Merhaba arkadaşlar ben aciktan anadolu lisesi bitirdim simdi universiteye hazirlanip acip tip teknisyenligi düşünüyorum ama ikinci lise okunuyormus meslek lisesi mi okusam okursam CNC FREEZE düşünüyorum aciktan lize bitirdigim icin arkadas ortamına cok duskunum cok istiyorum hani üniversite hayatı goruyorum gibisinden sizce universiye okumalimiyim yoksa meslek lisesi okuyup ona gore mi is bulmaliyim
Takıntıligim var aa o okumus ben niye okuyamiyorum ben niye beceremdim gibisinden derslerim cok iyiydi ama unuttum Şu an 21 yasindayim 4 sene geçti lise derslerinin uzerine birde bipolar bozukluk hastalığım var siz benim yerime olsaniz ne yaparidniz ayri yetten calismaya calistim calisamadim rahatima duskunum sigotta sirketinde bir is vardi 3 bayandik staj gibi ogretcejelrdi bana onlar ofisten gidnce yalniz kaliyordum sıkılıyordum bende biraktim bu gibi sikintilarim. da var başkada dogru duzgun is tecrubem bile yokk.. :(((
Takıntıligim var aa o okumus ben niye okuyamiyorum ben niye beceremdim gibisinden derslerim cok iyiydi ama unuttum Şu an 21 yasindayim 4 sene geçti lise derslerinin uzerine birde bipolar bozukluk hastalığım var siz benim yerime olsaniz ne yaparidniz ayri yetten calismaya calistim calisamadim rahatima duskunum sigotta sirketinde bir is vardi 3 bayandik staj gibi ogretcejelrdi bana onlar ofisten gidnce yalniz kaliyordum sıkılıyordum bende biraktim bu gibi sikintilarim. da var başkada dogru duzgun is tecrubem bile yokk.. :(((
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Unide kesinlikle ortam farklı her şey farklı tabi yaşadığın yerden uzak farklı illerde
Sagol
Hangisiyle mutlu olacaksan onu yap
Acil tip teknisyenliği beni mutlu eder ama korkuyorum çalışipda dershaneye gitmeme rağmen beceremem diyr bide atanamazsam ne yaparım
Atanamazsan özel de çalışırsın
Üniversite oku ya bir yandan hicyoktan iyidir
tamam sagol
üni üni üni
Sagoll
Bisi olmaz be
Ne gibi yani
Üni tabiki
Sagol teşekkürler
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😊👍
Yeni girdim siteye nasil karisilil veriliyor anlat yapayim :)
Ben sinava giricem ama boş giricem
Babamin işi saolsun bizi sinava çalıştırtmadı bu sene ümidim yok
Niye oyle düşünüyorsun peki biraz benim okuma hevesim arkadaş ortami gormek icimdeki hevesi atmak
Kaç yaşındasın ayt ye gircekmisin
Peki şöyle desem erkek arkadaşin falan oldu alem ler falan akiyorsunuz mâlum olay olmasini istiyor ona bile serbest kalirmisiniz?
O kadar da degil ya hem okuyum hem gziyim hem normalce bir arkadasligim olsun isterim
18 tyt bende aciktan bitirdim bu 1. Sinavim olacak
Himm anladim sen ayt tyt hangisine goreceksin ne istiyorsun?
Tyt ye gricem ama çalışmadım dersaneye 1 ay gittim rahatsizligim cikti hastaneye yattim gidemedim kaldi acil tip teknisyenligi istiyorum
Cok pismanim derslerim iyiydi bir erkek arkadas ugruna okula gitmedim Şu an bambaska yerlede olabilirdim yasin erkenken bence pisman olmadan çalış dersim derse onem ver ustune düş yas gectikte pişmanlık artıyor
Telegram var mı galiba tyt den 2 yillik parametrik okumak istiyorsun anladigima göre
Şu an tabletten giriyorum telefonumu kaybettim yakınlarda aynen paramedik
Vardi telegramim normalde
Himm telrgramdan daha rahat konuşurduk
Evet
Tablete telegram yükleyemezmisin?
Ünüverste
Sagol
Üniversite
Sagol teşekkürler