AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Ateistim. Öldükten sonra bilincimin yok olacağına ve doğaya karışıcağıma inanıyorum. Hayatın anlamı kaliteli bir hayat sürmek.
Merhabalar , sevgiler :)
İnsan bedenine (yeme içme yolu ile) negatif ve (solunum yolu ile) pozitif surette dahil enerjiler dahil oluyor.
"Beyin" ise tüm bunları mikrodalga enerjiye çevirerek ışık bedene yüklüyor.
Bu ışık beden = Ruhtur.
Dünya üzerinde iken, dünyanın manyetik çekim alanına zıt olarak ne kadar antimanyetik enerji yüklerse bu mikrodalga bedenine (ruhuna), (bedeni ölüp kendisi) farklı boyuta geçtiğinde o kadar olumlu karşılık görür. :Bilincimiz yok olmuyor. Doğaya karışan sadece bedenimiz.
Ateist değilim. Ama ateistleri az buçuk anlıyorum öldükten sonra hesap verme fikri yok en güzel tarafı bu bence :-D
Cehennem auto entry. :D
Sana göre öyle ama onlara göre cehennem yok!
Open the doors for ateists..
Stairway to heawen kanks ;-)
Kanka neden inanmıolar why why why
Aman boşver herkes benim yolum güzel diyo
Hadi atayizler bu soruyu da açıklayın da görelim :D
Din, insanın alt üst olmuş kendi hayal gücüyle yarattığı var olmayan yaratıkların korkusuyla, insanın yargılama yeteneğini yok ederek, bütün akli yeteneklerini kaybettirdi ve insanı en sefil, acınası köle haline getirdi
Atestim öldükten sonra hiçlikten başka birşey yok çüriycez. Hayatın anlamı derken?
Daha niye geldik neden hayattayız snaıyosunuz bir sorun kendinize. Anlamını bilmediğiniz içinde cevap veremiyosunuz bu kadar basit
Sen anlamaya degil yargılamaya gelmişsin D: Ah komiksiniz neyse cevap veriyim gene :)
Bir yaratıcı oldugu fikrini reddettikten sonra bu sorunun bir anlamı kalmıyor zaten hayvanlar nasıl yaşıyorsa sende öyle yaşıyorsun işte unutulmasın insanda omurgalı bir hayvandır sırf düşünebilmen yaşamanın bir anlamı oldugu sonucunu çıkartmanı sağlamaz.
Komik olan bişey yok beyefendi.. siz en iysi güzel bir araştırma yapın hayvanla insanı aynı seviyede tutmak asıl komik olan..
Neden insanda bir çeşit hayvan düşünebiliyor olman bunu değiştirmez :) Bugün evrimi tartışmaya gerek bile duymuyorum :) :)
Ben bir tek kendimi bilirim Allahin bile a sini kucuk yazdigimda korkuyorm sen nasil dinsiz olabiluyosun hayret bu arada sen dedigime bakma soran :D
Dinsizmi anlamadım
Sana demiyorm sadece sen diye hitap ettm :D
Ya gercekten yeter. birakin insanlar neye inanirsa inansin. kimsenin inanci ve nedenisizi ilgilendirmez!!
Siz rahat olun sıkıyorsa kapı orda buyurun..
O öyle senin dediğin gibi kolay değil BACIM yarın inananlar Yaratıcı'nın huzuruna çıktığı zaman neden siz gerçekleri bildiginiz halde bu insanlara bildirmediniz diyecek. Peygamber Aleyhsselam da inanıyordu ondan sonraki Sahabeler de Sayet inaniyorsan Sahabeler inananlar de seninle aynı düşüncede olmasını ister miydin.
Elhamdulillah müslümanim Allah sasirtmasinda
Allah saptırmasın..
Amin
değilim.. olanların elle tutulur bir cevabı yok.
Olmadı hiçbizaman..
olmayacakta
Asıl sizin olmadı. Eğer bütün olaya bir kurguymuş gibi bakarsanız tanrı ya da allah diye bişeyin var olmadığını görürsünüz.
@ferrelog zaten sizin sorununuz bu ya çoğunuzun sorunu yeterince araştırmamak git önce bir bak bakalım KADER ne demekmiş diye çoğunuz bu yazılı senaryodur oynuyoruz diyor daha haberiniz yok hayatın anlam önemi varlığımızın sebebinden yazık size ve sizin gibi boşluğa düşmüş kendini bilmez inkarcılara sonunuz eğer doğruyu bulamazsanız gerçekten çok vahim..
bakıyorum da siz cennetten kombine almışsınız. Gaybı tanrıdan başka bilen yoktur diyen sizdin. Nasıl bu kadar sonumuzdan, olacaklardan emin olabiliyorsunuz? Şimdi gelip bana kuranı delil olarak gösterme. Aslı olan belgelerden bahsediyoruz. Söylentilerden değil. Ayrıca içinde bulunduğumuz dünyanın bir sürü minik kurgulardan oluşan koca bir hikaye olduğunu düşünüyor olmamız boşlukta olduğumuzu da göstermez. Herhalde bana kulaktan kulağa anlatılan asılsız hikayelere inanma mı bekleyemezsiniz. Zaten tanrınız her haltı biliyorsa muhtemel benim cennete mi cehenneme mi gideceğimi de biliyordur. Özel bir çaba harcamak, ibadet, secde (ki zaten insan olarak kölelik, kulluk olayına tamamen karşıyım) bunlar boşa olacaktır. Agnostisizm temelin de bilinmezlik vardır. Tanrı yoktur diyemeyeceğimiz gibi Var'dır da diyemeyiz. Bunun için de kanıt göstermemiz gerekir. Bu da şu anda insan olarak ispatlayabileceğimiz bir şey DEĞİL
Ateist değilim, ateist olanlara da anlam vermiyorum...
Son zamanlarda da ateistliğin, deistliğin artmasını özentilikle bağdaştırıyorum.
Kaptın - yi bro
@rock4everb Çokta tınnn
Ok by
Elhamdulliah muslumanım denilen bir ülkede ateist gibi yaşıyoruz bende öyleyim fakat inancım var.
Elhamdulillah Müslümanım. Allahın (c. c) varlığını her şey kanıtlıyor. Kendine baksan bile anlarsın bunu zaten. Ne sorgularım ne şüphe duyarım.
tek cevap
müslüman olursan kazanma ihtimalini var
ama ateist olunca onda hic sansin yok
not:Müslümanım yanlış anlamayın birinden duymuştum bu lafı
hiç bir şey yoktan var olmaz tezinizi sadece yaratıcınız üzerinde uygulayın.
Onun üzerinde uygulanacak tez değildir bu..
tamam geldim imana
Gökleri yedi tabaka (7 kat) olarak yaratan O'dur 600lü yıllarda elinde hiçbir teknoloji mevcut değilken nasıl olur da sizin deyiminizle sıradan bir insan olan muhammed göğün yedi kat olduğunu nasıl bildi hani herşey de mantık arayan ateist arkadaşlar bunun cevabını verir misiniz rica etsem öncelikle söyliyeyim amacım seni müslüman yapmak değil böyle bir kabiliyetimde yok ama samimi bir şekilde bunun cevabını verir misin üstad amacım rencide ya da benim düşüncem senin düşüncenden üstün değil bu soruya bakışınız ya da mantık dairesinde vereceğin cevabı merak ediyorum şimdiden teşekkürler
Böyle biyere varamazsınız bu tezden yola çıkarak yani.. Umarım sizde en kısa sürede doğru yolu bulursunuz.. Birazdaha gayret :)
Bu dünyayı birileri yaratmış ise tam anlamı ile aklını kaçırmış olmalı.
Ne olduğumu bende bilmiyorum bunu yakın bir arkadaşım sorsa muslumanm derim ama hiç alakam yok muslimanlkla inaniyormym bilmiyorum bazen yok öyle bir seu ne saçma bir din diyorm sonra kendime kızıyorum anlayan varsa bide bana soylesn neym ben
Dini anlamak görmek yeterli olmuyor siz birde müslümanlığı yaşamayı öğrenin hissetmeyi öğrenin bir deneyin bunu bir huzura erişin dinimizin güzelliklerini görün öyle oturmakla biyere varamazsınız faaliyet gerekli
Bacim Allahın varlığına ve birliğine peygamber aleyhisselamin onun kulu ve elçisi olduğuna inanıyor ve imanın şartlarını kabul ediyorsan muslumansindir. Onun dışında yaptığın yorumlarla günahkar olursun yanlız bunlara yapacağın yorumlar seni dinden çıkarır. Şayet pişman olup tövbe edersen tekrardan hiç olmamış gibi bu dinde kalırsın. Namaz kılmaman oruç tutmaman hacca gitmeme ve zekat vermemen seni müslüman olmaktan alikoymaz evet bunlar çok önemlidir ama bunları yaparak mümin olunur yani Allahın sevdiği kullan sıfatını alır. Imanin şartlarına inanmak ve kelimei sahadetle ise sadece müslüman kalınır.
Ateist değilim.
Öldükten sonra evrenin döngüsüne katılırsın kanki, enerji olursun, karbon olursun, azot olursun.
Hhayatın anlamı anı yaşamaktır.
Daha niye geldiğini sanıyorsun sen dünyaya öyle bir geçerken uğruyayım mı dedin bir mantık yok gerçekten acı..
Sen niye geldin dünyaya? Senin ne amacın var? Evrene ne yararın oldu bunca zamandır? Karbon döngüsü dışında dünyaya bir faydanı söylesene bana? Senin yaratılışının uzayda bir nötron yıldızı kadar değeri olduğunu mu sanıyorsun? Evrene baktıkça insan ırkının ne kadar değersiz bir varlık olduğunu anlıyorsun. Bir bakıyosun öyle yıldızlar var ki senin yaşamak için ihtiyacın olan güneşin var ya onu o yıldızın yanına koyuyorsun, toz tanesi kadar bile etmiyor. Sende gelmişsin o sürekli övdüğün küçük beyninle ürettiğin dinler sayesinde Allah'a ulaştım, al burada diyorsun. İnsan değersiz bir varlıktır, Allah'a erişemez..
Dini ben üretmedim Allah tarafından gönderildi araştırmanı tavsiye ederim.. Doğruyu bulduğun gördüğün vakit sorularının cevabınıda görüceksin..
Müslüman toprakta doğdun, baban müslümandı öğrettiler, aa Allah gönderdi dediler, inandın benimsedin. Madem Allah bu kuranı gönderdi de, neden hala afrikada veya asyada kuranın k sinden haberi olmayan milyonlarca insan var? Kudreti nerede bu kuranın sadece belli bir bölgeye indiyse?
Ateistlere büyük saygım var. Ama özenti için ateist olanlardan nefret ediyorum
Baya ateist varmış :O
En kısa sürede doğru yolu bulmanız dileği ile,
because if not.. İt will be too late..
Kurcalamayın bu konuları.. Sen inan kardeşim, ben de inanayım, o inanmasın önemli değil. Tek sorumlusu o. Seni etkilemiyor bile
ya bir de sorumlusu filan demiş ahuhaha pis faşistler ya konuşmayı bilmiyorsunuz ya da cidden gerizekalısınız. özet: sanane
@Emre963435
Öyle diyecektim zaten
aferin
Kısmen ateistim. Agnbostiğim. Yani bilinemeyeceğini düşünüyorum bir yaradanın varlığının
Ateistim ama bunu kimseye kanıtlamak zorunda değilim. Allah biliyor ya o bana yeter...
:) :) :)
Çoğu okulda popi olacam ayağına ateistim ya da deistim diyor. Araştırdığı için sevk edilen bir düşünce yok.
izle
https://www.youtube.com/watch?v=CYp8bagPzo4&list=LLISWdhZudx4r-7fzrwdhXhA&index=1Kuran i kerim yetmiyor mu tek başına hadisleri öneriyorsun
23 yılda tamamlanmış bir kitap üstelik ;)
Kuranı anlamak öyle kolay değildir beyefendi hadislerle dahada açıklığa kavuşur bazı bölümleri hepsini demiyorum bilin öyle konuşun..
Kuran en yalın herkesin anlayacağı bir sadelikle yazılmıştır neden denir ki o zaman...
Inanmamanın insanın yaratılışına aykırı. Bunu mehmet pişkin örneğinde görebilirsiniz
Doğmadan önce neredeysek ölünce de orada olacağız. Hiçlik yani. Yok olacağız.
Daha niye yaratıldık sizce. Neden dünyadayız.. Size mantıklı geliyormu gerçekten ölümden sonrasının hiçlik olacağı.. Hadi diyelim size göre hiç olacağız. Peki ya tekrardan yaratılırsak ne yapıcaksınız çok geç olmayacak mı doğrular için? Umarım en kısa sürede doğru yolu bulursunuz..
Niye yaratıldık?
Adam yoktan geldik yokluga gidicez demiş sende niye yaratıldık diyosun adam yaratildigina inanmıyor
Niye yaratıldık sorusu aslında ateistleri en çok ilgilendiren konu.. Araştırmanızı tavsiye ederim.
Merak etme ben yeterince araştırdım. Çoğu inanandan çok okudum tüm kutsal kitapları.
Niye yaratıldık diyorsun. Bence yaratılmadık bu bir. İkincisi islama göre bir mantıklı açıklama yok. Dünyanın çoğu müslüman değil şimdiye kadar milyarlarca insan yaşadı ve öldü. Yüzde kaçı müslüman? O kadar insanın ceza alacağı bir sistem mi yaratıldı? Tanrı aciz kulunu neden cezalandırsın ya da niye cezayla tehdit etsin? Kullarını adaletsiz bir sınava niye tabii tutsun? Neden ibadet istesin?
Niye yasakladığı her şeyi cennette vaat etsin? Hiçbirinin mantıklı bir açıklaması yok.
Yaaa bu soruları kendinize sormanız işte bu sizi ateist yapan..
Ee cevap veremiyorsun bir inanan bunlara cevap veremiyorsa inancı sağlam değildir, dinini bilmiyordur.
Ben konuyu burada 60 küsür insana cevap vermek için açmadım kusura bakmayın.. Ayrıca dinimi biliyorum rahat olun siz. Asıl sağlam olmayan asıl eksiklik Allahın var olmadığına inanmaktır.. teşekkürler iyi gecler :)
Geç bunları anam babam geç bunları :)
Siz geçin bakalım köprüyüde geçebilecekmisiniz :)
Sen geç de bize yeter :)
İnşaAllah sonunuz hayr olsun :)
Ateist değilim aslında benim dinim yok karışık biraz ama her dine saygım var.
Nesiniz?
Benim dinim yok.
Allaha inanç damı yok
Mutlaka her şeyi ve beni yaratan bir varlık vardır sen buna Allah dersin başka bir din başka bir şey der ben sadece kimseye zarar vermemek şartıyla canının istediği her şeyi yapan biriyim ve iyi şeyler yapmak için korkutulmaya ihtiyaç duymuyorum.
En azından sizi yarattığına inandığınız bir yaradan olduğuna inanıyosunuz bu ateist olmaktan daha iyidir
agnostisizme giriyor
Deist sin o zaman dinin deizm ya da agnostik deistsindir dinim yok dersen ateist oluyorsun zaten sayın @Witch8888
Deist değilim çünkü deistler metafiziği reddeder ve ben böyle düşünmüyorum dinim yok demek ateist olmak değil
Bir donnemler oyleydim gereksiz aptalca birsey allah a sukur simdi oyle degilim
ayynen kardeşim
Valla super yazmissin cok begendim allahima sukurler olsun ateist diilim
herkesin kendi tercihi dinime bağlıyım en oda onun inancı :)
Değilim ve bu soruyu görünce namaz kılmaya karar verdim neden bilmiyorum vallahi
Vesile olduysa ne mutlu..
evrim teorisinede inanmıyorum bizi yaratanın allah değilde başka bir varlık oldunu düşünüyorum çünkü bu kadar umursuz bir yaratıcı olmaz
Bilinmeyene mi inanıyorsun?
bilmemki bilinen birşey olabilir ben daha keşfetmemişte olabilirim çok karışık bu işler ama kesinlikle kuranın bahsettiği yaratıcı değil
Kuranı iyi oku bir kez okumakla nasıl çözüverdin. Bilinmeyen inanmak demek uzay boşluğuna düşmüş insana benzer.
kuranda anlatılan allah = bana tapın ve dediklerimi yoksa yoksa sizi cehenneme atarım
..
https://i.hizliresim.com/8E7ymQ.jpg
ateyizleri bekliyoruz
Sen ilk başta ümmetin derdiyle dertlenmeyi öğren, imanını bir gözden geçir sonra ateistlerle uğraş dingil..
@Rıdvan3535 sus len şohpen borusu
hahahah :DDDD
@Rıdvan3535 senin bahsettiğin şeyi yapmak herkesin harcı değil yalnız
Değilim. Ateistleride hiç anlamam
Artizmisiniz okudum yaw :F
Yanlış Eksiledim Özür.
Bugünkü 1 cevabından dolauı gördüğüm her yerde + 1 benden
Değilim çünkü;
Bu kadar boş düşünecek vaktim yok.
Elhamdulillah Muslumanim
Elhamdülillah müslümanız ateistlikte neymiş hı.
İşte anlasalar..
Allah doğru yoldan ayırmasın
Evet
Kendimce en doğrusu
Ateistim çünkü kuranı anladım.
İyi anlamışsınız..
Uçuruma doğru yürüyorsunuz haberiniz yok
Ateistler bunuda aciklayin
Ateist degilim allaha inancim tam
Onlar kafasını kuma gömüyor ama popoları açıkta.
ateistim. sana ne kime ne bize ne.
Değilim Rabbim kimseyi yoldan çıkarmasın
Öldükten sonra yok olacağız
Daha niye geldik dünyaya boşuna mı geldik yani
Anan baban istedi öyle geldin
Neden varız o zaman? Rastgele mi?
Öldükten sonra yok mu olacağız? Bu dünyayı yaratan Allah senide tekrardan diriltebilir merak etme. Onun herşeye gücü yeter.
Değilim mantıklı değil çünkü...
Müslümanım elhamdülillah
Yanacaksiniz * yanacak...
elhamdülillah müslümanım, ateistler umrum da değil
yok deilim sebebi yok :D
elhamdülillah ateistis
değilim kabala yım ben
Gerçek olan bir Tanrı (Allah ) her zaman inandım ama tapmadım Ben dediğim gibi Kabala yım bazı insanlar yanlış yolu seçer karanlığı bazıları da doğru yolu ve aydınlığı seçer ama verilen karardan dönülmez karar verilmiştir kalem kırıldı bazı insanlar saki yolunu seçer bazı insanlar da şaki yolunu
Marjinalliklerine tükürem onların:)
Elhamdülillah müslümanim :)
Doğmadan önce neysen öldükten sonrada o olacaksın
Elhamdüllah
Sen nasil ateistsin yaa dadah elhamdulillah yazmayi bilmiyon
knk ben imansız Ateistim :D
değilim çok şükürr