Daha askere bile gitmemis gecen hafta bizdelerdi abla abla diye otuyo yengem akıl verdi kesin cocukla hicbir alakam yok sinirden biraz ergence cevap vermiş olabilirim hatta cevap vermedim mesajlarina ust uste atinca tersledim sizce ablama anlatmalimiyim bu durumu iş daha buyumesin istiyorum ama boyle saçma seyleri de dusunmelerini istemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tipik erotomania. Herkesi kendine aşık, hayran sanan ruh hastalığı. Tedavi şart. Tedavi olunmazsa sonu intihar
Ben mi yazısmalara baksana
Yazışmalar gayet normal. Çocuk daha ergen ve abla abla diye soruyor. Soru sorması sana olan aşkından değil bilakis birilerinin yönlendirmesi. Yani kendine sevgili için istemiyor seni. Ama sende nerede o zekaaaaaaaaaa. Tedavi şart ciddiyim
Sen gitsene tedaviye bi bildigimiz var elbet annesi kac defa iftira atti bana tartıştık annesiyle annesinin bana ilk iftira attiginda bende 19 yasindaydim ve yine boyle dişli davrandim kardesimli konustukta ne oldu konuyu nerelere cekiyo akli veren de annesi beni milletin diline dusurecek olan da
Tamam abla hwhsjdjd bu ne sinirim bozuldu. Söyle bence
Benim de catladim gulmekten vida yazarsa engelliycem ablalarima haber vericem😂
8 milyar insanın içinde bula bula senimi bulmuş, wtf.
Bu cocuk saf buna suc bulmuyorum ben ne yone cekerseler o yone gidiyo annesinin akıl vermesi konusmalarindan da belli
Yok artık, ne için yapıyorlar bunu miras bölünmesin diye falanmı.
Hayır yabancıya gitmeyim diye akaraba evliligi yaptiklari icin onlarin ev ahalisi hep deli kendini akilli sanan bi annesi var işte 😂
Yabancıya gitmesin ne wtf, iyi yapmışsın terslemekle.
Aman evlenme sakın akrabanla, bekar kal daha iyi.
Bilerek tersledim görüldü attigim halde yaziyo ve yengem bana 19 20 yaslarimda 2 kere gezmedigim biriyle gezdim diye laf çıkartmisti tartışmistik gecenki geldiginde de beni gormeye bi adam gelmis oğlu icin yengemin kulagina gitmis bana ona sakın gitme onun oğlunu elektirik carpti diyo kotu insanlar falan dedu
Pek ciddiye alma ergen daha bu baksana çocuk yani
Ciddiye aldigimdan degil de evimize giriyo çıkiyo annesi aklina girmiş cocugun yoksa kuzen oldugumuzdan bile haberi yokdu abla sen bizim neyimiz oluyosun demisti
Abla neden kızıyorsun abla sadece konuşmak istemiştim abla ablaaa aaağğğbbllaaaaaağğğğğ
hahha.. ne mantıksız ne canım bısey dır rabbıl alemın.
Biri dedirtmiştir ya, abla diyor birde.
Annesi bidaha eve almiycam o kadını alırsam da guzel bi yolucam bıktım bu kadindan😂
Okucam diye kafam döndü
yakında çıkma teklifi eder abla abla tm abla
Bu konu uzamaz insallah babam da dayimla kusmek zorunda kalmaz
Hoyrat birisin
Sinirli biriyim zaten 1 eve 1 deli yeter😂
Kuzenin sana aşık olmuş seni elde etmek istiyor
Abla abla ablacimmm
Kac yasinda ya bu
Askere gidicek ablası😂
Bu ne dkdkxkxk