Buraya tatile gelirsen şöyle senede bir gün ya da bir hafta o zaman mükemmel, yaz kış yaşa gör. Sadece coğrafi açıdan değil ekonomik açıdan da sorun bir yer. Kiralar her yerde uçtu ama burada uçmanın ötesinde mesela, galaksiler arası yolculuk artık buradaki. Lokanta cafe vb zaten kiralara oranla daha da uçtu
Soran
+1 yıl
ne kadar ortalama bir ev ama merkezi yerdeki kiralar sizde? ben gelmek istiyorım marmarise
Cevap sahibi
+1 yıl
Merkezde 13-15 binlerden açıp bir de 6 ya da 12 ay peşin istiyorlar. Buralarda Rus ve Ukraynalı çok arttı son zamanlarda. Muhtemelen ondandır
Soran
+1 yıl
İstanbul'a göre çok çok ucuz o fiyatlar. burada en dış ilçeler bile 20 vinden başlyor.
Cevap sahibi
+1 yıl
Hava fiyatlar çekiyorlar, millet kaçmaya başladı deprem geliyor diye. Ha bu arada benim dediğim şekilde kiralık bulursan elbette, herkes yabancıya dövizle günlük haftalık şeklinde para dövme politikasıyla veriyor son zamanlarda özellikle. Bu gidişle her ev lüks pansiyona falan dönecek. Vergi daireleri falan hikaye, hukuk mukuk yok kimin umurunda. Adamlar bir kuruş vermeden döviz tokatlıyor
Soran
+1 yıl
sen marmarisli misin normalde? eviniz yok mu aileden
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben zaten kendi evimdeyim, ama birçok insan kan ağlıyor. En çok da yaz sezonu, turistler haftalık falan kiralamaya sıcak bakıyor. E paraları da kıymetli malum
Soran
+1 yıl
zaten kışın turist de yoktur herhalde
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu kış öyle olmadı, Ruslar Ukraynalılar bolca vardı. Hatta yerleşmiş İngilizler, bolca gurbetçi özellikle Almanya'dan
Soran
+1 yıl
millete ucuz tabii. hem ucuz hem rahat
Cevap sahibi
+1 yıl
Onlar için iyi ama özellikle kirada olup çalışanlar için çok kötü oldu. Marmaris'in iş gücü hep civar ilçelerden köylerden ya da şehirlerden (mesela Çine'li çok vardır, ya da Köyceğiz'li Dalaman'lı çalışan, kendi işletmesini yürüten, esnaf falan)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Pendik şehir değil ki ilçe
Kadıköy ben de
Erbaa 2 aa ile Tohatin ilçesi ama hür general bir ilçeyiz 😅
Pendik şehir sayılmaz ama neysa 😂
nüfusyla ülke bile sayılır 😂
Taam öyle olsun 😂
Ankara maalesef ki.
neden maalesef
Deniz yok.
Deniziyle ünlü ama sahili olmayan bir şehir o yüzden maalesef jhdsgfsdf
Sjsjssj 😂
https://youtu.be/JI6tGryPXKk
Bu video da bonus olsun.
marmaris efenim, yazları leş kışları pis
niye kötüledin ☹️
Buraya tatile gelirsen şöyle senede bir gün ya da bir hafta o zaman mükemmel, yaz kış yaşa gör. Sadece coğrafi açıdan değil ekonomik açıdan da sorun bir yer. Kiralar her yerde uçtu ama burada uçmanın ötesinde mesela, galaksiler arası yolculuk artık buradaki. Lokanta cafe vb zaten kiralara oranla daha da uçtu
ne kadar ortalama bir ev ama merkezi yerdeki kiralar sizde? ben gelmek istiyorım marmarise
Merkezde 13-15 binlerden açıp bir de 6 ya da 12 ay peşin istiyorlar. Buralarda Rus ve Ukraynalı çok arttı son zamanlarda. Muhtemelen ondandır
İstanbul'a göre çok çok ucuz o fiyatlar. burada en dış ilçeler bile 20 vinden başlyor.
Hava fiyatlar çekiyorlar, millet kaçmaya başladı deprem geliyor diye. Ha bu arada benim dediğim şekilde kiralık bulursan elbette, herkes yabancıya dövizle günlük haftalık şeklinde para dövme politikasıyla veriyor son zamanlarda özellikle. Bu gidişle her ev lüks pansiyona falan dönecek. Vergi daireleri falan hikaye, hukuk mukuk yok kimin umurunda. Adamlar bir kuruş vermeden döviz tokatlıyor
sen marmarisli misin normalde? eviniz yok mu aileden
Ben zaten kendi evimdeyim, ama birçok insan kan ağlıyor. En çok da yaz sezonu, turistler haftalık falan kiralamaya sıcak bakıyor. E paraları da kıymetli malum
zaten kışın turist de yoktur herhalde
Bu kış öyle olmadı, Ruslar Ukraynalılar bolca vardı. Hatta yerleşmiş İngilizler, bolca gurbetçi özellikle Almanya'dan
millete ucuz tabii. hem ucuz hem rahat
Onlar için iyi ama özellikle kirada olup çalışanlar için çok kötü oldu. Marmaris'in iş gücü hep civar ilçelerden köylerden ya da şehirlerden (mesela Çine'li çok vardır, ya da Köyceğiz'li Dalaman'lı çalışan, kendi işletmesini yürüten, esnaf falan)
İstanbul kartal ;)
Gebze Kocaeli burada
Kartal.
komşu şehrimiz
Semt olmasın😀
çoğı şehirden daha kalabalıksak, şehiriz biz de bence 😂
Mantıklı🤣
Ankara maalesef
nedir bu ankaralıların maalesed olayı ya?
Pendik bana yakın. takılalım kanki.
Mersin'den selamlar herkese
İstanbul avrupa yakası
Sharm El Sheikh
Hep olduğum şehirde 😀
Almaata
bizi de götür
Sizi de derken kaç kişisiniz
tuzla İstanbul
İst. Avrupa yakası
Anadolu yakasindayim
İstanbul avrupa yakası
Neresinde :D ben Levent
Yenibosna mı? 😅
Pendik
aynı şehirdeyiz :)
Aynen ama yasamiyorum bir süreliğine sen
ben yaşıyorum
Anladım
Yurt dışı 😂
where?
Suriye 🤣
Ciddiyim bu arada
ne işin var oralarda
İş gereği 😊
hmm. baya gelişmil anlaşılan oralar. iş güç ağı oluştuğuna göre
💂 askerim 😂
Sana ne 😄
yazma o zaman
Sana ne 😄
Var 😬
bana ne
Niye soruyorsun o halde 😜
sana ne
Oyunmu oynuyoruz
Sana ne bana ne
😁
sen başlattın. söyleceksen söyle şehrini.
İyi peki
Yazıyım gel
yaz
İstanbul
Samsun
İstanbul kartal
Adana
Beşiktaş
Kartal
Gaziantep
Alanya
Ankara