Bir arkadaşım var. Babasından gizli instagram kullanıyor. Elli kere uyardım bak dikkat et falan diye dinlemedi. 1 ay önce falan ailesi yakalamış instagramini. O da bana dedi ki hesabın senin olduğunu söyle. Bende gerçek bir g e r i z e k a l ı olduğum için kabul ettim. Annesi dedi sen neden kızımın fotoğraflarını paylaştın falan diye basbaya sapık muamelesi gördüm ki ben kendi fotoğraflarımı paylaşan bir insan değilim onu neden paylaşayım. Dedim o priw bir hesap falan silerim dedim kapattım konuyu. Bu a p t a l silmemiş. Babasi bugün öğrenmiş tekrar. Bu sefer babasıyla konuştum. İşte ilk bana biraz kızdı falan bende en son söyledim abi kusura bakma ama kızının yediği halt benim bir alakam yok hesap benim değil dedim. Babasi sonradan güzel kızım babacım falan dedi bana bir anda döndü yani sözünden ahahdggsja. Arkadaşım da bana çok sinirli şu an. Ailesi okula göndermeyecekmis bir de telefonu da alacaklar herhalde elinden falan. Ben bu konuda suçlu muyum? Lütfen ciddiyetle cevap verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben burada hatalı miyim bunu söyleyin. Mizah yapmayalım lütfen.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yooo en iyisini yapmussin boş ver hic de kafana takma salla arkadas adam olur biraz. Bende kullanildim öyle çok kizdi kendi babam özellikle o yüzden s ktiret
Yani bende babamdan gizli kullanıyorum ama babam bana erkeklerle konuşmamı istemediğini peşin bir şekilde bildirdi bende sadece ailemdeki kadınlarla muhattabim sosyal medyada. Yani şimdi ben sussaydim bu adam babama söyleyeceğini söyledi. Babama söylese hem babalarımız birbirine girecek hem de babam benim canıma tükürecek evet bencilce ama beni ilgilendirmeyen bir durum için neden kendimi yakayım ki? Arkadaşlığın da bir sınırı var.
Lan ne olursa olsun böyle bir ailesi varsa niye sattın arkadaşını ayvayı yedi o suçlusun
Satmadım. Madem böyle bir ailesi var ona göre davransın benim sorunum mu bu? Benim babam da instagrama izin vermiyor ama 4 senedir kullanıyorum hala bilmiyor. Ve babamdan sakladığım tek şey sosyal medya. Zaten bu ara beni iğneleyip duruyordu. En yakın arkadaşını ateşe atası gelmedi o yüzden beni seçti kullandı resmen. Ben onu kaç kere uyardım hiçbir münasebetim olmadığı bir konudan eden itham olayım ki? Sen yapar mıydın bunu? Babama kadar gitseydi bu iş babalarımız birbirine girerdi.
Konunun altyapısı varmış kusura bakma en iyisi kullanmayın ya ben dondurmdum burayı yükledim kafa rahat
Önemli değil. Yani ben kullanıyorum ama dm den konuştuğum üç kişi var annem kız kardeşim bir de en yakın arkadaşım arada bir teyzemlerle falan konuşuyoruz. Yani nasıl kullandığı önemli bence. Benim babamda erkek arkadaşa izin vermiyor evet gizli kullanıyorum ama onu üzecek bir şey de yapmıyorum hesabımda erkek yok dm de yok ama bu kız hem sevgilisi var hem değişik yerleri takip ediyor baban yasaklamış işte belanı mi arıyorsun otursana kıçının üzerine haksız mıyım Allah aşkına ben ne yapayım şimdi?
Lan tam benim düşüncem beynimden bu geçmişti
Olm mark zuckerberg görse direkt ağlar instagramı hayattan silerdi lan
Normal değiller bulaşma
Aşiretler zaten
Daha kötü
Senin bi suçun yok bu arada
Yani bu onların ailevi bir meseleleri ben ne alaka ya çayın içinde hamsi gibiyim şu an
B*klu püsürüklü aile uğraşma sal geç
Ailesi niye bu kadar abartmis lan
Aşiretler babasi annesini aldattı kız da annesine söyledi babasi Şu an acısını çıkarıyor