Hayat hikayem alttadır bunlar daha çerez ama en yakın tarihte yaşananlar bunlar :
Ben dünyanın en şanssız, en sakar, en bahtsız insanı falan olabilirim. Doğuşum bile olay olmuş yani ben doğmadan önce mercedeslere binen, havuzlu konaklarda yaşayan bir aileyken ben doğduktan sonra iflas eden bir aile olmuş ailem hatta annem beni istememiş zengin bir aileye evlat verecekmiş ama vermemiş, aldırmak istemiş babam izin vermemiş (canım babam yaaa), düşürmeye çalışmış düşmemişim o zamanlar düşmemişim şimdi adım sakara çıktı hergün düşüyorum güneşli havada yerde buz bulup löpçüks diye yapışıyorum mesela ya da kankamı (bana kazık attı ex kankam artık) boynuzlayan çocuğu gizli gizli takip ederken avizecinin camına löpçük diye yapıştım laksss diye ses geldi yanii, bir ara bir tane oyuncuyla bakışıyordum o bakıyordu bana merdivenlerden düştüm lann, tiyatroda yakışıklı oyuncuların yanında telefonum çaldı tarhanalı bulgur remixdi o zamanlar zil sesim hala öyle (arkadaşımla iddiaya girdik o evlenene kadar duracak zil sesim) şimdide instagramda 1 milyon takipçisi olan bir arkadaşım var futbolla ilgileniyor geçen otururken 15 kız falan vardı bide bu çocuk vardı herkes instagramdan takip etsene falan dedi çocuk gitmiş tek beni etmiş takip takip ettiği tek kız benim en yakın arkadaşını bile etmiyor onu taktım kafaya lan niye verdin ig hesabını diye acayip avelim ya abim bana müsibet der hep mesela?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Giriş güzel gelişme kafa karıştırıcı sonu anlamsız bir yazı olmuş :)
Lanet yok ondan emin olabilirsşn :)
Not; ayrıca doğmuş olmana sevindim.
Sonunda ben 3 kere aynı soruyu sordum embesil gibi çünkü paylaşmam gereken kategori kişilik karakter olması lazımdı üç tanesindede aynı yere koydum aptal gibi onu dedim
Aptal diğilsin buna emin ol.
Değilim de işte öküz gibiyim jdkgkgkh kaç kişi pencereye mandalla battaniye tuttururken pencere kulpuna asılı kalmıştır ki mesela?
Been :)
Cidden mii
Bi keresinde hiç unutmam.. Havaya baka baka yürürken Kuşlar gibi gökyüzünde olmak istemiştim. ama bi anda kapağı açık kuyuya düştüm.
Aaa kuyuya bende düştüm htkfkvkgkg
biz bi bakıma kahraman sayılırız.. biz düştük diye başkaları düşmedi. bunu kime borçlular
Tabiki bize iyi ki varız yaa
ha şöyle yaa yok canım yok öküz. Bizi doğmaktan bile alıkoyammaışlar :)
Bir sürü engel gelmiş ama geçmişiz vınn diye
Yaşamanı isteyen O güç kudret sahibi varken, kimün gücü yeterki buna engel olmaya. ve elbette vardır hayatta varlığının bür sebebi.
Aynen öyle belki ileride çok başarılı bir insan olurum kim bilir
Ne için kimin için nefes aldığımızı o gün geldiğinde anlıyoruz.. misal ben 30 yaşımda. öğrendim.
Hangi gün?
Onu Allah bilir :)
puhahahah gece yarıldım ya Allah seni güldürsün
Gülme komşuna gelir başına fjkflvlh
Abartıyor musun acaba
Değil valla en son kızın birisi bana sen uzaklaş saklarsın kafama falan atarsın topu dedi, yine bir çocuk sen çok şanssız bir kızsın dedi fkglglglh
Hep böyle şeyler mi oluyor g kkdj jgd jkh
Valla ya her halt geldi başıma anlatsam roman olur?
Soru işareti neden koydum ki ben cahilliğimi ve sayısalcı oluşumu kanıtlıyorum şuanda
Yok be
Merak ettim seni. Bana ulaşırmısın
Gizli kişi 😊👍
Valla ulaşamam ya silerim zaten şimdi hesabı
Silme ya
Anlat biraz. Merak ettim
Kanka işte doğumumla başladı aksiyon falan pişman birsürü macera yaşamışım annemin karnında önceden zenginmişiz bayağı sonra patronun karısı bahçıvana kaçınca patron üzüntüsünden tahtalıköyü ziyaret ediyor birdaha gelmiyor oğulları şirketi batırıyor falan pişman oralar çok uzun ya geçiyorum. Abim bana müsibet derdi küçükken hep, bir ara bizim komşunun oğlu yeni kuaför eğitimi falan alıyor annem gel bizim slk kızda master yap demiş saçımda zaten yok cücük kadar saçım var (daha öncesinde abimlerin jolesini komple saçıma döktüğüm için kurulmuştu saçım ondan kazıdılardı erkek gibiydim küçükken jdjckvkv kazımadan önce sarı saçlıydım üstelik 🥺) her neyse bu çocuk bir başladı beni budamaya kulakğımı kesti allahtan çıktı sonra jfkglgkhkhk, ortaokulda müdür örnek öğrenci diye beni çağırdı kiloluydu müdür kıçıyla deviriyordu az kalsın, bir ara kuyuya düştüm, bir ara pencere kulpuna asılı kaldım, bir ara 15 basamaklı merdivenden yuvarlanıp acizlik oldum, bir ara kafamı demirlerin arasına sokup çıkaramadım jcjvkvkb, 10. sınıfta bir gezide gençlik ve spor bakanının önünden sakız patlatarak geçtim jfkvkvkv, koymuşumuz yaylaya gitmişti bir ara servet amca onların eve bakmış (yanlış saymış matematik dahisi servet emmi) ışık yanıyor diye aramış annem aşağı indi tüm komşuları toplayıp babam mışıl mışıl uyuyorken aldım elime terliği gittim kapının önünde açtım telefondan videoyu hırsızı bekledim 3 saat gece 1e kadar nereden bileyim servet dayının matematiğin 💩 gibi olduğunu yanlış eve baktığını sonra adansörle bir geldiler ellerinde çekirdekle oturmuşlar aşağıda 3 saat bende hırsız beklemişim slk gibi, bir ara kuzenim başka kuzenimin sünnetine alkolü çok kaçırmış bizde gaz verdik buna hayat iğrenç yaşamaya değmez diye bir baktık düğünün ortasında intehat etmeye kalktı bizim kuzen zor tuttuk
Yazım yanlışları için kusura bakma ya klavyeyle aram limoni
Çok olaylar yaşamışsın
Ama gizlisin