Aile de sürekli kavga oluyor. Anne de babada tamamen yanlış zihin yapısına sahip. Baba daha fazla.
Çocuk sürekli arada kalan aileyi bir arada tutmaya çalışan kişi. Kendi hayatı var ama baba evi bile gecindirmeyi beceremiyor. Esinin cocuğunun içtiği suyu bile kıskanıyor.
Çocuk 22 yaşında kız. Ama hem üzülüyor hemde surekli anlaşma taraftarı barıştırmak için çabalıyor. bu çocuk benim.
ŞİMDİ SORUYORUM SİZE;
bu çocuk ailenin tartışması esnasında yanlarından uzaklaşmalı ve artık tamamen kendi hayatına mı yönelmeli?
Yoksa sürekli onların arasını yapmaya çalışıp surekli akıl mı vermeli?
Hangisi daha saglikli olur?
Çocuk sürekli arada kalan aileyi bir arada tutmaya çalışan kişi. Kendi hayatı var ama baba evi bile gecindirmeyi beceremiyor. Esinin cocuğunun içtiği suyu bile kıskanıyor.
Çocuk 22 yaşında kız. Ama hem üzülüyor hemde surekli anlaşma taraftarı barıştırmak için çabalıyor. bu çocuk benim.
ŞİMDİ SORUYORUM SİZE;
bu çocuk ailenin tartışması esnasında yanlarından uzaklaşmalı ve artık tamamen kendi hayatına mı yönelmeli?
Yoksa sürekli onların arasını yapmaya çalışıp surekli akıl mı vermeli?
Hangisi daha saglikli olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aile arasında ki anlaşmazlığı çocuğun sonlandırması çok saçma, anne ve baba zaten çocuk varken anlaşamıyor birde çocuğun çabalaması ile mi araları düzelecek? Kendi içine kapanmamalı ailevi tartışmalarda iki tarafıda sakinleştirebilir ama aralarını bulmaya çalışması çok saçma bir durum olur.
Yani
ikiside birbirini aanlamıyor
Naparsam yapayım birlikte olup aileyi yürütemiyorlar. Biri iyi olsa öbürü onun üzerine gidiyor
Annem babamdan sevgi ilgi bekliyor babam küfür ediyor ona tansiyonu çıkınca yeme yemekten oluyo diyor yedigini görüyor
Ben bıktım artık. Mücadele ede ede evin maddi yönetimi de bana yukleniyor. Babam sorumsuz annemde sinirinden nasil davranicagini bilmiyor artik. Ben evlenip baska yuk yuklenmwk istemiyorum. Ki zaten sevmeden evlenecegime idam etsinler beni daha iyi.
Napıcam bilmiyorum. İse girdim para biriktirip okuycam ayrilcam aileden. O şekilde daha iyi olucak galiba kendimi var miyim yokmuyum bilmiyorum artik
Evde bakara suresi oku ya da dinle
Teşekkür ederim