Teşekkürler @Bgyontar
Politik olarak sizinle aynı fikirde olmayan biriyle evlilik yapar mıydınız?
Teşekkürler @Bgyontar

Evet yapardım. Çünkü insanların fikrine saygı duyuyorum.
17.03.2023 Cuma 22:06
Yok evlenemem, sebebi de eğer politik düşüncelerimiz aynı değilse muhtemelen hayata bakış açımız, eğlence anlayışlarımız, çocuğumuzu yetiştirme planlarımız gibi çok önemli konularda fikir ayrılıkları yaşayacağız. Ben de huzur insanı olduğum için gelemem böyle şeylere
Çok teşekkür ederim seni ilk defa bir sorumda görüyorum erçekten ya yani aslında bir insanın evleneceği insan öncelikle aynı dili konuşması lazım oturup sohbet ederken aynı kelimeleri aynı düzlemde eğlenceli bir şekilde sohbet etmek lazım biri de insanın evlendiği insanın bir mizah anlayışı olması gerektiğini düşünüyorum
Kesinlikle katılıyorum, aklın yolu bir 🥳 ben teşekkür ederim bu arada 🤍
Rica ederim ne demek her zaman denk gelmiyorsun sorularla şaşırdım 😊
Ne için evleniyoruz? Bolca eğlenip en sevdiğimiz insanla, aşkımızla hoş vakit geçirip hayatımıza anlam katmak için mi? Yoksa meclis tv izlercesine siyasi görüş ayrılıkları yüzünden aşkımızla aramıza mesafe koyup uzaktan seyretmek için mi…? eğer eşimde bir bireyse, kendi hür fikrine sahiptir bence… istediğine oy verir banane? ben hiç eşimle siyaset yapmam asla!
Gerçekten sonunda mantıklı bir fikir duydum
Hayır yapmam hatta bırak evlenmeyi sevgili de olmam, adamın siyasi görüşüne ana bacı sövüyorken onla nasıl aynı paydada birleşebilirim ki ideolojime ters
Gerçekten ya ben var ya hayatımda böyle bir saçmalık görmüyorum insanlar birbirinin ağzından çıkanı kulağı duymuyor
Anasını babasını savunmaz partiyi savundg kadr bıogle dglse sıkıntı değil . Zaten siyasetten de partilerden de nefret edrm
Harbiden ya bazıları da var ya tadını kaçırıyor
Ama artık ülkede bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyorum
Ne yazık ki bizim toplum oy kullanmayı da bilmiyor hükümetleri devlet gibi görüyor halbuki birinden memnun değilsen diğerini seçersin
Kesinlikle öyle ya mesela adam gelmiş 90 yaşına CD ile el arabasıyla oy kullanmaya getiriyorlar ondan sonra onun yerine istedikleri partiye oy veriyorlar artık belli bir süre sonra bence oy kullanmanın sınırlı olması gerektiğini düşünüyorum
Sonra bir de süper sorusu içinde gelen yorumlar efsane 😂 böyle sorularda en iyi görüş seçmekte zorlanıyorum
Harbiden ben şimdi neye göre en iyi görüşeceğim
Neye göre en iyi görüş seçeceğim
Güzel taktik 😂
Rica ederim söz dinlerim 😂😂😂
Cevap
40Cevap
Yapmazdım, çünkü bu ister istemez tartişmalara neden olurdu.
Kesinlikle ya aslında bu her konuda böyle sadece siyasi açıdan değil
En son görüştüğüm kişi çok zıttımdı. Siyaset konuşmuyorduk. Konuşunca kavga ediyorduk çünkü.
Aslında mümkün mertebi kimseyle siyaset konuşmayacaksın konuşan insanların da uzak duracaksın
O konuyu açar ben kapatırdım. Bazen çok damarıma bastığı zaman karşılığını alınca geri adım atardı.
Evet uzak durmak lazım ama yine de karşına illa ki geliyor. Hayatın bir parçası çünkü.
Sadece saygı duymayı iyi bileceksin.
Aynen öyle ben artık öyle ortamlarda sessiz kalıyorum benim fikrimde olmayan insanlar olduğu zaman ya da kulaklık takıp müzik dinliyorum
Konuşan kişi özelse bu mukabil olmuyor maalesef. Bunu yapamazsın.
Aynen haklısın ya ben genelde öyle zamanlarda konu değiştiriyorum başka şeyler falan soruyorum
İyi yaparsın. Karşındaki insanı kıramadan konuyu değiştirmek iti oluyor. :)
Kesinlikle öyle
Eğer fanatiklik varsa zor
Ben siyaseti sevmiyorum
Sağ sol görüşü saçma buluyorum
Umurlarınızda olmayanlar için birbirini kırmakta. Başka bir şey değil bu iş
Asla yapmam. Bırak evlenmeyi arkadaşta olmam. Bırak arkadaş olmayı, selam bile vermem
Sen de iyice öldürdün gömdün ya ama sonuçta hayatta hep bizim fikrimizde olan insanlarda olmuyor değil mi
İnsanlarda derken?
Ben siyasal islamcı yobazlara insan gözüyle bakamıyorum.
Hiç bir açıdan insana benzer yanları yok. Şempanzeler bile onlardan daha fazla insana benziyor
İnsanları ayırmak sence ne kadar doğru sen böyle düşünüyorsun ondan sonra o başka düşünüyor herkes birbiriyle kutuplaşıyor ve çatışma içerisine giriyor tamam sevmeyebilirsin ama o da onun yaşama şekli
Bak hala insan diyor onlara :(
Yahu tamam da ben kimseyi de savunmuyorum senin için de aynı şey olsa sana da insan derim yani böyle hakaret ve arayıp konuşmakta olmuyor
Sen daha önce zorlu bir akpliydin, şimdi akp karşıtı oldun. Ben gelemem bu değişkenliklere, rüzgarın estiği yöne göre haraket edenlere
Ben AKP'li değildim o ara hesabı ben kullanmıyordum doğruyu söyleyeyim başkasına vermiştim o da tutmuş böyle paylaşımlar yapmış ben hiçbir zaman AKP ile almadım daha doğrusu ben hiçbir partiyi desteklemiyorum parti hizmetkardır devlet millettir benim seçtiğim adam bana hizmet eder şu andaki adam hizmet etmiyor ve ona oy vermeyeceğim yani AKP'ye oy vermeyeceğim CHP geldikten sonra o hizmet etmezse ona da oy vermem o yüzden ben AKP'li değilim
AKP'li bir hatunla evlenmem ne konuşacam ben onla buraya yazıyorum dünyanın en güzel hatunu olsun AKP'li ise dönüp bakmam
Farklı görüşlere saygı duyacak jadar medeni olabilmeliyiz. Ama görüş ve aptallık arasında ince bir çizgi var. Onu da korumak lazım
Apolitik olması tercihimdir. Mümkünse hiç siyasetle alakası olmasın.
Ha illa siyasi fikri olacaksa koyun olmadığı sürece problem olmaz.
Başka ülkede olsa belki kabul edilebilir ama şu an hala mi yaa diyesi gelir insanın, kendinden sogutur.
Yapardım ama dini ve politik olarak farklı görüşlere sahipsek bak o olmaz gibi yani zaten yürümez bence
Yapmam. Hiçbir partiyi desteklemiyorum, herhangi bir partiyi savunan insanın zekasından şüphe bile etmem çünkü yoktur ve ben zeka seviyorum.
Takım tutar gibi parti tutuyorsa o kişiyle kolay kolay anlaşamam. Cahillikte bir yere kadar. Gerçi ülkenin yarısından fazlası böyle fkdkkd
Var ya benden zıt düşünüyor ama devam ediyorum konuşmaya
Zaten öyle değişmez ki
O şu andaki kişiyi ben o hariç olsun da kafasında😅😅
Peki sen hangisi malum p*rtiyi o mu sen mi. (Dediğim p*rtiyi anladın diye düşünüyorum:)
Kötü maalesef. Kaç yaşlarındasınız?
Ben 22 o 23
siyası gorusu uclarda yasıyorsa olmaz... Ataturk u sevmıyorsa yıne olmaz.
Hayır yapmam bir anlaşırım iki anlaşırım üçüncü de kavga gürültü kopar ne gerek var
Asırı siyaset konusuyorsa evlenmem siyasetten nefret ederm ama normalse olur neden olmasın
Uç noktalarda değilsek ve karşılıklı saygımız varsa olabilir.
Fikir özgürlüğü olan biriyle tartışmak iyidir seviyeyi?
bana göre insanlar istediğini destekleyebilir karışmam yanlışı doğru kişinin tercihi
Olabilir, konuşacağımız daha gazla konu olabilirdi😃
Hayır yapmazdım. İnanışlar eyvallah da inadına politika yapanı sektör ederim.
Daha güzel olur bol bol kavga eder sonra öpüşürüz hsjsjsjsjs
Helal olsun vallahi işin fantezi boyutuna döktün ,,😂
Jsxjjjxjxjxjx
Politika eşler arasında sorun olmamalı iki seven ruh var ise göz ardı edilebilir
#Hükümdar
Aynı fikirde olmamasını problem etmem ama zıt görüşlere sahip isek arkadaşlık bile kurmam..
Karşımdakine bağlı, körü körüne savunmuyorsa olabilir.
Ben onun görüşüne saygı duyarım o da benim görüşüme saygı duyuyorsa sıkıntı olmaz.
yaparım hep tartışırız
Ama o da yorucu olur be
Yaparım ama malum partili olursa boş ver yer
Hangi partili mesela
Akpartliyse yapnam
👏👏
Evde karşıt görüş daha iyi olur kavga etmeden tartışmak insanı fikri olarak geliştirir
Zıt olduğum birini yatağa atmak iyi hissettirirdi
Anketlere baktım ikiye bölünme var benle tıpa tıp aynı olmak zorunda değil ama tam tezatta olmaz be
evet dinsiz olmadigi surece sorun yok
Kesinlikle katılıyorum
Akpli biriyle isim olmaz
👏👏👏
Babasının oğlu gibi parti savunmuyosa sprun değl
Yaparimda bana beyinsiz gibi gelir
Abi yapılmaz herhalde Türk düşmanı olmasın yeterli
Evet bu pek mühim değil
Evde siyaset yapmadığı sürece sıkıntı yok
Aklını yıkardım ben onun
Hergun politik tartışma mi yapalım?
seviyorsam evet