Müzik & Etkinlik En son ne zaman parti yaptınız? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Doğum günü partisiydi sanırım okul zamanı. Sonrasında hiçbişey yok 😢 Güncellemeler1 yıl Günaydınn. Süper soru 💖 En son ne zaman parti yaptınız? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Ben Hiç bir zaman yapmadım 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl 1.5 hafta oldu. Arkadaş düzenlemişti.1.5 hafta sonra da ben düzenleyeceğim gibi. Ama pek de düzenleyesim yok. Yazı turaya kaldı iş. 😅 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Hatırlamıyorum. Doğum günü de kutlamam zaten. Kutlanmasını da sevmem. Partiler bana göre değil. 1 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Biz her gece pijama partisi yapıyoruz. 10 gün oldu 1 0 Yorumla
eleguneferidun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl ilk doğumgünümü kutladıklarında.. zaten bi kere olmuştu ömrümde. 0 0 Yorumla
AslıSpektrum Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl 5 gün önce doğum günümdü. 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Mutlu yıllar ☺️ Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl mezuniyet partisi yaptım, 3 hafta önceydi 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hiçbir zaman... Ben parti yapmayı sevmem 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 9,5b cevap paylaştı. Doğum günümü kutlarken 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Parti yapacak yaş mı kaldı bea artık. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben Hiç bir zaman yapmadım
1.5 hafta oldu. Arkadaş düzenlemişti.
1.5 hafta sonra da ben düzenleyeceğim gibi. Ama pek de düzenleyesim yok. Yazı turaya kaldı iş. 😅
Hatırlamıyorum. Doğum günü de kutlamam zaten. Kutlanmasını da sevmem. Partiler bana göre değil.
Biz her gece pijama partisi yapıyoruz. 10 gün oldu
ilk doğumgünümü kutladıklarında.. zaten bi kere olmuştu ömrümde.
5 gün önce doğum günümdü.
Mutlu yıllar ☺️
mezuniyet partisi yaptım, 3 hafta önceydi
Hiçbir zaman... Ben parti yapmayı sevmem
Askerden önceydi
Doğum günümü kutlarken
Geçen hafta öylesine parti 🥳 😂
2 ay önce tekne partisi yaptık
Parti yapacak yaş mı kaldı bea artık.
1 ay önce aşk 💅😻💖
yapmadım parti yapcak Arkadaş olmadı
Cok uzun zaman once