Ben çok sakarım, safım lanetlendim mi acaba, nasıl geçecek ayrıca?

Hayat hikayem alttadır bunlar daha çerez ama en yakın tarihte yaşananlar bunlar :

Ben dünyanın en şanssız, en sakar, en bahtsız insanı falan olabilirim. Doğuşum bile olay olmuş yani ben doğmadan önce mercedeslere binen, havuzlu konaklarda yaşayan bir aileyken ben doğduktan sonra iflas eden bir aile olmuş ailem hatta annem beni istememiş zengin bir aileye evlat verecekmiş ama vermemiş, aldırmak istemiş babam izin vermemiş (canım babam yaaa), düşürmeye çalışmış düşmemişim o zamanlar düşmemişim şimdi adım sakara çıktı hergün düşüyorum güneşli havada yerde buz bulup löpçüks diye yapışıyorum mesela ya da kankamı (bana kazık attı ex kankam artık) boynuzlayan çocuğu gizli gizli takip ederken avizecinin camına löpçük diye yapıştım laksss diye ses geldi yanii, bir ara bir tane oyuncuyla bakışıyordum o bakıyordu bana merdivenlerden düştüm lann, tiyatroda yakışıklı oyuncuların yanında telefonum çaldı tarhanalı bulgur remixdi o zamanlar zil sesim hala öyle (arkadaşımla iddiaya girdik o evlenene kadar duracak zil sesim) şimdide instagramda 1 milyon takipçisi olan bir arkadaşım var futbolla ilgileniyor geçen otururken 15 kız falan vardı bide bu çocuk vardı herkes instagramdan takip etsene falan dedi çocuk gitmiş tek beni etmiş takip takip ettiği tek kız benim en yakın arkadaşını bile etmiyor onu taktım kafaya lan niye verdin ig hesabını diye acayip avelim ya abim bana müsibet der hep mesela?

Güncellemeler
+1 yıl
Ben cidden safım yanlış bölümde paylaştım kişilik karaktere gidecekti doru öfff ulan hayatt
Ben çok sakarım, safım lanetlendim mi acaba, nasıl geçecek ayrıca?