Böyle arkadaş yok inanın dostlar fjfjg
Param bitti demeden göndereyim diyo geri ne zaman ödiyeceksin diyo 😄Dost gibi dost.
Bilin bakalım bu kiiiim?
Tabii ki süveyda süveyda süveyda 😄😄😄🤷🤷🤷🤷
Böyle arkadaş yok inanın dostlar fjfjg
Param bitti demeden göndereyim diyo geri ne zaman ödiyeceksin diyo 😄Dost gibi dost.
Bilin bakalım bu kiiiim?
Tabii ki süveyda süveyda süveyda 😄😄😄🤷🤷🤷🤷
Ben isteyemiyorum 🙄 Baya sınırları zorlayan olunca kendimi enayi gibi hissedip ortalık iyice karışıyor. Birisi 1000 tl istedi. Çıkardım verdim ulan 2 yıl geçti. En sonunda bakalım ne olacak.
Verdiğim paranın dilencisi olmak kadar berbat bir şey yok. Verip kötü oluyorsun
Haklısın.
Hep haklıyımdır 😂
Hııı evet.
Haksız olduğum tek bir şey söyle desem söyleye bilir misin? 😃
😄Başıma ağrı girer susmak Daha iyi fjfjf
Haksız olduğum şeyi fisilda kulağıma. Söz savunmaya geçmeyeceğim 😃 Ama elalemin içinde deme yaz bakalım.
Evet ben isterdim ama aslında direk istemezdim. ilk olarak ödemelerini beklerdim zaten güvendiğim arkadaşıma borç vereceğim için sözünde durur geri zamanında öderdi. ama zaman geçmesine rağmen ödemiyorsa belki de unutmuştur derdim bu yüzden hatırlatırdım sadece.
Cevap
6Cevap
istemem genelde ödersede bir şey demem cok sıkıntıda ıse kalsın yemek ısmarlarsın derım.. benım dostlarım 3 kısıyı gecmez.
Doğru olan bu zaten. 🙏
Bir şey olmaz, her duvarı ayrı mevsime boyarsan, her yemeği farklı duvara karşı yersen senin için büyük farklılık olur 😄
Aaa hiç sevmem az eşya çok huzur, benim evimde asla fazladan eşya yoktur, biblo felan uğraşamam.
Ne kadar az ev işi yapsam o kadar iyi benim için. 😄
Boya konusuna gelincede içimdeki sanat aşkını evinin duvarlarına yansıtmak isterim fjfjf.
Yeni bir akım başlatırız djfjg.
aslında odamı ıstıyorum buz mavisi ve gri renge boyamayı.. benım ıcınde ınan öyle az eşya ama halam hasta o konuda anlatamam madam coco şubesı gıbı ev bir ev resmini görsen şaşırırsın kı coğu da çanakkale evde dıgerı baska bıyerde oldugu halde dollu :) bugun yardım ettım temızlıkte ona canım cıktı vallahı.
Evet çok zor kıymetimizi bilin anlayın. 😄
ben kıymet bılenım lakın kıymetımı bılmeyen ınsanlara sormak lazım bunu.. ınsanlardan uzaklaşıyorum maalesef bu yüzden. valla benım gıbı adamı kım nerden bulur bılmem. kıme sorsam arkadaslarım bıle mukemel adamsın der. ama gel gör işe bazen mukemelde olsan. dolabın ustune kaldırılmış bulunmaz hint kumaşı gibi..
Ben isterim arkadaş ay sonunu zor getiriyorum.
Vardıda vermedik mi 😀😀😀
😄 Tabii zor getiriyorsun sabancılardan sonra senin adın yazılır bu alemde fkgkg
😄 Uberimiz bu yorumu imha etsin fjfkf.
😄Uber o farkındasın değil mi fkfkg
Süpersin sen kııızzzzz fkgkg
Ya ben normal normal okuyordum apo yazmış durduk yere. İftira var arkadaşlar 😐
Florada "Uber o farkında mısın" demiş.
Sanki ben https://youtu.be/-2N_4JJYlIE yım
@Abdurrahman00t sen yokken seni övdğn nankör fkgkg
Övdüm övdüm😄
Anlıyorum ben seni önce bir sor, sen övülmeyi seviyor musun Abdurrahman? Diye. 😐
@Abdurrahman00t 🙄🙄🙄😏🤷🤷🤷
Geri ne zaman ödeyeceğini umursamadan dostlarıma borç veririm hatta mebla büyük değilse ödemese dahi olur
Arkadaş olalım mı gkgkh
Jcndşsncğsncğwdm
Şu an dört kişiden alacaklıyım.
İkisi arkadaşım. Söz verilen tarihlere yaklaştılar. Elbette isteyeceğim. :) Şu an ikisinin maddi bir problemi yok.
Borç veriyorsam o parayı görmezden gelirim. Sıkışıksam vermem zaten. Ödeyip ödememek de karşımdakinin karakteri.
İsterim ben ama borç vermemeyi tercih ederim. Dostuma veriyorum o da bana veriyor bazen dönüyor aramızda. Ama benim tek dostum var o da abim zaten
Ben isteyemem , istemeyip öyle unutulan alacaklarım da oldu
Hatırlatır durumu ögreniriz
İhtiyacım yoksa istemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?