yorumla
+1 yıluzun yola gitmeyeli 6 sene oldu bee :))
Tercihim HAS Turizm :))02 Yorumla- +1 yıl
Hassss ya :D
gebelde pamukkale en arka sol cam extra boşluk var çünkü uyunasu rahat kışın 2 klima imkanı ;)
02 Yorumla
+1 yılArabamla gidemiyorsam metro nun suit olanlarıyla giderm her zaman
01 Yorumla
+1 yılvakti zamanında pamukkale, kamil koç, metro da çalışan otobüslerimiz vardı. genel olarak müşteriye saygı ve servis hizmeti en iyi pamukkalede :) ..
01 Yorumla- Devamını Gör (133)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat