Umarım tek değilimdir benzersiz bir yalnızlık içinde olmak çünkü çok halsizleştiriyor siz nasıl hissediyorsunuz bilmiyorum ama ben çok üşüyorum aidiyetsizim ve ağlamaklıyım..
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İzmir sehir olarak bu tanimi kabul etmez ama :)
sehrin bir seven sevdiren tarafi var kaldiki İzmir yalniz da cok keyiflidir
Bunu gerçek yalnızlar asla söylemez
gercek yalnizlik tercihtir degilse beceriksizlikdir :) sokakda yururken karsidan gelen insana iyigunler demek iki martiya gevrek atmak bir sokak kopegini sevmek :) hepsi bir guzellik birliktelik barindirir
Tercihler bazen gelişmelerin sonucu ya da mecburiyettir becereksizlik konusunda hak verebilirim ama bu da gene olaylar silsilesinin sonuçları olabiliyor. Bir de kusura bakma da karşıdan gelen yabancıya iyi günler demek taciz bir nevi ha son olarak valla kedi köpeği sevecek kadar sevgi dolu olmuyor yalnız insanlar maalesef
boyle bir tacizi omrumde duymadim gormedim :)))) hele ki İzmir'de
pardon demek
buyrun demek yol vermek
gunaydin demek selam vermek :)
gunun klasik yasantisi
Şahsen ben istemem tanımadığım herifin iyi günler günaydın demesini çoğu kadın da istemez niyetiniz iyi olabilir ama fazla ütopik pembe dünyanız çoğu insanın çevresi sizinki gibi değil sizinki biraz farklı galiba
bence sen sokaga cikmiyorsun ya da İzmir'de yasamiyorsun :)
size iyi gunler olsun :)
Doğru pek çıkmıyorum ama çıktığımda da asla karşılaşmadığım ve karşılaşmak istemeyeceğim bir durum bi yer falan sorulur tamam da günaydın selam ne alaka ne münasebet yakınlarımdan da hiç böyle bir şey duymadım dediğim gibi sizin dünyanız baya farklı
dur tekrar yazayim :)
anlamadin muhtemelen :)
sen ya evden cikmiyorsun ya izmirli degilsin :)
okuduklarini da anlayamiyor olabilirsin :)
yoldan insan cevirip tanisiyoruzda demedim :)))
Bence siz yazdığınızı da unuttunuz galiba yaşınızdan olsa gerek bişey diyemicem. beyefendi tanışmasanızda sokaktaki alelade birine günaydın münaydın denilmiyor izmirdeyim ben hayatımda böyle bişey duymadım zaten dememelisiniz gidin tanıdıklarınıza diyin bu ne saçma sapan bi düşünce ya bu sadece size ait yanlış bir doğru😏
hakikaten iyi ki yalnizsin :) sehrin guzelligini bozamamanda bir sans :) hala odasindan cikamayip elinde telefonla herseyi biliyorum havasi yasayanlara denk geliyoruz neyseki yalniz sizin gibilerde sadece klavye basinda avunabiliyorsunuz :))))
Valla şu durumda evet iyi ki yalnızım ve sizin gibi hadsize denk gelmedim kesin sapık olduğunuzu düşünürdüm çünkü tanımadığım birinin günaydın tünaydın demesi asla normal değil neyse laubali yaşantınızı umarım sadece kendinize saklarsınız karşılaşmamak dileği ile
yazik :)
Sürekli aynı kafede oturup bizde yalnız başımıza kahvemizi yudumluyoruz.
Kahve alcak param bile yok + tek oturamam sosyal fobilerden zaten canım tek çıkmak bile istemiyor gerçekten çok sıkıcı
Valla bazı insanlar kalabalıklar içinde çok garip bir şekilde yalnız. Anormal bir durum bence.
Kalabalık yalnızlığı 4 duvar ve düşünceler yalnızlığına tercih ederim..
Orası öyle tabi. Bence beklemek ve beklenti yalnızlığı getirir. Ben 5 yıl boyunca yalnız kaldım. Fakat hak ettiğim şeyleri gidip kendim almaya başlayınca o zaman beni destekleyen insanlar gördüm seven insanlar gördüm. Benim etkilendiğim insanlardı hepsi. Sonra artık beklememeye gidip almaya başladım. Beklentileri direkt reaksiyona çevirdim.
Artık o kadar yalnızlıkla bütünleşmişim soyutlanmışım ki kimse yakın ve güvenilir gelmiyor..
İşte insanlarla etkileşim kurmadığın için yabancılaştırıyorsun her şeyi. Bağ kuramıyorsun. Bence.