+1 yılBir insanın kişiliğini oluşturan pek çok faktör vardır ve sadece dış görünüşüne odaklanmak diğer özelliklerin önemini göz ardı etmek olabilir. Dolayısıyla, kadınlar için sadece tip ya da davranışlar gibi tek bir faktörün daha önemli olduğunu söylemek doğru değildir. Kadınlar, kişinin iç ve dış dünyasını birlikte değerlendirerek, bir kişinin kendine, başkalarına ve çevreye olan saygısı, sevgisi, dürüstlüğü, empati yeteneği, karakteri ve benzeri faktörler dahil birçok özelliğine önem verirler.
Bununla birlikte, dış görünüş, bir kişinin ilk izlenimini oluşturabilir ve diğer insanlarla iletişim kurmada önemli bir rol oynar. Ancak, her insanın farklı zevkleri ve tercihleri olduğu için, herkesin dış görünüşle ilgili farklı öncelikleri vardır. Bazıları için, fiziksel görünüş daha önemli olabilirken, bazıları için davranışlar daha önemlidir. Bununla birlikte, uzun vadeli bir ilişki düşündüğünüzde, kişilik özellikleri ve davranışlar, dış görünüş kadar önemlidir.
Sonuç olarak, kişinin iç ve dış dünyası bir bütündür ve her iki faktör de kadınlar için önemlidir. Fakat bir kişinin dış görünüşü sadece yüzeyde kalırken, davranışları kişinin karakteri hakkında daha detaylı bilgi verir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu ikisini birbirinden ayırmaya çalışmanız saçma. Mesela ben hep iyi görünümlü erkeklerle çıktım ama karakter olmayınca olmuyor. Sana ne kadar kötü davranırsa davransın onunla çıkan bir insansan o zaman kendini ondan düşük görüyorsundur, özgüvensizsindir. Böyle kişilerde var yok değil ama benim için önemli olan, iyi görünümlü, şık bir erkeğin iyi huylu olması. Yoksa kesinlikle olmaz. Ayrıca kötü görünüpte 'ben iyi huyluyum' demek de biz kızlara işlemiyor. Çünkü çoğu kız hayata ilk başladığında aile genlerinden dolayı çirkin ama biz acı çekerek! Sorunlarımızı iyileştiriyoruz. Mesela kilo problemi olan yemiyor aç kalıyor, selülit problemi olan binlerce lira harcıyor, kıl tüy zaten her an acı çektiriyor (lazer bile aşırı acı veren bir şey) yani kızlar için iyi görünmeyen biri kabul edilemez. Kabul ediyorsa mutlaka o kişinin evi arabası işi vs vardır ya da çok aşıktır. Biz her ay üstümüze dn yakışan elbiseleri almak için gerekirse birkaç durak otobüse binmeyelin, fönünden ağdasına su gibi para dökelim, sonra birisi gelip 'ben iyi bir insanım ama görünümüm kötü desin' kız bakımsızsa okay laf edin yani, sen aynaya bak deyin ama emin ol en kötü kızın bile imkanı yettiğince bakımı vardır. (bir de aile izin vermiyor bazı şeylere)
03 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlama ama ben sana bir şey demek istiyorum. Kilo vermek zor bir şey değil illa herkes verir. Kıl tüy temizlik saç sakal bakımına tabikide erkek önem versin. Erkeklerde elbiselere veya farklı şeylere para döküyor hatta kızlardan daha fazla harcıyoruz çünkü genelde kızlarada erkek para harcıyor. Benim demek istediğim erkeğin elinde olmayan şeyler. Mesela burun kulağın kötü olması. Boyun kısa olması gözlerin biraz dışarı doğru büyük olması felan bunlar kolay kolay düzelicek şeyler değil. Burun kulak düzelir ama boy ve göz düzelmez. Ben allaha şükür 182 yim az daha uzayacakmışım ama 170 adam ne yapsın onun seçimi değilki kızların güzel olması zor bir şey değil. Makyaj yüzü pürüzsüz yapıyor gözleri bile çekik gösteriyor makyaj uzun saçla çoğu kusurunuzu kapatıyorsunuz
- +1 yıl
Not, bugüne kadar kimse bana elbise almadı herhangi bir şeyimi ödetmedim.
İşte benim de bahsetmek istediğim ama çekindiğim konu buydu. Biz bu ülkede burnumuz kulağımız kötü doğabiliyoruz. Kızlar estetik için aylarca istemediği işte çalışıp belki bazıları aileisnden almıştır ama bu işlemleri biz yaptırıyoruz yani ve erkeklerin bunu yaptırmaması çok tuhafıma gidiyor. Geçenlerde bir isveçli ile konuşuyordum, artık kavga mı etmişse burnu aşırı eğriydi. Resmen yana yatacak. Neden düzelttirmiyor ki, bu resmen ihtiyaç yani, bu yüzünün ortasında çok eğri bir burun yani ve biliyorum aşırı bir şey gibi geliyor size bu estetik olayı ama artık o kadar gelişti ki, çok doğal duruyor. - +1 yıl
Benim demek istediğim bazıları yaptırsada iyi olmuyor ama ben yaptırma tarafındayım mesela hala erken yatıyorum vitamin kullanıyorum boyum uzasın diye ilerde çene dolgusuda yaptıracağım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yarı yarıya.. ikisinden de biraz
Tipine kanıp içi bomboş biriyle de olmaz, davranış da dış görünüşü değiştirmez.
İlk görüşte dışından etkilenip zamanla tanırsın karakterini vs..00 Yorumla
+1 yılKadınlarr kadınlarr
Duygusal varlıklardır
Genelde seçen taraf olurlar ama
Duygusal olarak onlara bir şeyler katanlardır sevdikleri...00 YorumlaTipin yoksa karizmanı arttıracaksın ben tipsizim mesela kızlar tarafından beğenilen biriyim yürüyüşümden oturup kalkışımdan konuşmamdan etkileniyorlar bunları kendim geliştirdim ama
20 YorumlaKadınlar grnrlde yakışıklı ister. Ama sonunda hep sevdiği erkeklere ilgi gösterir. Onlari yakışıkli bulur.
00 Yorumla
+1 yılTip dikkat çeker veya ilgi uyandırır, sonrasında sohbetin sarıyor olması ve karakter uyumu gelir
00 YorumlaHerkes icin istisnasız öncelikle tip sonra bu durum zaman icinde değişiyor davranış ve karaktere dönüyor
00 YorumlaYakışıklı olmadın ama ttalı olsun şsterim yani bakımlı sacına özen gösteren yüzüne bakım yapan falan kalbim de pır pır etsn
07 YorumlaAile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı. Tip boy cüsse bunlar hele birde cebi dolu ise
016 Yorumla
Soran+1 yılTip var boy kısa 1.70. Para ise orta halli diyelim.
- +1 yıl
Afedersiniz ama katılmıyorum. Bir kadın olarak asla boya dikkat etmedim. Zekası , akıllı ağır başlı olması yetiyo kardeşim. Eminimki benim gibi düşünen kadınlar çok var🤗
- +1 yıl
@Aliyevaymbrnnn zeka ve karakter en son baktığınız hatta bakmadığınız şeyler yalanciliktan cehennemi boylayacaksiniz
- +1 yıl
@jxjxjdjsjwjhwhwwjpg sana denk gelenler öyle oldu heralde. Bilip bilmeden hakkımda atma lütfen. Öyle yapanlar umrumda bile değil. Ben kendimden bahs ediyorum.
- +1 yıl
@Aliyevaymbrnnn zaten hepiniz böyle söylüyorsunuz
- +1 yıl
Lütfen dedimya saygılı şekilde hayır öyle değilim. Herkesi aynı tabağa koyamazsın. koyma hakaret gibi algılıyorum hoşuma gitmiyo.
- +1 yıl
@Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg alt tarafı düşüncemi söyledim ben Sizin söylediklerinize bir bakın. Buna ben yargılama diyorum.
- +1 yıl
@Aliyevaymbrnnn tabağa değil tepsiye koyuyorum djdjdjdj şaka bir yana istisnalar vardır elbet ama hep kizlar böyle yazıyor gerçekte başka oluyor
- +1 yıl
@jxjxjdjsjwjhwhwwjpg bak güzel kardeşim bu iksi böyle diğeride kesin böyledir diye bişey yok insanlar farklı. Benim 3 senedir artık ciddi bir ilişkim var. İnternetde tanşdık. fotosunu bile görmemişdim. Kalbini seviyorum işte nasıl anlatıyımki öyle diyilim işte ben
- +1 yıl
@Aliyevaymbrnnn ama yakışıklı çıktı sonra fotosunu gordun
- +1 yıl
@jxjxjdjsjwjhwhwwjpg bişey sorucam bir insan yakışıklı diyelim. O yakışıklılık solmuycakmı? Solucak. Önemli olan kalbi yakışıklı mert olsun anlata biliyormuyum. Evet Sevgilim dünyanın en yakışıklı erkeği. 🤗
- +1 yıl
@Aliyevaymbrnnn bir insanın yakışıklılığı solunca siz giderseniz zaten ben efendiyim o kadar durustce yaklastim deger veridm hic değer görmedim işiniz gücünüz baska seyler
- +1 yıl
@jxjxjdjsjwjhwhwwjpg hayır hayır. Büzüş büzüş olana kadar beraberiz inseAllah 🙏 . İlk beni kuma gömecek 😂
- +1 yıl
@Aliyevaymbrnnn Hayır çok merak ediyorum diğer kızlara hiç bakmıyor musun ben böyle değilim diye ortaya atılıyorsun sen belki gerçekten böyle olmayadabilirsin belki de çoğu erkeğin aradığı biçimde kızda olabilirsin ben böyle kızların olmadığını söylemiyorum var evet haklısın öyle kızlarda var ama ne kadar parmakla gösterilecek kadar az istinalar kaideyi bozmaz misal bir bardağın çoğu suyla dolu ise sadece dudak payı kadarı boşsa buna boş bardak demezler değil mi burdaki çoğu kızın yorumlarına sorularına denk gelmiyorsun o üste belirtiğim tarzda erkeklerden bahsediyorlar
- +1 yıl
Bir kız olduğun halde benim kadar hemcinslerini tanımıyorsun acı bir gerçek kızların çoğunluğu usta bir yalancıdır ve çoğuda erkeklerin kalbini sevmiyorlar sevdikleri şeyler başka misal bazı kızlar erkeklerin parası çoktur diye tercih eder o erkeği sevdiğini söylerler yalan söylüyorlar erkeğin kendisini değil parasını seviyor o erkek beş parasız olunca o erkeğe artık ilgi duymayacak bazı kızlar görüntüsüne aşıktır erkeğin kalbine değil o yakışıklı olan erkek aniden çirkin olsa terkedecek sadece o erkeğin görüntüsüne aşıktır erkek ne kadar iyi olursa olsaun sadakatli olursa olsun eski görüntüsünü kaybetiyse ona çöpmüş gibi davranacaklar o dediğin şeyler masallarda geçerli güzel ve çirkin masalında geçerli diyelim ki çirkin ve güzel masalında o çirkin yaratığa dönüşmüş erkek gerçek hayata var olsaydı ve masallardaki gibide iyi biri olsaydı kaç kız ona aşık olurdu muhtemelen hiç bir kız onun iyi olmasını umursamazdı bazı kızlarda o erkeğin statüsünden dolayı tercih eder bulunduğu statü havalı olduğu için ama o havalı makamını kaybedince o erkek artık onlara cazip gelmiyor bazı kızlar bazı erkekler çok güçlü olduğu için sever birden güçsüz biri olsun ya da ondan daha güçlüsü çıksın artık o erkekle ilgilenmezler bunlar gerçek erkeklerin kadınlara karşı ne kadar iyi olup olmadıklarıyla ilgilenmiyorlar kadınlara karşı acımasızda olsa görüntüsü çekici ise havalı bir makamı varsa çok güçlüse zenginse kötü olmasına ragmen çoğu kızın gözdesi olacaklar kısaca kızların istediği iyi erkek olmaları değil havalı olmaları bir erkek ne kadar iyi olursa olsun eleniyorlar bir erkek ne kadar kötü olursa olsun havalıysa baştacı yaparlar isterse o erkek hovarda olsun onun için erkeklerden lütfen iyi olmasını beklemeyin çünkü kızlar hiç acıma dahi duymazlar erkeklerde artık en az kızlar kadar acımasız olmalılar
+1 yılTipte davranışta davranış bazen tipin önüne geçebiliyor bazı durumlarda
00 YorumlaBüyüdükçe davranışın ne kadar önemli olduğunu anladım. Samimiyetle davranış diyorum.
00 YorumlaKadını erkeği yok hepimiz bir insan geneli olarak tipe bakıyoruz
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİkisi de önemli. Tipi kötü olduğu kadar karakteri kötü insanlar da var. Yakışıklı diye karakteri bozuk olmuyor direkt ya da tipi iyi değil diye karakteri düzgün olmuyor direkt.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yıltip de olabilir, karakterde, dick de olabilir vucutta, parada olabilir, mevkide..
00 Yorumla Hepsi de önemli ama davranışlar tipini de öne taşıyor. Önemi o kadar büyük ve etkili.
00 YorumlaÖnce tipine bakarsın sonra karakterine ama karakter yoksa tipin bir önemi yok
00 YorumlaKişiden kişiye göre değişir kesin bir tanımı yoktur
00 Yorumla
+1 yılBen davranışlar ve bana olan ilgisi diyeceğim çünkü hiç görmeden sevdiğim biri olmuştu:D
00 Yorumla
+1 yılKadın her şeye bakar bütün olarak hepsinden yeteri kadar olmalı ve dengede tutabilmeli erkek. Maalesef ataerkil düzen diye inkar eden kadınlar yine ataerkil davranıp erkekten bekliyor herşeyi. Ama haklılar erkek güçtür kadın zerafet.
00 YorumlaKadınlar tipten çok alfa ya da beta olmanın bi etkileyici tarafı var kimi kadın beta seviyor kimi kadın alfa ki oda zaten ilk tanışma da belli oluyor etkilendim diyor ya bi kadın işte o etkilenmek aslında tip değil sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTip para boy hepsine bakıyorlar kardeşim bunlar tip diyor ama para demiyor çünkü linç edilceklerinden dolayı o yuzden kizlara guvenme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkarakter önemlidir diyenlerin sokakta iki göğüs dekoltesine ağzının suyu akıyor
00 Yorumla
+1 yılYani şöyle söyliyim bir erkek yakışıklı olmasa bile eğer sana ve ailene iyi davranıyorsa karakteri düzgünse sana yakışıklı bile görünür sempatik ve tatlı görünür benim fikrim böyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTip önemli boyuda tipsiz ve kısalara bakmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim için davranışlar önemli
Ben güzelim ama yakışıklı sevmem açıkçası00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaşta herkese göre tip ama bir süreden sonra her daima davranış
00 Yorumlaİlk başta tipe bakarız erkekler gibi ama konuştukça seviyesine ve davranışlarına aşık oluruz en azından bende böyle konuşmasını seversem tipi önemli değildir bana ne kattığı onemli
04 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyon erkeklerin tipe baktığını? En azından kusursuz aramıyoruz biz
- +1 yıl
Yuze bakıyoruz da her erkek belirli kizları beğenmiyor ama siz eğer kusurluysa bir erkek beğenmiyorsunuz ben orta tipim belli oluyor işte yaptığınız seyler
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlkin tip önemli yani yakışıklı anlamında değil dikkatini çekebilmelo sonra da sohbeti güzel olmalı
00 YorumlaTipi iyiyse üstüne bi de ilgiliyse seni bebek gibi hissetiriyorsa maalesef kadınlar olarak direkt etkileniyoruz
00 YorumlaKesinlikle davranışları önemlidir giyiniş ses tonu kıza karşı yaklaşımı ilgisi tipten çok çok daha önemlidir
00 YorumlaAbi her kadın ne kadar idda ederse etsin bi insanı ilk tanırken içine bakamicağımıza göre tabiki dışı ilk önceliğimiz
00 Yorumla
+1 yılKızlar için tıp önemlidir ama bir kız olarak bana güre tıp önemli değil 🤣
10 Yorumla
+1 yılİlk bakışta tip olsa da davranış bence ya bir insan davranışıyla hem sevdirir hem soğutur bence
00 YorumlaUnutma ahlak insanları bir arada tutar ahlaki olarak kötü birisi yakışıklı olsada boş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDavranış tabiki. Aksine ben tahammül edemem
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapmam
Bana göre davranış önemli00 Yorumla
+1 yılİkisi de önemli benim için
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Karakter daha baskın sonra dış görünüşe bakarım
00 YorumlaSenin için hangisi bir kadında önemli?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEmin ol davranışlar çok daha önemli
00 Yorumla
+1 yıltip demezsem yalan söylemiş olurum
00 Yorumla
+1 yılOnlar için her şey önemli emin ol.
00 YorumlaDavranışlar çok önemlidir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 908 cevap paylaştı. Para altın
00 YorumlaIkiside ama davranis beni kendisine asik edebilir
00 YorumlaDavranış 10/10
00 Yorumladavranış
00 Yorumla
+1 yılDavranış
00 Yorumla
+1 yılKarakter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarakter
00 Yorumla