Ev üstüne ev olmaz diye düşünüyorum ama nişanlim beni çok zorluyor. : /
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBak Sevgi aşk her şey bir yere kadar ailede Yaşamak Demek kaynananın kayınbabamının her şeye laf söylemesi her şeyine karışması hiçbir özel hayatının olmaması demek kafana göre yatamazsın kafana göre kalkamazsın Düşünsene salonunda şöyle kafana göre televizyon bile izleyemezsin o yüzden bunları göze al ve ben yerinde olsam kabul etmezdim �ünkü her zaman kendini o eve ait hissetmeyeceksin İleride pişman olacaksın Belki bu evliliğini de kötü yönde etkileyecek Belki de ayrılacaksın Herkesin kendi evi olacak Herkesin kendi düzeni olacak Gerçi sizin en güzel yıllarında beraber yaşayıp zulüm çektikten sonra illaki yıllarda ayrılsam bile bir kar etmez yani
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer yha ben ona aşığım mecburen onlarla yaşayacağız dersen evliliğin nasıl bı cehenneme dönüşecek biliyorsun değil mi? Bilmiyorsan otur iyice düşün ve o günleri gözünün önünde canlandır. ya da reddedersin ayrılırsınız ve kendine adam akıllı birini bulursun (koca diye yanıp tutuşmana gerek yok kendine saygın olsun öncelikle) ya da reddedersin ve o da seni dinleyip bir süre sonra buna alışıp çenesini kapatır.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılOnu seviyorsan yaşa….
Niye bilmiyorum burdaki herkes sakın ha sakın demiş. Belki çocuğun ayrı ev tutacak parası yok. Belki seninle olabilme yolu sadece bu.. bilmeden atıp tutmuşlar ama deneyebilirsin.. Ayrılma hemen.00 Yorumla
+1 yılBelli bir yaşa gelmiş insanlarsınız.
Günümüzün gençleri bile böyle bir duruma tahammül edemiyorken sizden böyle bir istekte bulunulması üstelik bunda ısrarcı olunması çok saçma.
Bence ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Karşınızdaki insan size gerçekten değer veriyorsa yaptığının yanlış olduğunu anlayıp hatasından dönecektir. Eğer böyle bir gerekçeyle sizi kaybetmeyi göze alıyorsa bu da kendi problemi..02 Yorumla
Soran+1 yılDaha bana diyor ki birlik oturmayalim dersen sana küserim diyor.
- +1 yıl
Çocukça bir davranış. Böyle bir birlikteliğin sizi mutsuz edeceği aşikar.
Malumun ilanı gibi bir şey. Bile bile lades yani.
Yanlış anlamayın fakat gerçekten sizi koşulsuz sevip saygı duyacak bir insanla hayatınızı birleştirmek için henüz çok geç kalmış değilsiniz bence. En güzel mutluluklar en beklenmedik anda gelir...
☺️
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
40Cevap
+1 yıl
Üzme tatlı canını kıymetini bil Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın
010 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltabiki kabul etme küserse küssün senin fikirlerini önemsemeyen bir insanla zaten evlenme. O zaman sende aileni getir toplu yaşayın böyle bişi mi var ya siz kendi ailenizi kuruyorsunuz senin bir özelin var rahat rahat hiçbir şey yapamazsın en basitinden geçip koltukta rahatça uzanıp televizyon bile izleyemezsin ne arkadaşını çağırabilirsin ne sen çok sık dışarı çıkarsın çünkü karışılır illa ki sorun olur ki bu dediklerim sadece bir örnek. ikinizin arasında da özel hayat diye bir şey kalmaz bence kesinlikle kabul etme rahat edemeyeceksen baş başa olamayacaksanız kendi yuvanız olmayacaksa öyle evliliği ne yapacaksın zaten.
20 Yorumla
+1 yılDirek şutla uzaklastir kendinden ne öyle ana kuzusu şimdi den böyle yapiyorsa evlenince paspas olursun sen orada aklin varsa kabul etme ömür boyu hizmetci olursun kuserse kussun ne erkekler var karım bas tacimin diyen seninkide seni annesi gile paspas edecek ayy hayatta en korktugum şey anneci erkek oyle sevecekse sevmssin özel hayat mahremiyet kişisel hayat hakkin sendede az akıl varsa dehle canim uzaklastir
20 Yorumla
+1 yılBence yolları ayırma vakti gelmiş. Eğer şimdi “küsmesin” diye kendi tercihlerinden taviz verirsen ileride daha kritik konularda da benzer şekilde seni yönlendirecektir. Mesela boşanmakla falan tehdit edebilir bu sefer. Senin kararın da çizgin de net olsun :)
01 Yorumla- +1 yıl
Mikişmesi ayrı dert duş alması ayrı
+1 yılailevi durumunu bilmiyorum ama de ki
askim ben her sekilde seninle yasarim bana hic farketmez ama benim ailem sodun cikartir asla izin vermezler falan filan annenin ustune at sucu o annenin karsisina gelipte bir sey diyemez ama sozu sana gecebilie. yani ailene sorumluluk bindir sen kendini dunden raziymissin gibi goster.00 Yorumla
+1 yılNet tavrını koy zor gerçekten çok zor özel hayat diye birseyin olmuyor uyuman uyanman bile evdekilere bağlı gezmem biyere gitmen hepsi sınırlı zamanlada kavgalar tartışmalar doğru mahkemeye sonuç bu
00 YorumlaBöyle konuları hiç sevgiliyken konuşmuyormusunuz? ya da önemsemiyormusunuz? Yüzük takmadan önce kesinlikle aşılması ve anlaşılması gereken konular! Laylaylom nişanlanıp ciddi konuları evliliğe yakın konuşuyorsunuz..!
00 YorumlaBiraz kussun o zaman Ayni evde yasamak su devirde insanlar kendi ailelerine tahammul edemiyorken cok zor Ayrica kendi iliskisinide dusunsun aile evinde ne kadar basbasa kalabilceksiniz Ozeliniz olmali Sizi yipratir bu durum Huzurunuzu bozar
00 Yorumla
+1 yılSakınnn ama SAKINNN böyle bir şey yapma. Aynı evde yaşamayı geç komşu ve aynı mahallede oturan kişiler bile evliliğinde büyük sorunlar yaşıyor. Asla kabul etme. Gerekirse ayrıl ama kabul etme ömrün heba olur güzelim.
00 Yorumla
+1 yılYanı ayni ev içinde hem olumlu olarak hem de olumsuz olarak yaşantılar oluyor.
Olumlu yönden bakarsak ben şahsen kalabalık aileyi severim. Anne baba olan bir evde düzen vardır. Orf adet vardır. Kaynananla da anlaşabilirsen ne mutlu sana
Olumsuz olarak bakarsak da evde rahat giyinip gezemeyebilirsin.
Ya da eşinle birlikte yemek. yapmak istersin film keyfi yapmak istersin bunlar pek mümkün olamayabilir sadece oda dışında tabi.13 Yorumla- +1 yıl
Ayrıl derim ev üstüne ev olmaz derim her zaman olmaz yani yapamassiniz
- +1 yıl
Ben katılmıyorum şahsen
Neden olmasin o anne baba da can devil mi kızlar evlenip gidiyor oğlanlar da ayrı eve çıkıyor gidiyor e onlar bir gün elden ayaktan düşmeyecek mi?
Ben birlikte bile yaşamayı düşünürüm yani. - +1 yıl
Öyle olmaz dediğin gibi işte evlisin gece kocanla bişi yaşadın zevk alarak bağırıp cagiramayacaksin o en basit yönü dışarı çıkacaksın soracaklar nereye gidiyorsunuz diye
Ev üstüne ev olmaz bi psikolog demişti aile apartmanı ya da aile evinde yaşanmaz çünkü ne sevgini verebilirsin ne rahat kavga edebilirsin ne de evlilikte önemli olan cinsellik yürütebilirsin. Ki evine kim geldi gitti misafirlerini yorum herşeye bi sıkıntı olmaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılayrıl o zaman sana zorla bir şey yaptıramaz kabul ettiremez ayrılmamak için senin istediğini yapacakmış gibi davranıp evlenince yine kendi bildiğini yapabilir dikkatli ol
00 Yorumla
+1 yılMaalesef olmaz , bizde son 6 aydır birlikte yasiyoruz. Duşa girmek kadar zor bir durum yok. Ve de aileyi onların içine gidince net olarak tanirsin. Seni zorluyorsa demekki evde kayinbabanin ya da kayinvalidenin sözü geçecek. Istegin yemegi yapamayacaksin her şey için izin alacaksin. Bir süre için olabilir ama fikrini net olarak belirt
00 YorumlaBen 6 sene yaşadım 26 yaşında boşandım dünyanın en iyi ailesi olabilirlerdi öyle seviyordum ama ev üstüne ev olmuyor o kadar yorgunum ki o kadar yordu ki o 6 yıl şu an 33 yaşındayım ama sanki 55 yasındayım asla diyorum kimseye de tavsiye etmiyorum en iyi aile bile olsa eşinle huzursuzluk yaratiyor o durum
00 Yorumla
+1 yılDefolsun gitsin manipüle etmeye çalışıyor seni küsmek ne demek çocuk mu o tavrını sertçe koymalısın kesin olarak istemediğini söyle gerçek yüzünü görürsün sonra zaten ne yapacağına karar verirsin
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle ayrıl. şimdiden kendi isteğini tehditle yaptırmaya çalışıyorsa evlenınce devamı gelir. ev üstüne ev zaten olmaz. kabul edersen eğer hayatının hatasını yapmış olursun.
00 YorumlaŞimdiden böyel tehdit vs başladıysa bu durumu kabul edip evlenince nelerle karsilasirsin kimbilir. kendine saygı duy ve böyle biseyi kabul etme. sen ayrılmak istedigini soylediginde bu seferde seni ikna etmek icin bi süre oturalım ayırıcam evimizi der ama bu asla ve asla gerceklesmez.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılbenden sana tavsiye asla kabul etme bunu. çok yıpranırsın. eğer bu durumda seni zorluyorsa aranızdaki ilişkiyi gözden geçir
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Kabul etmek istemiyorsan etme. Zaten isteksiz şekilde gidip en ufak tartışma da ayrılacağınıza baştan bitsin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 880 cevap paylaştı.
+1 yılNişanı at gitsin hayatını zindana çevirme pısirik herif at kesinlikle benden söylemesi hayatını zindan olur
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılKüserse küssün. Sende ona aynısını de. Ayrı eve çıkalım eğer kabul etmezsen küserim de. Bakalım o ne diyecek. Fındık kadar beyin varsa kabul etme.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılKüserim ne demek çocuk herhalde daha büyüyememis.
Net bir şekilde hayır de, ev üstüne ev olmaz.
Anne kuzusuysa bu kadar evlenmesin00 Yorumla Ailesi çok sıkıntılı insanlar değilse bir kez daha düşün. Hem belli bir süre sonrasında ayrı eve çıkarsınız. Şimdilik idare etmeye çalış.
00 Yorumla
+1 yılAsla böyle bir şeyi kabul etme asla bak aşırı pişman olacaksın eminim. Ben de böyle bir şey olursa küserim de seviyorsa önemsemez yani ısrar etmez
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İçinize sinmeyen birşeyi yapmayın. Özel hayat yeni evliyken yasanmassa anlamı yok bence hiç evlenmeyi daha iyi
00 YorumlaAdam birlik oturmakta ısrar ediyorsa ve bu senin kesinlikle yapamayacağın birşeyse ayrılmak en doğrusu olur
00 Yorumla
+1 yılBen kabul ederdim yemek yapmayı bilmiyorum, annesi yapar ne güzel
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmaz canım o işler. Kendi annen bı şey demez ama kaynanam bı demez iki demez sonra eleştirir kızar.
- +1 yıl
Valla kendisi bir eve çıkarır bizi orada 1 hafta kalsam yeter :D
Kabul etme. Nişanlanmadan önce bunları konuşmadinizmi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEv üstüne ev olmaz kabul etme derim. Dünyanın en iyi ailesi dahi olsalar gençlerin yuvasını genelde aileler bozuyor. Çok zorlanırsın benden söylemesi..
00 Yorumla
+1 yılev üstüne ev olmaz
kesinlikle kabul etme
küserse küssün evlilik oyuncakmı arkadaş00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılNisanlin ailesine hizmetçi arıyor ev ev üstüne olmaz kabul etme
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSal ipini gitsin. Bildiğin tehdit bu. Zora koşuyor. Gram sevgi yok. reste rest çek tek erkek o mu
00 Yorumla
+1 yılBırak küssün. Sonradan sıkıntı yaşayacağına şimdiden tavrını görmüş olursun
00 YorumlaBacım o işten hayır gelmez yaşamak zorunda değilsin sakın yapma
00 Yorumlabence nişanlınla ortak bir noktada buluşun kabul eder gibi yapıp sonradan vazgeçersen daha kotu olmasindan ayriliga gitmesinden endiselenmelisin. Benim dusuncem bu sekilde. En baştan kökünden karara baglayın ve anlaşın yani...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz olmaz milyon kere olmaz. İşi bedavaya mı getirmeye çalışıyor yoksa anasının dizinin dibinden mi ayrılamıyor bu ne be.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu tek başına verebileceği bir karar değil..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu zamanda böyle bir şey mi kaldı ya. Saçmalamasin, direk sen ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrıl gitsin zamanını harcama. Senin isteklerine saygısı yok bir kere daha iyileri doludur
00 Yorumla
+1 yılolmaz çok haklısın asla kabul etme mahvolursun ayrıl hatta
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha uygun ve ılımlı bir şekilde ona yeniden anlatın. Kız kardeşinin öyle bir durumdan olacağını veya annesi oyle evlense mutlu olur muydu vs vs söyle. Maddi durum vs diye bir bahane bulursa bekleyelim sen düzenlene kadar sonra evleniriz de
00 Yorumlaona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
10 YorumlaOlum tek care anarşi senin fikrini onemsemiyosa sen hayatini ona gore mi sekildendircen
10 YorumlaO kendine deyil ailesine hızmecii arıyor her iş ye kuser o alttadır kuser seni suclar bulmuş yolunu
10 YorumlaBu şekil eğit ne zaman belli olur hocam ben de valla yok kanka
00 Yorumlasakın yaşama hapı yutarsın. 6 ay sonra aranızda ne aşk kalır nede sevgi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Küserse küssün çocuk mu o
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılKabul etme kendisine güvenmeyen evlenmesin
00 Yorumla simdiden ayril yoksa cok cekersin demedi deme
00 Yorumla
+1 yılsende aynını ona diret o zaman haksızlık oluyor de
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle birşeye hakkı yokki
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılKüssün mk o ne saçma şey öyle
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl. Ona muhtaç mısın?
00 Yorumla Bunu nişandan önce konuşmanız gerekmiyor muydu?
00 Yorumla
+1 yılAyrıl anasına dadı arıyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılPeki bunu neden istiyor?
00 Yorumla
+1 yılKüsmek mi çocuk mu bu
00 Yorumla
+1 yılBilemedim ki ailevi bi mesele sonuçta
00 YorumlaNişan atmak boşanmakdan iyidir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz zaten baştan düşün taşın
00 Yorumla - Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Nişanlım ailemle yaşayacağız diye beni zorluyor, kabul etmezsem küseceğini söylüyor. Ben ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım