20 sene önce yapmıştım iyi hatırlıyorum güzeldi be ama zamanla yapılmaya yapılmaya insanda eskisi kadar istek kalmıyor.

20 sene önce yapmıştım iyi hatırlıyorum güzeldi be ama zamanla yapılmaya yapılmaya insanda eskisi kadar istek kalmıyor.

Doğum günü partisi hiç yapmadım. yani çocukken de yapmadım. sadece öyle küçük kutlama oldu ama parti gibi bir şey olmadı zaten yıllardır doğum günü kutlamıyorum artık. bana oldukça saçma geliyor. hem kutlayan olmadığı için hem de yeni yaş almak benim için kötü olduğu için.
Çocukluk yıllarımda sadece, sonrasında hep aila arasında veya bazen de yakın arkadaşlarımla pasta kestik minik bir şey. Öyle kalabalık kutlamaları sevmiyorum, hatırlanıp önemsense yeter. Hediye de olursa ama hayır demem tabii..
Aileee*
Teşekkür ederim ✨
Ağustos 2022de iş arkadaşlarım yapmıstı
Cevap
4Cevap
Parti olduğunu pek anımsamıyorum. Bana kimse sürpriz yapmaz. Hediye alınır ve ben hiçbir doğum günümü unutmam falan
Geçen sene idi. Bu sene malum olaydan dolayı bir yerde acı verken kutlama yapmak istememiştim.
Partiden anlamam. Ayrıca doğum günümü de sıradan her zamanki bir gün gibi geçiririm.
İş yerinde herkesin doğum gününde bir pasta keseriz😀
Parti değilde geçen yaz eski bir arkadaşımın doğum gününü pasta ve hediye alıp kutlamıştım.
3 yıl önce yapmıştım, ama yapılmıştı desem daha doğru olur
Normalde pek kutlama taraftarı değilim lakin her defasında yakın arkadaş çevremden sürpriz bir şey düzenleyen oluyor
Hayatım boyunca hiç kutlamadım.
3 ay önce kendi doğum günümde yapmıştım
3 yıl kadar once
Çocukken 🙄
😄😄
Hiç yapmadım
Geçen sene :)
Uzun zaman oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?