Aile & Toplum 6284 u neden kaldırılmasını istiyor yeniden rafah partisi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin kaldırılmasını bu parti neden istiyor 6284 u neden kaldırılmasını istiyor yeniden rafah partisi? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sessiz kadın istiyorlar. Sapkın düzen istiyorlar. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bu sağcı kesim ülkenin başına hep bela oldu hep kanser oldu hep dert oldu hala da yapmak istediklerine karşı bu kadınlar bu halk bunları nasıl destekliyor Yorumla saskinomayra +1 yıl Beyin yıkama programı ile... 15 Mayıs sabahı umutlu bir güne uyanacağız Yorumla Soran +1 yıl Umarım dediğiniz gibi olur. Ama o umutları ben yitirdim :( Yorumla saskinomayra +1 yıl Yok ben canlı tutuyorum.Her şey çok güzel olacak. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sessiz kadın istiyorlar. Sapkın düzen istiyorlar.
Bu sağcı kesim ülkenin başına hep bela oldu hep kanser oldu hep dert oldu hala da yapmak istediklerine karşı bu kadınlar bu halk bunları nasıl destekliyor
Beyin yıkama programı ile... 15 Mayıs sabahı umutlu bir güne uyanacağız
Umarım dediğiniz gibi olur. Ama o umutları ben yitirdim :(
Yok ben canlı tutuyorum.
Her şey çok güzel olacak.