Erkeklerin başarılı kadınlar tarafından korkutulması yaygın bir klişedir, ancak bunun tüm erkekler için geçerli olmadığını belirtmek önemlidir.
19.03.2023 Pazar 23:49

Erkeklerin başarılı kadınlar tarafından korkutulması yaygın bir klişedir, ancak bunun tüm erkekler için geçerli olmadığını belirtmek önemlidir.
19.03.2023 Pazar 23:49
Kadın erkek ayırmak doğru değil. Bir ilişkide bir taraf başarı olarak önde ise diğer taraf geçmişi ve iç güdüsü ile, ya destekler statüye gelir, ya ona karşı onunla mücadele kararı verir ya da onunla kendini geliştirerek hem kendisini hem onu yukarı taşıyacak yolu seçer. Siz hangisisiniz?
Ben açıkçası desteklemeyi tercih ederim
Hiç korkmadan üstüne giderim tanıdığım çok başarılı kadınlar oldu hayatimda aslında yaşça büyük olmasalar ilerisi olurdu ama hep bir şeyler öğretip bitmiştir böyle kadınların özelliği bence karşınsindaki kişiye bir şeyler katmalari ogretmeleri derim
daha başarılı kadınarı seviyorlar bence
Rica ederim
Ben korkmuyorum tebrik ediyorum
Cevap
4Cevap
Çünkü başarılı kadınlar kendi ayakları üzerinde durabilecek güce sahipler, zekiler, entrikadan uzaklar.
Bu eskiden var olan bir algı olduğunu düşünüyorum. Kadın evinde otursun, çocuk yapsın kafasından yeni yeni çıkıyoruz da diyebiliriz, maalesef ki.
Çoğu yerlerde hala çıkabildiğimizi söyleyemeyiz
Benim için geçerli değil ben zeki ev başarılı kadınlardan hoşlanırım. Erkeğin kendine güveni yoksa, kendinden iyi kadını istemez.
saçmalık başarılı kadından neden korkmam gerekiyor
Erkeklerin dogasında var güçlü olmak başarılı kadınları hazmedemezler kıskanırlar
Kendi adıma başarılı kadınlar hoşuma gidiyor.
Erkeklerin öyle bir korkusu olduğunu sanmıyorum
Kendine güveni yoksa. korkar
Sana sormalı neden🤣
Bilmem ben hiçbir zaman korkmadım tam tersine hayatımda olan kadının başarılı olmasını isterim
Özgüvensiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?