Kadın olarak bazı kadınların giyiminde utanıyorum. Gidiyor mal meydanda gibi tüm vücudunu teşhir ediyor kadın değerlidir özgürlük var diye çıplaklık icindeler bu sözüm ona kafasını açan daracık tayt giyen örtülü kardeşlerim de aynı kafada. Valla bu böyle devam ederse daha çok afetler yaşarız kadının vücudu sadece eşi içindir sevgili eş değil nişanlı eş değil. Eş demek helal demek sen çıplak dolaşmak istiyorsan eşinin yanında ol evin içinde midem bulanıyor artık dışarısı yürüyen çıplaklık olmuş
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bende karşıyım neymiş efendim giyiniş özgürlüğü imiş ya ben bir yere bakmak istiyorum önümde çıplak kız var ona bakıyorum diye gözükmesin diye kafam yerde geziyor peki sen şimdi beni kısıtlamadın mı? Bazı yerleriniz eşlerinize özel olsun lütfen kız erkek fark etmez
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBaşımıza gelen şeyler açık giyinen kadınlar yüzünden değil. Eğer öyle olsaydı Müslüman olmayan ülkeler yerle bir olurdu di mi? Zaten aşırıya kaçmadan açık giyinmek normal bir şey.
020 Yorumla
Soran+1 yılSenin basın açık olabilir ama gidip cinsel organını gotunu başını belli eden kıyafet giymek açıklık değil çıplaklık ben de basım acik bir insanım ama gider bol giyerim neden vücudumu erkekler görsün ki normal de değil hadis bile var kıtlık oluyorsa bir yerde zulüm vardır deprem oluyorsa zina
- +1 yıl
Deprem vs doğal afettir. Allah'ın bize verdiği ceza değildir güzel kardeşim. Ve eğer bir kadın etek giyorsa, şort giyorsa bu onun tercihidir, kimseyi bağlamaz. Sen bol giyorsun diye her kadın bol giyinmek zorunda değil. Üstelik erkekler görsün diye açık giyinmez. Veee şöyle bir şey var ki madem açık giyinmek deprem getiriyorsa peki ya depremde ölen kapalılar? Onlarda mi açık giyiniyordu? Onların suçu neydi? Demem o ki açık giyinmek hiçbir şey getirmez. Günah olduğu aşikar zaten, ama deprem getirmez. Açık insanların derdine düşmeyin.
Soran+1 yılMüslüman misin? Değilsen bile Hristiyanlikta da Yahudilikte de de tesettür var İncil der ki kadınlarımıza söyleyin kapalı giyinsin bol giyinsin eğer başlarını ortmezlerse kazitsin keza tevratta da öyle der kuranı Kerim'de öyle der. Ben sana hadis aktardım. Nisa suresi tesettür nasıl olur tasvirini yapıyor. Yarın birgün çıplak gezdigin için istekli adamın tacizine uğrayan şikayet etme!
- +1 yıl
Tacizciyi normallestiriyorsun. O halde şort giyen küçücük çocuk tazice uğrarsa o da mı normal? Birde kadınsın gerçekten iğrenç. sin. birde Müslümanım diye ortalıkta geziniyorsun. Ben zaten demiyorum ki kadınlar çıplak gezsin diye. Etek giymek, şort giymek çok normal? Biz kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz Allah için ya? Gidin zihniyetinizi düzeltin.
Soran+1 yılKuranı kerim zaman geçtikçe gençleşiyor sort neden giyiyor çocuk onca sapik zihniyetleri karşı koruman lazım kaçıncı yüzyıl nedir LGBT Hz lut döneminde vardı bak kacyiz yıl. once noldu helak oldular taslastilar! Çıplaklık sort giymek mini giymek oranı burani açmak modernlik değil. Allah erkekleri kadınlara karşı zayıf yaratmıştır kadın ayda bir yumurta üretir o yumurta olgunlaşınca cinsel istek olur erkek ise hergun biraz biyoloji oku biraz Kur'an'ı Kerim oku anlarsın. Aç olduğunu düşün sonra yemek yemiyirsub yemek bulduğun an saldirirsin ya da cisin geldiğini düşün ne kadar tutabilirsin WC gördüğün an rahatlaman lazım değil mi işte erkeklerin boşaltım sistemi ve üretim sistemi böyle çalışır
- +1 yıl
Erkeklerin yaradılışı öyle olabilir fakat her açık giyinen kadına bakmak zorunda değiller.
"Mümin erkeklere söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Bu onlar için daha arındırıcıdır. Allah onların bütün yaptıklarından haberdardır."
Şu ayetide şuraya koyayım oku. Madem müslümansın kadının tesettürü varsa eğer, erkeğin tesettürunun göz kapaklari olduğunu da bilmen gerekir.
Soran+1 yılSende tesetturune dikkat et sen açarsan sacarsan ne kadar dikkat edebilir
- +1 yıl
Bak sen hala erkegin bakmsinin ve taciz etmesini normal karşılıyorsun.
Soran+1 yılSenin cisin gelse ne kadar süre tutabilirsin
- +1 yıl
Yaa bhahahahahshahhahshshhshshsgs ciş ile sapıklığı bir mi tutuyosun? Çiş yapmak bı sağlık göstergesi kardeşim. Ama sırf bı kadın açık giyinmis diye "aaa hemen bu kadına tecavüz etmeliyim çünkü ben erkeğim, iradesiz bı canlıyim" mi desin?
Soran+1 yılSeks yapmakta sağlık göstergesi canım sende iradeli ol tuvaletini üç gün tut
- +1 yıl
Eğer iki tarafında rızası varsa bu seks olur ve ihtiyaçtir normaldir. Fakat bir tarafin rızası olmadan sırf açık giyinmis diye tecavüz eden pis zihniyetli, iradesiz yaratıklarin yaptığı şey sağlık falan değil. Bildiğin tecavüz.
Soran+1 yılIki tarafın rızası varsa yani İslam'da yasak olan zinayı destekliyor musun
- +1 yıl
Senin bir kadın olduğuna inanmak dahi istemiyorum.
- +1 yıl
Hahahahahzhsh konuyu nerden nereye getiriyorsun. Zinayı desteklemiyorum. Diyorum ki iki tarafın da rızası varsa bu sekstir. Ama rızası yokssa bu tecavüzdur, sağlık falan ile alakasız.
Soran+1 yılSeks kocanla yapılır yani evlendigin kişi ile diğer türlüsü zinadir
- +1 yıl
Biz zinayı konuşmuyoruz su an. Sen diyorsun ki yani "AÇIK GİYİNEN KADİNA, ERKEK HER ŞEY YAPABİLİR. CUNKU O ERKEGE HAKTİR" diyorsun. İslam'da tecavüz ve taciz günah devil mi? İslam'da erkeğin tesettürü göz kapaklarıdir.
Soran+1 yılNeyse ya ne dediğini bilmiyorsun vaktim değerli yarın birgün Allah dese neden uyarmadim vicdanım rahat olacak bye
- +1 yıl
Umarım üreyip kendini klonlamazsın ☺️
Soran+1 yılUreyecem ve siz gibi cahillerle mücadele edeceğim hadi bye
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
17Cevap
- Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendilerini haklı göstermek için gadası
01 Yorumla
Soran+1 yılÇıplaklığı nesi haklı
+1 yılalın bu haberi okuyun. 2022'de abd'deki havaalanında nasıl müdahale edilmiş, hem de güzellik kraliçesine, normal vatandaşa da değil
https://sputniknews.com.tr/20220117/unlu-model-kiyafeti-nedeniyle-ucaga-alinmadi-1052809906.html
33 Yorumla- +1 yıl
Amerika acayip yobaz bir yer. Kafa olarak en ortadoğlu batı ülkesi olabilir
- 2 ay
@Ragnar_Lodbrok Amerikan'ın eyaletlerine göre değişir.
- 2 ay
@sulateen444 Hepsi protestan kafasında evanjelist malların güdümündeler. Oranın seküler görüneni de çok farklı değil
+1 yılKim demiş Avrupa insanı medeni?
Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni!Kul olmak çağdışıyken, soyunmak çağdaşlık,
Din kardeşliğini bıraktık biz, ecnebiyle kaynaştık..
Sünnet sakal yobazlık, top sakalsa medeni..
Unuttun sen ey vefasız ehli sünnet dedeni..Mehmet Akif Ersoy
Bu güzel anlatıyordur umarım sorunuzu.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Lord of the caaah iiiil pohahaha daha çok afetler yaşarız diyor. Evet arkadaşlar Türkiye normalde altından hiç fay hattı geçmeyen ve deprem bölgesi olmayan bir ülke, ama Sudenaz'ın ve Melis'in crop ve taytları yüzünden deprem oldu. O yüzden lütfen kızlarımızı uyaralım sjfhkjsfh
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılinsanların istediklerini giyebilmesi özgürlüktür, ben de sizi anlayamıyorum mesela herkesin kendiniz gibi olmasını istiyorsunuz, tüm dünya sizin kurallarınıza göre yaşasın istiyorsunuz. Bide daha çok afet yaşarız diyorsun, afetleri bile bu mevzulara bağlayacak kadar cehalet içindesiniz, gerçek bir Müslüman böyle olmaz.
00 Yorumla Bence yari ciplak giyinenler kendini bilerek istismar ettiriyor. Adam ona baka baka ne hayaller kuruyo. Şahsen ben birinin benim orama burama bakarak şeyini tutmasini istemem
20 Yorumla
medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni! Mehmet Âkif Ersoy 11 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru saçın açık olabilir nefse ağır geliyordur ama bol giyinmelisin birde kadın kefenlenirken kat kat kefenlenir düşün artik
Aile & Toplum konusunda 385 cevap paylaştı. Yolda erkeklerin sapi belli olsa utanir ama kizlarin seyi belli olunca utanmiyorlar :))
10 Yorumla
+1 yılçıplaklığa değil istediğini giymeye özgürlük diyoruz. ister kapalı giyin ister açık giyin kimseyi ilgilendirmiyo. bunu seçebilmek özgürlük.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇıplak özgürlük demek değildir
- +1 yıl
okuduğunu anlıyosun değil mi?
Soran+1 yılIstediğimi giyerim diye çıplak dolaşanlar var
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence senin gibi insanları çarmıha gersek muasır medeniyetler seviyesine çıkarız. Ülkenin IQ ortalaması da 90'ı bulur
012 Yorumla
Soran+1 yılHaha emin misin bence çıplak kadınlar işinize geliyor bedava seks iki tatlı söz sonra işini hallet tamam
- +1 yıl
Şu ülkenin en büyük sorunu, her konuda onunla kelalaka insanların konuşması. Alkol dendi mi hayatında ağzına viski sürmemiş garip garip canım bır bır eder, seküler yaşam hakkında g. tünü duvardan ayıramayan kezbanların fikri vardır
He mk iki güzel söz, bedava seks bizim hayat hep öyle. Kadınalr da mini etek falan giydiğinde sürekli seks yapıyorlar zaten
Yalnız Gülhane'ye git, türbanlı bacılarımızı sürekli birilerinin kucağında hoplarken görürsün
Soran+1 yılTesettür anlamını araştır kapali olup ciplaklari bahsetmiyorum kapalı olmak ile tesettür farklı şeyler
- +1 yıl
Tesettürün anlamı ''Kadını ikinci plana atan saçma arap kuralı''
Tam olarak bu
Soran+1 yılArap kuralı olduğuna emin misin
- +1 yıl
Evet. Gerçi spesifik olarak sami din geleneğinin kuralı desek daha doğru olur. Hıristiyanlarda falan da var.
Soran+1 yılHindular da örtü var
Soran+1 yılSikhlerde de örtü var
Soran+1 yılZerdüştlük de örtü var hayvanların bile kürkü var
Soran+1 yılBalıkların pulları var
- +1 yıl
Örtü neye göre var? Böyle bir usül Hindularda Sikhlerde yok, eski dünyada insanlar kafasını bir şeylerle örtüyordu genelde sınıf ayrımı olsun diye.
Bunu sanki dini bir doktrinasyon gibi algılamak da ancak bir dincinin yarım aklının eseri olabilir
Hindu dediğin de kim bu arada? Bunun Budisti var, Brahmancısı var, Manicisi var hepsinin farklı farklı tavrı var.
Örtü neye göre? Saçların görünmesi, kadının tamamen kapanması geleneği samilerde var. - +1 yıl
Türklerde örtü yok bu arada, ROmalılarda, Greklerde, Çinlilerde yok. Japonlarda yok, ayrıca balıklar çok eşli, hadi çok eşli yaşayalım
+1 yılErkek olarak şort giymekten utanirken kızlar avret yerlerini açıp sergilemekten nasıl utanmadiklarina hayret ediyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılMidem bulanıyor
- +1 yıl
Kasap dükkanı mezbahane gbi bulanmamasi mümkün değil iğrenç çünkü vajina dekoltesi kaldi tek yakinda o da başlar
Soran+1 yılTaytlar onu da yapıyor
- +1 yıl
Bilincli yapanlar belli oluyo zaten yukariya iyice çekiyorlar ama görüntünün iğrençliginin farkinda değil alt tarafi bir et parçası
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle haklısın sana katılıyorum ama kimin ne giydiğini yargılamak bize düşmez yoksa benim annem de öyle giyiyor türbanlı olduğu halde
00 Yorumla
+1 yılKimin nasıl giyindiği seni ilgilendirmiyor istediğim gibi de giyiniyorum 👍
02 Yorumla
Soran+1 yılIlgilendirir o zaman sokakta tecavüz olursa seni ilgilendirmez veya taciz itiraz edemezsin herkes özgür!
- +1 yıl
Eskisi gibi tecavüzlerin olduğunu sanmıyorum bana zorla da bişy yaptıran olmadı zaten yapamaz böyle mutluyum sen istediğin kadar takıntı yap benim sorunum değil
- Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılSen çıplak olmakmı istiyorsun istemiyormusun anlamadım soruyu?
02 Yorumla
Soran+1 yılTekrar oku
- +1 yıl
Malım ben okudum defalarca sana soruyorum
Özgürlük, çıplaklık değil istediğini giydiği için toplum baskısından etkilenmeden.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇıplaklık oluyor saçı kapalı ciplaklarda var kesinlikle artık midem bulanıyor bir kadın olarak değerleri düşüyor sokaktaki de çıplak ksrhane ki de
Soran+1 yılGiyer ama bu çıplaklıktir
bide cesaretlik göstergesi olarak bakanlar var. oturup insanlarla konuşmaya çekinirler
00 Yorumla
+1 yılÜlkelerin kaderleri halkın dindar olmasına kalsaydı Osmanlı İmparatorluğu tüm dünya tarafından ezilip geçilmezdi.
00 Yorumla
+1 yılÇıplaklığa değil istediğin gibi giyinebilmene özgürlük deniyor
00 Yorumla
+1 yılArtık kızlarımız kendilerini sergileme derdinde dediğin gibi başı kapalı ama daracık giyinip her yerini belli ediyor
020 Yorumla
Soran+1 yılIğrenç ve ötesi düşün senin eşin sözüm ona kafasi kapalı ama öyle bir kıyafet giyor ki vücudu belli birde belki en yakın arkadaşın karının vücudunu hayal ediyor belki ayartip yatacak insanız uyarız nefsimize bunun için giyim çok onemli
- +1 yıl
Tabikide ne benim eşim nede başkasının eşi dikkatli olup öyle giyinmeli ne arkadaşım benim karımı hayal etsin nede ben arkadaşımın karısını hayal edeyim evde baş başa kalınca istediğini yapsın özgürlük soyunmak değildir özgürlük böyle bişey değil
Soran+1 yılKesinlikle başı açık olabilir ama bol giyinmelo kadın vücudu ilgi çeker erkekler gibi kaba Saba vücudumuz yok
- +1 yıl
Aynen sizin vücudunuzda belli olacak tahrik edecek çok yer var
Soran+1 yılOnu diyorum
- +1 yıl
Çoğu kadınlar kızlar beğenilmek arzulanmak istiyor onun için çabalıyor sütyen kullanan azaldı iyice iş yerlerinde dışarılarda sütyen kullanmayan çok kız/kadın var
Soran+1 yılBen artık görmek istemiyorum kapalusi da ayni
- +1 yıl
Kapalı kızlar daha fena buda aile baskısı yüzünden cinselliği bastırılıyor
- +1 yıl
Ne kadar iğrenç. sin @MoRningStar91 kadını hayal mi edeyim ne demek ya. İğreniyorum sizin gibi pis zihniyetlilerden.
Soran+1 yıl@Tavsannfriyse erkek fizyolojisi öyle çalışıyor düşün artik
- +1 yıl
Abla ben ne diyorum sen ne diyorsun
- +1 yıl
Siz niye beni yanlış anladınız ki şimdi 😂🤭
- +1 yıl
Erkek fizyolojisi sapıklık mi yapar yani bunu normallestirme. Ay inanamıyorum ya hala böyle düşünen insanlar var
Soran+1 yıl@Tavsannfriyse ah canım biyoloji oku Kur'an'ı Kerim oku eğer müslüman isen değilsen de İncil oku ya da Tevrat ikisi de değilsen avesta oku hepsinde de kadının örtünmesi gerektiği yazıyor
- +1 yıl
Erkeklerin de göz kapakları tesettürdur. Ve bu canavar da iradesiz bı yaratık olduğu için arkadaşının karısına bakmayı bile normal gören bı pslk.
- +1 yıl
Abla senin kafan mı güzel sarhoş musun ben ne anlattım sen ne anladın
- +1 yıl
" Arkadaşımın karısına mi bakayım " diyen kuşlar miydi?
- +1 yıl
Abla yazdıklarımı tekrar okur musun lütfen gjbdykdsj
Soran+1 yılSen çıplak olursan tabi bakar
- +1 yıl
Ya Allahim ya ne zihniyetsiz insanalr var. Gidin zihniyetinizi düzeltin Allah için.
Kapalı bayanlara söz etmediğim gibi, çıplaklığı tercih edene de karışmam. Aynı yolu birlikte yürür müyüz, tartışılır ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçek tesettür vücudun hatlarını belli etmeyen kıyafetler giyiyor kapalı demek kafası kapalı altta daracık tayt veya mini etek iğrençlee birde boz modornoz diyorlar
Soran+1 yılYani basın açık olabilir ama basın açık diye çıplak dolaşmak neyin nesi ya da başı kapalu yine ciplak
Soran+1 yılEtrafında ki kişileri uyar sen susarsan bu hemcinslerim kendisini toparlayamaz
Çok haklısınız 👏
10 Yorumla
+1 yılAğzına sağlık kanka
012 Yorumla
Soran+1 yılKerhanede ki kadınla aralarda fark kalmadi
- +1 yıl
maalesef Öyle Oldu
O zaman Erkeklerin Evlenmesine gerek Yok Dışardan Tuttuğuyla işini Görsün
Soran+1 yılÖyle zaten sevgilim haram diyorum kalkıyor bana cemkiriyor çok mu canın erkek istiyor evlen t
Koca bulan teyzeler çok git kocanla yat seviş çıplak ol neden değerini kaybediyorsun- +1 yıl
Sen Allah Korkusu Olan Biriyle Evlen Ancak O Zaman Mutlu Olabilirsin...
Soran+1 yılEvet ama kadınların kendisini düzeltmesi lazim
- +1 yıl
Biz Kendimizi Düzeltelim Onlar için Hidayet isteyelim
Soran+1 yılBence hem kendimizi hem onları duzeltelim
- +1 yıl
Dua Kaderi Değiştirir Emin OL
Bu Yüzden Dua edelim Elinden Geliyorsa Sen Ne Yaparsan Yap..
Soran+1 yılFiili dua da gerekir senin uyarma fiili duadır deveni sağlam kazığa bağla
- +1 yıl
Sözünü Dinletebiliyorsan Helal Olsun
Dar Giyinmeyin Diyorum Giyiniyorlar Ben Ne Yapabilirim kii - +1 yıl
Kocaları ilgilensin Artık
Soran+1 yılSonra da duanı edeceksin erkek fizyolojisini anlatacaksin
+1 yılBasitlik modernlik değil,, hür irade neticede
014 Yorumla
Soran+1 yılÇıplaklık sizin işinize geliyor
- +1 yıl
Aksine ortada olan ilgi çekmiyor bence en azından
Soran+1 yılÇünkü mal meydanda ama gerçek tesettürlünun vücudu erkekler için değil sadece eşi icindir
- +1 yıl
Saygı duyuyorum düşüncene
Soran+1 yılEşini düşün neden başka erkekler eşinin vücudunu hayal etsin mastürbasyon yapsın sonra onu ayattsjn beraber olsun aldatılmak hoş bir şey mi
- +1 yıl
Tesettürlüsün anladıgım
Soran+1 yılTeseturludegilim ama saçım açık ama kıyafetlerim usturuplu tesettr kıyafetler gibi geniş ve bol giyiyorum
- +1 yıl
Rahat ediyor musun peşi
Soran+1 yılEvet bol kıyafetler gayet rahat çıplaklık iğrençlik artık görmek istemiyorum
- +1 yıl
Evde bile olmayan dısarda oluyo sahit oluyoruz işim gereği de
Soran+1 yılIş ne
- +1 yıl
Tkop ettim konusuruz, saglıkcıyım
Soran+1 yılGerek yok
- +1 yıl
Sen bilirsin
- Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın valla halimiz harap cok zor durumdayız
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 419 cevap paylaştı. Onlar senin gibi düşünmek zorunda mı? Değil
00 YorumlaTek yanliz yasarsan ozgueluk
00 Yorumla
+1 yılAcziyet bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBak biz kadınlarda ilgi çekme isteği var ilgi görmek istiyoruz ama bunu eşinize karşı yapmalıyız sokaktaki itin köpüğün değil sadece esimize karşı
+1 yılBence degil
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği