Sınıf arkadaşları kardeşime zorbalık yapıyor. Bu disiplin suçu sayılır mı?

"Okulda yaklaşık 1 senedir kız arkadaşlarım tarafından dışlanıyorum ve hiç bir şey yapmama rağmen sadece eski en yakın arkadaşımla tartıştığım için tüm kızlar onun tarafına geçti ve beni dışladılar, sadece erkek arkadaşlarımla konuşuyorum ve dışarıdan erkeklerle takılan kız gibi bana iğrenç iğrenç bakıyorlar. Beni bu duruma onlar bıraktı ve üstüne kötü bakıyorlar. Sonra kızın teki bana sınıfta senden tiksiniyorum diye bağırdı. Ve hiç ağlamadım çünkü umursamıyordum. Biraz daha zaman geçti sonra bana iftira attılar. Birkaç gün sonra 3 sene önce kurulan kızlar grubundan beni attılar. Bende beni atan kişiye bir şey yazdım ertesi gün okula gidince benim yazdığımı bağıra bağıra herkes söyledi. Sırf ben üzüleyim diye. Hepsi bunu söyleyip güldü. Dersin ortasında yine benim yazdığım şeyi birisi söyledi ve herkes güldü bende güldüm çünkü yine umursamıyordum. Yanlarından geçerken ona yazdığım kız bana ayyy kusacam dedi. Diğer sınıftan bir kız arkadaşım bana ben bunları döverim dedi. Sanırım bunu onlar duydu ve yine ben seni döverim diye konuşmaya ve beni zor durumda bırakmaya çalıştılar. Ben o kız arkadaşıma sakin olmasını söyledim ve biz o kızlara hiçbir şey demedik. Suçlu olmak istemiyorum çünkü." Bu benim 8. Sınıfa giden kardeşim ve gerçekten zor durumdan geçiyor bana bu zorbalığa girer mi dedi. Disiplin olur mu dedi sizce olur mu?

Sınıf arkadaşları kardeşime zorbalık yapıyor. Bu disiplin suçu sayılır mı?