Aile & Toplum Arabanın modelini yükselt, eski model arabaya binmem diyen kızdan olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Eski araç Haspam benim paramla alınan yeni model arabaya binecekmiş, şoförün müyüm lan ben senin. Arabanın modelini yükselt, eski model arabaya binmem diyen kızdan olur mu? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yeni modelini sen al o zaman beğenmiyorsan minibüse bin der geçerim 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Elimizde olan bu hanımefendi benden daha iyisini bulun 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Siz de kafayı kullanın yolunmayın ördek gibi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam daaa soruyoz işte Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Bineni bulurum canım demen lazım bence 😅 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru dedin bak şimdi 😅😂🤣🤣🤣 Yorumla
zülfiye_asln_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Parmağında oynatıyor seni🤣🤣🤣🤣 2 23 Yorumla Soran +1 yıl Yok be soruyoruz öğreniyoz işte Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl O zamn iyi gerçek sandım bi an😅😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Parmağında oynatmak istediğinden emin misin? Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Evet emin olmasam yazmam heralde😆😆 Yorumla Soran +1 yıl Arabayı yenileyip kızı engelleyim o zaman 😅😂🤣🤣👍 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Çook iyi olur🤣 Yorumla Soran +1 yıl O hariç bulduğum tüm kızları gezdiririm kudursun 😅😂🤣🤣🤣 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Aynenn çok iyi olur😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Zaten sürekli pahalı hediyelerden bahsediyor. Beni yolunacak kaz gibi görüyor sanırım 👍 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Laaaan salkmısın ayrıl gitsin😅 Yorumla Soran +1 yıl Yaw zatenn sevgili değiliz ve ben böyle golddigger biriyle niye birlikte olayım ki? Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Ayne haklisın😆 Yorumla Soran +1 yıl Güzelliğine güveniyor artis 👍Mesajlarina cvp vermeyim görsün 😎😎 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Bak oda olur😅 Yorumla Soran +1 yıl Biraz burnunu sürteyim aklı başına gelsin 👍 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Sürt vala ama değmez ugraşmaya 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Ama çok güzel biri istersen resmimizi atayım da bak 👍 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Madem çok güzel ayrılma😅 Yorumla Soran +1 yıl Sende bi karar ver. Çok güzel diye tüm paramı malımı mülkümü ona mı harcayım? Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Vala harcama 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl 😅😂🤣🤣🤣👍Harca desen de olmaz. O kadar çok para harca max. Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Aynen😅😅😅 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Soru sordum baksana Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Bence sen kız arkadaşının modelini yükselt.. 😄 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olmaz yol ver 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yeni modelini sen al o zaman beğenmiyorsan minibüse bin der geçerim
Elimizde olan bu hanımefendi benden daha iyisini bulun
Siz de kafayı kullanın yolunmayın ördek gibi
Tamam daaa soruyoz işte
Bineni bulurum canım demen lazım bence 😅
Doğru dedin bak şimdi 😅😂🤣🤣🤣
Ooo işte aradığım kadın bu djkd
Parmağında oynatıyor seni🤣🤣🤣🤣
Yok be soruyoruz öğreniyoz işte
O zamn iyi gerçek sandım bi an😅😅😅
Parmağında oynatmak istediğinden emin misin?
Evet emin olmasam yazmam heralde😆😆
Arabayı yenileyip kızı engelleyim o zaman 😅😂🤣🤣👍
Çook iyi olur🤣
O hariç bulduğum tüm kızları gezdiririm kudursun 😅😂🤣🤣🤣
Aynenn çok iyi olur😅😅
Zaten sürekli pahalı hediyelerden bahsediyor. Beni yolunacak kaz gibi görüyor sanırım 👍
Laaaan salkmısın ayrıl gitsin😅
Yaw zatenn sevgili değiliz ve ben böyle golddigger biriyle niye birlikte olayım ki?
Ayne haklisın😆
Güzelliğine güveniyor artis 👍
Mesajlarina cvp vermeyim görsün 😎😎
Bak oda olur😅
Biraz burnunu sürteyim aklı başına gelsin 👍
Sürt vala ama değmez ugraşmaya 😅😅
Ama çok güzel biri istersen resmimizi atayım da bak 👍
Madem çok güzel ayrılma😅
Sende bi karar ver. Çok güzel diye tüm paramı malımı mülkümü ona mı harcayım?
Vala harcama 😅😅
😅😂🤣🤣🤣👍
Harca desen de olmaz. O kadar çok para harca max.
Aynen😅😅😅
Soru sordum baksana
Bence sen kız arkadaşının modelini yükselt.. 😄
Böyle bir kişiliğe olur neden olmasın
Olmaz.
Olmaz yol ver
😂😆