Evladınızı ilk kucağınıza aldığınız an ağlar mıydınız? Ben genelde yabancı adamlardı bunu gördüm. Yaaa ama çok kutsal çok değerli bir an değil mii? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Benden önce baba olan bir arkadaşım, "çocuğumu ilk kez gördüğümde, tüylerim diken diken oldu. Bütün vücudumun titrediğini hissettim. Gözlerim doldu" dediğinde dalga geçmiştim. Ama aynı şeyleri ben de yaşadım. Bu çok farklı bir duygu. Babalar anlamaz bilmez diye genelleme yapmayalım lütfen. İnan8n Türk erkekleri de çocuklarını ilk gördüklerinde ağlayabiliyor...
Baba olmak kadar güzel bir şey var mı ya?
Tabii ki kutsaldır. Şimdiden, ilerde evlendikten çocuğumun olacağı düşüncesi bile mutlu ediyor ve duygulandırıyor 😊
Babalık kutsal değildir. İnançlı biri olmadığım için bunu söylüyorum. Ama illa babalık kutsal olacaksa çocuklarına elinden geldiğince en iyi şekilde babalık yapan kişi kutsal olurdu. 5-10 çocuk doğurup çalıştıran, başka kadınları taciz eden adamlar benim gözümde kutsal mutsal olamaz
Babalar kızlarının ilk aşkıdır anne neyse baba da onun diğer yarısı. v
Cevap
34Cevap
Kesinlikle evet. Babalar anneler kadar bir tane ve candır.
Yok beee bebegini kucaklayip aglayan bir Turk erkegine rastladim. Varsa getirin sapka cikarayim.
Hamileyken hiç baba gibi hissetmemişti. Ama eve gelip ona teslim ettiğimde anladım çok iyi bir baba olacağını. İkincide ilki kadar sevmemişti hemen ama sonra alışınca. Çok güzel vakit geçirir çocuklarımızla. Bence anne kadar kutsaldır.
Mutlaka baba olmak da çok kutsaldır. Ama babalar geç öğreniyor baba olmanın hissiyatına geç varıyor. Doğum da ağlayan baba eşinin duygulu anlarına şahit olduğu için duygu yoğunluğu yaşar bana kalsa.
Elbette kutsaldır bir çocuk annesiz büyüdüğünde birçok şeyi eksik öğrenir ama babasız büyüdüğünde gururu şerefi kendine olan güveni eksik kalır baba aslında gerçekten oldukça kutsal ve önemlidir
Anne ve baba olduğunuz an kendi anne ve babanızı anladığınız andır. O yüzden dünyadaki en güzel ve paha biçilemez meslek annelik ve babalıktır.
Bilmiyorum nasıl bir duygu hiç yaşamadım ama yasarsam eğer birgün ağlarım her halde ve tabiki de çok kutsal birsey
Annelik hormonal babalık mantıksal. Mantıkta baba olmak kavramı oturmuş ise içselleştirmiş ise olur. Kutsaldır tabi
Anneliginda babaliginda yeri ve önemi farklidir. İlk cocugumu kucagima aldigimda bende agladim ap ayro bir duyguydu
Ya tabiki beni de bebekler çocuklar çok sever saçımı sakalımı çekiştirirler baba olmak kutsal ve bana da yakışır 🐵
İlk çocuğunu elime aldığımda içim bir hoş olmuştu gizliden ağladım kimseye belli etmeden
Neden belli etmedin?
Doğurmakla kutsal olunsaydı suriyeliler Tanrıydı şu an, adam gibi bir hayat sunmak daha kutsaldır.
Babalar kızlarının ilk aşkıdır, anneler ise idolü..
Annelik daha kutsal babalığın o kadar olduğunu düsünmüyorum
Biyolojik olarak babalık içgüdüsü diye birşey yok annelik var yani bana kalırsa kutsallık annelerde
Her anne veya her baba kutsal değildir hakediyorsa farklı tabutabi
Evet babalik da annelik gibi kutsaldir.. Ama annelik cok daha baskadir..
Ikisinde yeri ayrı...
Ama kabul etmek gerekir ki;Cennet Analarin ayaklarina serilmistir...
geçmiş olsun iyi akşamlar tabiki ikiside kutsaımızdır
Türkiyede babalar evlatlarını içlerinden severler genelde ama çok severler şüphesiz
Babadan babaya değişir eşim sanki 10. Çocuğu doğmuş gibiydi. ne bana sarıldı öptü bişey dedi ne de çocuğa çok ilgi gösterdi
Elbette. Iki insandan oluşmuş bir varlıktan bahsediyoruz.
Anneliğin yerini hiç bir zaman tutmaz çocuklar ne zaman düşse anne diye bağırır
Ben o hisi bilmiyorum ama ilk duduğunda göbek ati baba oluyorum demişti ama oğlunu göremeden gitti 😥
Anne gibi olamaz tabi ama baba olmakta çok özel anne karnına ilk düştüğünde anne olduğunu hissedermiş babalar ise doğduktan sonra kucağına alınca
Kesinlikle kutsal. Ama annelerin "ezici kutsallığı" yanında esamesi okunmuyor malesef..
İkiside kutsal değildir biyolojik olaylardır.
Baba olmak da kutsaldır.
babası olmadan anne nasıl olacaksın
Baba olan erkeklerin % 60'ı babalık nedir bilmiyor. Aslında tabiki kutsal.
Anne kadar kutsal mıdır bilmem ama kutsaldır... 😇
Anne kadar kutsal olmasada evet.
Sen bir kutu kola dolabısın ve bir insan gelip sana para atıp kola alıyor, o zaman kim daha kutsaldır?
Kutu kola dolabi
Gelip sana para atan olmasa içinde kalacak yıllarca, ayrıca kola parayı atanındır.
O zaman anne çocuğa bakmak zorunda değil
Parayı kim atarsa çocuk onundur, sende yardımcı olacaksın işte.
5 ay sonra öğreneceğiz inşallah bu hissi..
Baba olmak tabiki kutsal güzel bişey
Kutsaldır canındır kanındır
Elbette kutsaldır lakin anne olmak bambaşka tabi.
Hamile olduğunu duyduğumda bile ağladım
Ben 2 ay dokunanadim ki
Evet çünkü bebeyi anne tek başına yapmıyor
Baba olmak müthiş bir duygu ve çok kutsaldır
Şunu da eklemek istiyorum. Cennet annelerin ayağı altındaysa kadını anne yapan da erkekse o zaman erkek kutsaldır.
Aynen benim gözyaslarim dökülür heralde
bu baba biraz fazla duygusalmış. olur böyle
hiç öyle bir düşüncem yok
Tabii ki kutsaldır.
Babalar özeldir❤️
evet duygulanan var.
Yapabilene evet
Kutsaldır tabiki
bencede kutsaldır
Evet, kutsaldır.
Tabiki
Evet