Ben 2 yıllık evliyim arkadaşlar ve nisanlandigimiz günden bu yana eşimin bazı psikolojik sorunları başladı. Gecer diye düşündük türlü tedavilere gittik ama yok gittikçe daha da kötü olduğunu görüyorum. kavga etmeye korkar oldum, birşeye ters cevap versem kendini suçlayıp günlerce uzulebilen bir insan, uzulunce hasta oluyor diye kızgınliklarimi da içimde yaşıyorum artık. hafta sonlarını iple çekiyorum beraber birşeyler yaparız diye ama her hafta sonu kahvaltidan sonra depresif hallere giriyor, benimle çok uğraşıyor en sonunda benim sinirlendiği mi görünce gülüp sarılıyor, artık cinnet geçirmek üzereyim az önce sinirden avazım çıktığı kadar çığlık attım, şimdi oturdum gizli gizli ağlıyorum, kimseye bir şey anlatamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum, aranızda bu durumu yaşayan varsa lütfen bı yol göstersin..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Üzme tatlı canını kıymetini bil Birak
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
Ciddi psikolojik destek alması gerekiyor ama bu evde olmaz. Hastaneye yatması lazım yoksa sen hastanelik olacak gibisin..
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi doktor arıyorum hep böyle sürmez umarım onu hep neşeli görmeye alışkın bu halleri çok yabancı
+1 yılbırak kırılıyorsa kırılsın hayat tek duygudan ibaret değil
00 YorumlaBebek Bakımı konusunda 880 cevap paylaştı. Senin içini dokmen lazım büyüklere bir çözüm yolu şart yoksa hasta olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlatsamda anlamıyorlar geçer takmayin diyorlar anca
+1 yılYaşlarınız kaç? Kaç senedir sevgiliydiniz?
18 Yorumla
Soran+1 yılBen 28 o ise 30...2 seneye yakın sevgiliydik
- +1 yıl
Allah Allah yaşlarınız da küçük değil. Bilemedim.
Soran+1 yılPsikolojik sorunların yaşla alakasi olsa keşke
- +1 yıl
Yok o açıdan değil de hani daha rahat iletişim kurabilirsiniz diye söyledim. Yaşın getirdiği bi olgunluk oluyor illaki.
Soran+1 yılPsikolojik sorunlar olunca hiç öyle olmuyor maalesef, eşimle iletişimimiz güzel oturup konusabiliyoruz ama elinde olmadan yaptığı şeyler var bunları asamiyoruz
- +1 yıl
Psikolog ne diyor peki? İllaki sizi de dahil etmiştir bir veya birkaç seansa.
Soran+1 yılBitanesine gittik onu beğenmedim çok ilgili bulmadım, başka tedavilere de basvurduk olmadı şimdi bı psikiyatri buldum ona gitmeyi planlıyorum
- +1 yıl
Kesinlikle psikiyatriye götürmelisin diye düşünüyorum. Gitmeden de araştır.
Peki sorun nerde işindemi ailesindemi
04 Yorumla
Soran+1 yılEşim nişanlılik döneminde çok yanlız kaldı bir çok sorun yaşadı simdide bunun sonuçlarını yaşıyoruz
Soran+1 yılÇook konuştuk, bu süreçte hep destek oldum olmayada devam ediyorum ama elimde olmadan böyle olduğum da oluyor
+1 yılGeçmiş olsun keşke elimden bir şey gelse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu durumdan cıkarsın bendede oldu bu
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl cikicam
Cevap sahibi+1 yıldediklerimi uygularsan cıkarsın
Soran+1 yılDinliyorum
Cevap sahibi+1 yılgizliden cıkacam takıp at
Soran+1 yılTamam
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı