Aile & Toplum Doğurmak Annelik Doyurmak Babalık Değildir sözü sizce doğrumu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Doğurmak Annelik Doyurmak Babalık Değildir sözü sizce doğrumu? Konu hakkındaki düşünceleriniz neler? evet doğru annelik doğurmakla olmaz o kadarını kedi köpeklerde yapıyor hayır yanlış annen doğurursa baban karnını doyurursa yeter Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Doğurmak Annelik Doyurmak Babalık Değildir sözü sizce doğrumu? Cevapla Babalık Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tabi ki doğru, çocuk yapmak doğurmak kolay. Büyütmek asıl mesele, sevgi göstermek asıl mesele, arkasında durmak asıl mesele. 1 0 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Farklı farklı yorumlasak da tek gerçek, doğurmak annelik ve babalık. Gerisi o anne babanın çabasına kalmıştır. 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çocuk yapmak için sorumluluk hissetmek ve yapacaklarını severek yapmasıdır. ben yaptım görevim hissi olmamalıdır. 0 0 Yorumla
xEmre626 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Kesinlikle 5 dakikalık hatanın bedelini ömrüyle ödeyen çok insan var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tabi ki doğru, çocuk yapmak doğurmak kolay. Büyütmek asıl mesele, sevgi göstermek asıl mesele, arkasında durmak asıl mesele.
Farklı farklı yorumlasak da tek gerçek, doğurmak annelik ve babalık. Gerisi o anne babanın çabasına kalmıştır.
Çocuk yapmak için sorumluluk hissetmek ve yapacaklarını severek yapmasıdır. ben yaptım görevim hissi olmamalıdır.
Kesinlikle 5 dakikalık hatanın bedelini ömrüyle ödeyen çok insan var
Ne istiyorsun, onu söyle?