+1 yılya su kafanizi gomdugunuz kumdan cikarin yaa devletin dini olur mu l*n devletin degl birwyin dini olur birey istedigi insnci secer bu yuzden insancil uzerinde dusunulmus anunlar ve demokrasi adinda yonetim sekli vardir sen bana dini dayatirsan senin insanliga saygin bitmistir ve bana bir inanci dayaticak adamin bir tarafindan kan alirim ben sen neye inaniosan ve o nancin neyi gerektiriosa yasa ama senin inancinin temelindeki kanunlari bana dayatma git kendin ne b. k yiyosan ye neymus seriat deyince fatih gelmiomus fatih hosgorulumu saniordunuz siz kucuk cocuklari alip musluman yapan istanbula girdiginde o guzeller guzeli dev gibi ayasogya kilisesini camiiye ceviren ve kulture bile saygisi olmayan fatih mi hosgoruluydu evet fatih buyuk bir komutan evet buyuk bir devlet adami ama yonetim seklinin vahsetini kimse saklayamaz seriat denen seyi nasi uygulayacaksiniz ulan size islam ulkelerini ve icinde olan fasistlikleti gostersek bu gercek islam degil diosunuz size nerde gercek islam dedigimizde kimse zaten islamiyeti dogru yasayamior ve yasayamazda cok ulu bir din cunku diosunuz sonra da bir devlwti o bir bireyon bile dogru ve kususrsuz yasayamadigi dinin kurallariyla yonetmeye calisiosunuz kiciyla gulerler adama yahu
28 Yorumla- +1 yıl
devlet dinsiz devlet-ateist devlet? ee yüzde 90nı müslüman ülkeye neolcak ülkem ateist gibi dinsiz olcak ozaman ateistin kuralları üstün neden insan kanunlarıyla yönetliyoruzs? beşeri sistem kusurlumudur kusurludur bitmiştir.
- +1 yıl
biiir ateist degilim ikiii ateizmle alakali bisey de demedim uuuuc sorumacevap verebilecek misin islami kkusursuz yasayan bir kisi goster gunumuzde dooort devlet ateist devlet nedir devletin idare kanunlari ayridir dinin devlet elinde olmasi sacmaliktir cunku din dedigim gibi bireyseldir dunyada bir ton farkli inanc vardir bak kendin diosun ayrica %90i musluman ulke tamam guzel sana simdi islami kurallara gore yasama diyen var mi yasa hursun ama seriatta bir hristiyan bir yahudu bir budist bir deist bir ateist hur mudur hayir ve buda islami kurallarla ulke yonetilemeyecegini gosterir sen bir ozellikle en son dedigim cevabimdaki en son dedigim kismi oku
- +1 yıl
5:48 - Sana da (ey Muhammed) geçmiş kitapları tasdik eden ve onları kollayıp koruyan Kitab (Kur'ân) ı hak ile indirdik. Onların aralarında Allah'ın indirdiği ile hükmet. Onların arzu ve heveslerine uyarak, sana gelen haktan sapma. Biz, herbiriniz için bir şeriat ve yol belirledik. Eğer Allah dileseydi sizi tek bir ümmet yapardı, fakat size verdiklerinde sizi denemek istedi. Öyleyse iyiliklere koşun. Hepinizin dönüşü Allah'adır. O, ihtilafa düştüğünüz şeyleri size haber verir.
42:13 - Allah dinden Nuh'a tavsiye buyurduğu şeyi sizin için de bir kanun yaptı ve (Ey Muhammed!) sana vahyettiğimizi, İbrahim'e, Musa'ya ve İsa'ya tavsiye buyurduğumuzu da şeriat kıldı. Şöyle ki: Dini doğru tutun ve onda ayrılığa düşmeyin. Fakat senin kendilerini davet ettiğin şey, müşriklere ağır geldi. Allah dilediğini kendine seçer ve kendisine yöneleni de doğru yola iletir. - +1 yıl
42:21 - Yoksa onların, Allah'ın dinde izin vermediği şeyi kendilerine meşru kılacak ortakları mı vardır? Eğer azabın ertelenmesine dair kesin yargı sözü olmasaydı, aralarında hemen hüküm verilir, işleri bitirilirdi. Gerçekten zalimler için acı bir azab vardır.
45:18 - Sonra (Ey Muhammed) seni din hususunda apaçık bir şeriat sahibi kıldık. Sen ona uy, bilmeyenlerin hevâ ve heveslerine uyma. sen şimdi diyorsunki haşa ALLAH bizim devlet işlerimize karışamaz acizdir he? - +1 yıl
ya bak ayri seylerden bahsedioruz diorum ben diorumki senin ulkendeki senin kitabina inanmayanlar sen ayet gosteriosun ben sana senin aklinla verecegin cevabi istiorum
- +1 yıl
1cisi osmanlı zamamında gayri müslüm kimseler vardı bunların inanclarına gelenek göreneklerine zarar ve ziyan edildimi?
- +1 yıl
verildi evet tamam o donemin nerdeyse tum ulkelerine gore daha buyuk hosgoru vardi ama o seriat sisteminin maksimum hosgorusu bu yani demek istedifim insanlarin farklarina degil ortak noktalarina odaklanan bir yasa kimseye farklarini hatirlatmayacak bir sistem
- +1 yıl
bak kardeşim idare diye birşey vardır eğer devletin başında sen varsan iidare sendededir ALLLAHIN emirleri ile idare ediceksin toplumun içindeki farklı kesimler bunları mecburi uymalıdır zaten bu yasalar ALLAHIN yasalarıdır ahmedin mehmedin yasası değil farkılılıkları unutturma demişssin hayır böle birşey sz konusu dğilki ALLAh bizzat kendisis ölemiştir kafirler birer pisliktir diye kaldıki yinede ALLAH onlara devlet içinde haklar ve özgürlükler tanımıştır rahmetinden şimdi atıyorum sen şuanda öyle bir kanun yapaocanki ülkendeki yahudi hristtiyan ateist v. b diger inanclardan kimse itiraz etmiyicek sahi böle bir kanun bulabilirmisin bana? ben sana sölyiim şeriyat şeriyat şeriyat
En İyi Cevaplar
müslüman olup şeriatı desteklememek olmaz ama? ? şeriatla laik sistem arasında ne fark var arkadaşlar? birincisinde dinini yaşamakta özgürsündür (birazda devletin anlayışına bağlı bu) ama ikincisinde mecbursundur.. peki diyelim şeriata geçtik nasıl geçeceğiz kim şeriatı denetleyecek? defalarca kez yolsuzluktan lekelenmiş hükümet mi? birbirlerini bazen kafirlikle, bidatçilikle, sapkınlıkla suçlayan türlü türlü hocalar mı? yoksa daha kendi dinini okuyup araştırmayan demokrasiyi bile kaldıramayan bizim millet mi? kaldı ki kralı gelse bankacılıktan (yani faizden) kurtaramaz ülkeyi yabancıların eline düşmüşüz.. peki ben içki içtim diye cezalandırılırken şeriat faize izin mi verecek? laikliğin nesi size batıyor anlamıyorum tamam müslümanız ok ama şeriat ülkelerinin hali ortada bunu nasıl açıklıyorsunuz ha türkiye farklıysa o da Atatürk sayesinde ne demişti şafak pavey ; ''çiçekli başörtüsü ve daracık pantolonuyla, Çamlıca parkının kuytularında, sevgilisiyle öpüşen genç kıza, özgürlüğünü Mustafa Kemal’e borçlusun '' biraz düşünün bu konuyu şov yapmayalım orta yerde
20 Yorumla
+1 yılŞeriat gelmezde..
' Kalır herşeye rağmen direnirim ' diyen arkadaslar neye direneceklerini biliyorlarmi acaba? Şeriat Kur'an dır. Allahın emridir. Kime direniyosun allaaseen ya :) komik olmayn. Gerçi böyle bir şıkkın olması daha komik ya neyse.133 Yorumla- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Eic 2 hatta 1
Şeriat Deyince Herkesin aklına Kara çarşaf.. Taşlanmış Recm edilmiş Adamalr.. Çirkin suratlı Hocalar... Heryerde maskeli askerler... Kerpiç evler.. Fakirlik geliyor... Kimsein aklında Fatih sultan mehmet gelmiyor...
5630 Yorumla- +1 yıl
benim aklıma hiçbişey gelmiyor l*n neden herkesin aklına bişey geliyor da benim aklıma hiçbişey gelmiyor :D
- +1 yıl
İşte ya Devam böyle devaam ❤ @Sonmermi
- +1 yıl
+1 balım :*
- +1 yıl
kanuniden sonra 8 padişah yeniçeriler tarafından indirilmiş.. ülkeyi deli padişahlar bile yönetmiş.. ATATÜRK e bile diktatör diye laf atanların aynı zamanda şeriat istemeside ayrı bir saçmalık.. cevap tabikide B
- +1 yıl
Osmanlı Devleti'nin şeriat sistemi ile yönetildiğini sanan bir nesilden üke için faydalı bireyler olmasını bekliyoruz ya.. Okuma yazma bilsin yeter abi o da bize yük olmasın diye..
- +1 yıl
Kiz senin yuregine gurban <3
İSTE YUREKLİ Bİ TURK :-) - +1 yıl
Ilk tefa bir cevabına hak veriyorum..
- +1 yıl
Çok haklısın şeriat demek Allah'ın kanunları ile hareket etmek demek bunun neresi kötü
- +1 yıl
Beni ne kadar şaşıttığını tahmin bile edemezsin.
- +1 yıl
şeriat ülkelerinin hangisi gelişmiş ki türkiyeye gelsin istiyorsunuz ben anlamıyorum derdiniz ne sizin?
- +1 yıl
İnsanın fikri neyse zikri de odur zaten. Böyle pislik düşünceler önce müslüman kesimden, sonra dindar dilimden çıkıyor. Ee iyiliği ve insanlığı sadece öteki taraf var diye yaparsan zihnindeki pisliği temizleyemezsin. Şaşırmıyorum ve tiksiniyorum. Şeriatda gelsin zaten padişahım çok yala diyecek köle çok, demokrasi sizin neyinize..
- +1 yıl
Seriat hirsizin elini kesiyormus,
Simdilerde adam hirsizi yakalasa direk oldurecek. - +1 yıl
Şeriat diyince herkes iran diyor iran şeriatla yönetiliyormuş gibi. Bizim Şeriat örneğimiz Osmanlıdır. Şeriat Allahın kuralları demektir ve bunları inkar etmenin sonunu da ancak Allah bilir. Allah hepimizi muhafaza eylesin
- +1 yıl
artıladım :) şeker :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Umarım şeriat gelir ve kendinden 40 yaş büyük bir adamın 4. Karısı olursun ya da cariye olma gibi bi secenegın de var be de olsa inandığın kitap bunları helal kıldı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Şeriat deyince akla suriyede yapılan recm cinayetleri geliyor (Bu ülke manihanist değil müslümandır) İrandaki 15 dakikalık mute nikahı ve olmayan insan hakları geleliyor ( iranda putperest değil müslümandır ki putperest dönemlerde dünyanın çevresini ölçmekle meşgüllerdi kendileri) 13 yaşındaki kızlarla evlenen amcalar geliyor aklıma.(bu sünnete neden uymuyorsunuz nasıl ümmetsiniz hala anlamam)
Bunlar islama uygun olan şeyler. Bunlar olmadan şeriat olmaz.
Osmanlı gelmeliymiş aklıma. Ki osmanlı hukuk sisteminde örfi hukuğu gözardı ediyorsunuz. Osmanlı yalnızca şeriatla yönetilmezdi. Örfi hukukta bulunan uygulama fetvaya ters değilse aynen uygulanırdı. Yine de meleklerin bacaklarının dikizlendiği gerekcesiyle rasathane yıkmalar felan görülmedi değil.
Şeriat isteyen kadın arkadaşım. Şu soruyu kendine sor. Bir adamın 4. karısı olmak ister misin. Evde 3 hatun daha var yani kocan haftada bir düşüyor sana. Yoksa istemez misin ya. Neden istemezsin Hz Haticeden daha mı degerli bir insansın da istemiyorsun. Sana bugun kimse karaçarşaf giyme demiyor buna rağmen giymiyorsunuz. Hem şeriat istiyorsunuz hem de hava karadıktan sonra sokağa utanmadan Çıkıyorsunuz. Bir kadının aksam ezanından sonra dısarı cıkmasının o cok istediin seriatdeki hükmü nedir? Hem istiyorsun hem niye cıkıyorsun.32 Yorumla- +1 yıl
eic buydu... herşeyin en iyisini akıllarında canlandırıyorlar kaldı ki karı kız kesen ya da faceden çıkmayanların şeriat istemesi de bir tuhaf değil mi? neymiş fatih sultan mehmet şeriatıymış :) herkes dilediğini yapmakta özgür ama ben tam anlamıyla şeriat yaşayan insanları pek gömüyorum etrafta ama lafa gelince olsun tabi olsun...
Cuheyne kabilesinden zina ederek hamile kalan bir kadın Hz Peygamber sallallahu aleyhi ve sellem'in huzuruna çıkarak
Had cezasını geciktirecek bir suç işledim cezamı ver dedi.
Bunun üzerine Nebiyyi Muhterem efendimiz kadının velisini çağırttı. Ve ona dedi ki
Bu kadına iyi davran. Doğum yapınca da bana getir
Adam tıpkı Hz. Peygamberin dediği gibi yaptı. Kadına iyi davrandı. Doğum yapınca da Allah Resulüne getirdi. Rasulullah Sallalahu aleyhi ve selem, kadının üzerine elbisesinin bağlanmasını emretti. Sonra recmedilmesi emrini verdi ve kadın recmedildi. Sonra da Resulu Ekrem kadının cenaze namazını kıldı. Bu duruma şaşıran Hz. Ömer
Ya Resulallah Zina etmiş bir kadının cenaze namazını mı kılıyorsun Bir başka ifadeyle "zina ettiği haldeYa Resulallah yine de onun cenaze namazını kılıyor musunuz diye sordu.
Hz. Ömer'in bu sorusuna Fahri Cihan Efendimiz şu cevabı verdi
Andolsun ki bu kadın öyle bir tövbe etti ki, şayet onun tövbesi Medine halkından yetmiş kişiye dağıtılsaydı onların hepsine yeterdi
Aziz ve Celil olan Allah'ın rızasını kazanmak için kendisini feda etmekten daha değerli bir şey biliyor musun ey Ömer.. siz hala iran şeriatı pkistan şeriatı üzerinden fikir yürütün benim zeki halkım33 Yorumla- +1 yıl
evet bı kıssayı dinlemiştim okumuştum
- +1 yıl
evwt dimi ne guzel bisey seriat kadini recm et peki adama ne ceza vermisler? ulan hem diosunuz allahin verdigi cani allah alir sonrada peygamberin ustelik tovbe eden bir kadini oldurmesini katletmesini iyi bisey olarak gosteriosunuz nasi bir kadfa bu yaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğır mı kaçtı gülüm Cumhuriyet, Özgürlük?
https://www.youtube.com/watch?v=D2NmiLRSiIU
Bir erkek böyle bir konu açsa neysede, bayanın açması çok ilginç.
Gelişim çağında olan bir ülkeyi geri çekmek hakikaten garip bir göz atalım bakalım şu istediğiniz şeriata ;
Zina yapan kadınları ölene kadar dövmek?
Aynı dinden olmayanları , şiddetle kınayıp çevrene yaklaştırmamak?
Sırf kız çocuğu doğdu diye diri diri mezara koymak?
Hırsızların , ellerini kesmek?
Kadın hastayı erkek muayene edemez !
Kadının boşama hakkı yoktur?
Bir kadın bir erkeğin ikinci üçüncü hatta dördüncü eşi olabilir?
Bunlar eski dönem değil yalnız, hala var bunlar.
Sana tek bir şey sorucam , bana dünyada şeriat ile yönetilipte iyi giden bir ülke göster?
Kimi göstericeksin?
Suudi Arabistan mi? Kadınların araba sürmesi bile yasak , calısması bile.
İran mı?
Afganistan mı
Endonezya mı?
Pakistan mı?
Göster , bana sadece düzgün bir tane ülke göster. :)
Seriatla yönetilen ülkeleride bi' araştır.
Bir b*k bilmeden boş boş konusun anca..
Son olarak ;
https://www.youtube.com/watch?v=D2NmiLRSiIU
Kolay gele.912 Yorumla- +1 yıl
hocam şu video süper eli sağlık
- +1 yıl
Evaaa ayip sana :/
Cevap sahibi+1 yılBen okuyorum zaten rahat ol sen tarih oncesi degil bu hala olan seyler. Sen daha Turkiyede ki davalardan haberin yoktur gidipte seriat olan ulkelerimi arastirican cahil seni. Ac bak bakiyim bu devirde bile kac vaka var iranda.
Soran+1 yılya ne anlamaz insanlarsınız ne arabistanı ve iranı. beyninizi yıkamışlar sizin. Şeriat anlayışınız değişsin artık. son kez yazıcam ÖĞERİNİN DE GELİN!! Gerçekten hiçbişey bilmiyorsunuz. Kız çocugunu gömmek nedir ya? Kuranda, Allahın kanunda mı var bu. Kan beynime sıçrıyor resmen! kadınların araba sürmesi yasakmış. Adamlar kafasına gör kanun koyuyo siz de seriat diye yiyosunuz. Vallahi sizin cahilliğinizle bas edilmez. Acıp bir Kuran okumadıgın belli.
Cevap sahibi+1 yılBen ogrenipte geldim zaten? Bak yukarsa gerekcelerimde yazdim sen baltalamaktan baska bir sik yapamamissin. Ben allahin kanununda bunlar var demedim seriat ulkelerinin sonu bu. O kadar destekliyosun bir tanr ulke goster bana hadi daha inandigin kurandaki mantigi kavrayamamissin otuyosun seriyat diye begenmiyosaniz siktirin gidin seriat ulkelerine tutan yok
Soran+1 yılŞeriat Allahın kanunudur. Ben Allahın kanunlarını savunmaktan başka hiçbir şey yapmıyorum. Anlamıyorsun, anlayamıyorsun, anlamaya da çalışmıyorsun. Kafandaki şeriat gerçek şeriat değil diyorum hala öğrendim, biliyorum naraları atıyosun. o yazdıkların şeriat kanunları değil. şeriat arabistan, irandaki gibi değil.
- +1 yıl
yahu hala kafandaki kanun gercek seriat degil diosun ben soruyorum bir tane gercek musluman goster hani sizin gercek islam vu degil bu da degil diosunuz ya bir tane gercek musluman s. ktir ettim ulkeyi yok yok uygulanamior bunu bir birey bile uygulayamazken devlet nasi uygalayacak
Cevap sahibi+1 yılUlan çakma tarikatçı.
Beni dinle, senin inancın ney? İslam !
Onların inancı ney. Hristiyan değil ya heralde onlarda Kur'an-ı Kerim'e inanıyor.
Geç bu ayakları geç , Kuranda ne yazıldığını ne istendiğini bende biliyorum.
Ülke şeriat ile yönetime geçse olucaklar aynı ordakiler gibi olucak.
Onu söylüyorum şeriatla sen nereyi neyi yönetiyosun olucaklar belli.
Sen kim oluyosunda burada gelip milletin dini inancını sorguluyosun onu söyle bana? Sen kimsin ki benim Müslümanlığımı sorguluyosun.
Önce Allah ile kul arasına girmemeyi öğren.
Sonra gelip ahkam kesersin.
Soran+1 yılsen kime ne yorum yapıyosun? ciddi soruyorum.
Cevap sahibi+1 yılSağda solda Müslümanım ayağına milletin kafayı ütülemekten senin beyinde yanmış yazık.
Soran+1 yılulan sizdeki de ne ironi be! sizdeki kafayı yasamak için ne içmek lazım acaba? şarap, rakı?
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞeriat falan istemiyoruz..
Sen, kendi vicdanını ve inancını, bu bollukta ve özgürlükte yönetemeyecek kadar koyun beyinliysen; başına illa ki bir çoban istiyorsan sktir git İran orada.. Ama orada da böyle konuşturmazlar adamı, tıkarlar eve..
Millet adam kesiyor, bebek kesiyor ve Şeriat diyor, bizim yobazlar hala Şeriat derdinde.
Bu dünya üzerinde, Şeriat'ı hiç bir topluluk gerektiği gibi uygulamayacağı için, resmen salaklık yapıyorsun.
Aslında, senin gibi insanlarla aynı topraklarda doğdum diye utanıyorum bir nevi..
Şeriat geldiğinde, tanımadığın adamlar sokakta ''başını ört lan'' diye taciz ettiği zaman anlayacaksın ne. ok yedim ben diye..
Oksijen israfları, pislikler!103 Yorumla- +1 yıl
al işte bir oksijen yoksunu daha ya bunların cogu münafık veya kafir oluyor küfür tek millet:D
- +1 yıl
IWil adi l*n oradan siz çok temizsiniz ya kendinize bir bakın ondan sonra konuşun.. Müslümanlığı savunuyor adı altında arkadan paraları götürenler kim? ve sözde kapalı ama içi pislik fesat kin dolu ve aklı fikri sekse çalışan da var sözde kapalı ama aklı fikri oraya çalışan..! Kendinize bir bakın önce sonra gelin bize kafir deyin.. Bende müslüman evladı olarak kesinlik ile şeriatı istemem..!
Zira İslam yalnızca şeriat ile yaşanmıyor ;).. - +1 yıl
benide hemen tayyipci yaptyın he sen git onu tayyipci kıllara söle bebiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılALLAHIMA binlerce kez şükrederdim şıkları böle koyduguna göre kesin ateistsin neyse yapcak birşey yok sen ozaman b veya 1 şıkıını seçerdin saff 8. Onlar, Allah'ın nurunu ağızlarıyla söndürmek istiyorlar. Oysa Allah, kendi nurunu tamamlayıcıdır; kafirler hoş görmese bile. Şüphe yok ki, içinde rehberlik, kalp ve gönülleri aydınlatıcı belgeler bulunan Tevrat'ı biz indirdik. Kendilerini Allah'a teslim eden peygamberler, Yahudiler arasında, onunla hükmederlerdi. Allah'ın kitabını korumaları, kendilerinden istendiği için, Rablerine teslim olmuş kimseler ve alimler de, onunla hüküm verirlerdi. Bu sayılanların hepsi, o kitabın doğru olduğuna şahit idiler. Bu sebeple, ey İsrailoğulları! İnsanlardan korkmayın, yalnız benden korkun ve benim mesajlarımı, değersiz bir kazanç karşılığı değiştirmeyin. Çünkü, Allah'ın indirdiği ile hüküm vermeyenler, benim tarafımdan gönderilen gerçekleri örtbas etmiş olan kâfirlerdir. şimdi gelen eksileri görün siz;)
22 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef yanlis tahmin ben de seriat gelsin istiyorum
Cevap sahibi+1 yılOzaman ALLAH sen ve senin gibilerdne razı olsun gelsin tabi ALLAHIN hükmü budur bu kara cahiller irandaki şiaları veada arabistanki suudları şeriyat uyguyolar sanıyolar ama onlar vebalin büyügünü alıyolar ALLAHIN şeriyatını yanlış tanıyıolar şeriyatı tüm pegyamberler uygulamıoştır en son ecdadımız osmanlı uygulamıştı. Maide 50-Hâlâ mı cahiliyet devrinin hükmünü aramadalar? Gerçeği, şüphesiz bir sûrette bilenler yanında hükmü, Allah'tan daha güzel olan kimdir ki? bugün demokrasi denilen şey isnan kanunlarının ürünüdür beşeri kanunlar kusurludur adaletsizdir bugün suçluya doğru düzgün ceza verilmez hemde adil degildir cogunuda salıyolar
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞeriat Allah'ın koyduğu kanunlar, emin olun şeraitı kötüleyenler laiklik iyi diyorsunuz ya emin olun bu karşı gelmeniz savaşmanızı Rabbim size çok ağır ödetecek. En mükemmel din Peygamberimize gelen İslam dinidir. Peygamberimiz kötülükleri nefsinizde arayın iyilikleri dinde arayaın demiştir. Bu ülkeyi kuran şahış dünya tarihinde eşine az rastlanır bir olaya imza atmıştır. Dinimize savaş açmıştır. Bütün kurumları yok etmekle kalmamış atalarımızın mezar taşlarını okuyamaz hale getirmiştir. Dinimize, dilimize, geleneklerimizi yok etmek için ingilizler ile ortak çalışmıştır. Keşke şeriat gelse. Kimse hırsızlık yapamaz. Fuhuşa sürüklenmez. Devlete isyan edemez. Ana babayı karşı gelmez. Başkasının olana sarkıntılık edemez. İntihar edemez (Bilir ki ebedi cehennem de yanacak) Şeriat istiyorum.. Şeriata savaşlar ahirette yüzlerinize inşaallah tükürürüm.
60 Yorumla Şeriatı destekliyosun burada ne işin var a. q.. kızlar soruyoru sitesi burası semerkand gençliği değil laik ozgur kız erkek kardeşligine inanılan bir yer şeriat konuşuyosun * git namazını kıl ulan agzımı bozmıycam diye direniyorum şeriat geldiginde klavyeye dokundugun parmaklarını gozune sokarlar burdaki erkeklerin profiline baktıgında kafanı ucururlar biliyomusun çarşafla değil saçlarıyla seviyoruz biz kızlarımızı sen ve senin gibiler istediginiz gibi yaşayın ya da burada yokya şimdi yurtdışı sorusunu alın ustune cık git olan yerde yaşa şeytansınız hepiniz yemin ederim.. İsrail Yahudi şeriati ile yaşıyor.. Dikkat edin bizdeki şeriat sisteminde kadın evdeki şişme mankendir sikersin sadece canlıdır zevk almasın zina yapmasın diye sünnet edilir yemek yapar karnında sıpa sırtında sopa isteyin a. q gote giren şemsiyeyi gorursunuz nede olsa...
44 Yorumla
Soran+1 yılBeyinsiz acip kuran okudun mu bir kere orda yaziyomu dediklerin? ayni zamanda ben bu sitede gördüğün gibi Allahin kurallarini savunuyorum. bir nevi kalemimle cihad. ayni zamanda şeytan Allahin karsisinda olandir tipki senin gibi
- +1 yıl
Yanlışsın siz ve sizin gibiler kurana göre yaşasaydınız ben kışkırttım seni şu an bana bir musluman gibi yaklaşmalıydın.. Hatalısın kuranı oku ama kuranın ilk başında ne yazıyo oku başka şeylerde oku ilim ogren sen ne ogreniyosun kız kocasından başkasına vermiş mi acaba adam yavşak karısını aldatmışmı işidde cihadcı dimi cihad nedir biliyomusun sen sen biliyo olan anlamına burada değil gidip filistinde yapardın bunu ne oldu yemiyo dimi totolarınız israil muslumanların yagından sabun yapıyo sana satıyo doğal dabun diye yıkanıyosun cihad diyosun senden daha fazla okumuşumdur yuce Allah biliyorki ben insanları insan oldukları için seviyorum yuce peygamberimiz bir hadisinde kara kıyafetli kara bayraklı uzun sakallı sarıklı cihad edicez diyen adamlar gelecek insanları benim adımı kulla arak kandıracaklar yanlarında bulunmayınız lanetlerine ortak olursunuz demiş sen ve senin gibiler bunlar işidçiler gibiler bu bahsettikleri...
Soran+1 yılben cihadcıyım Allahın adını yaymaya çaşılıyorum kendi çapımda. fakat işid gibi kafa kesenleri asla savunmuyorum. Asla! bak ne diyorum kalemimle cihad. benim anlamadıgım her lafında Allah diyip Allahın kurallarını nasıl istemiyosun? büyük ironi. ne yazsam boş!
- +1 yıl
Sizin ki boş benn zaten biliyorum o kuralları sen hangi kuraldan basediyosunki akşama kadar milletin sikinin ağzından duşmedigi bir platformda (internet) gezip allahın kuralları demeyin bana cihad onların yaptıgıda onlara sor allahın kuralları git sor sordunmu hiç bir işid savunucusuna burada cahil insan yok herkes biliyor allahın adını dayatarak millete burada bişeyleri ogretmeye çalışma burada herkes bir muslumanlık dini olduğunu allahnoldugunu biliyor sen git bu muhabbeti facebookta saçma sapan akp gençliknsitelerinde yap.. Burası be sana nede kullandıgın zatlatın isimlerine layık bir yer misyonu farklı sitenin kızların sorularına cevap aranıyor dünya ülke sorunlarına deil... burada değil anladınmı.. burada değil burada değil burada değil burada deil...
+1 yılşeriat geriye gitmektir beyler bayanlar. hangi müslüman devlet ileriye gitmiş ki şeriat gelince türkiye gelişsin büyüsün. sene 2014 hala şeriat diyorlar ya daha kendi görüşünü söylerken bile gizleniyor nefret ederim dincilerden de senin gibi şeriatcı insanlardan da.
218 Yorumla- +1 yıl
atalarımız 3 kıtaya hükmetti şimdi 3 tane meclisteki köpeğe laf geçiremiyor insanlar kanunları beşeridir kusurludur lakin ALLAHIN kanunları adaletli ve kusursuzdur fark bu siz iranda ve arabistankini şeriyat sandıkca Türkiye ileri gitmiyicek
- +1 yıl
hahahah ya offf allahı büyük harflerle yazıp cennetten vip aldın hadi yine iyisin :) atalarımız taa ne zaman etti adı üstünde yıllar önce. şimdi hangi müslüman ülke ilerde kardeşim hepsi batıya bakıyor batı şunu yapın diyor bütün şeriat din iman bitiyor hemen onların dediği oluyor. aklınız fikriniz din olmuş sizin bu şeriat kafalı insanlar yerine okuyup ülkeyi bilimle geliştiricek insanlar olsaydı o batılılar bizi dinlerlerdi biz onları değil.
- +1 yıl
tüh gitti tüm sevaplar :(
- +1 yıl
al işte şeriat istemiyorum diyince bile adam demicem insanın aklına seks eşcinsellik geliyor. şeriat isteyenlerin kafası işte bundan ibaret * g*t meme.
- +1 yıl
Şeriatı savunduğum yok lakin ileri gitmek için dinmi değiştireceğiz? Müslümanların rahat bırakıldığını görmedim tarih boyunca birtek osmanlı zamanında huzurluydular... Bu arada 600 senelik bir devlet müslümandı... Yakın tarihe bakınca kimlerin geri götürdüğünü görüyoruz... Herkes özgürce yaşamalı ülke yönetimi din işinden elini çekmeli..
- +1 yıl
din değiştirelim demedim ki. tamam ülke müslüman işte nedir yani şeriat gelsin o gelsin bu gelsin. az önceki çocuğun yazdığını okudun mu sen geysin seks yapamicaksın dedi bana. bana okumuş etmiş insan gelsin şeriat istiyorum desin eyvallah şuna bak hayır hadi geyin biri şeriat istemiyorum dedi şeriat gelince yapamicakmış ulan şu an müslüman değil miyiz köpeğe eşeğe 5 yaşındaki bebeğe tecavüz ediyorlar müslüman ülke bide burası
şeriat kuranın emri değildir. şeriat hükümleri islamın ortaya çıkışından ve hz. muhammedin vefatından 100 yıl sonra ortaya konmuş kanunlardır. bu kanunların çoğu sümerlere kadar dayanan ve sosyal yollarla miras alınmış kurallardır. yani sevgili cahil cühela soran hiç de senin sandığın gibi şeriat ile islam aynı kefede değildir.
bazı gerizekalılar şeriat lafının kuranda geçtiğini söylerler. bu doğru. mesela kuranın bir yerinde "isa ile musanın getirdiklerini de şeriat ettik" denmektedir. bu isa ile musanın getirdiği kuralların da islamda geçerli olduğu anlamına gelir. yoksa günümüzde bize dayatılan şeriatın kuranda geçtiği anlamına gelmez.
biliyorum bunlar senin için kompleks konular. anlaman zor. bu yüzden anlamadan dinlemeden bana saldırmanı anlayışa karşılayacağım.
esasa gelirsek. dünyadan yaşayan bütün insanların senin dinine tabi olduğunu mu sanıyorsun? ya diğer dinlere mensup insanlar da kendi inançlarını sana dayatsalar? nasıl olur? hoşuna gider mi?16 Yorumla- +1 yıl
ahahahaha :Ddd ulan bunlar ne içiyor aynısından istiyorum şeriyat kuran emirleri deigldir ALLA alla bakın beyler imamı azamın bilmem kacıncı kusaktan müctehid torunu gelmiş bize güzel bir yazı yazmış bulunmaz nimet bunları öüğrenin şeriyat kuran emirleri değildir :DDd
- +1 yıl
arapçayı bilsen neolcak hatim etsen neoclak anlamadıktan sonra essek yine essek onlar seni kurtaracakmı sanıyorsun nicfe alimler vardı yoldan saptılar itikadlarını bozup kafir gittiler sen nesinki?
- +1 yıl
@Iwillwishfordying işte zeka seninki kadar düşük olunca söyleneni de anlamaz. ben arapçayı iyi biliyorum. dolayısıyla bu konuda birşey konuşursam bir dayanağım vardır. senin dayanağın ne? iki kelime arapça biliyor musun?
peki ben bunları niye söylüyorum? senin zeka seviyendeki insanlar kendi dinlerini bile bilmiyorlar diye. eminimki okuyup öğrenmek senin için çok büyük bir külfettir. onun yerine ordan burdan duyduklarınla gelir ahkam kesersin. şeriat diye yutturulan şeyin sümerlerden devşirme kanunlar olduğunu senin anlama mümkün mü? böyle bir ihtimal var mı? zekanın bunu anlaması algılaması mümkün mü? hani eşşek yine eşşek demişsinya. o eşşeğe evin yolu öğretilebiliyor. yani belli bir zekası var. düşünsene o beğenmediğin eşek bile senden daha zeki. senin için çok acı değil mi? - +1 yıl
2 kelime arapça bilmediğimi nerden biliyorsun? ayrıca arapça biliyorsan bunu iyi şekile kulalnıp bana acıklama yapabilirdin ama yok ben oolmayan ilmimle ezerim diyosan ayrı sahi tefsir filan okusan zaten gerçeği öğrenceksin ne okdugundan belli degilki kalkımış şeriyatın yok şeyh meh işi oldugun sölyiicek kadar acissin hiç Peygamberlerin kuranda geçen kıssalarını okumadınmı? ordaki pegyamberlerin uyguladıgı şeriyatı görmedinmi? peygamber efendimizin uyguladıgı neydi?
- +1 yıl
gerçekten bu konuyu tartışacak kapasitede değilsin. bunu kabul edip susmak yerine neden hala direniyorsun? ben sana şehy meyh mi dedim? kıssalar da şeriat mı anlatılıyor? kıssa arapçada hikaye demektir. kuranda geçen ve geçmiş (hz. muhammedden önce) yaşamış peygamberlerin ve bazen de peygamber olmayanların hayatından hikayeleri anlatır. burada şeriatın kökeninden bahsetmez. şeriatın sümerlerden gelip gelmediğini de kuranı okuyarak anlayamazsın. tarih bilgisi gerekir. okumak araştırmak ve en önemlisi de okuduğunu anlayacak bir zekaya sahip olmak gerekir.
ayrıca günümüze şeriat olarak ulaşan kanunlar bütünü peygamberin ölümünden uzunca yıllar sonra oluşturulmuştur. yani şeriat peygamberin uyguladığı birşey falan değil.
son olarak dünyada yaşayan herkesi müslüman mı sanıyorsun? neden diğer insanlar senin inancına göre yaşamak istesin? iki dk düşün. bakalım becerebilecek misin?
Kahrolsun şeriat. Yasasin Laiklik. Kanimin son damlasina kadar direnirim. Seriatla yönetilen ülkeler goz önünde. Adam asip kesiyorlar. Bu mu din bu mu iman? Sizi toprak kabul etmez lan. Şeriat diye diye gidin kendi basinizi yiyin. Hepinizin köküne kibrit suyu.
64 Yorumla
Soran+1 yıldoğru toprak seni kesin kabul eder. ulan bişe demicem demicem de otur yasadığın hayatı gözden gecir lütfen bana değil kendine cevap ver aynı zamanda. seriatın ne oldugunu bilmeyen cahiller konusmasın diyorum konusuyorlar. e tabi hata ben de anlamaycakları zaten belli değil mi?
- +1 yıl
Cevabimin altina yorum yapan hic bahsetme özelliğini kullanip seni kaaleye almayacagim. Ben tecavüze ugrasamda, yakinlarim oldurulsede adilane bir şekilde hukuki işlem baslatirim. Hakkimi ararim. Allahin emrettiği seriat , kadinlari linç ettirmek, din uğruna insan katletmek değildir. Beni tanimadan yargilayamazsin. Ahlaksizlik? Acilimini ogrende gel. Eğer bu kisitlama ve baski yayginlasirsa insanlar duygularini bastiracak, asil o zaman isin içinden cikilmayacak ahlaksizliklar boy gösterecek. Yobaza laf anlatacagina duvara anlat. Soran guncellemede şeriata karsi olanlari yobaz diye nitelendirmissin. Manasi ile birebir bagdasan sizlersiniz ama. Bu tutumundan eğitim seviyen az çok tahmin ediliyor. Mazur görüyorum
- +1 yıl
@Iwillwishfordying bir başka embesil de sensin.. okulda okutulan tarih yalanmış.. ESAS YALAN OLAN SİZİN ALAYINIZ * embesilleri.. git arabistana yaşa şeriatını güle güle..
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bir insan nasil olur da seriati destekler? Yobazsiniz da bu kadari da fazla degil mi? Osmanli seriatla yonetiliyordu ve sonra ne oldugunu hepimiz biliyoruz. O begenmediginiz Ataturk gelip ulkeyi kurtarmasaydi, kurtarmakla kalmayip devleti yillarca somuren, yikilisini saglayan seriati kaldirmasaydi şu an dininizi yasayamazdiniz. Kafatasinizin icindekini kullanin.
83 Yorumla- +1 yıl
he ya o olmsaydı suanda senin adın melisa olurdu? sahi melisa gavur ismi degilmiydi o olmasaydı başkası olcaktı ayrıca atatürk ülkeyi arkadan vurmuştur veahdettinin emriyle kurtulus savasıonı başlatmaya fgitmiştir sizin okudugunz tarih kitaplarında yalandan ibarettir uyanın
- +1 yıl
Musluman misin? Merak ettim musluman boyle cevap veremez. Degilsen yorumu yok say.
Cevap sahibi+1 yılEvet muslumanim ve imam hatipli birinin kiziyim ve babamin gorusleri de benimkilerle ayni. Yobazlik yapip Ataturk dusmanligi yapmaniz islamin yayilmasini engellemekten dinimizi antisempatik gostermekten baska birsey yapmiyor. Vatanini kurtarmis adami sevmek senin dinini azaltmaz. Arkadan vurmus diyen kisiye de sunlari yaziyorum. Genelde senin gibi vatan haini *bnelerle muhattap olmam ama madem yazmissin. Oncelikle senin beyninin alamayacagi kadar tarihle ilgileniyorum, hatta okuyorum. bir s*k bilmeden orda burada duydugun Ataturk dusmanlarinin yalanlarina inanip burada millete uyanin cagrisi yapacak bir insanla ayni ulkede yasamaktan utaniyorum. Seriat istiyorsan git Arabistana. Atalarimiz bu ulkeyi gelip tekrar icine edin diye kanlariyla kurtarmadi.
Anayasal duzeni kanunlari yasalari bile kendi zevklerine qore uygulayan yoneticilerin olduqu bir ulkede seriati nasil uygulamayi dusunuosunz? Seriat baklava calanin kolunun kesildiqi ama devletin milyonlarini calanlarinin aklandiqi bir sistem deqildir. Kaldiki bu ulkede seriati uygulamak demek ulkedeki kadin nufusunun en az yarisinin ceza alip kirbaclanmasi taslanmasi demektir. Demokrasiye ozgurluklere sahip cikin savununda en azindan gelecek nesillere borc diainda birakablceqimiz deqerli bse olsun!
00 Yorumla
+1 yılşeriat gelince bu siteyi de zor görürsün:)))))))))))))))))
bu ülkeye şeriat gelsin de camiye gitmeyenlerin kafasını keselim açık giyinen kadınları kırbaçlayalım fikrinde IŞİD ZİHNİYETİNDE bir sürü kişi var
gelirse büyük kan çıkar toplumda.. ayrıca gerçek şeriatta uygulanmaz... ben istemem gelmesini. böyle herkes rahat yaşıyor dinini30 Yorumla
+1 yıl32 Yorumla
Soran+1 yılAllahın izniyle :)))
- +1 yıl
Ya abi yorumda fotograf nasil atiliyo
Yahu ülkeye şeriat gelse başka dinde olanlar, inanmayanlar nolacak? Senin dinin sana, benim dinim bana anlayışıyla mı gidecek sence sistem? Dini yönetimin hüküm sürdüğü hangi ülkede barış huzur adalet var? Bir de laik ülkelere bak. Şimdi sana veya başkasına karışmaya inancını sorgulamaya kimsenin hakkı yok ama şeriat gelirse müslüman olmayanlar rahat edebilecek mi sence? Sen namaz kıldın oruç tuttun diye seni engelleyen oldu mu? Ama şeriat olsa namaz kılmadı, oruç tutmadı diye ne akıl almaz cezalar olur. Bırak kimsenin kimseye karışmadığı bu laik sistemle devam edelim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılŞeriat gelse, yaşamıma bu ülkemizde devam ederim... Esas Allahın bizzat kendi koyduğu kanundan neden çekineyim? ahirette ne edilecek orda Allahın kanunlarından başka kanunmu olacak? :)) ne derler? yarası olan gocunsun, kanunlara uyan ise ömür boyu huzurla yaşasın.
32 Yorumla- +1 yıl
Paşam allahın koyduğu kanunlarmı sence hz. omer cahiliye doneminde kızını gomdugu için azap cekmedimi şimdi burada bır kız çocuğu çıkmış iki gram beyniyle cihad yapıyırum diyo milletin sikinin ağzından duşmedigi bir sitede şeriat savunan şeriatinden ne beklersin padişahım çok yaşa yapanlar bunlar cumhurbaşkanı geçiyor terbiyesiz sigara içiyor hala zabıta ceza yazsın diyen adam allahın hangi emrini duzgun uyguladıki şimdiye kadar bunu duzgun yapsın...
- +1 yıl
Genel bir açıklama yaptım, bireysel olarak bu vb. konularda veya kulluk olarak hatalarımız çok :( düşe kalka yola tövbe ederek ve ümitle korku arasında yaşayarak ecelimizi bekliyeceğiz...
Bu öyle bir dünyaki ve ahir zaman... alimden zalim, zalimden alim doğuyor.
Önce kendi hatalarımıza bakıcaz kardeş.
Şeriatın gelmesinden memnun olacak bu kadar cahil varken gelmesinin ya da gelmemesinin de bir anlamı yok zaten. Utanç duyuyorum bu zihniyetten.
İşin daha da komik tarafı şeriatin gelmesini isteyen kızlar da var :) Bizdeki bu cehalet var olduğu sürece bize her şey müstehak!65 Yorumla- +1 yıl
Atatürkü sevmiyorsan onun kurduğu bu ülkeden * git ozaman
- +1 yıl
kardeş kusura bakma yanlışlıkla sana geldi yorum şerefsizin birine atacadım sana geldi özürdilerim
Neden şıklara olumlu bir şık yazmadın? Ben şeriati desteklerim. Allah'ın kanunları kulun kanunlarına bin basar.
34 Yorumla
Soran+1 yılc şıkkı olumlu değil mi?
Soran+1 yıl:D:D belirtin o zaman :)
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılUlan zaten inançsızım. Hani bana haram yok. Bu bana sözde dayatma yapacak iran tipi oksijen israflarından öldürebildiğim kadarını öldürürüm. Öldüren de çıkar dimi, sonuçta allah korkumuz yok bizim ha?
Yapay seleksiyon şart size. Bu ne hal la? Hay lanet olsun, bir arpa boyu yol alınmayacak mı?
Gene sinirlendim akşam akşam. Sorsan bir de saygılılar. Saygınıza... bip bip bip21 Yorumla- +1 yıl
Mk bolelerinin ne saygisi ya
Şeriat isteyenlerin çoğunlukta olması beni umutlandırdı. istemeyenlerin ise cahilliğinden istemediğini düşünüyorum. Müslümanım dediği halde Hilafet istemeyenden daha ahmak yoktur.
55 Yorumla
Soran+1 yılUmutluyum gerçekten gözlerim yasarıyor mutlu oluyorum. Allah yavaş yavaş nurunu tamamlıcak inşallah :)
- +1 yıl
şüphesiz kardeşim gerçekten durum vahim fıkıh hocam demişti Türkiyenin yüzde 70i kafirdir dedide şimdi aklıma geliyor hepsinin itikadı bozuk
- +1 yıl
5:48 - Sana da (ey Muhammed) geçmiş kitapları tasdik eden ve onları kollayıp koruyan Kitab (Kur'ân) ı hak ile indirdik. Onların aralarında Allah'ın indirdiği ile hükmet. Onların arzu ve heveslerine uyarak, sana gelen haktan sapma. Biz, herbiriniz için bir şeriat ve yol belirledik. Eğer Allah dileseydi sizi tek bir ümmet yapardı, fakat size verdiklerinde sizi denemek istedi. Öyleyse iyiliklere koşun. Hepinizin dönüşü Allah'adır. O, ihtilafa düştüğünüz şeyleri size haber verir.
42:13 - Allah dinden Nuh'a tavsiye buyurduğu şeyi sizin için de bir kanun yaptı ve (Ey Muhammed!) sana vahyettiğimizi, İbrahim'e, Musa'ya ve İsa'ya tavsiye buyurduğumuzu da şeriat kıldı. Şöyle ki: Dini doğru tutun ve onda ayrılığa düşmeyin. Fakat senin kendilerini davet ettiğin şey, müşriklere ağır geldi. Allah dilediğini kendine seçer ve kendisine yöneleni de doğru yola iletir. - +1 yıl
42:21 - Yoksa onların, Allah'ın dinde izin vermediği şeyi kendilerine meşru kılacak ortakları mı vardır? Eğer azabın ertelenmesine dair kesin yargı sözü olmasaydı, aralarında hemen hüküm verilir, işleri bitirilirdi. Gerçekten zalimler için acı bir azab vardır.
45:18 - Sonra (Ey Muhammed) seni din hususunda apaçık bir şeriat sahibi kıldık. Sen ona uy, bilmeyenlerin hevâ ve heveslerine uyma.
Şeriatcılar şeriati istemeyeni yobaz bellemiş tövbe yarabbim dünyanın çivisi çıkmış..
Ben müslümanım ama şeriatı istemiyorum günahı boynuma sizi ilgilendiren birşeymi var neyin kaşıntısı bu batıyormu özgürlük?
Laik olmak dinsiz olmak değildir kafanıza sokun bunu, şu an burada fikirlerinizi bukadar rahat paylaşabiliyorsanız bu tamamen laikliğin getirisidir gerçi siz 5 kadın bir adama köle olmayı hakeden özgürlükten uzak sadece erkeklerin tabularını doldurmayı seversiniz ama malesef imkanlarımız özgür olmanızdan geriye gidemiyor haketmesenizde!
Cevaba gelecek olursak ne yurt dışına çıkarım nede kabullenirim burası benimde ülkem ve sizin gibi beynimi kullanmadan yaşamak istemiyorum sonuna kadarda savaşırım..
Ha bu arada bukadar basit bir soru sorarken bile gizli takılmamızdaki özgüveninize hayran kaldım, bu şeriat manyaklığı yoğun özgüven ve kişilik eksikliğinden geliyor anlaşılan malum rahat insanları kıskanıyorsunuz16 Yorumla- +1 yıl
günahım boyuma değil kardeşim şeriyat ALLAHIN emridir şeriyatı kabul etmeyen ALLAHIN hüklmünü ayetini kabul etmeyip dinde cıkmıştır bu günah değil mürtedliktir az akıllı olun
- +1 yıl
Tamamda birader hepsi senin dediğin gibi olsun hadi eyvallah. ben diyorumki sadece sizin gibi sarıklılarmı yaşıyor bu ülkede? Ben bu ülkenin öz evladı olaram şeriat ı kesinlikle istemiyorum.
Bu arada kimsenin müslümanlığını yargılamak karar vermek kimseye düşmez, bana görede sizin gibiler müslüman değil islamı kendi çıkarlarına göee yontan din istismarcıları ama bunu sürekli sizin gibi başınıza kakmıyorum.
Parayla imankn kimde olduğu belli olmaz cozutmayın - +1 yıl
Kendi çıkaranıdamı şaka yapıyosun? Peygamber efendimizin şeriyatını istemekle nasıl bir çıkar peşinde olabiliriz ifitranın bukadarı haddini aşıyorsun
- +1 yıl
Kardeşim kıvırtma
Kadin olarak ezilmek gururunun kirilmasi kocanin iki uc esinin olmasi bunlari kabul ediyosan direk seriat olan ulkeye git sanki cok mutlu huzurlusun bu gelsin iyice mutlu olalim ulke olarak !! Kerpic evler fakirlik olmasada bunlar kesin olur yine oluyo ama yasallasinca nolcak acaba
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılşu an şeriatla yönetilen örnek bir müslüman ülke söyleyebilirmisin eğer varsa öyle bir yer sen ve senin gibiler gitsin orda yaşasın Türkiyenin gelişmesinde büyük engel şeriat isteyen yobaz beyinlerdir bu aralar sesleri çok çıkıyo bunların sebebide müslüman görünümlü hursızların ülkeyi yönetmesidir.
37 Yorumla- +1 yıl
şeriyat şuanda dünyanın hiçbir yerinde yok lakin siz in gibi geriler şeriyatı iranda ve arabistanda oldugu gibi sandıgı müddetçe sizin kör zihniyetten arınmadıkca huzura eremiyicez
- +1 yıl
Dünyada hiçbiryerde yok Türkiye şeriatla yönetilsin diyorsun yani ya nasıl bir kafa yapınız var sizin hayatımda ilk defa bağnaz biri kör zihniyetli dedi bana :) bak küçücük çocuk sen ve senin gibilerden çok daha mantıklı düşünebiliyo https://www.youtube.com/watch?v=_p9s1h6cETg
- +1 yıl
@Iwillwishfordying
- +1 yıl
1cisi şeriyat için birlik beraberlik lazım ümmedinbu olmadan gelmez daha br çok şartı var ayrıca attgın videou umrumdamı sanıyorsun?
- +1 yıl
Tamam sen haklısın şeriat en mükemmel yönetim şekli ama dünyada kullanan yok işte kullandığını zanneden İran arabistan vb ülkelerde yanlış yapıyo gitte onlara doğrusunu öğret sen ve senin gibi düşüneneleride al yanına mutlu mesut yaşayın Türkiye ye hiçbir zaman şeriat gelemez boşuna umutla bekleme yazık etme kendine
- +1 yıl
@Iwillwishfordying .
- +1 yıl
şüphe yok ahirette hepinizle görşeceğiz:)
Ben şeriati istemiyorum diyen kafirdir. çünkü kuran-ı kerimde bu geciyor. ayettir ve ayeti inkar edende kafir oluyor. ALLAH muhafaza arkadaslar..
Şeriat : Genel anlamı ALLAH (C. C)'ın Emir ve yasaklarıdır. yani Kanunları.. Kafa kesmek, kol kesmek gibi sözlerle insanları şeriate, Ayete inkara sürüklüyorlar.. ALLAH hiç kimseye bilerek kötülük yaptırmaz, iyiyi, doğruyu söyler, bunları yapip yapmamayıda bize bırakır.10 Yorumla
+1 yılKimse benim hayatima karisamaz ben seriat kanunlarini kabul etmiyorum l*n bir bayan tecavuze urasa zina yapti der oldururler boyle yasalarin bu daha en kucuk ornej simdi sen aman efendim gercek seriat oyle degil deme islamin icini disini bilen araplari goruyoruz
54 Yorumla- +1 yıl
bir git birader islam orda git doya doya yasa seriatini
- +1 yıl
Sen fiktir ggit her turlu pisligi yaparsin burada kari kiz pesinde kosarsin sonra seriat istersin turkiye laik ulkedir seriat isteyen fiktir olsun bu ulkeden
İstediğini düşünebilirsin ama ne dini nede ordusal kuralların benim yaşamımı kısıtlamasına engellemesine izin verecek değilim. Ama bu benimle ilgili. Asıl merak ettiğimse neden herkes başkasının bacak arasında olup bitenlerde bu kadar uğraşıyor. Özellikle de şeriatçılar. Çünkü şeriatçılar hepimizden daha çok günaha meyilli beynine söz geçiremeyen insanlardır. Ve ahlaksızlardır.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Ben kesinlik ile şeriatın gelmesini istemem, zira İslam sadece şeriat ile yaşanmıyor şeriat devleti çok kısıtlayıcı ve çok dar görüşlü bir zihniyete sahip. Güzel bir şekilde baş örtüsünü takarsın kapalı giyinirsin eyvallah çokta güzel yakışır. ama öyle çarşafta ne ya yok hiç iyi değil.. ;)
01 Yorumla- +1 yıl
dar görüşlü biraz açıklarmısın?
+1 yılŞeriatı zaten getirmeye çalışıyorlar, ama günümüz toplumu buna uygun değil. Bu saatten sonra hiçbir seküler ülkeye şeriat gelemez. Getirmeye çalışırlarsa çok ağır sonuçları olur. Uygulanamaz zaten.
Ben şuanda ne yapmak istiyorsan onu yapardım. Yani yurtdışına kaçardım.10 Yorumla
+1 yılŞeriat Allah c. c nizamı ; Allah c. c bizleri bir kirli damla sudan yarattı ise kendi nizamı insana neden zor gelsin.
Şuanda ülkemizde Şeriat sistemi gelse işlevsel olmaz. Çünkü Şeriat uygulanması için şeriatı halkın bilmesi gerek yani misal adam 60 sene şeriata karşı yaşamış ilmi hiç bir bilgisi yok bu adamı şeriatle yargılanamaz.
Şeriat için önce Eğitim Gerekli.32 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
bugün şeriat geliyorum çığırtakanlığı atan ve bundan korkanlar cehalet kurbanı. burada bakıyorum şeriat geriye gitmektir diyorlar.
Şimdi şöyle birşey var, Şeriatçı bir insanım. Ama baştakilerin yaptıklarına baktıkça, bu adamların getireceği şeriat gelmez olsun diyorum. Baştakiler adam olmadıktan sonra tüm sistemlerin zararlı olduğuna inanıyorum. Bu yüzden şeriatı kendi içimde yaşamaya çalışırım.
20 Yorumlaşeriat gelse ne olacak? madenlerde insanlarmı ölmeyecek? ALLAH korkusu mu olacak? Gerçekten dine sahip çıkıp o şekildemi yaşayacak? Bankalarmı hortumlanmayacak? açlıkta simit çalan çoçuğun eli kol dilimi kesilecek? ya da imrendiğimiz Bir alman bir isveç bir japon insanı gibi işine ülkesine sadakatlimi olacak? Cumhuriyetçi laik biriyim ALLAH korkusu olmadıktan sonra boş işler. O yüzden birşey yapmazdım yaşıyorsam aynen devam ederdim Sahtekar din istirmacıları düşünsün.
21 YorumlaBöyle birşeyin olması mümkün değil herkes özgürdür laiklik herzaman iyi birşeydir geri kalmış zihniyeti biraz olsun bilgilendirmek için bu şart şimdi bu size çok iyi gibi geliyor olabilir ama yarın birgün elinizden alındığında özgürlüğünüz o zaman anlayacaksınız yaşadığınız topraklar ne zor şartlarda kazanılmış umarım o zaman yaşayacağınız bir vatanımız olur.
21 Yorumla- +1 yıl
laiklik iyi birşetymi ALLAHIN dini devlet işlerine karışamaz ölemi din niye gönderildi insan hayatının güzel adaletli ve huzurlu geçmöesi için din senin hayatındaki herşeye karışır siyasi işlerinede karışır ALLAHIN buna fazlaca yetkisi vardır sana diyorki benim kitabımla yönet diyor sana git kendin kanun ana yasa yap yönet demiyor
Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. Tamamen erkek egemenliğinde, işlerine geldiği şekilde yorumlanmış ve aynı şekilde değişebilen bir hukukun varlığını bir hukukçu olarak kabul edemem. İngiltere 2 yıllık denklik istiyo...
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılŞeriatı yıkana kadar direnirim. Biz Atatürkçüyüz bizde böyle.
74 Yorumla- +1 yıl
Maide 33- Allah'a ve Resulüne savaş açanlarla yeryüzünde bozgunculuk etmeye koşanların cezaları, ancak öldürülmektir, yahut asılmaktır, çapraz olarak elleriyle ayaklarının kesilmesidir, yahut da bulundukları yerden sürülmeleridir. Bu, onların dünyada uğradıkları horluktur, ahiretteyse pek büyük bir azap vardır onlara.
- +1 yıl
Kurana karşıyız demedik mi ne yani memlekette demokrasi var cumhuriyetle yönetiliyoruz dsiye kurana karşımıyız. İrandaki şeriat ne kadar kurana bağlı ya da suudi arabistan daki şeriat yönetimi ne kadar kuran kaynaklı ki koruyucu olduğunu iddia eden suud ailesi peygamberin mezarına gitmeyi bile haram sayan bir vahhabiyken. Hemen anlamadan ayet paylşmayın. Kuranı senden iyi biliyorum merak etme.
- +1 yıl
kuranı biliyorum diyip şeriyatı inkar ediyorum demekle nasıl bir kafir olduğunu ortaya koymuş oldun kurana karşısın ALLAHa karşısın şeriyata karşı olan ALLAHA ve resulüne karşı demektir.
- +1 yıl
Bir müslümana bilmeden kafir demek kişi dinden çıkarır aslan. Öğrende gel şeriata bir yönetim biçimi olarak karşıyız. Sorduğum sorulara cevap vermeden ötme. İrandaki ve Arabistanda ki şeriat ne kadar kuran kaynaklı? gerçek şeriat olan kuranı kerim yasalarına ne kadar paralel cevabını düzgün seç çünkü yanlış cevapta baya bir ezileceksin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEic temizlik arkadaşı buraya etiketlersiniz. Başka ne gelecekti ki aklımıza? Orta Doğuda Fatihin seriatini yaşayan kim var? Ya da Türkiyeye gelse Fatihin şeriatı gibi mi olacak? Ebemizi severler bizim şeriatı isteyenlerin de istemeyenlerinde.
53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHa birde insanlara hakaret edip muslumanligi savunma musluman olmadığım halde hayatım boyunca bir insana beyinsiz demedim gel insanlığı ben ogreteyim sana
Cevap sahibi+1 yılKardeşim beni bağlamıyor ne halt düşünürlerden düşünsünler ama burası İrana falan benzemez geçen sene birlik olduğunda neler olduğunu gördük kimse bize zorla birşey yaptıramaz şeriat burada imkansız
Şeriat gelsin tabiki. Tecavüzcülerin , çocuk katillerinin öldürülmesini istemezmisiniz?
72 Yorumla- +1 yıl
Idam 90 li yillara kadar vardi zaten
+1 yılBu ülkeye gerçek bir seriat gelmez ki gelirse 2. iran olur ki onlar gerçek şeriat uygulamiyor zaten. bilmiyorum napardim.
52 Yorumla- +1 yıl
Su gercek seriati bir anlatirmisin herkez ayni seyi soyluyod kendinizi kandirmakdan vaz gecin azicik olsun laikligin onemini anlasaydiniz boyle konusmazdiniz
- +1 yıl
Ben laikliğin önemini gayet iyi biliyorum. Insallah cimhuriyetimize birsey olmaz. Gervek seriat kurani kerimi aç oku anlarsın yani iran arabistan gibi arap kurallari geçerli değil sadece karani kerim
+1 yılŞeriatın ne manaya geldiğini bilmeden esip gürleyenler !
Dünyada şeriat ile yönetilen tek ülkenin İsrail olduğunu biliyor musunuz?
Yahudi din adamları kutsal metinler üzerinde yetkiye sahip bir hükümetin oluşmasını istemedikleri için laik anayasaya izin vermiyorlar; İsrail’de resmi bir anayasa yok...10 Yorumla
+1 yılHerkesin muslumanlığı kendine. Kimse kimsenin zorla kafasını kapatamaz. Başka bir örnek verilirse idam; hangi ayette yazıyo Allah'ın verdiği canı almak? Bunun gibi bir suru örnek verilir.
35 Yorumla- +1 yıl
Su an ülkenin laik olduğunu kim söyledi?
- +1 yıl
Yav he mk yaptigin yorum bile malca
- +1 yıl
@yns5164 o kadar meraklıysan şeriata git arabistana yaşa.. her yorumun altına senin gerizekalı fikirlerini dinlemek zorunda değil tamam mı bay embesil!!!
- +1 yıl
@ComeCloser247 https://www.youtube.com/watch?v=_LqwolGC5Bs
Bir dakka bu Allahim emri sakaya gelmez he bunu soyliyim ben ayet inkar eden kafir olur
42 Yorumla- +1 yıl
Şeriat gele bunların alayi kacar :) haci
Kadının geride tutulduğu bir yönetim şeklini desteklemem.
100 Yorumla
+1 yılNoluyogkkk amuha goyimmm? Siktirin gidin şu ülkeden yobaz ibineleerr !!! Nasil saklanip zamani geldiginde ortaya cikiyorsunuz sinsi yavsaklar. şu an sizin zamaniniz tadini cikarin ama sonrasini gorucez hep beraber.
20 Yorumla
+1 yılHamd olsun derim.
Ama ısmanlı daki gibi müslüman olmayanlarındakendine has şeri mahkemesi olmalı.
1921 Anayasasının 7. Mafdesi. de şeriatı kabul ediyor.
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyen kıvrak zihniyet 1923 te bunu teni anayasa ile değiştirdi.10 Yorumla
+1 yılBunlar daha adını bilmiyorlar bı yüzden gelmesin diyorlar. Ben şeriat gelsin istemiyorum ama gelse üzülürüm diyemem. Geçmişte ne götürdü ki şeriat bu ülkeden gelmesin gelmesin diye isyan çıkaracaklar kime hizmet ediyor sizin düşünceleriniz ya?
00 Yorumlaben de müslümanım, yürekten. ama şu var Allah ın kuralları bu kadar netse neden bu kadar çok mezhep var bu kadar çok cemaat, kavga eden hocalar. Malesef çok fazla yorum var. her ne kadar uygulayamasakta tam anlamıyla, demokrasiden yanayım.
00 Yorumla
+1 yılBURASI ÖZGÜR BİR ÜLKE İSE KİMSE BANA KARIŞAMAZ GEREKİRSE SİLAHA SARILIR HAKLARIMI KORURUM BİZDE PESETMEK YOK BURASI CUMHURİYET ÜLKESİ BURASI TÜRKİYE
44 Yorumla- +1 yıl
tamam sende haklısın kardeşimde şöyle bir kaide vardır dinle devlet yönetilmez tamam kanun olur ama yönetim olmaz adam en ufak şeyde dini öne sürerse dini suistimal etmişde olunur o yüzden benim şeriyata düşmanlığım yok Elhamdürüllah müslümanım ama bu ülke cumhuriyetle kuruldu cumhuriyetle yönetilmeli bana göre bu benim görüşüm
- +1 yıl
şuanki yönetim benimde hoşuma gitmiyo ama şeriyat olsa yönetimde illaki 1kişi olucak ve ya onki başta olan kişide şuanki gibi olursa
+1 yılÇareyi şeriatta arayanlar, %60 ateist nüfusa ait olan Estonya'nın dünya suç sıralamasındaki yerine göz atsınlar. İçinizde insanlık olmadıktan sonra değil şeriat, mesih gelse sizi paklamaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltekele gidip , bütün içkileri alıp stoklama yaparım
90 Yorumla
+1 yılSeriyat dinin kuralidir seriyat her islam devletinde olmalidir seriyat kurani kerim ve hz muhammet efendimizin yolunda gittikce allah selameti rahmeti biz den esirgemez seriyat aslinda cok guzeldir ama nefse zulum gelir
00 Yorumla
+1 yılyurt disinda yasiyorum oyle bir sey olsa ulkedeki butun esimi dostumu akrabami hatta sevdigim komsularimi mahallemdeki kosedeki bakkal amca dahil hepsini yurt disina kaciririm :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılvalla karşiim muslumansan serıatı desteklemek zorundasın
ha desteklemıyorum derse bana ne
ama allaha gore desteklıcen
gelse de umrumda olmaz benım00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılŞeriat gelsin tabi ya sizin gibi zeka özürlüler eline bırak telefon almayı sokakta gezmeyi. evden cikamasin 45yasindaki adamlarin altina yatsin erken yasta 5 çocuk dogursun gelsin tabi size müstehak.
17 Yorumla
Soran+1 yılŞeriat kuran emridir ve boyle kuralları yoktur. bilmeyen cahiller konusmasin lutfen
- +1 yıl
Şeriat kuranin yasaklar bütünüdür merak etme sendne iyi biliyorum dur. Şeriat uygulayacak merci var mı bugün bu ülkede bunu düşünmeden körü körüne şeriat istemek yobazliktir asıl, madem süper muslumansin sana ne lazım şeriat sen zaten uyarsin kurana saçma sapan sorular sormayın bugün şeriat gelsin diyenler gelirse gorurler.
- +1 yıl
şeriyat hakkında gram bilgisi olmayan mallar kalkıpta bide alim müctehid kesiyolar başımıza bosuna soruyu kirtletiyosun cocuk akıllı
- +1 yıl
Yaw he he ameka :)
Soran+1 yılBenim niyetimi Allah bilir. hic bir cinsellik sorusunda isim olmadi
Soran+1 yılSuper müslüman degilim öyle bir idam olmadi
+1 yılPeki hırsızlık yapanların kolu. Zina yapanların cükü. Haksızlık yapanların. Kul hakkına saygı gösterilecekse. İnsanlar ezilmeyecekse katillerin kellesi alınacaksa adalet emredildilği gibi uygulanacaksa buyursun gelsin.
12 Yorumla- +1 yıl
Esas o zaman sağlam olanlar kalır bütün pislikler temizlenir. Ama diyorsan ki bu ülkede gerçekten doğru düzgün yaşayan insan yok o zaman haklısın ama ben şeriatı asla onaylamayan bir insan olarak böyle uygulanacaksa korkmuyorum.
Şeriat gelse ilk başta bu şeriat isteyenler vazgeçecek. Yurtdışına çıkmanın bir yolunu bulurdum.
30 YorumlaBana bir tane gelişmiş Şeriat Ülkesi söyler misin?
Başka sorum yok!214 Yorumla- +1 yıl
Osmanlı imparatorluğu arabistan mekke Resulullah Sa. v dönemi H. z Süleymanın imparatorlugu
Soran+1 yılÇünkü gerçek şeriat uygulanmıyor!
- +1 yıl
hiçbiri lakin ALLAH nurunu tamamlıyıcaktyır ve şeriyat geri gelcektir
- +1 yıl
hayır görende biz iran ve arabistanlı sevdalısıyız sanıyor ben bu kafayı anlamıyorum kardşeim ben ALLAHIN davamdan dönmeyin dediği şeyin peşindeyim sanıyormusunuz ehli sünnet bir müslüman dediklerini tutuyor vede savunuyor?
- +1 yıl
yokmuydu bukarda cahilleşmeyin okadar halife geldi geçti sen nasıl pegyamber zamamnında şeriyat yok dersin bukadarda kara cahil olmayın yahu 4 halifeyi sorsam sırasıyla sayamıyıcaksınız tabikide herşey refaha ericek kardeşim insanlarının kanunlarıyla yönetildikte ne oldu beşeri kanun kusurlu ve adaletsiz
- +1 yıl
hükümet sevdalısıda sanmayın ben şeriyat istiyorum diyen kimse şuı hükümeti tutmaz hükümet yahudi köpeği
- +1 yıl
Kimse İran veya Arabistan sevdalısınız demiyor zaten. Madem istiyorsun şeriatı oraya git demiyorum demem de bu hakkı kendimde görmem.
Ama istiyorsan şeriatı kendi içinde yaşayabilirsin, hem Allah katında belki daha sevaptır.
Hem herkes kendinden sorumludur, cennet ve cehennem var olduğunu herkes biliyor.
Buna göre herkes davranıyor zaten. Cenneti isteyenler ne yapacağını biliyor, sende biliyorsun ona göre dvranırsın. Allahın dediği davadan dönme zaten kimse seni buna zorlamıyor!
@Iwillwishfordying - +1 yıl
Canım benim ya benim geçmişte yaşadıklarımı bilsen dudakların uçuklar :)
Benim bir konuda bilgim yoksa bulaşmam bile o konuya!
Nerden biliyorsun benim 4 halifesi sıralamayacağımı?
Beni ne kadar tanıyorsun ki böyle önyargılı konuşabiliyorsun?
Sana burdan yazsam internetten buldun diyeceksin belki, belki diyorum çünkü seni tanımıyorum. Ön yargılı olmak istemiyorum @Iwillwishfordying - +1 yıl
senin geçmişte yaşadıklarınla benim ne ilgim olabilirki sen demiyormusun içinde yaşa aynısın yap ;)
+1 yılseninle aynı kafadayım. şeriat adalet demektir din demektir.
Türkiye Cumhuriyetinin resmi dini İSLAMDIR. beğenmeyen def olup gidebilir.52 Yorumla- +1 yıl
@orcoo2121 çekırdekçi mısto :D
+1 yılşeriat bu ülkeye ama katı ama yumuşak kurallarla gelmeli... Türkiye'niin içinde bulunduğu hale bir bakın ya içki, kumar, her türlü hadlaşma ve fenalık var. Edebsizlik almış başını gidiyor bu siteye bakarak yorum yapmıyorum gerek yok buna da.
10 Yorumlaşeriatı destekliyorsan bu siteden çık git kendinle çelişme ayrıca bir kaç cevapta tanımadıgın adamlara cevap vermişsin şeriatta buda yasaktır bence
133 Yorumla- +1 yıl
ah cahiller nasılda hemen h. z aişe olup fıkıhtan hüküm veriyholar yazık ya gördükce gülüyorum hepsi alim müctehid:D
Soran+1 yılsen hangi ara din alimi oldun da karar veriyosun böyle bişeyin yasak olduguna. Bunları siz bir tarafınızdan uyduruyorsunuz. ben zina yapmıyorum Allahın kanunlarını savunuyorum. Haddini bil!
+1 yılvar zaten erdoğan şeriat uyguluyo ama yavaştan yavaştan eğer hızlı istersen fuhuş%220 artar islamlaştırmayla çalışalan ülkelerde böyle not yurtdışına abd ye kaçardım
110 Yorumla
Soran+1 yılErdoğan şeriat mi uyguluyor? Komiksin. ben hala sokakta sarilan opiseni görüyorum ne seriati?
- +1 yıl
erdoğan ve şeriyat? bonzai etkisi erdoğan atatürkün izinden gidiyor zamamnında atatürk nasıl rol yapıp milletyi arkasına aldıysa dinle ayınısını tayyip yapıtyor devlet adamları dini kullanmayı bilirler ama iş dinle devleti yönetmeye gelince ona yok hemen laiklik getirelim ee nerde kaldı din iman dindarlık
- +1 yıl
adam alttan gazı veriyo uygulamasına gerek kalmıyo halk değişiyo mesela eskiden
2004 yılında 60geneev vardı üç bin kişi çalışıyodu
2012 45 genelev 1500 hayat kadını %25 oranında genelev sayısı azalmış ve %50 oranında genelev sayısı düşmüş
Ama diğermüslüman ülkelerde öyle değil %220 fuhuş artyo uyuşturuçu artıyo mesela iranda 2 milyon madde bağımlısı var afganistanda bir 1 milyon
birde kanıtlara bak www.dw.de/.../a-4879448 - +1 yıl
Iwillwishfordying paralecimimisin sen
- +1 yıl
he yani genel ev sayısı düşünce şeriyat geliyor ahahah ulan devletin kendisi pzvenk faizci senin düşünce yapına hayran kaldım kardeş bir kahve yapta kafan yerine gelsin sonra yorum düş cevaplıyım bananelen erdogandan?:D erdogancı kıllar düşünsün kaldıki tayyip atatürkün izinde gidiyor kim ne derse desin konuşmalarındada var bu yptıgı işlerdede var
- +1 yıl
adamlar halkı değiştirdi bankalar faizci genelev olsa ne olur. iranda içki şu bu yasak ama halk içiyo şeriatı boşa kullanyolar uyan yok burada şeriat yok uyan çok
- +1 yıl
he ben parelelciyhim hey ALLAHIM yarabbim ya:D ulan irandakini arabistandaki şeriyart sanan kara cahillere knousuyorum yemeğimi yiyicemlan:D
- +1 yıl
kardeşim şeriat gelmezki buraya gelse gelse böyleri gelir
- +1 yıl
he bu arada halk değişmiş fark yoklan dün atatürkü ilahlaştıranlar bugün tayyipci ALLAH peygamber yaptılar aynı bkun çekireği
- +1 yıl
:DDD abdye kacmak oyle kolay ya :DDD
Ben ateistim. Hiç kimse böyle bişeyi yapamaz. Muhtemelen vücuduma bomba bağlar yönetimi havaya uçururum.
42 Yorumla- +1 yıl
Bunu düşünüp, buraya yazıcağınıza... ölüm vaktiniz geldiğinde her insan gibi, Yok saydığınız Allahın var olduğunu, azrailin korkunç bir suretle ruhunuzu almaya geldiğini görüp sonsuz cehennemlik olacağınızı anladığınız anda ne yapacağınızı düşünseniz çok daha mantıklı olur !!! ya haklı ya haksız çıkacaksınız... haksız çıkarsanız şuanki gibi bomba sarar ve havaya uçurursunuz belki azraili :)).
- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat