Aile & Toplum Bugün baya erkenciyim. Niye acaba? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 015 Yapay Zekaya Sor Uyuyamadim bu sabah erkenden kalktım hadi biraz sohbet edelimm Bugün baya erkenciyim. Niye acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Böyle resim atınca ilgi göreceğini sanıyorsan haklısın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl gösterme sende ozaman Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Tabii göstermem. Yorumla
Benitanıyorsun Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı. Karnındaki doğum lekesi mi yoksa uyurken eşorfman iz mi bıraktı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl mantar🙄 Yorumla Benitanıyorsun +1 yıl Aa çok geçmiş olsun Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kızlar bana bu tarz fotoların meâilini açıklasın lütfen. Bu aralar moda sanırım. 1 1 Yorumla ysecaan_0 +1 yıl İlgi kaşarlığı. Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Hadi sabah erken kalktın. Nasıl bi de bu kadar hazırlık yapabiliyorsunuz anlamıyorum. Ben 8:30 daki işe 8:10 da uyanıp hazırlanıp buçukta işte olabiliyorum 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl işin falan vardır belki , sen söyle neden erkencisin 0 0 Yorumla
METE3534 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı. Geçmiş olsun mantar için ilaç kullanıyor musun 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şimdi seninle muhabbet girersem konsantre olamam hiç bir şeye 0 0 Yorumla
Mechanic34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Biz çalışalım tabi sen keyif sür Adaletin bu mu Dünya 0 0 Yorumla
David_Caine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Günaydınlar :) olsun erken kalkmakk güzeldir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl O ne güzel eller ayyyy ayaklarını merak ettim kaç numara onlardada oje var mı coraplimi ciplakmi şu an? 0 12 Yorumla ysecaan_0 +1 yıl oha amca nasıl bir azgınsın sen? bi iki el görmeyle nasıl da kuduruyonuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ysecaan_0 teyze yavaş hemen de gaza gelme 😁 Yorumla ysecaan_0 +1 yıl teyze dediğin kişi senin kızın yaşında. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ysecaan_0 teşekkür etmek yerine niye sariyosun Yorumla ysecaan_0 +1 yıl ben sana niye teşekkür edeyim yahu? Ne yaptın da teşekkür edeceğim anlamadım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ysecaan_0 ellerin güzelmiş dedim teşekürler deyip kapatabilirdin Yorumla ysecaan_0 +1 yıl o ben değilim ki amca sfadjsafjdsaf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ysecaan_0 tamam o kimse onun elleri güzelmiş iyi günler ablacim Yorumla ysecaan_0 +1 yıl iyi günler emmi. Ablacığımı da babanın eşşeğine çek ahhahahhaaaha. Yazma lan bana rahatsız oluyorum! Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ysecaan_0 hala aynı hala aynı bulaşma sataşma yahu Yorumla ysecaan_0 +1 yıl tamam pardon. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ysecaan_0 teşekkür ederim Yorumla
yalçınnyrar Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Onların bir ismi var mı? Nasıl hitap etmeliyim😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok ne demeek istersen Yorumla yalçınnyrar +1 yıl 😅😅 senin ismin ne peki Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Günaydın, benim derdime neydi de erken uyandım 5 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı. Sana ilgi göstermem için sütyenin içinin dolu olması lazım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hangisiyle sohbet edelim :) 6 4 Yorumla David_Caine +1 yıl 😅😅😅😅 ahahah Yorumla Soran +1 yıl benimlee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur hayatım edelim Yorumla hakan_xxx +1 yıl Bu col iyiydi. Güldürdün sabah sabah 👍😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Günaydın erkenci olmasan biz bu güzelliği nerden nasıl görecektik 😄😄 0 0 Yorumla
hakan_xxx Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Günaydın bugun herkes erkenci galiba sohbet etmek guzeldir. 0 0 Yorumla
seficisleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Halay biliyonmu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla seficisleri +1 yıl Sohbetin sarmadı. Kusura bakma. Yorumla
slavtorun Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 36% +1 yıl Enerjik olmanla bu resmin ne alakası var 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Senden önce kalkanlar var sanırım 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kendini sergilemeye gelmişsin işe nedeni belli. 0 0 Yorumla
KucukAmaKalin Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Erken kalktın beni de kaldırdın :) 0 0 Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı. erkenden kalktı bekliyor 0 0 Yorumla
mayctayzm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl Çok iyilwr kaç beden bide isimleri var mı acaba 0 0 Yorumla
KediBabası666 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Günaydın hasta halimle bende öyle 0 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erken kalkmak iyidir. 0 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Ama neden aşk ilişkilerinde sorulmuş :D 0 0 Yorumla
ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı. uykunuzu kaçıran şey nedir acaba? 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ellerin güzelmiş keske tutsan beni 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bizimkide erkenden kalktı sağol 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hahahahaaah gizliden çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Çok seksisin bugün. 0 0 Yorumla
Ozii55 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı. Karnına noldu kızarmış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Konu ükizler projesimi😉 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşamıyormu bunlar, ay yerim ben onları😁 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Memeler önemli diyorsun yani 0 0 Yorumla
летящийoрел Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Siyaset konuşalım 3 3 Yorumla CarlsbergCopenhagen +1 yıl 😂😂 Yorumla CarlsbergCopenhagen +1 yıl İktidara gelecekler belli değil mi Yorumla летящийoрел +1 yıl Masadan kim kalkacak bu sefer Yorumla
Türkannnay Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Aferin 6 3 Yorumla Soran +1 yıl ablacim simdi neye aferin dedin övdün mü sövdün mü Yorumla Türkannnay +1 yıl Ovdum Yorumla hakan_xxx +1 yıl Başarılı dimi gelecegi parlak 😊 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. sabah sabah bi pozlar bi pozlar. 🔥 ediyor 0 0 Yorumla
Bambimyokbenim Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Göbüşte yara mı var gözlerim mi yaralı görüyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet ya mantar çıktı galibaaa Yorumla Bambimyokbenim +1 yıl Mantar öyle yapıyor mu ki Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. erkenci olman güzel şık ve iyisin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Patlamaya hazırlar.. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani patlamaya hazır bir bomba gibisin demek istedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Böyle resim atınca ilgi göreceğini sanıyorsan haklısın
gösterme sende ozaman
Tabii göstermem.
Karnındaki doğum lekesi mi yoksa uyurken eşorfman iz mi bıraktı
mantar🙄
Aa çok geçmiş olsun
Kızlar bana bu tarz fotoların meâilini açıklasın lütfen. Bu aralar moda sanırım.
İlgi kaşarlığı.
Hadi sabah erken kalktın. Nasıl bi de bu kadar hazırlık yapabiliyorsunuz anlamıyorum. Ben 8:30 daki işe 8:10 da uyanıp hazırlanıp buçukta işte olabiliyorum
işin falan vardır belki , sen söyle neden erkencisin
Geçmiş olsun mantar için ilaç kullanıyor musun
Şimdi seninle muhabbet girersem konsantre olamam hiç bir şeye
Biz çalışalım tabi sen keyif sür Adaletin bu mu Dünya
Günaydınlar :) olsun erken kalkmakk güzeldir
O ne güzel eller ayyyy ayaklarını merak ettim kaç numara onlardada oje var mı coraplimi ciplakmi şu an?
oha amca nasıl bir azgınsın sen? bi iki el görmeyle nasıl da kuduruyonuz
@ysecaan_0 teyze yavaş hemen de gaza gelme 😁
teyze dediğin kişi senin kızın yaşında.
@ysecaan_0 teşekkür etmek yerine niye sariyosun
ben sana niye teşekkür edeyim yahu? Ne yaptın da teşekkür edeceğim anlamadım?
@ysecaan_0 ellerin güzelmiş dedim teşekürler deyip kapatabilirdin
o ben değilim ki amca sfadjsafjdsaf
@ysecaan_0 tamam o kimse onun elleri güzelmiş iyi günler ablacim
iyi günler emmi. Ablacığımı da babanın eşşeğine çek ahhahahhaaaha. Yazma lan bana rahatsız oluyorum!
@ysecaan_0 hala aynı hala aynı bulaşma sataşma yahu
tamam pardon.
@ysecaan_0 teşekkür ederim
Onların bir ismi var mı? Nasıl hitap etmeliyim😅
yok ne demeek istersen
😅😅 senin ismin ne peki
Günaydın, benim derdime neydi de erken uyandım
Sana ilgi göstermem için sütyenin içinin dolu olması lazım.
Hangisiyle sohbet edelim :)
😅😅😅😅 ahahah
benimlee
Olur hayatım edelim
Bu col iyiydi. Güldürdün sabah sabah 👍😂
Günaydın erkenci olmasan biz bu güzelliği nerden nasıl görecektik 😄😄
Günaydın bugun herkes erkenci galiba sohbet etmek guzeldir.
Erkenci olmayla bu fotonun ne alakası var! Amaç ne
Halay biliyonmu
hayır
Sohbetin sarmadı. Kusura bakma.
Çok erkencisin.
Enerjik olmanla bu resmin ne alakası var
Ayy tırnakların çok hoş
Senden önce kalkanlar var sanırım
Senin doğum leken mi var?
Verin ilgisini ablama 😂
Erken yattığın için yavrum
Kendini sergilemeye gelmişsin işe nedeni belli.
olur edelim ne yapıyorsun?
Harun abi alev aldı
Neden acaba çalısıyormsun
Günaydın sizede nasılsınız 😄
Karnında doğum izi mi var=
Erken kalktın beni de kaldırdın :)
erkenden kalktı bekliyor
Günaydın
İyisin iyi
Çok iyilwr kaç beden bide isimleri var mı acaba
Karnında ne var yara izi mi alerji mi o
Günaydın hasta halimle bende öyle
Erken kalkmak iyidir.
Ama neden aşk ilişkilerinde sorulmuş :D
uykunuzu kaçıran şey nedir acaba?
Ellerin güzelmiş keske tutsan beni
Bizimkide erkenden kalktı sağol
hahahahaaah gizliden çık
Neden
Vücudunuzla mı ifade ediyorsunuz kendinizi..
Çok seksisin bugün.
Karnına noldu kızarmış
esmer kezban türk kızı
Memelerimi gostercem demiyoda
Hangisiyle sohbet edeceğime karar veremedim
Konu ükizler projesimi😉
Konuşamıyormu bunlar, ay yerim ben onları😁
Maşallah çok güzeller😪😂
Canlı show ne kadar
Memeler önemli diyorsun yani
Siyaset konuşalım
😂😂