AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
Genelde sorun çıkıyo kızlar arasında kıskançlıktanmıdır nedir bilemyrum ama kendin gibi bir ev rakdaşı bulmalsın yoksa zor :)
Evde masraf li 2 senedr ewdeyim elektrik su kira mutfak... ew duzeni olmasa daha da berbat oluyor hersey
Ev isi cok zahmetli. Ama zahmetini cekebilecekseniz kesinlikle eve cikin. Yurttan bin kat daha iyi
Ben ilk seneden çıktım yalnız olmasam sorun yok, ev güzel ya karışan falan yok rahat
ev her yönüyle iyidir. bende evde kalıyorum. bide kafana göre ev arkadası bulabilirsen harika :)
kaç kişi kalıyorsunuz :)
3+1 evde 3 kişi kalıyoruz. ve 3müzde lise arkadaşıyız :))
süpermiş :)
evdeyim
eve giren çıkanın listesini tutsam çinin nüfüsunu saymış gibi olurum.
sana tavsiyem evine insanları çok alma
sınırı olmalı her seyin
Ev mantikli ama ev işi çok zor. Evde kalan arkadaşlar var, bulaşıklar dağ kimse elini sürmüyor. Halılar yerler çöplük içinde, banyo desen saç kılı falan. Yurt daha temiz ve disiplinli
Senin arkadaslar eve cikma olayini yanlis anlamis. Ben de bulasiklari anlik olarak yikarim, banyoyu gunu gunune yikar, halilari ozellikle temiz tutar ve firsat buldukca evi supururum. Esyalari cekmek zor olmasa vileda cekme isini de daha cok yapardim.
Erkek arkadaşların evi zaten çok temiz. Ama kızlar gerçekten pis. Kaç kızın evine gitsem afedersin bk götürüyor. Ilk aylar süper sonra civitiyorlar. Bu benim gözlemim, seni tanımıyorum netice de
yurtta 3 sene evdede 2 sene kaldım ev çok daha rahat, ama maddi yönden daha çok zorluyodu
bide eve çıkıcaksan 3 kişi olmasın anlaşmazlık çıkar. ev 2 kişi olması yeterlidir idealdir.
öyle düşünüyoruz biz de
apart yok mu oralarda aparta çık kendi yemeğini kendin yap faturası kirasiyla uğraşma
pahalı apartlar ya
Evde kalmadan hayatı öğrenemezsin yurtta herşey hazır olmaz öyle şey. Eve çıkacaksın hem hesap kitap öğreneceksin hem yemek temizlik falan yapacaksın hem de hayatını yaşayacaksın.
eğer ki kafana denk bir arkadaş ya da bir kaç arkadaş bulursan maddi durumunda iyiyse insanlarla iyi anlaşırım diyorsan hiç durma hemen çık
ben anlaşırım ya
bak arkadaşlarınla anlaşman gerekir ben anlaşırım la olmaz. birbirlerinizi anlamalısınız. millet temizlik konusunda sorun yaşadığından cemaat evlerinde kaldım bu sene mezun oldum. bir kaç arkadaşım vardı çok iyiydi evlerine misafir olurdum bir de sürekli ev değiştirenler vardı...
benim ikinci yılım özel yurttayım yıllık 5500 lira dört kişilik eve çıkmadığım için ğişmanım. doğru ev arkaaşını bulursan ev daha iyidir
sen de çok ödüyormuşsun
izmirdeki en ucuz yurt bu yıllığı 11000 lia olan yurtlar var
maşallah :D
öyle valla :)
hangi bölümde okuyorsun
reklamcılık
Allah muvaffak etsin o halde
teşekkürler :) sen?
bu arada elektrik su da bana ait yurtta :/
Yalnız dışarıda cok ii anlastıgın bir arkadasınla işler evde istediğin gibi yurymeyebilir ben yasadım cunku
dogrudur cok duyuyorum bunu
İnşallah anlasırsınız
kesınlıkle eve çıkma derım. evet daha rahat oluyor ama çok ıyı tanyorm dedığın arkadsını evde tanıyamıyorsun. çok sorun çıkıyor.
benimki aylik 450 2kişilik kahvaltı yemek dahil hangi üni seninki
necmettn erbakan
benim kuzenimde oraya gitmişti
evdeyim , gerçekten sağlam bir arkadas bulmadkca ckmani onermiyorum
sıkıntı mı cekıyorsun ki?
Sayılır. Ev arkadaşlarımdan biriyle bu sene tanıştık ve yaşının davranışlarını sergilemiyor. Çok sinir bozucu malesef
cazip gelse bile maddi olarak sıkıntı çıkıyor. arkadaşlardan sıkıntı oluyor. daha düzensiz yaşanıyor.
ailenin durumu iyiyse bence o şehirden ev alın ortalama bir ev daha iyi olur
Ankarada ev yaptırıyoruz ben başka bir ilde okuyorum ev alamazlar yani şu an
o zaman eve çık derim daha uyguna gelir hemde daha rahat edersin
ben de öyle düşünüyorum :)
Üniversiteyi kazandığım an direk eve çıktım. 4 yıldır yalnız yaşıyorum. Ev arkadaşı alma. Hayatını yasa.
maddiyatı var bir de bu işin
Büyükşehirde mi okuyosun uniyi?
konyada
300 liraya bulursun.
sanmam. üniversitemin bulundugu mahalle elit çünkü
Şart mı uniye yakın olması
daha iyi olur çünkü mahalle güvenilir
Pdr okuyormuşsun ya yerim. Hayalimi yaşıyosun resmen.
sen ne okuyorsun :)
lise son, sayısalım ama derslerim iyi değil :/ pek bişey öğrenemiyorum düz lisede olmamdan dolayı ne yazıkki. 5 yıldır pdr diye ölüp bitiyorum, psikoloji felsefe sosyoloji insan ilişkileri tutku benim için. Onları öğrenmek için can atıyorum. Tam psikologluk yapım var ama kazanamıcam :( Ne diye yüksek olur ki.
Araya girdim ama umutsuz arkadas bende duz lisede okudum okul puanimda 80 uzerinden 59 geldi derslermk o bicimdi 1 sene calistim muhendislik geldi. Hersey kafada bitiyor full ceksem odtuye itü ye giremiyordum dusun o kadar dusuktu. Ama kazandim.
Bu düz liseler berbat. La matematikte karmaşık sayılar konusunu işlemiştik. konunun temeli i2(kare) den oluşuyor. yazılıda bunu sordu ya. i2 sorulur mu. hadi onlar kolay soruyor bende alak gibi zaten kolay diyip hiç çalışmayıp yazılıda karıştırıyodum dikkatsizlik falan yanlış yapıyodum :/ şu an pdr den ümit yok, tarih coğrf görmüyorum. hemşirelik düşünüyorum ama ne okursam okuyayım her zaman psikoloji kitapları okuyacağım. Çünkü parası için değil. tutkum var. Bu yüzden istiyorum. Yeteneği olmayan binlerce kişi kazanıyor, ben sürünüyorum. Adalete gel ya. Yetenek sınavı olsa kesin geçerdim.
ev eziyettir güzelim yemek temizlik cart curt yurtta kal daha mantıklı en azından acemeliğin gidene kadar
5 yıl lisede yurtta kaldım ünivde de 2. yılım yurttakı. Acemi değil usta oldum bence :D
Yıllık 9 binlira ortalama Masrafın var ayrı evde yıllık 6 bin 7 bine düşürebilirsen daha iyi olur.
Not : Üniversite okumadım.
9binden daha fazla inan
Evde dahada azalır emin olur.
bazıları da artar diyor
evde yemek yapıcaksın arkadaşlarınla eve çıkacaksın daha da azalır
evde yemek yemek istiyorum artık ya corba içmeyi özledm
:))
Ben çıkmadım çıkanların çoğu yurda geri döndü, ev güzel de sıkıntı biraz giren çıkan belirsiz oluyor.
yok olmaz öyle
Ev rahattir en azından. Şu an kendi evimde kaliyorum yurtta kalan arkadaşlar yanıma taşınmak istiyorlar
çıkmalısınız özgür bir hayat için ama ev arkadaşlarınızı iyi seçmeniz şartıyla. yoksa yurtta baskıyla yaşa daha iyi
en iyisi ev ama nedense öğrenciye pahalıya kiralıyorlar evleri 2 kişi 300 3 kişi 450
300er vereceksek amenna.
bulınduğun ile göre değişir tabi kiralar
Özel yurt mu ev mi sorusuna ev derim. Fakat kyk mı ev mi sorusuna kyk derim.
o zaman ev olan cevabı kabul ediyorum :D
1 sene yurtta kal arkadaşlarını ayarla öyle çık derim. Unutma ne kadar çok arkadaş o kadar az para :)
2. senem su an bulundugum yurttakı :)
Soruyu sormakta biraz gecikmişsin sen :)
seneye için sormuştum :)
eşyalı evler de var artık. Aslında birkaç arkadaşınla özel bir eve çıkabilirsin.
öyle düşünüyorum zaten
Çık eve kafan rahat etsin istedigini ye istedigini giy sal gitsin peyyyyyy :)
fiyuuu :D
fiyuu tabi basgan sal gitsin :D
@Sarivari adam gibi bir kızla eve çıksan daha ii mekan. rahatlık herşey var. çık o yurttan çabuk ona göre.
Herşey bir yana eve çıkınca okulun uzama ihtimali % 30 artıyor :)
yok yok uzamaz okulum :)
Aylık 500 yurt cok pahalı ev daha mantıklı sadece kahvaltı nedir
yaa işte ıkı senedir bunu çekiyorum ben :)
Isin zor 2 arkadaş bul eve çık derim hem daha rahat hem daja ucuz olur
1 arkadaş da yeter bence
Oda olur tabi ama 3 kişi daha ucuz olur
hangi şehir de hangi üniversitedesin ona göre bir yorum yapcam
konyadayım
Ev ayri bir sorumluluk. Yaninda saglam birileri olmali yoksa cok rezillik cekrsin. Bide okudugun yere bagli kizlar icin zor olabiliyor.
konyadayım eve cıkmayı düşündüğüm arkadaşım bir evi çekip çevirebilecek agırlıkta biri
O iyi bir ozellik ama size karsi davranisi cok onemli.
yazın evlerinde misafir oldum ailesini biliyorum, yeri geliyor ablam gibi yeri geliyor kardeşim dostum her şeyim gibi. Derdimle dertleniyor, beni benden cok düşünüyor. Canımı dahi emanet ederim keza bende onun için öyleyim
Hayirli olsun yeni eviniz o zaman 😅😄
seneye inşallah bakalm :)
Eve Çıkman İçin Sağlam Arkadaşlar Bulman Lazım Mesela Kırıkkalede Apart türü Evler var suyu elektrik İnterneti Kirasi Toplam 320 Tl Felan Hemde 2+1 ve 3+1 Evler
öncelikle nerede kaldığınız önemli ve kiminle eve çıkacasın. lakin sonuçta ayrı tecrübe olacak
Anlaşabileceğin arkadaşların varsa eve çıkmak mantıklı.
Çıktım çok harcatıyo cok aç kalıon bir de yerleşik hayata gecemion söylim:)
Çıktım çok rahatım 1 ev arkdaşım var kafa dengim bence cıkmalısın
Ev en mantiklisi ama ev arkadasini duzgun sec yoksa cehennem olur o ev
Doğru insanlarla olduktan sonra en güzeli eve çıkmak.
Bos ver evi ne yapcam herşey sıkıntı artı kızlar anlaşamaz
kesinlikle eve çıkmalısın ev rahatlıktır ama çıkcağın arkadaşlarına dikkat et sonradan sorun olmasın ;)
maliyeti göze alıyorsan rahatıma düşkünüm diyorsan çıkabilirsin :)) arkadaşlarını iyi seç
maliyet gözümü korkutuyor
o zaman kyk candır :d
eğer giderin aylık 600 sa çık derim bende evde kalıyorum 3 kişi çıktıgın zaman inan aylık gıderın yarı yarıya iner
Ev Tut Bence 4 Kişi Tutarsınız Evi Rahatlarsınız Evin Masraflarıda ayda en fazla 200 gelir bölüşürsünüz
çok para yav 4500 tl. 3 arkadaş eve çıkmanız daha mantıklı.
aynen öyle cok yani
3 kız arkadaş güvenilir bir ev sahibinin evinde kiraya çıkın. yaşlı amca vs olabilir :D bence daha mantıklı hiçbişi olmaz korkmayın
masraf cok olur mu yani onun derdindeyiz
2 kişi çıkma olur. 3 kişi ile olmaz
Çıkmadım. İlerdede düşünmüyorum. Zaten bizimkiler de istemez.
Bende Konya'dayım. Hangi yurt bu?
ideal sen nerdesn
Ben. öğrenci evinde kalıyorum ama kari kiz icin yoksa berbat bir yer 1sn kalmak istemezsin
Hangi şehirde okuyorsun şehirden şehire kira fark ediyor malum
Kesinlikle tavsiye ederim dışarıdan yemeğe vereceğin parayla ihtiyaçlarını karşılayabilirsin
eve çıkarsan üste para kalır ama hangi şehirde olduğun önemli tabi
Yurtta eve cikmak isteyen arkadaslarin varsa konus onlarla anlasin bir eve cikin en iyisi bence bu
Ev ortamini gormen gerek pisman olmazsin olursanda beni bul 😎
ahah tamam :D
yurtta kalmaktansa eve cıkmak daha ıyı bende 1 sene yurtta kaldım onun ıcın sana tavsıyem yurda parayı pesın verdıysen 1 sene kal sonra eve cık
Ben evde kalıyorum iki senedir. sorumluluk isteyen bisey. ev arkadaslarini ıyi secersen hem daha rahat edersin hem yurda göre daha az paran gider
bizim arkadaşın evi vardı akşam yatıyorduk 5 kişi vardı sabah kalkıyorduk 10 kişi
ahah :D
üniversitedeym ve eve cktm 10 numara cok rahatsn tavsiye edrm :)
bakalım nasipse seneye inş :)
inş. bide bayansınız hiç zorluk cekmezsnz :) :)
Ev süperdir. Hala o ev arkadaşımla yaşıyorum. Doğru kişiyi bul ve max 3 kişi çıkın eve.
çift rakamlar tercih edin diyorlar ama
O da neymiş kurbana girer gibi :) 2 ya da 3. 4 çok fazla oluyor. Çünkü eve gelen arkadaşını da getirir sonra yurttan farkı kalmaz. Bir bakarsın senin giymeye kıyamadığın eşofmanını tanımadığın biri giymiş yatıyor salonda. :)
yok kızlarda olmaz o rahatlık :)
ben evden cıktım yurda gectım ev de kalınmaz aman dıyorum
niçin
evde mutlaka sorun cıkar ya en samımı arkadasın bıle yerden sonra arkandan saydırır bulasıgı camasırı makıne kullansan bıle unuttun mu sıkıntı hemen cephelesmeler ozel hayat yok manıtayla konusturmazlar