Evcil Hayvanlar Muhabbet kuşu olanlar bakabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar bu sevimli kuşlardan ben de almak istiyorum bakımı temizliği vs nasıl olur bilgi verir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncell Muhabbet kuşu olanlar bakabilir mi? Cevapla Sevgi Soruları Bakım Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u kakilakuku Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 2,3b cevap paylaştı. MerhabaÇok zor değil bakımı rutin temızlık çeşit yemlerle besleyebılırsin ana besın darı yanı muhabbet kusu yemıdır.Arada yumurtamaması yani haslama yumurta yaparsın çatalla ezip verirsin yanı sıra sebze meyve verırsın.Yavru almanı önerırım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim bir de kafesle birlikte ne kadara patlar bana? Yorumla u kakilakuku +1 yıl Bulındugun sehıre gore degısır ama kus yaklasık 150 Tl akafes ve malzemelerde 300 cıvarı degısken olur Yorumla Soran +1 yıl Ortalama 500-600 arası olur diyorsunuz yani Yorumla u kakilakuku +1 yıl evet kafes boyuna gore de degısır Yorumla Soran +1 yıl 1 kuş için açıkçası çok boyutlu bir kafeste almak istemiyorum Yorumla
bloodabsorber Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gayet zahmetsiz. Özel olarak merak ettiğin şeyler varsa cevaplayabilirim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim bir de kafesle birlikte ne kadara patlar bana? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba
Çok zor değil bakımı rutin temızlık çeşit yemlerle besleyebılırsin ana besın darı yanı muhabbet kusu yemıdır.
Arada yumurtamaması yani haslama yumurta yaparsın çatalla ezip verirsin yanı sıra sebze meyve verırsın.
Yavru almanı önerırım
Fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim bir de kafesle birlikte ne kadara patlar bana?
Bulındugun sehıre gore degısır ama kus yaklasık 150 Tl akafes ve malzemelerde 300 cıvarı degısken olur
Ortalama 500-600 arası olur diyorsunuz yani
evet kafes boyuna gore de degısır
1 kuş için açıkçası çok boyutlu bir kafeste almak istemiyorum
Gayet zahmetsiz. Özel olarak merak ettiğin şeyler varsa cevaplayabilirim
Fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim bir de kafesle birlikte ne kadara patlar bana?