Bu şahıs dolandırıcı mı bunun amacı ne?

Bugün beni biri aradı sizi Acıbadem maslak için arıyoruz beni işe alacaklar işte taşeron firmaların ödemsini yapıcam bana toplu para atacak bende onların ödemesini yapıcam sonra evrakların resmini ona atıcam o da 45 gün sonra gelip denetim yapacak neyse benden adli sicil kaydı istedi attım sonra risk raporunu istedi benim olmadı kaynanamın istedi onun yoktu onun hesabına para atacakmış hatta 50 bin tl kredi çıkıyor sana falan dedi sonra annemin şifresini istedi söyledim sonra eşim sordu bende içimden düşündüm neden istedi diyor eşim ne için istiyor diye soruyor dedim o telefondan mobil bankacılığa giriyor ondan istemiş sonra kapattık ben korktum şifresini falan değiştirdim sonra benden Papara uygulamasını indirmemi istedi indirdim sonra ekran görüntüsü at dedi attım şifren ne dedi neden istiyorsunuz diyince hesabına para girdi çıktı olması lazım dedi neden sordun dedi bende merak ettim dedim eşim sizle konuşacak aradı eşimi eşim neden çağırmıyorsunuz dedi o da ben ankaradayım dedi soyadını aldı insan kaynaklarına gitsin dedi yarın gidicem şimdi
Bu şahıs dolandırıcı mı bunun amacı ne?