Şu mevzu Avrupa'da bir yerde yaşansa ortalık ayağa kalkar, abartısız söylüyorum.
Bizim insanımız neden koyun gibi her rezilliği kabulleniyor?
Şu mevzu Avrupa'da bir yerde yaşansa ortalık ayağa kalkar, abartısız söylüyorum.
Bizim insanımız neden koyun gibi her rezilliği kabulleniyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hükümet dünya lideri ama bir denetim yapamıyor:) öylede güçlü bir liderimiz var
Neyi becerebiliyorlar ki? Heriflerim en büyük tutkusu İNŞAAT onu bile insan gibi yapmadıklarına en korkunç şekilde tanık olduk ülkecek.
Hayır en büyük tutkusu inşaat değil vasıfsız iş bilmez yalama insanlıktan nasibini almamış züğürt çevrelerinin zengin olma tutkusu ağır basıyor. Yalakaları zengin etsin halk ibana para atsın
Bırak avrupayı ortadoğuda bir yerdede olsa ayağa kalkarlar
Ortadoğu'da yine kabullenecek yerler var ya.
Ayrıca şunu da belirteyim, olayın sadece ekonomi ile alakası da yok. Biz de kur farkı var ama fiyatlar Avrupa ülkelerine yakın, Antalya'da eli yüzü düzgün bir evin kirası 1000 Euro la? Bir Spa'ya gitsen burada da 50-60 Euro alıyorlar orada da.
Lübnan'ın ekonomisi bizden daha beter olduğu halde orada böyle bir rezillik yok, turiste göre değil, halka göre değer biçiyorlar çünkü.
Biliyorum canım biliyorum
Devletin mudahale etmesi gerek
Devlet el atması lazm. 1 1 ev 10 bin 15 bin TL sank rezidans🤦🏻♀️
Normal gelmiyor ve şaşırıyorum. Bu ne vicdansızlık diyorum
sen yıne 7 ye bulmussun 10 15 arası evler ıstanbulda buyuk rezıllık dedıgın gıbı asgarı ucrete bak ev kıralarınabak
7'ye bulamadım bu arada. 1 aydır ev arıyorum 7 Bin liraya tek tük çıkıyor onlar da ya köpek bağlasan durmayacak durumda ya da ilana verildikten sonra 30 dk içinde tutuluyor.
10 bin lira altı evler peynir ekmek gibi gidiyor Antalya'da. İlan düşer düşmez aradığımızda gelin görün diyorlar, arabaya atlayıp 20 dakikada adreste oluyoruz sizden bir öncekiler tuttu deniyor.
Bugün 400 dolarlık bir eve gittik, bizden sonra sırayla 2 aile daha baktı. Biz dolar artarsa naparız diye düşünürken ikinci gelenler hemen 400 dolara okey dedi, ÜÇÜNCÜ GELENLER RUS'TU VE 2 YILLIK PEŞİN TEKLİF EDİP EVİ KAPTI.
Sandalye kapmaca oynamaktan farkı yok ya.
yahu canım nekadar sacma sapan bır ulke oldukyaa
Yakında Suriyeliler gibi bir evde 10-15 kişi yaşamak zorunda kalacağız, az kaldı.
ahahha aynenya takıplesene konusuruz
Artık bu ülkeden gitme zamsnı geldi insanlaro insan değil
Ülkenin bizi yaka paça kovmadığı kaldı zaten bir. Suçumuz Türk vatandaşı olmak sanırım. İran veya Rus pasaportumuz olsa el üstünde tutarlardı:)
maalesef üzücü
Çomarlar diyarına hoş geldin.
İnsanımız zengn demek ki
Aynen kesin öyledir. Ev sahipleri piyasayı yükseltince insanların tutmama şansları mı var ulan cahil? Sokakta mı yatacaklar tutmayıp?
Toplumun YARISI ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞIYOR ALO?
Ben dışarda yırtık pırtık dolaşan hiç görmedim herkes jilet gibi ve son model araçlara biniyorlar
Dilencilere, evsizlere, gözünü kapatıyorsun demek ki:) evden dışarı adım bile atamayan çoğunluğu zaten görmediğin için hiç var olmadıklarını zannediyorsun demek ki:)
Gerçekten bu ülkeye seninki kadar zarar veren bir zihniyet yok, düşmanı dışarda aramaya gerek yok zira bizzat bu toprakların içindesiniz.
Arz talep meselesi
Doymayanlar olduğu sürece normal
Denetim olmadığı sürece...
Ben bu ülkenin insanından ahlak ve etik beklemiyorum artık, bu yüzden devletin müdahale etmesi gerekiyor. Halkta müdahale etmeden düzgün davranacak kadar insanlık mevcut değil zira.
Korkaklar çünkü
Katılıyorum. Sorsan en büyük cesaret, vatanseverlik edebiyatını yine bizimkiler yapar.
Aynen öyle düşüncelerini söylemeye dahi korkan bir millet
Normal