+1 yılKesinlikle her şeyi yazıyor uyuşturucu kullanma sigara içme ama kesinlikle erkekler mi yatacaksın yat kadınla mı yatacaksın yat okuyacak mısın oku Her şeyin tadına bak zararlı alışkanlık olan hiçbir şeyin tadına bakma erkekten hoşlandın git iste ondan seni istiyorum Gel buraya yatacağım seninle de saf saf yaşama ya Beni keşke ihtiyacım olsa da şu an Bir kadın nasıl ikna edeceğimi düşünmesem yani bir kadına Keşke etse teklif edebilsem Seni seviyorum diye bilsem anlatabilsem kadının iki bacağının arasına girmiyor o kadar mutasım ki kader o kadar istiyorum ki o beyaz yerden yatmayı
02 Yorumla- +1 yıl
Bence kendine bi psikoterapist bul senin durumun iç açmıyor @isim_soyisim26
- +1 yıl
@Afrodizyak15 öyle bakalım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiyasal islamcı, dinci, yobazlardan uzak dur, onlardan her zaman zarar gelir.
Dini her zaman kendin okuyup anlayarak Kur'an dan öğren, suyu kaynağından iç, asla kulaktan dolma şeylere, şu hadistir bu hadistir diyenlere inama. Kısacası indirilen dine inan, uydurulan dine değil.
Her zaman mantığını ön planda tut ve aklını kullan
Tutumlu ol, bir şeylere ya da birilerine özenerek para harcama
Aile en önemli şeydir, aileni hep üstün tut, sevgili falan gelip geçer ama başka bir anne, baba, kardeş bulamazsın
Eğer sevgilin varsa, aşkından ölsen bile asla evlenmeden cinsel ilişkiye girme ve karşıda ki seni buna zorluyorsa, psikolojik baskı yapıyorsa, ondan ayrıl
Olaylara ve durumlara, aklın ve mantığın çerçevesinde geniş bir objektiften bak, asla genele uyma derdinde olma ve genel algıya kapılma. Algılarla yönetilme. Olayın her boyutunu düşün, araştır, öğren ve asla bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya kalkma
36 Yorumla- +1 yıl
çok güzel yzdınız teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Cevap sahibi+1 yılGüncellemen için de rica ederim :)
- +1 yıl
❤️
Cevap sahibi+1 yıl<3
Cevap sahibi+1 yılEİG için teşekkür ederim <3
Aile & Toplum konusunda 948 cevap paylaştı. Bu yaşların bir daha gelmeyecek onun için seçimlerini doğru yap 30 larına geldikten sonra geçmişine baktığında ne boş yaşamışım öyle dememek için o zamanlarımı daha iyi değerlendirebilirdim ama gençliğin büyüsüne kapıldım sanki hiç yaşlanmayacakmışım gibi o günlerimi hep eğlencelere harcadım hiç ilerisine yatırım yapmadım diye hayıflanmamak için önce kariyene sadece odaklan ama ilişki kısımlarınıda çokda erteleme bu seferde başarılı ama evde kalmış biri olursun evde kalmışlık hissinden dolayı başarılar bile seni mutlu etmeyecek geç karar verirsen yaşıtlarının çoğu evlenmiş olacak bekar olanlarıda kalır mı kalır azda olsa ama onlarda genç kızları tercih edecekleri seni değil çok geç olmamak şartıyla çok erkende değil bir ilişki edin evlen
13 Yorumla- +1 yıl
ne zaman sevgili yapmalıyım şu an sadece derslerime ve hedeflerime odaklanıyorum 22 yaşıma kadar sevgili yapmaya düşünmüyorum bu iyi mi
- +1 yıl
Mümkün oldukça geçmişten pişmanlık duymamak adına kariyeni 22 ya da 23 yaşına kadar beli bir standarta çıkar bu yaşlarını geliştirmeye odaklanırsan o noktaya geleceksin sonrasında 22 ya da 23 yaşında sevgili edinebilirsin bu işerini etkilememeli aşk ilişkini ile işini dengede tutmalısın tamamen ilişkiye çok zaman ayırırsan kariyeni yok edersin ama tamamen işe verirsen kendini ilişkini kaybedersin ilişkin ile işini dengeli yürütmelisin ikisini birarada yürütmelisin sevgililik olayı çok uzun zaman almasın belli bir süre sonra evlenmelisin ve evleneceğin adamında bir kariyeri olsun buna dikkat et hayalleri için çok azimli olan birini tercih etmelisin hayatı boş beleş yaşan erkekle değil çok geçte çocuk sahibi olmayın yoksa sen yaşlandığımda evlatların küçük çocuk olmamalı en azında genç kişiler olmalılar hemde işini onlara devretmek için onlara işi öğretebilirsin çocukların iyice yönetebilen durumu gelince emekliye çekilmeli işi tamamen onların kontrolüne vermelisin emin ol böyle yaparsan mutlu hayat yaşarsın eğer bu dengeyi bozacak bir şey yaparsan tekrar düzeltmen söz konusu olamaz çünkü geçen zaman geri gelmez
- +1 yıl
anladım, çok teşekkür ederim bilgilerniz faydalı
+1 yılEline 1 A4 kağıt ve 1 kalem al. Ve planlarını, neler yapmak istediklerini, gördüğün hatalarını ve pişmanlıklarını yaz. yaptığı hatalardan pişman olmayan insanların başarılı olmaları mümkün değil. ama esas soru, ne için yaşadığının farkındalığı. bu uzun bir süreç. çok okuyup araştırman lazım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kendisine güvenmesini söylerdim her zaman ve kendini geliştirmesini
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleger ki para kazanmak gibi bir niyetin yoksa sosyal medya hesaplarini kapat, aptal aptal milletin fotolarina bakip zaman oldurme, insanlarla yuz yuze iletisim kur..
- yeni seyler dene ve risk almaktan korkma! "bunun sonucunda en kotu ne olur?" sorusunu kendine sor, eger kaldirabilecegin bir seyse hemen harekete gec, surekli yeni bir seyler dene.. ileride yaptiklarindan degil yapmadiklarindan pismanlik duyacaksin..
- imkanin varsa bol bol seyahat et ama selfie cekmek icin degil, insanlari, kulturleri anlamak icin gez.. vizyon kazanirsin..
- ingilizce ogren.. dunya kuculdu, artik ingilizce yabanci dil bile sayilmiyor..
- kitap oku, kendini gelistir.. her insanla iletisim kuracak kadar genel kultur edinmis olursun..
- kendine kisa, orta, uzun vadeli hedefler belirle.. nereye gidecegini bilmezsen devamli kaybolursun..
- bardagin dolu tarafini gor.. hayat kisa, surekli bir seyleri kafaya takarak bir yere varamazsin..
- biliyorum su soyledigimi o mankafan almayacak ama iliskindeki insani (karsilikli, platonik vs) hayatinin merkezine koyma, canım alemi yok.. farkindayim hormonlar bir ordan bir burdan fiskiriyor ama kendini degerli hissetmen icin baskasinin sana deger vermesine ihtiyacin yok.. sen hedeflerini kovaladikca, insanlar da seninle birlikte olmak isteyecek..
- baskalarinin mutlulugunu kendi mutlulugunun onune koyma.. herkesi mutlu etmek imkansiz, birileri surekli kafani utuleyecek, sen kendi dalgana bak..
- spor yap, kendine bak.. fit bir insan hem kendini iyi hisseder, hem de belli bir disiplin kazanir..
- insanlardan almaktan cok, insanlara ne verebilecegine kafa yor.. birilerini manen ya da maddi yardimci olabiliyorsan bundan daha fazla tatmin eden bir duygu olamayacigini tecrube et, benimse.. inan ki icin huzur dolacak..
Aileni çok sev kimse seni onlar gibi sevmeyecek
35 Yorumla- +1 yıl
çok yazdın eline sağlık, evet aile kadar önemli bir şey yok neyseki sevgili işleri bana saçma geliyor. Söylediklerini uygulaycam teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılYerim seni arada bazı gıcık laflar var 😂birkactane boyleee samimiyetten tmmi ❤️❤️
- +1 yıl
evet fark ettim jsjsj ama haklısın ondan bir şey diyemedim
Cevap sahibi+1 yılHahaha inşallah hep mutlu olursun kardeşim
- +1 yıl
teşekkür ederim sende inşallah 💕
+1 yılHayatın ileri seviyesine hoş geldin genç. Tavsiyem şudur ki, başkasının sözünü dinledikten sonra sorgula. Lakin insanız, söylediklerimiz yanlışta çıkabilir. Ondan sonra cima kişisel gelişimine daima önem ver. Öz saygını, sevgini, güvenini geliştir ki dışarıdan bakan insanlar hayran kalsın. Empati yap, diğer insanların ne hissettiğini anlamaya çalış. Ve son olarak sakın bilerek birinin kalbini kırma. Bilmeyerek olduysa bile özür dilemesini bil. Evet bu kadar. Tavsiyelerimize uyup uymaman yine senin kararın. Hayattaki güzellikler seninle olsun 🤘🏻
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür edderim
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimseyi umursama
Kimsenin gazına gelip hata yapma
Her zaman okuluna mesleğine ve kariyerine odaklan
Her insana güvenme hatta kimseye güvenme
Her zaman planlı ol
Bu hayatta olduğun sürece bir amacın olsun hemde Her gün ilerisi için değil yakında ki günler için
Mutlaka kitap oku
Sadece bir iş ile değil bir çok işle ilgilen kendini Her yönde geliştirmeye çalıştır Her konuda bilgili olmaya çalış
Beğenilerin müzik zevkin. kısaca zevklerin geniş olsun sadece bir noktaya odaklanma
Aileni Her zaman sev yarının yokmuş gibi yaşa.16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirde asla marka veya herkes beğeniyor diye bir çok şeyi beğenmeye kalkma sadece kendin istiyorsan istediğin şeyi sev ve beğen ve al.
- +1 yıl
ya teşekkür ederim :) en güzel yorum bu
Cevap sahibi+1 yılVe bir gün yolunda çok engel çıksa da o yoldan dönme sadece engelleri aş
Kendini her zaman sev ve hep özgüvenli ol.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊
- +1 yıl
tamamdır bunları not alcamm 💕
Cevap sahibi+1 yılTamamdır😊
+1 yıl1- Atacağın her adım yapmayı istediğin her şeyin öncesinde,
"Yaptığım şeye karşılık ne olursa pişman olurum?" cümlesine cevap bulduğun hiç bir işe kalkışma, cevap bulamadığın her şeyi yap gitsin.
2- Bugün ne ekersen yarın onu biçeceksin
3- Kötü/iyi günler geçirdiğinde unutma, o günlerinde illa ki sonu gelecek.21 Yorumla- +1 yıl
haklsınız
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende çok büyük değilim ama şöyle diyim dil umarım biliyorsundur bilmiyorsan öğren geç değil ülkeleri ziyaret et sağlam bir mesleğin olsun yalnız kalmaktan korma
İnsanların ne diyeceğine göre yapacagin şeyleri belirleme çok pişman olursun ağzı olan konuşur sonuçta değil mi12 Yorumla- +1 yıl
haklısın dediklerinin hepsini yapıyorum ülkelere gezmek hariç , teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederimm🙂
+1 yılKesinlikle ne okumak istiyorsan şimdiden o alan ile ilgili ayda 1 tane bile olsa çalışma yap. Ya sadece şaka yapıyoruz diyen insanlar seninle dalga geçiyorlar onlara bu şekilde davranamayacaklarini şöyle gerekirse onları kendi açıklarından vur hakkını savun. Eğer sınav yılın ise sınava hazırlan ama imkanların varsa bence sadece bulunduğum yere yerleşmeye çalış sınava hazırlık artı 4 yıl toplam beş yıl da kendini donanımlı hale getirmek için uğras. Ne iş olura olsun mutlaka ise gir kendi birikimine simdiden basla
10 Yorumla
+1 yılaşk meşk bunları boş ver. bolca kitap oku. faydalı videolar izle sosyal medyada zaman kaybetme kurslara git başta ingilizce olmak üzere minimum 2 tane yabancı dil öğren. paranı ise gezmeye harca ve dünyayı gör. amerikaya gidemiyorsan yunan adalarına git oda olmadı gürcistana vs git ve yeni vizyonlar edin.
10 Yorumla
+1 yılİyi bir eğitim süreci geçirmek için 1 yıl dişini sıkıp, gerçek bir üni. Mezunu ve ciddi bir meslek sahibi ol.
Aptal insanlara tahammül etmek zorunda değilsin.
Hiç bir asalak erkek için aileni karşına alma.
Mesleğini eline aldığında iyi bir eş seçimi seni bekliyor olacak.
Doğru insanı bulursan fedakarlık yap ama hiçbir zaman karşındakinden fazlasını yapma.
İmkan ve fırsat bulduğunda önce yurtiçi sonra yurt dışı gezi planlarını uygulamaya koy.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendi ayaklarının üstünde duracak severek çalışacağın bir mesleğin olsun. Ya okuyarak ya çalışarak.. Ama mutlaka olsun. Bir işin erbabı ol. O işi çok iyi yap.
Benim tavsiyem budur kuzucuk
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim, yeter da artar
+1 yılBu yenilerin uydurduğu zırva akımlara kapılma. Ayrıca insanları geçmeye değil kendi potansiyelini yakalamaya çalış. Bende bu şekilde ilerliyorum ve kafamda bu şekilde gram sorun kalmıyo.
12 Yorumla- +1 yıl
onlar çok saçma şeyler, güzel bir şekilde ilerliyorsun
- +1 yıl
Sağ ol teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılGönül işlerini rafa kaldır, aklını bunlarla meşkul etme çünkü cok gençsin ilerde bunlara vaktin olacak bolca. Kendini geliştir, oku sevdiğin mesleği edin. Kendi ayakların üstünde dur. Hayatını yaşa
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederm
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBol bol kitap oku, kendine çok klasik olsa dahi birkaç hobi edin. Yabancı dil öğren. Zamanını verimli geçirmeyi öğren
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim, elimden geleni yapıyorum şu an
Başka birini memnun edeceksin diye kişiliğinden ödün verme sakın, herkesin canı cehenneme
21 Yorumla- +1 yıl
yok bunu yapmam asla.)
Tavsiye vermem, dinlemeyi de sevmem ya. Kendi bildiğini yapması en iyisi bence. Ben kimim ki tavsiye vereyim yani? Yaşım daha büyük diye ondan üstün olmuyorum bence. Hayata farklı dönemlerde gelmişiz sadece olay bu.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. dil ögren kaybol burdan bu kadar. baska bir seye gerek yok
13 Yorumla- +1 yıl
bağımlı oldum çıkamıyorum ama dil var
- +1 yıl
anladım
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olma. Kendini gelistir geleceğe odaklan
13 Yorumla- +1 yıl
sevgili yapmam zaten geleceğim daha önemli
- +1 yıl
Akillisin
- +1 yıl
🙂
+1 yılYaptığın iyiliği unut Gördüğün kötülüğü unut
11 Yorumla- +1 yıl
güzel bir tavisye
+1 yılÇok hızlı ve acemilik zamanların olacaktır. Üzülmemek için, doğru adımları atmayı ve düşünüp cevap aramayı bulmaktan vazgeçmemelisin. Yanıla yanıla doğruyu bulacağın bir yaş. O yüzden bazı şeylere takılma.
10 YorumlaHayatını yaşa kotu şeyler yaşasan da ya da yapsanda yine bunları yapan da sendin yani o yaslarda asla bundan pişman oldum keşke yapmasaydim kelimelerini kullanma olabildiğince her şeyi hisset ve düşünme ilerde zaten çoğu şeyi düşünüyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
güzel tavsiye teşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yılÖmrünün bahari seçimlerin başlangıcı çok dikkatli seçimler yap. meslek aşk bunlar ileri olgunlaşma evrende çok etkili olacak üzerinde mesela okuacagin bölümü gerçekten seviyorsan oku
10 Yorumla Hayat denilenin aksine çok uzun değil. Göz açıp kapanıncaya kadar çabuk geçiyor. Yapmak istediklerini yap. Hiç birşeyi erteleme. Çünkü ertelediğin her şey için ileride keşke dersin.
10 Yorumla
+1 yılYaşının daha çok genç olduğunu bil ve ilerde keşke dememek için doğru adımlar at. Her şeyi süzgeçten geçir kuralcı ol. Yoksa kendini bir orada bir burada bulursun
10 Yorumla
+1 yılŞu an yaptığın şeyler sana doğru gelebilir ama ileride zamanla yanlış olduğunu anlayıp tebrube olarak kazanacaksın. Şimdilik yaşaya bildiğin gibi yaşa çünkü bir andan sonra tüm dunyan değişecek
10 YorumlaOkulunu oku ama eğlenmeyi de ihmal etme. Tadını çıkar. Başka diyecek bişey yok. Üniversite bitince çok ararsın o günleri 😅 benim daha 1 sene olmadı biteli şimdiden özledim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHatalarından ders çıkar, işini ve eşini seçerken dikkat et. Hayat senin bunu başkasının yönetmesine izin verme.😊
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :)
+1 yılinsanlara katlanmak zorunda değilsin eğer sana değer vermiyolarsa bırak gitsinler, korkma. insanlar gelip gider çoğu kişi kalıcı değil
10 YorumlaKimseye güvenme, seni seviyorum vs her diyen erkeğe inanma, derslerine odaklan, iyi bir bölüm hedefle
10 Yorumla
+1 yılHayalindeki meslekten vazgeçme ne olursa olsun yıllar boyu o işi yapıcaksın mutlu olmadığın yerde verimli olamazsın bunu öğretmen kimliğimle söylüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşk hayatından ve erkeklerden uzak dur. derslerine odaklan geleceğini kur
13 Yorumla- +1 yıl
çoktan uzak durdum geleceğim daha önemli
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun kardeşim. senin niyetin halis olsun Rabbim her daim kararlarında yardımcı olacaktır.
- +1 yıl
amin teşekkür ederim
O yaşlarında aldığın keyfi 20li yaşlardan sonra alamayacaksın. Sadece bir günün dahi tadını çıkarmaya bak
10 Yorumla
+1 yılHayatınızın hikayesini yazarken, kalemi başkalarının tutmasına izin vermeyin.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılBence o yaştaki biri ne yapacağını bilmeli
Benim tek diyeceğim şey Akıllı Ol.10 Yorumla
+1 yılKimse için değişme ki doğru insan için kendin kalabilesin ‽
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl20 yaşındayım. Ne olursa olsun önce derslerin okulun olsun. KS c2 gibi uygulamalardaki insanlarla konuşma. Seni sevmeyen saygı göstermeyen erkekle işin olmasın.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖzenme çabala ve mutlu olmak icin birine ihtiyacın olmadığını bil
10 Yorumla
+1 yılarkadaş çevreni çok dikkatli seç geleceğin için eğitim ve maddi olarak yatırımlar yapmaya çalış
10 Yorumla
+1 yılTek başına ayaklarının üzerinde durmasını da ben de 19 yaşındayım 😂 ne tavsiye verebilirim.
10 Yorumla
+1 yıl@gururlufakir hayatında yapamazsın dıyenden uzak dur ben yaptım suankı konumumdayım para yzuunden ıssızdım nısanlım terk ettı sımdı burdayım almanyadayım gecımım cok cok ıyı ZAMAN SANA KAZANDIRACAK SEN SABIRLI OL AZIM ETMEYE DEVAM ET
11 Yorumla- +1 yıl
tesekkur ederım kardesım
+1 yılToksik aşk ve arkadaşlık ilişkilerinden uzak dur. Sınav notlarını önemseme ama yöneleceğin branş üzerine çok çalışıp kendini geliştirmeye bak. Yerine ve zamanına göre eğlenmeyi de bil en güzel yaş ve bir daha asla geri dönmeyecek.
10 Yorumlagururunu ayaklar altına alıp zengin birisiyle evlen
01 Yorumla- +1 yıl
off
+1 yılÇocukça davranışlardan vazgeçip olgun bir birey gibi davran ve kimseyi üzmemeye, kimsenin de seni üzmesine müsaade etme derdim. Ve okuyup kendini geliştirmesini
10 YorumlaZamanın kıymetini bil. Doya doya yaşa. Başkaların lafına takılma derdim.
00 Yorumla
+1 yılErkekse doğru mastürbasyon tekniklerini öğrensin
Ve ustalık ogrensin00 Yorumla
+1 yılYatırım yap kendini ruhsal manen kişisel gelişim olarak karakter ve finansal olarak geliştir bırak boş insanlar kızlarla takılsın
10 YorumlaKendini çevreye göre yöneltme hedeflerine istediklerine ulaşmaya çalış önceliğin kariyer olsun aşk hayati sonradan kendiliginden gelir zaten
10 Yorumla
+1 yılÇok kitap oku, dil öğren.. her zaman güçlü ol, kendini bırakma
20 YorumlaVar 30 a kadar mantık çerçevesinde yaşa insan belli bir yaştan sonra daha mantıklı düşünüyor
10 Yorumla
+1 yılŞu an ne kadar calisirsan kendini gelistirirsen o kadar mutlu ve vasifli kulturlu bireye donusursun oku arastir gec ogren ve Emek ver
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlara hep mesafe koy
10 Yorumla Zaman değerli iyi kullan.
10 Yorumla
+1 yılProfilimde yazan her şey
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. Arkadaşlarını değil , dostlarını iyi seç
10 YorumlaÜniverste okuma derler genelde.
10 Yorumladerslerine güzel çalış xd
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılArdına bakma yolcu 🎵
10 Yorumla
+1 yılHayatını doya doya yaşamasını tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılkimsenin tavsiyesine göre hayatını yaşama
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEğitimini aksatma.
10 Yorumla
+1 yılTakılma, takılmana bak.
10 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım